​Känner just nu att jag knappt kommer kunna göra något den resterande tid som är kvar av sommarlovet. Jag menar vi är i vecka 28 och vi börjar skolan igen vecka 34 och allt jag har gjort är att jobba. Vill typ inte jobba mer nu bara för att kunna njuta av sommarlovet lite, men icke sa Nicke här ska det jobbas.

Men har iallafall en stockholmsresa in planerad den ända helg jag är ledig dessa veckor. Så vecka 31 drar jag och några kompisar upp till Stockholm för lite shopping och grönan vilket är skönt för att kunna känna att man har gjort något under sommarlovet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte ägna detta korta inlägg till att låta er lära känna mig lite granna.

Jag heter som sagt Linnea och är 17 år gammal och bor en bit utanför Linköping. Jag älskar att spela innebandy men är skadad för tillfället och har vart borta i från det i över ett år nu, men planerar att göra en comeback nu i höst om allt går som planerat. Jag går ekonomi som linje på gymnasiet och planerar att plugga vidare så jag kan bli mäklare senare i livet någon gång.

Kände att det där räcker för tillfället så får ni lära känna mig mer under tidens gång.

Likes

Comments

Testar på en nystart här på bloggen. Ett andra försök, var ju inte så bra på att uppdatera förut men ska göra mitt bästa denna gång. Tycker det är så jäkla kul att blogga men tiden räckte inte till förra gången. Men nog om förra gången, för tusan nu ska vi ju börja om från scratch. Hoppas ni kommer gilla det.

Likes

Comments