Måndag och skolan som vanligt, efter skolan åkte jag hem snabbt och bara bytte om till ridkläder innan jag åkte oh tog in. Jag red ut barbacka en runda eftersom att det var så fint väder, kunde dock bara skritta eftersom att det är så hårt i marken. Fixade sedan stallet fort och åkte hem för hade lite bråttom.

Imorgon hade jag tänkt att jag skulle rida ett dressyrpass och på onsdagar det hoppträningar i vårt ridhus då då får jag nog rida ut igen om vädret är bra.

Likes

Comments

Fredag och helg vilket ska bli jätte skönt efter första veckan i skolan. Igår hade jag dressyrträning vilket gick väldigt bra. Till en början så ville hon inte riktigt ge efter men sedan så blev hon riktigt fin när hon slappnade av och verkligen arbetade genom hela kroppen. Vicky blev väldigt trött så idag så har jag bara promenerat henne och imorgon ska vi hoppa lite små hinder bara för lite variation, hade tänkt lite sockerbitar och bommar typ.

Nu ska jag gå och äta, har beställt pizza, såå gott

En TB till sommar och varmt😍😍

Likes

Comments

Tisdag idag och sista dagen på lovet, imorgon börjar skolan. Jag gick upp vid halv nio och åkte till stallet och släppte ut Vicky och sedan hem och åt frukost. Sedan så har jag typ bara tagit de lugnt fram till att jag cyklade iväg till stallet igen för att rida. Red samtidigt som Cornelia idag också och Vicky kändes faktist väldigt bra. Hon bra lite tittig precis som igår men hon lyssnade väldigt bra och ridpasset kändes allmänt bra. Jobbade även idag med lite skänkelvikningra, tempoväxlingar och lite förvänd galopp som lösgörande arbete.

Imorgon är det som sagt skola och tror vi slutar runt tre någon gång, då åker jag direkt till stallet och tar in, så åker jag tillbaka Alice senare och fixar och rider. Vet inte riktigt vad jag ska göra med Vicky imorgon om det blir dressyr eller kanske en uteritt.

Likes

Comments

Måndag idag och bara en dag kvar på lovet, börjar på onsdag. Idag så har jag iallafall vart och klippt mig, bara de slitna så ingen jätte skillnad på hur det var innan. Sedan på eftermiddagen så cyklade jag till stallet för att ta in och rida. Jag och Cornelia red samtidig och Vicky kändes fin i slutet. I början så var hon lite stel och så men mot slutet så slappnade hon av bra och var snäll och lydig. Jag jobbade mycket med sidvärströrelser för att få henne lite mer lösgjord vilket funkade bra. Imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ska iallafall rida Vicky på eftermiddagen och sedan så får jag se vad jag gör resten av dagen.

Likes

Comments

God morgon!
Vaknade vid åtta idag för att ska o släppa ut Vicky. Det är inget roligt väder idag, smält snö och regn på det... men men jag hoppas det bli bättre i eftermiddag så att jag kan rida ut en sväng. Annars så har har jag inte så mycket mer att göra idag, ska kanske ner till stan en sväng och så måste jag och mamma åka och köpa spån och mineraler till Vicky.

Likes

Comments

Hej hej!

Idag så var jag och Vicky på P&J på Varbergs Ridskola. Vicky var pigg och lite busig eftersom att hon tyckte det var så kul. Men jag är iallafall nöjd. Vi hoppade 60 och så debuterade vi även i 80cm. Vi red dit så att hon fick en ordentlig fram och avskrittining och jag kan säga att det var kallt! Denna veckan har varit ganska intensiv för Vicky så imorgon får det nog bara bli en skrittrunda och så får hon vila på Söndag. Nu har det börjat snöa här hemma, första snön på hela vintern så det är lite mysigt faktist.

Likes

Comments

Gott nytt år alla vänner!
Bild från när jag var i Göteborg med några kompisar för några dagar sedan.

Likes

Comments

Hej igen!
Nu var det väldigt länge sen men jag hade tänkt att börja blogga igen!❤️❤️
Puss och kram✨✨

Likes

Comments