Header

Kaffe och känner mig så fruktansvärt pigg... ! ;) usch för att gå upp på en torsdag och vara pigg och allt vad man måste... sminket är åt alla håll och kanter och kroppen är såå slö... ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sängen är så otroligt skön, varm och mjuk... Ne ist ska man behöva tvingas upp och åka till skolan i mörker och svinigt kallt. Usch, kan man inte få ha sovmorgon några timmar varje morgon? ;)
Äh nu är jag ändå vaken så... lika bra att gå upp :)


Likes

Comments

uhhhaaa, det kommer att kännas imorgon och det är sååå gutt ! ;)
Nu ska jag ta mig ngt litet och äta sen blir det film efter denna snöiga och jobbiga dag! och den är inte ens slut än :'( hihi hejssvejs!

Likes

Comments

nu frukost sen gym och det blir ett armpass idag :) sååå nice ! :)


Likes

Comments

shiit vah jag suger på att blogga och allt. Har hänt en hel del sen senast. Så, alkohol, bakis häng, gymmat och allt vad man kan göra. Jag och Ida ska köra 28 dagars challenge :) det går nog bra började i måndags... förutom att jag åt pizza igår men iaf! Idag blir det gym och det blir även att slita med mig Julia, sen så bjuder jag på lite ego puss! :*

Likes

Comments

sådär... har handlat. ätit mat och snart blir det efterrätt ;)
ska dricka lite vin ikväll tror jag ! ;)

Likes

Comments

Dusch, smink klart! och snart ska jag blåsa håret för en vän kommer till mig och vi ska bara ta en lugn dag med film och göra någon god middag :) Det blir perfekt för dagen och jag blir nöjd vad som än sker :)

Likes

Comments

Godmorgon! jag var helt färdig igår så jag lägger upp lite bilder idag! ;)
Själv hemma tills imorgon så vi får se vad jag hittar på idag :)
Likes

Comments


Det är därför jag inte har bloggat eller gjort något, har inte hjälpt till ett skit här hemma, bara legat i soffan och bölat framför massa filmer... ;)

Jag kommer att lägga upp liter bilder sen ikväll på gårdagen och Tack till de som gjorde min nyår så bra! :)

Likes

Comments