Postad i: Workout
Sista dagen på året, självklart hängde jag på gymmet en stund! Man måste ju avsluta året bra, så körde ett bra pass för rygg och biceps. 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Workout
Mage och triceps fick sättas på prov idag när jag körde ett pass med mamma på förmiddagen! 
 
 

Likes

Comments

Postad i: Workout
Startade dagen med Antonia, och i den bitande kylan tog vi en PW på 5km runt Munksjön och satt sedan och drack te och myste! Alltid välbehövligt med tjejmys ?? Senare på kvällen fick jag med mig pojkvännen och körde ett grymt pass på gymmet, bröst och axlar! Imorgon blir det gym igen, mage och triccar står på schemat!
 

Likes

Comments

Postad i: General stuff
 
 


 
 
 
 Har just nu en svacka i motivationen och det allmänna välmåendet, mycket pga att jag hela tiden drar på mig nya förkylningar, nu 4e omgången på 2 månader.. Så jag försöker peppa upp mig själv lite och för försöka komma iväg och köra lite på gymmet igen under helgen! xo / L

Likes

Comments

Postad i: General stuff
(Bild från i onsdags)
 
Idag har jag dömt den sista matchen innebandy på mitt schema innan nästa år, och i onsdags hade jag min sista klass i aqua för året också, då poolen stänger in två veckor. Både skönt och tråkigt, men två veckor går fort! 
På min sista klass fick jag även en julklapp från en av mina fina medlemmar, så kul att känna uppskattning! 
Imorgon börjar en ny vecka och den veckan kommer bestå av både vila i några dagar då min kropp är väldigt sliten, men även lite styrketräning! 
 

Likes

Comments

Postad i: General stuff
 
Lite stök och städning startade dagen, samt lite matlagning som jag verkligen älskar! Lite senare på eftermiddagen åkte jag till jobbet (NW) och fick massage med badkombo av fina Martina, och sen hängde jag och mamma i relaxen i några timmar och körde lite av mitt aquapass i vatten, bada bubbelpool och bastade. Verkligen välbehövligt må jag säga, och samtidigt mysigt att slappna av och bara mys med mammi! 
Efter allt mys åkte jag till min kollega Antonia från förskola och hade en trevlig kväll med tacos, film och massa mys och skratt! 
 
Allt som allt, en väldigt bra söndag! 
(Lånad bild på "nwjkpg" @instagram
 
 
 
 

Likes

Comments

Postad i: Workout
 
Killer-benpass idag med Eleanor, kommer ju inte kunna gå imorgon på aquan!
 
 

Likes

Comments