Som vanligt låter jag bilderna tala för sig själva. Imorgon börjar vår resa hem till Sverige och det är lite blandade känslor, saknar såklart alla människor, familj och mina fina vänner och mat, saknar svensk mat extremt mycket. Jag saknar dock inte vardagen där hemma med jobb och speciellt kylan, mycket möjligt att jag går in i någon liten vinter depression. Vardagen här är ju drömlivet för mig så det är svårt att slå. Vi kommer 100% åka tillbaka nästa så det gör det lite enklare att lämna men daaaaamn I Love it here!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagen i Filippinerna spenderades på bästa sätt! Blev en dag på en liten nöjespark, det är alltid lika kul att få igång adrenalinet lite. Imorgon tar vi flyget här ifrån, tillbaka till Afrika och spenderar våra sista 5 veckor av semestern. Vi har testat på att backpacka nu i mer än en månad och det var väl inte riktigt våran grej, att alltid behöva planera för morgondagen, vart man ska åka, vart man ska bo, vart man ska äta osv, Nä vi tycker mer om när någon annan planerar upp dagen åt oss och när vi får maten serverad runt samma tid varje dag. Vi saknar djuren, stämningen och naturen i Afrika så ingen är gladare än vi att få åka tillbaka till samma ställe!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har vi varit i Indonesien i ca 1 månad och vi känner oss väldigt redo för nya äventyr. Tidigt imorgon hoppar vi in i en taxi mot flygplatsen och åker vidare mot Filippinerna! Vi har inte bokat vart vi ska bo eller hur vi ska komma dit för tydligen måste man åka flyg ut till de finaste öarna så förhoppningsvis kan vi lösa det direkt på flygplatsen. Efter 12 dagar i Filippinerna väntar 5 veckor i en annan kontinent.. Som jag sagt förut tycker jag att det bästa med Bali har varit lokalfolket men förutom de så var det helt klart hoppa ner för vattenfallet och även simma med sköldpaddorna, ett plus är ju såklart också att man får lite sol och värme jämfört med vädret hemma i Sverige. Ses i Filippinerna!

Likes

Comments

Ett ord, MAGISKT! Det var så sjukt att få simma med de stora sköldpaddorna, simmade ovanför så länge de gick innan de simmade ut på alldeles för djupt vatten. De lugnet man kände samtidigt som man hade världens lyckorus var magiskt, dessutom simmade de så nära att man kunde klappa dom under tiden. Har ju tyvärr ingen bild eller film från detta ögonblick då jag inte har någon kamera som tål vatten och Sofies go-pro var urladdad märkte vi när vi var i vattnet.. typiskt oss, ja ja kommer aldrig glömma det ändå. Igår var vi på matlagningskurs, varken jag eller Sofie lagar mycket mat hemma så det blev en rolig upplevelse för oss båda. Lagade 7 stycken indonesiska rätter bland annat gröna slajmiga chokladbollar, sådär gott men maten blev väldigt god i alla fall. Måste ju säga att människorna här i Indonesien är helt fantastiska! Naturen här känner jag inte är så speciell, det är lika fint som tillexempel Spanien och Grekland men det är mer värt att åka hit för att träffa och umgås med dessa människor.

Likes

Comments