Nu när många har börjat skolan tänkte jag tipsa om en puder foundation (NYX stay matte but not flat powder foundation) eftersom att många av oss inte har tid/lust/årk att lägga jätte mycket tid på sminket på morgonen. Denna foundation är då i puderform, vilket betyder att man får lika bra täckning som en vanlig flytande foundation bara att det går väldigt mycket snabbare att lägga på då man lätt applicerar den med en puderborste. Den tar alltså cirka 30 sekunder att lägga på, alltså har den sparat mig såå mycket tid på morgonen då jag vill ha täckning men ändå inte vill lägga så mycket tid på sminket.

Väldigt smidigt, jag tipsar starkt!

Jag köpte min på Tuuri, men den finns att beställa på sidor såsom cocopanda.fi eller lyko.se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tisdag och jag har gått mina två första skoldagar efter sommarlovet. Klagar gör jag ändå inte eftersom att jag trivs så bra, som tur är! Idag har jag införskaffat mig lite nödvändigheter till skolan och försökt förstå mig på de nya systemen osv. Nu funderar jag på att möjligtvis ta en promenad före duschen väntar på mig och en ny morgondag.

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Emelie ut och köra med chips och dipp i bilen. Väldigt mysig kväll blev det ändå!

Igår var det Fagerö på schemat och det blev en lyckad kväll för min del. Riktigt roligt faktiskt! Och idag har jag inte gjort mycket alls, sovde bort halva dagen och när jag vaknade kände jag för att bara ligga i sängen och ta det lungt resten av dagen och kvällen. Imorgon börjar jag skolan också! Lite nervöst men det ska bli kul.

Likes

Comments

Idag jobbade jag i ca. 5 timmar innan jag åkte hemåt för att snabbt göra mig redo för att åka iväg till Tuuri med mamma, syster A och mormor. Konstaterade att det var väldigt stort ganska snabbt och nu när jag tänker efter har jag säkert missat en stor del av deras utbud. Syster och jag blev iallafall väldigt glada när vi hittade NYX avdelningen så där spenderade jag kanske lite för mycket tid och pengar på smink (hihi).

Likes

Comments

I lördags for jag och Emelie till min villa för att bara ta det lugnt. Jag är absolut ingen person som tycker om att vara på villor men i lördags var det faktiskt ganska härligt.

I söndags och igår gjorde jag inte så mycket. Har varit ut på promenader med hunden, ätit god mat och jobbat förstås.

Likes

Comments

Igår var jag ledig vilket betydde en lång sovmorgon för min del. Vaknade, åt och gjorde mig klar inför kvällen. Åkte först till en villa, sedan till Emelie någon timme och sedan ut och köra till samma villa igen. Mysig kväll ändå!

Ikväll är planerna fortfarande oklara men jag tror att det bär av till Emelie först så får vi se vad som händer senare.

Likes

Comments

Läste ett så himla bra inlägg för någon dag sedan, klockrent, bra skrivet och så sjukt viktigt att tänka på. Länk till inlägget här.

"Vi är ju så himla många människor på den här planeten, var och en med sina egna tankar, personligheter och erfarenheter. Vad som är rätt för just en själv, kan därför vara allt annat än rätt för någon annan, och ändå är vi så jäkla snabba med att tänka dömande tankar direkt någon sticker ut lite, när någon väljer en annan väg än en själv eller när någon gör något som man själv anser att är fel. Bara för att du själv började studera direkt efter studenten, behöver det inte betyda att personen som börjar studera först fem år senare (eller kanske aldrig ens börjar studera) gör fel, och bara för att du själv inte vill gå hem med någon okänd från krogen, behöver det inte betyda att den som gör så gör fel. Kanske är det fel enligt dig och kanske skulle det vara fel för just dig, men det betyder inte att det är fel för alla andra också, och det ger dig sannerligen inte rätten att döma andras val och beslut."


Likes

Comments

Hej alla fina! De senaste dagarna har jag umgåtts med vänner mycket och jobbat i vanlig ordning.

Idag jobbade jag några timmar, kom hem och somnade på soffan någon timme, åkte med familjen på pizza och sedan vidare och handla lite. Sedan åkte jag för att träffa upp Emelie och Ronja. Mys! Imorgon väntar en till jobbdag före jag tar långhelg igen, härligt ändå.

Likes

Comments

Fredag: Var ledig från jobbet, gjorde mig klar och for till Emelie när jag vaknade, åkte sedan till Åminne ett varv men for därifrån ganska snabbt. Var också via några andra ställen före vi hittade hem igen. Helt rolig kväll ändå!

Lördag: Försökte mig ut i solen på dagen och mot kvällen åkte jag till Emelie igen och sedan for vi vidare på lite festligheter. Också en helt rolig kväll!

Söndag: Trött och sliten är jag idag men kanske tar mig ut mot kvällen med några andra.


(Har tyvärr inga bilder från denna helg)

Likes

Comments

Igår jobbade jag först 4 timmar före jag kom hem och somnade en stund på soffan. Sedan mot kvällen fick jag besök en stund, och sedan åkte jag till Jessica där några andra också var. Det blev en roligare kväll än jag hade väntat mig vilket alltid är kul! Kom hem senare än tänkt så idag har jag därför sovit bort hela dagen.. Typiskt mig.

Ikväll är planerna fortfarande oklara, men antingen blir det kanske en sväng till Åminne eller något annat med flickorna.

Likes

Comments