Drog iväg med Jonathan på förmiddagen till NW city för att få ett sista träningspass i kroppen för året! De sista 5 dagarna hade det varit gym, så varför inte avsluta med en 6e? Körde biceps och axlar och slog nytt PB i axelpressen med fria vikter igen! Uppe i 10 kg / 8 reps med hjälp i slutet av passet nu, så borde kunna gå på lite till om man inte är så trött som jag var! Kändes så otroligt skönt att äntligen kunna träna och lyfta som man vill - länge sedan kroppen svarade på det sättet den gör nu! Skadorna läker sakta men säkert, skynda långsamt som min sjukgymnast säger! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Workout, General stuff

Fick hoppa in och ta en extra klass aqua på morgonen, så var lagom uppvärmd och svettig när jag mötte upp Eja ute i gymmet efteråt. Herregud, hade inte träffat kvinnan på ett halvår då hon har varit på utbyte i London med högskolan! Så efterlängtad, min äldsta vän!! Vi körde ett styrkepass ihop, core och deadlift. Det var första gången som jag provade deadlift, och Eja var en sann coach!

Efter gym och dusch gick vi och åt lunch på Condeco och sen tog vi en liten runda på stan. Supermysigt!

Bjuder på en liten suddiga bilder från mina första deadlift:

Likes

Comments

Postad i: General stuff

Eftermiddagen spenderades med ute hos min extramormor där jag träffade mina mostrar med respektive och mina två småkusiner! Jonathan och jag åkte pulka med W. ute i snön som äntligen hade kommit! God mat, trevligt sällskap, fika och sällskapsspel i barnversion, pulkaåkning och mys sammanfattar den här dagen bra!

Likes

Comments

Postad i: General stuff, Workout

Startade annandagen med att inviga de nya träningskläderna jag fått i julklapp av mor och far tillsammans med min träningskompanjon Fredrik! Otroligt bra tryck i kroppen och jag ökade på 3 kg i axelpressen med fria vikter, superskönt!


Nu under kvällen har jag och Jonathan gett våra föräldrar deras julklapp: en middag vi sex tillsammans och sällskapsspel som spelades efter maten! Skrattanfall så att vi kiknade och hade ont i magen allihop tillslut. Verkligen superuppskattat och trevligt! Det är så kul att träffas alla samtidigt, eftersom det inte blir av så ofta!

Likes

Comments

Postad i: General stuff

Spenderade halva dagen hos mamma och pappa tillsammans med mormor och Kalle samt morbror med familj. Var inne en sväng på mellandagsrean med pappa och köpte en skrivare till skolan.

Senare på eftermiddagen träffade vi Jonathans föräldrar som kom hem från hans släkt och bytte julklappar med dem! Av dem fick jag en ny kofta, en massagekaka för trötta och stela muskler, en dag-spabiljett på Holks herrgård samt ett 1000-bitars pussel som kräver lite tankearbete så man pusslar det som händer efter att bilden på locket har tagits! Så tacksam för alla fina julklappar! Efter julklappsbytet och lite fika åkte jag och Jonathan till våra kompisar och hade lite mys med öl, vin och tvspel! Grabbarna gick ut senare på kvällen, och jag åkte hem och vilade mig!

Likes

Comments

Postad i: General stuff

God Jul!
Jonathan och jag sov längre än vad vi brukar på julafton, men vi kom hem kl 01. efter besöket hos hans släkt dagen innan, så det fick gå. Enligt tradition så hade vi frukost vid öppna spisen hos mamma och pappa. Pappas hembakta vörtbröd med julskinka på och gammelmormors vattenchoklad, underbart! Därefter avnjöts några avsnitt som jag hade kvar på julkalenderns "Sunes jul" och sedan påklädning och lite fix. Julgröt mitt på dagen, Kalle Anka kl 15 som vanligt och därefter julklappsutdelning. Jag fick träningskläder som jag själv valt ut och behövde till jobbet av mamma och pappa och av dem fick jag också lite saker till min lägenhet och en 50 min massage/ansiktebehandling på jobbet. Jag fick också ett presentkort på cervera av Jonathans mormor och morfar, tavlor av min bror och några av mig själv och av min älskade Jonathan fick jag min väggljusstake av renhorn som jag önskat mig från http://www.lapptussan.se ! Kunde varit med glad över alla fina saker jag fått!
Efter julklapparna var det ÄNTLIGEN dags för julmaten, det bästa med julafton!! Efter någon timme med mat, spelade vi Hollywood enligt tradition och tittade på "Svensson, Svensson". Att slutligen få somna i famnen på min Jonathan gjorde dagen fulländad!

Likes

Comments

Postad i: General stuff

Ledig dag och efter att alla andra slutat jobbet styrde bilen mot Jonathans släkt för att fira jul med dem innan vi skulle åka hem till min mamma och pappa för att fira med min familj på julafton. Mys med kusiner med respektive, mostrar, morbröder, mor-föräldrar, kulmat, skratt och spel och så otroligt mycket kärlek! Om man kunde klona sig så skulle jag göra det så att vi kunde fira jul med båda våra familjer samtidigt på julafton, men i år var det min tur att få vara hemma. Men det är mysigt att få träffa den andra släkten lite också, och vi hade tur med vädret också så att vi kunde åka fram och tillbaka till utan problem!

Likes

Comments

När jag komner in på min aquaklass idag så står det en julklapp där till mig, från en av mina stammisar! Åh, så himla mysigt, fick en från samma kund förra året med, blir lika rörd och glad varje gång kunderna visar uppskattning! Det gör att man vill ge det där lilla extra varje gång och lägga ner tid för deras skull! KÄRLEK!

Likes

Comments

Sista dagen i skolan för terminen och jag åkte direkt efter skolan hem till min kompis Stephanie och gjorde i ordning lite guldiga lov-naglar! Lika nöjd som alltid, man tackar och bockar!

Likes

Comments

Dags för sittning på kåren igen! Denna gång i tomteanda och självklart är det givet att ha röd ovve på tomtevakan?! Den rätta färgen, alla gånger nu om någon! Förfest och mellanfest hos min fina fadder Chrill tillsammans med lite gott&blandat folk, både från mitt insparkslag, faddrar och lite nytt folk! Mycket trevligt!

Likes

Comments