Header

Har haft en jättemysig helg med mamma och mina två småbröder här i Västerås. Tävlingen gick bokstavligen skit i både singel och par... Men för en gångs skull gick jag bara därifrån som inget hänt, kände mig knappt besviken av någon anledning. Mina fina små sysslingar från Stockholm kom också och kollade vilket var roligt! De var totalt fascinerade av alla discobruttor med glitterdräkter och extremsminkningar, vilket nog inte är så konstigt ;)
Nu har vi ätit massa god mat i hotellsängen framför mello, och imorgon efter den underbara hotellfrukosten beger vi oss igen mot Göteborg. Puss&Kram

Likes

Comments

Kolla vad mysigt jag och Emelie hade det idag i det underbara vädret vid sjön med välbehövligt prat, avokado-frallor och varm oboy!!

Likes

Comments

1. Tävlingspremier i Västerås på lördag
2. Skidresa till Åre med Albin & vänner v. 10
3. Bal (er)!! 4 och 23 Maj
4. Studenten!!! 8 Juni
5. Studentresa till Santorini 10 Juni

Likes

Comments

När pojkvännen är bortrest på skidsemester passade det perfekt att bli hembjuden till bästa vännen på en liten brunch. Hon hade bakat och fixat massa nyttiga varianter, som dessutom var jättegoda. Vi satte sedan på en film och bara hade det mysigt! Alla hjärtans dag behöver inte vara mer speciellt än att spendera lite tid med någon man tycker om!

Likes

Comments

Dansuppvisningen idag gick jättebra, och var faktiskt riktigt kul!! Efteråt åkte vi till stan för en middag på Teaterkällaren som ligger i stan under Stora Teatern. Vi beställde in massa smårätter som vi delade på, och allt var verkligen supermumsigt!!

Likes

Comments

Goodmoorgon! Idag ska jag och Cornelia dansa i paus-underhållningen för både herrarna och damernas SSL-matcher. Spännande med ett lite annorlunda evenemang, och speciellt ett sådant här där de flesta tittarna aldrig sett (eller ens hört talas om) vad discodans är.

Nu ska jag först jobba med små danskidsen i 2 timmar och sedan direkt efter jag är klar får jag slänga på mig tävlingsdräkten och lösögonfransarna.

Efter lilla uppvisningen ska jag, Anna, Hanna och Nathalie (mina kollegor/chefer från dansskolan) gå ut och äta middag och kanske gå på bio efterråt. Kan det bli en bättre söndag!? Ha en bra dag ni också hörreni!!

Likes

Comments

Före...
...Efter!!

Kanske inte ser ut att vara sådär jättestor skillnad, men hela 2 stora blåa Ikea-kassar är utrensade!?! Så nu är jag redo för påfyllning med lite fräscha vår-kläder hihi!! Någon dag i veckan ska jag nog köra samma race med min garderob hemma hos mamma, blöhh..

Likes

Comments

Godmorgon på er mina hjärtan! Idag vaknade jag upp i Albins säng, fast utan honom. Jättetidigt i morse åkte han iväg till flygplatsen med sina kompisar för en skidresa. Jag åkte därför dit igår kväll och överraskade honom en liten stund<3

Idag har jag som sagt 0 planer, vilket för mig är ganska speciellt. Tror inte ens jag minns senast jag bara hade en helgdag utan något inplanerat... Imorgon har jag ett fullspäckat schema från morgon till kväll, så idag ska jag bara vara hemma, mysa och kolla mello. Tror faktiskt jag ska ta tag i största måstet just nu - rensa garderoben!

Likes

Comments