Detta inlägget kommer inte riktigt vara lika glatt som de tidigare kanske varit men det är sanningen och sanningen är inte alltid vacker.
Så well jag tänkte skriva lite om hur jag mått de senaste veckorna och jag tänkte även ta med lite komentarer olika personer sagt under denna perioden, för att hjälpa förstås, men dessa sakerna gör bara allt mycket, mycket värre.

Så okej hur jag har mått framförallt de senaste två veckorna, det har inte varit några bra och lyckliga veckor precis, såklart har det funnits bra stunder men 97% av tiden har ångesten varit som en stor klump i bröstet som inte ens går att jämföra med den känslan jag ibland får på söndagar då jag känner lite oro och stress över den kommande veckan, såkallad ”söndagsångest”, veckorna har även bestått av flertal panik- och ångestattacker och det har inte funnits något stopp på alla tårar jag fält. Jag har ibland inte ens kunnat se ett hopp om att det ska ta slut, och ibland när jag legat skakandes på golvet och gråtit har jag tänkt att ”de är nu jag dör, det är ingen panikattack utan jag får vilken sekund som helt en hjärtattack” för det är så det känns när de är som värst. I vissa perioder har det känts lite bättre men något har hela tiden dragit ner mig, det känns ofta som att mitt psyke inte vill att jag ska få vara glad och lycklig. Och tro mig när jag säger att detta drar ner dig fysiskt också, man blir trött, utmattad och orkar inte riktigt med någonting, men det som hjälper mig mycket när jag mår såhär är löprundor och promenader. För när jag är ute i naturen känner jag mig fri, och när jag springer och anstränger mig blir jag så fokuserad på det och på att klara av en viss sträcka eller tid att ångesten försvinner lite, men det är bara för stunden men att bara få en halvtimme utan ångest är så värt när det är såhär.

lite bilder från min springtur igår^^

Men om jag ska gå till vissa av de komentarer jag fått under denna period men också får när jag väl vågar visa för någon att jag är ledsen för tro det eller ej men jag är en person som inte gillar att gråta inför andra. Om det inte ör så att vi ser en film och det händer något på filmen eller om det hänt något som är sorgligt och jobbigt men att gråta över ingenting? Varför skulle någon ens orka trösta någon som inte vet varför hon gråter och tror att hon ska dö. Jag tror(och hoppas) att det inte ör någon som tänker såhär men det ör hjärnspökerna i mitt huvud som drar fram allt detta och får mig att tro att folk tycker jag är fullkomligt tappad.

”Asså det finns folk som har det värre”

Svar Ja, det finns människor som är sjuka i andra paykiskasjukdomar, är i krig eller är sjuk på annat sätt men tror du att detta får mig att må bättre? Nej, när någon säger såhär blir jag bara arg och besviken på mig själv och tycker bara att jag är dum för jag har ju inget verkligt problem. Och att säga till någon som mår dåligt att de finns folk som har det värre är som att säga till någon som är glad att ”du kan inte vara glad för det finns folk som är gladare” och varför skulle man göra det?

vi har fått så mycket snö, det gör allt så ljusare och det är så så skönt😍

”Men varför är du ledsen? Det måste väll finnas en anledning?”

Svar: Jag har ingen aning, och nej. Det är sällan jag vet varför jag får en panikattack och detta är den vanligaste kommentaren jag fått och det är ännu lite mer jobbigt när jag hör den en del och kommentaren gör allt så mycket värre för då skyller jag mig själv för att vilja ha uppmärksamhet när jag helst egentligen inte vill att någon ska se mig när jag mår riktigt dåligt. Så snälla fråga aldrig efter anledningen till att någon är ledsen, det kan ju finnas något som triggar igång det och det kan ju vara bra att få veta så du kan hjälpa till bättre men fråga då istället typ ”Har det hänt något eller är allt bara skit?” eller något liknande, ställ en fråga med alternativet att det inte behöver vara någon speciell anledning, det är inte en kommentar jag mår sämre av att höra men kom ihåg att det aldrig är lika för alla.

”Du överreagerar bara”

Grejen är att jag överreagerar inte alls, visst det sitter i mitt huvud men jag har en riktig psykisk smärta. Om någon skadar sig fysiskt och upplever fysisksmärta så skulle ingen säga att personen överreagerar. Bara för att du inte ser min smärta så betyder inte det att den inte existerar för det gör den, i allra högsta grad. Så detta är bland det jobbigast att höra, att jag överreagerar.

Så snälla hantera en panikattack som om någon skulle skadat sig fysiskt, lyssna på personen och ta smärtan på allvar och bara håll om personen.

Min älskade snö(som tyvärr är påväg bort, whyyyy(fin suddig bild...)

Jag tänkte faktiskt avsluta detta inlägg med fem små meningar som hjälper mig, det bästa är om någon säger det direkt till mig ”irl” men bara att få de skrivet hjälper mycket!

-Jag finns här för dig(enkel och simpel mening tycker kanske många men den har stor innebörd)

-Jag tror på dig och jag vet att du kommer klara detta! (Känslan av att få veta att någon tror på dig när det är det sista du själv gör just i den stunden)

-Du kommer aldrig förlora mig(När ångesten är tryckande drar jag alltid dumma slutsatser, att mina vänner är irriterade på mig eller att jag på något sätt sårat dem och att få höra detta hjälper verkligen så mycket).

-Jag kommer aldrig ge upp på dig(Att någon aldrig kommer ge upp även fast det är precis vad du själv vill göra tänder en gnutta vilja att faktiskt orka fortsätta).

-Prata med mig, säg alla tankar du tänker, jag kommer lyssna och aldrig döma dig (Att folk dömmer dig för att du lider av psykiskohälsa, det är tankar som alltid snurrar runt i mitt huvud och även fast jag vet att mina vänner faktiskt aldrig skulle döma mig så är det en lättnad att veta och inte bara tro).

Jag hoppas ni kanske lärde er något av detta inlägg och kom ihåg, ha alltid tålamod med människor som lider av panikångest, ja jag kommer fråga 5 gånger om du är sur på mig istället för att acceptera när du sa nej första gången och ja jag kommer kanske verka jobbig men snälla snälla ha tålamod jag och alla andra försöker och man kan inte göra mer än det.

Glöm inte att ta hand om dig!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Det ända sätt att beskriva gårdagen med är perfekt(eller iallafall kvällen), för då kom några kompisar hit och vi hade en liten minijulafton och det var så himla mysigt och underbart. Nästan hela kvällen var ångestfri och kan inte tacka dessa fyra människor nog för att de får mig att må så himla bra!!

Kvällen började med att alla droppade in runt 16:30-17:00 och när alla väl var här lagade vi och åt middag och det var väldigt gott måste jag säga, det var quorn i en sås gjord på créme fraiche, soltorkade tomater och spenat med pasta, jag rekommenderar verkligen er att testa detta.
Efter att vi ätit var det dags för julklappsbyte och jag älskar alla presenter, helt ärligt hade jag gjort det vad det än var då jag vet att personen som ger den till mig har köpt/gjort något som ska roligt och fint för mig. Men det var väldigt kul och mysigt och jag hoppas de uppskattade vad jag hade gjort till dem.
När vi sedan var klar med detta var det dags för pepparkaksbak, så så mysigt och det gjorde julkänslan ännu starkare och jag kan lova er ni har aldrig sett såhär vackra pepparkakor i hela ert liv(även fast några gick lite sönder, men det blev mer modern och kreativ konst skulle jag säga) först stansade vi ut en massa vackra figurer och sedan så pyntade vi dem lite, vissa blev finare än andra(och då menar jag att alla mina kanske inte blev supervackra heh...) Men det var iallafall riktigt kul och mysigt,jag älskar pepparkaksbakning. Och det bästa som sades under baket var ”Linnea jag har ätit upp all den degen som låg där”-Thea 15 år, det roligaste var att hon lät som en busig treåring hahah love you Thea. Men jag måste säga att man typ känner sig lite mer barnslig runt juletid då man gör alla förberedelser, och det är alltid samma glädje när jag vaknar på morgonen den 24:e.


Lite bilder på pepparkakor och en koncentrerad Thea^^

Iallafall senare på kvällen satt vi oss och spelade kort med Märtas gigantiska kortlek hon fått av Thea och vi bara hade det superkul och super mysigt! Att spela kort är typ det bästa jag vet och att göra det med er fyra samt ha en megastor kortlek och spela en version av ett spel bara en av oss kan är helt oslagbart hahah.

Sedan idag var det träning och jag sprang för första gången på länge 5,5 km och det kändes SÅ bra!! Äntligen börjar jag komma tillbaks känner jag, men när vi sedan kom hem har jag typ inte gjort någonting och nu klockan 21:00 spelade jag, mamma, Jonatan(min bror) och hans kompis Hanna ett GOT spel som är så sjukt roligt(även fast jag är lite trög och inte fattar allt heh), tyvärr vann jag inte dock men jag kom inte heller sist så jag är nöjd.

Men jag hoppas att ni alla haft en bra början på helgen, kom ihåg att just du kan gör allt du vill! Godnatt och sov så gott! Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske märkt har det nu kommit ett inlägg de senaste söndagarna när jag skriver lite om min vecka, det är ett skönt sätt för mig att starta om på nytt på måndagen när alla bekymmer som tryckt på under veckan är nerskrivna. Men jag hoppas ni gillar det ”konceptet” men jag kommer såklart skriva fler inlägg i veckan när måendet tillåter och jag har tiden.

Iallafall(har insett att detta är ett ord jag använder väldigt mycket...) som titeln lyder har denna veckan varit minst sagt jobbig, den har varit krävande framförallt psykiskt och panikattackerna har kommit regelbundet, anledningen till varför är jag ganska säker på men jag vill inte gå in på det här då jag inte vill hänga ut någon och det är svårt att bara säga lite då folk lätt drar slutsatser av den lilla information de får. Men nu i slutet av veckan har det varit lite bättre och inga attacker har ”hunnit påbörjas” då jag nu i helgen umgicks med Märta, Elsa och Thea och Thank lord för det för annars vet jag inte hur illa det hade kunnat sluta.

Dock har ändå de flesta kvällar denna veckan varit så jobbiga och fyllda med så mycket tårar att jag inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen, jag har suttit i ett hörn av mitt rum med handen framför munnen för att jag inte vill göra något ljud ifrån mig och skakat i hela kroppen för att jag gråtit så mycket. Sök hjälp! Kanske många av er tänker nu och jag har redan gjort det men den hjälpen kan inte hindra sorgen som gjort att jag mått såhär i veckan. Hur många jag än pratar med om det och hur mycket de än tröstar mig så finns det inget de kan göra åt det för det är jag själv som satt mig i situationen och då får jag ju leva med konsekvenserna. Så speciellt de första två dagarna var fyllda med konstant ångest, och bara på dessa två dagar fick jag 3 panikattacker och det är det värsta jag haft på flera månader och det tär verkligen på mig både fysiskt men såklart mest psykiskt.

I tisdags var jag dock på öppethus på den gymnasieskolan jag ska söka till och det dämpade min ångest en stund men efteråt var den 1000 gånger värre, jag kan verkligen inte veta hur jag ska må från en dag till en annan eller från en timme till nästa. Det går så mycket i bergochdalbanor, och jag vet aldrig hur en dag kommer se ut när jag vaknar på morgonen. Detta gör att jag blir lite rädd för mig själv då jag känner att jag inte riktigt kan kontrollera mig, och att jag lättare kanske sårar någon när jag mår väldigt dåligt.

Sedan på onsdagen så var det faktiskt en ganska skön dag och det var mest kvällen som var riktigt riktigt jobbig men i skolan denna dag lagade vi trerätters-middag på hemkunskapen och jag kan lova dig att jag hade den bästa gruppen, våran mat blev en solklar 10/10. Sedan på eftermiddagen var det dags för kör och påväg dit gjorde västtrafik mig riktigt riktigt besviken...min buss var inte 5 minuter sen, inte heller 15 minuter, utan 30(!!) minuter sen, och jag som tar en buss tio minuter innan kören börjar kom 25 minuter sent, och många av er som känner mig vet hur mycket jag verkligen avskyr att komma sent, det känns som att jag bara ör ivägen typ när man kommer insläntrades där....menmen det var ingen som blev sur(såklart) då det faktiskt inte var mitt, utan västtrafiks, fel.

I torsdags kom den tredje, och jag tror även den värsta, panikattacken jag kunde verkligen inte sluta gråta och jag verkligen HATAR det, jag hatar min panikångest så sjukt mycket. Den förstör mitt liv! Och jag får även ofta känslan av att vissa inte riktigt orkar bry sig längre då det ändå händer ganska ofta, detta får det dock bara att bli värre då min lilla hjärna, såklart, överanalyserar det hela och drar mycket värre slutsatser och detta får mig då att må ännu värre.

I fredags var det dock en ganska så bra dag då jag efter skolan gick hem och snart efter detta kom Elsa och Thea hem till mig, sedan åkte vi runt kvart över fyra hem till Märta för att ha en myskväll och det blev det verkligen! Även fast mitt mående verkligen inte var på topp och jag var väldigt låg fick de mig att le och skratta och det är stunder som dessa jag verkligen inte kan föreställa mig ett liv utan dem. För utan dem så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag fick dock nästan en panikattack sent på kvällen då bägaren bara rann över för att jag stängt inne mycket tidigare under kvällen för att jag inte ville förstöra något för dem men då fanns de där, alla tre, och kramade mig tills jag fick normal andning tillbaks och tårarna slutade rinna och det betyder så himla mycket! Det som nästan var bäst på hela veckan hände dock på lördagen...Jag fick och kunde äntligen springa!!! Det var verkligen lycka jag inte känt på länge när jag kände hur pulsen ökade och benen förde kroppen snabbare framåt, en känsla omöjlig att beskriva men gud va den är underbar! Detta lyckorus höll i sig ett ganska långt tag, vilket var tur, då jag på eftermiddagen var barnvakt i 4h. Men på kvällen gick som vanligt allt neråt och jag somnade inte förens 01:30 ungefär då alla tankar verkligen var på högvarv hela tiden men när jag väl somnat så sov jag för första gången denna veckan en natt utan att drömma och det var helt underbart då det inte är trevliga drömmar jag drömt denna vecka precis....

Idag har jag dock inte gjort någonting typ, klockan 10:20 åkte jag och morfar till kyrkan och gick på den gudstjänst vi alltid går på den första advent och detta har vi gjort sedan jag kanske var runt 8 så det är verkligen en tradition och så himla mysigt! Efter det runt klockan 14:30 åkte vi iväg igen men då jag, mina föräldrar och småsystrar, till en familjevän och åt julmiddag vilket var väldigt mysigt. Nu efter det har jag pluggat lite tyska och skrivit detta inlägg och snart ska jag gå och lägga mig då jag vet att de kommer vara svårt att somna inatt, detta av flera anledningar men b.la att det är fullmåne, jag har sååå svårt att sova när det är fullmåne. (Någon annan som också har detta problem?)

Men jag hoppas iallafall att just DU haft en bra vecka och en bra första advent, ta hand om dig och nu ska du läsa denna texten från min absoluta favorit psalm, som jag önska man sjöng varje gång jah är i kyrkan, och ta till dig! För det stämmer vem du än är som läser den! ”Du vet väll om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.”

Maten ser kanske inte så god ut på bild men jag kan intyga att den var mycket mycket god!

I tisdags var vi även på ett ställe som heter ”Tellus” där vi fick bygga något som skulle ta sig framåt men hjälp av Quirkbots, och detta var faktiskt ganska så kul, 8/10.

Jag älskar er tre❤️❤️

Puss och Kram sov så gott//Linnea❤️🌟

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni? Jag hoppas ni mår riktigt superbra för det är ni värda<3, jag mår själv ganska bra så det är ganska skönt(och ovanligt...)

Men denna veckan har varit ganska krävande men ändå väldigt rolig då jag gjort mycket saker jag tycker om. Iallafall, detta var den första ”riktiga” veckan sedan innan lovet jag var i skolan en hel vecka dock kanske det inte riktigt räknas då vi hade nationellaprov tisdag-fredag och detta gjorde att man bara var i skolan den tiden man hade prov och sedan hade vi en massa hemuppgifter att göra. Men proven...well det gick väll sådär, jag var nöjd med svenska och engelska proven men på matten vet jag inte vad som hände...jag sög iallafall på det haha.

Men på onsdagskvällen var det dock såå kul för då åkte jag, min storebror, mamma och min mammas kompis in till Göteborgsoperan och såg The Phantom of the opera och detta var andra gången jag såg den. Första gångn var förra året och då såg vi den på Cirkus i Stockholm och det var riktigt häftigt plus att Peter Jöback spelade Phantom och han är så himla duktig. Men nu när vi såg den i onsdags så var det inte riktigt någon jag kände igen men det var en riktigt bra uppsättning och jag rekommend rekommend. Min favorit var dock Raoul och han som spelade honom hade även varit med i den uppsättningen i Stockholm för ett år sedan men hade då inte en jättestor roll. Det värsta var dock i pausen när vi skulle äta lite då det bara fanns ”vuxenmat” men jag hittade en avocadomacka som faktiskt var ganska god, så den rekommenderar jag om ni är på Göteborgsoperan.

Min älskade avocadomacka^^

Men i torsdags gjorde jag det sista muntliga nationella och för mig var det engelska som var sist och jag gjorde det tillsammans med Matilda och jag måste säga att det gick mycket mycket bra. Efter det åkte vi ner till Espressohouse i centrum och åt lunch och bara satt och snackade och det var så himla mysigt och jag kände verkligen att det var något jag behövde.

Det bästa med veckan var dock helgen då det var GOF-avslutning och jag fick träffa alla underbara människor som är med där. Även fast jag inte kunde springa på träningen utan var tvungen att gå runt detta gjorde dock inte jättemycket då jag gick med mina kära vänner Maria och Thea och vi har alltid underbara och bra konversationer när vi snackar(eller så är det tvärt om det beror på hur trötta vi är...) Efter att vi tränat och duscha så blev vi indelade i grupper och gjorde lite olika lekar vilket var ganska så kul och jag måste bara säga att mitt lag vann så vi är bäst tjiho...

Senare på kvällen tittade vi på Forrest Gump och den filmen är så så bra jag rekommenderar den verkligen, om du dock är lika känslig som mig kanske du ska vara beredd på att du kommer börja gråta... Sedan klockan 23:00 ungefär gick jag, Maria och Thea ut på en liten promenad vilket var väldigt mysigt(även fast vi höll på att slå ihjäl oss då det var jättehalt på vissa ställen och vi halkade runt som Bambi). Det var ännu en sån sak som ger en så himla mycket, att bara prata ut med sina bästavänner. Sedan var jag lite ostabil hela kvällen då jag inte mådde jättebra men eftersom jag var med dem personerna jag var med så fick de mig att må lite bättre ändå. Sedan att jag sov totalt max 4h inatt kan ju vara en anledning till att jag inte mått helt bra idag heller menmen...

Nu på eftermiddagen var det även avslutning med klubben och det var rätt så mysigt och jag kan lova att ni önskar att ni sett bildspelet jag och Maria gjorde, det vart riktigt goals.

Men nu ska jag sova för jag är såååå trött, kom ihåg att även fast det kanske är jobbigt med måndag imorgon så är det en ny vecka och då en ny start och jag vet att du klarar allt!

Kram<33

Och sedan GRATTIS till två av mina favvs Sofia och Amanda jag hoppas att ni båda haft en jättebra dag, älskar och saknar er så galet mycket!! Pussss❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag är ledsen att det inte kommit ett inlägg på flera veckor men jag har varit sjuk sedan fredagen vecka 44 men som titeln lyder ör jag äntligen frisk.

Eller ja, jag har fortfarande lunginflammation men snart är jag klar med min antibiotika och kan då äntligen börja träna igen, igår (lördag) var jag iallafall äntligen ute påriktigt och det var såå skönt för någon som mig som älskar att vara ute och springa eller gå i skogen var det verkligen ett rent helvete(om jag nu ska uttrycka mig så) att nästan vara helt instängd i nästan 2 hela veckor. I torsdags var första dagen jag var ute, om man inte räknar när jag gick mellan huset och bilen och sedan mellan bilen och vårdcentralen då, men iallafall i torsdags kunde jag äntligen gå till skolan och det var helt underbart, jag har aldrig uppskattat 45 minuter i skolan så mycket som då. Efter dessa 45 minuter åkte vi nämligen ner till gymnasieskolan här där man kunde gå till alla de olika program som finns för att kolla hur det är där. Jaja nog om detta, igår var jag somsagt äntligen ute ”påriktigt”, och för mig är det med karta och kompass i skogen, det ger mig verkligen en sån frihetskänsla och jag älskar det(även fast jag bara kunde gå runt). Det var jättefint väder och det var bara helt perfekt. När jag kom hem var jag dock jättetrött men jag fick lite skolarbete gjort då, som ni kanske förstår, jag ligger ganska mycket efter i skolan då jag missat 2 veckor... sedan somnade jag och sov en timme mitt på dagen då jag inte har den energi jag brukar i kroppen men det var bara skönt att sova någon timme för jag kände att det var det min kropp behövde.

Lite bilder från min promenad^^

Idag(söndag) vaknade jag och såg snö på varenda snapstory någonsin och jag blev sååå lycklig för jag verkligen älskar snö, för jag mår så himla bra när det kommer snö nu på hösten/vintern då det blir mycket ljusare och det jobbiga mörkret som jag verkligen mår dåligt av försvinner. Så det första jag och min ena lillasyster gjorde efter frukost var att gå ut och leka lite i snön vilket var väldigt mysigt. När vi sedan kommit in åt vi lunch och sedan var det bara för mig att fortsätta plugga och jag blev äntligen klar med matten. Nu på kvällen har jag dock bara tagit det lugnt då jag ska till skolan imorgon och det då är en hel skoldag och jag behöver samla energi för detta haha. Men jag hoppas att just du haft en bra vecka för det är alla värda att ha, puss och kram//Linnea<33

En massa snö och min fina syster^^

Likes

Comments

Hej!
Igår(tisdag) gjorde vi en jätterolig utflykt till vulkanen Teide som ligger här på Teneriffa och det var så sjukt jäkla häftigt. Dock åkte vi inte högst upp då jag är livrädd för liftar... Men det var sjukt coolt ändå, dock lite obehagligt att åka på en massa slingriga vägar då det kändes som att vi typ skulle dö när vi mötte en buss och vi var i den yttre filen men tjiho jag överlevde. Vi stannade också på några typ utsiktsplatser och på en av dessa ställverks har flera av Star Wars filmerna spelats in för det ser verkligen ut som en annan planet för det finns inte jättemycket växtlighet eller djur då man är flera tusen möh.

När vi hade varit där uppe i några timmar åkte vi ner för ytterligare en massa slingervägar till Los Gigantes och det är stora jättehäftiga klippor som sticker ut i havet och när vi var där var solen påväg ner och det var så så vackert😍. Sedan åkte vi till Hotellet för att äta middag och det var hemskt då de hade halloween tema, och alla som känner mig vet vilken relation jag har till halloween...den är inte särskilt bra om man säger så. Men vi var inte där så länge och sedan på kvällen satt vi på balkongen och spelade spel och det var riktigt mysigt.

Idag(onsdag) började vi med en lugn förmiddag där vi bara legat och slappat och det barn så skönt, är verkligen trött i kroppen känner jag. Det ända jobbiga med detta är att jag inte har någon ork eller tid till träning men min kropp kanske behöver en vecka fri från detta också?

Iallafall, klockan 13:00 var det dags för lunch som vi åt på hotellet, det är inte den godaste maten men det funkar. Sedan efter lunchen åkte vi bil till ett naturreservat(tror jag det är iallafall) och här promenerade vi runt ett tag och det var sjukt vacker utsikt och även fullt med tallar som hade gigantiska kottar, lite intressant. Efter det åkte vi till en utsiktsplats och när vi väl var framme så var vägen dit värt det men usch vad hemskt det var😭😭 Har dock inga bilder därifrån då jag var upptagen med att förhindra en panikattack...Men jag klarade mig och det är jag så sjukt jäkla stolt över ska ni veta.

Efter att vi fikat lite satte vi oss ännu en gång i bilarna för att åka ner till hotellet igen och jag satt med musik hela tiden och var nog ganska spänd i kroppen men klarade mig ner till hotellet. Ni som inte har någon fobi eller så kanske tycker jag är fånig men detta är verkligen ett utmaning för mig som har både klaustrofobi, panikångest och är lite höjdrädd, men är sjukt stolt att jag faktiskt klarade hela resan.

Nu på kvällen var vi på en så himla mysig resturang, maten var riktigt god och servicen var grym(vår servitör var även mycket snygg:)) och efter det gick vi tillbaks till hotellet för att sova då alla var rätt trötta men hoppas ni haft en grym dag!

Kram<33


Likes

Comments

Hej!

Hur har början av erat lov varit? Jag har haft det ganska blandat men jag ska inte klaga, det är riktigt skönt här på Teneriffa och jag får verkligen chansen att bara ta det lugnt(glömde min NO bok hemma så kan inte ens smygplugga...)

Igår(söndag) gick vi upp 6:30 på morgonen för att sedan 7:00 åka till Landvetterflygplats, väl där mötte vi upp 2 av våra kusiner och vår moster då det är tillsammans med dem och mormor och morfar vi åker(dock hade mormor och morfar åkt ett tidigare flyg). Vi åt sedan frukost på flygplatsen och sedan var det ganska snart dags att gå på planet, är så sjukt stolt att jag klarade denna flygresan då det verkligen var jobbigt och jag hade en tryckande ångest under hela resan då planet var väldigt litet, jag klarade mig dock som tur var ifrån en panikattack. Sen kom vi fram till Teneriffa och åkte till hotellet, det är ett ganska fint hotell med mycket fin utsikt dock saknar jag ett gym:(( Iallafall sedan mötte vi upp mormor och morfar vid hotellet och badade lite innan vi åt middag och sedan var det dags att sova.

i do not recommend flygmaten, men det kanske bara är jag som är kräsen...

Idag(måndag) har vi mest tagit det lugnt, vi sov ut och gick för att äta frukost klockan 9:00(10:00 svensk tid) så det var ganska lagom. Sedan gick vi på en promenad runt i byn där vi bor och det var runt 28 grader så det var ganska jobbigt, sedan badade några medans jag, mamma, jonatan och morfar fortsatte gå längst en strandpromenad och det var sååå vackert!! Efter promenaden åt vi lite lunch på hotellet och nu har vi bara legat och slappat i väntan på kvällen då vi ska ut och äta. Jag har idag även gjort ett kap och köpt en MKväska(självklart fake) för 200kr men det var något jag behövde så jag är ändå nöjd. Men jag hoppas ni haft en bra dag,

Kram<33

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag äntligen fått höstlov och det är så sjukt skönt för det var verkligen precis vad jag behöver nu, en vecka där jag kan försöka att bara ta det lugnt lixom. Denna senaste veckan har dock varit riktigt chill då vi verkligen inte gjort typ någonting i skolan men jag ska inte klaga, det har bara varit skönt.

I måndags hade jag mest engelska men vi övade även lite inför nationellaproven i svenska (den muntliga delen) då vi ska ha dem typ 2-3 veckor efter lovet är det skönt att lärarna redan börjar förbereda oss. I tisdags hade jag hemkunskap där vi jobbat med olika matkulturer och det var faktiskt ganska kul. I onsdags skulle vi dock in till stan för att först vara och kolla på en utställning på världskulturmuseet och min egna åsikt om detta var att det var oerhört jättetråkigt men det kanske var någon som gillade den....Sedan skulle vi ha stadsvandring men eftersom det var typiskt Göteborgs väder så stack vi tillbaks till skolan och bojkottade skiten...ops.

Igår var det ända roliga som hände en konsert på Hulebäcksgymnasiet där estet tvåorna spelade och de var väääldigt duktig och jag skäms för alla musikredovisningar jag någonsin gjort. Idag är det ända som hänt att vi redovisat lite saker och det var även halloween dag på skolan så vissa gick en spökvandring och vissa var utklädda. Efter skolan åkte jag ner till centrum och handlade lite saker jag behöver då min familj, min moster och hennes barn och min mormor och morfar åker till Teneriffa på söndag var det lite saker jag behövde tills dess, och jag kommer försöka att uppdatera så mycket som möjligt med bilder och sådant här. Men jag hoppas ni haft en skön vecka och om ni också fått höstlov hoppas jag att ni får en riktigt härlig vecka hemma eller om ni ska åka någonstans.

Det bästa med veckan ör att jag ändå mått ganska bra vilket är så himla skönt och jag hoppas verkligen att det håller sig så hela nästa vecka också.

Men jag behöver hjälp med en sak så om ni har något bra boktips får ni gärna skriva det här nedanför i kommentarerna!

Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Denna helgen har verkligen varit kul, iallafall dagarna, kvällarna är som de brukar lite svajiga. Men iallafall i fredagskväll kom Märta hit och sov över och det var såå mysigt, jag introducerade henne till riverdale och kan stolt säga att hon är fast. Vi tänkte gå och lägga oss ändå ganska tidigt men det slutade med att vi låg och pratade till klockan 12 men det var helt klart värt det, Märta får mig verkligen att må så sjukt bra!❤️  Igår(lördag) var det dags för den årliga IFK straffeten och den var superkul(ett plus var ju att vi vann haha) och jag säger bara detta ni kommer aldrig hitta bättre lagkompisar(?) än vad jag har, I love them so so much, dock gick det la inte superbra för mig men de andra gjorde jättebra lopp. När det sedan var prisutdelning ser vi till vår förfäran att det ligger legobitar och trollerikit på prisbordet men vi hade turen att få varsitt presentkort(IFK you need to step up your game ang priser haha).

Idag(söndag) var det GMOK:s höstmedel som den så fint heter och det gick faktiskt ganska så bra och jag vart fett nöjd när jag kom imål. Det var även sista etappen i ungdomsserien(en tävling bestående av flera deltävlingar där man får poäng beroende på vilken placering man får) och Märta vann i våran klass!! Efter tävlingen åkte vi hem och jag har mest tagit det lugnt nu på eftermiddagen då jag känner att jag verkligen inte har någon energi alls:( men jag tror det är min kropps sätt att säga(på ett snällare sätt än panikattacker) att jag måste vila. Men jag hoppas ni haft en riktigt bra helg!

Kram<3

ifrån prisutdelningen i lördags<3

Likes

Comments

Hej!

Förlåt att det inte kommit ett inlägg på ett tag men jag mår verkligen inte bra atm, så måste koncentrera mig på skolan men nu kommer det vara lugnt nästa vecka +v.44 då jag har höstlov då.

Men jag har inte gjort så mycket mer än plugga, gå på aktiviteter och sovit. Jag hoppas ni haft en riktigt bra vecka iallafall, och att ni nu får en bra helg. Jag tror min helg kommer bli rätt så bra tho eftersom jag ska tävla hela helgen och vara med mins kompisar, sedan ska jag kanske träffa nån kompis idag så det skulle va kul haha.

Men detta va bara ett lite inlägg så ni vet varför det inte kommit så mycket inlägg.

Vi hörs i helgen,

Kram!<3

Likes

Comments