Galet att man är så van vid lejonen nu, nästan som att gå ut med hunden, elefanterna kika förbi igår också när vi åt lunch. Mycket djur vilket gör att jag verkligen trivs här, passar mig perfekt! Badade med hästarna igår igen men ingen ville ta kort, måste fixa de till nästa gång så man kan se hur härligt de ser ut. Bara en vecka kvar här nu, hade jag vetat om innan hur det var här så hade jag lätt bokat fler veckor men men nya äventyr väntar.

Likes

Comments

Det börjar bli sååå varmt här, 37 grader imorgon och vi hinner i princip bara bada på helgerna och eftersom vi rider så måste vi ha långa byxor också.. så det är ganska varmt just nu. Som ni ser så är åsnan med överallt, det är som att passa ett barn, hon är alltid rastlös, behöver uppmärksamhet hela tiden och hon äter allt, verkligen allt! Hon vet inte heller hur man dricker från en hink så hon dricker bara ur rinnande vatten ur kranen eller om man tar upp vatten i händerna. Som sagt väldigt speciell åsna men hon gör mina dagar till de bästa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså titta på denna going!!! Shaka är bara 8 månader gammal och har precis fått 4 små kompisar att leka med som endast är 2 månader, har hundratals bilder på dom men de är fortfarande så små att jag inte får lägga ut de på sociala medier än förrän de vet att alla 4 ungar är friska fattar jag de som. Jag tror att jag kan lägga ut bilder på dom nästa vecka så då får ni se, Så otroligt söta alltså!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Att rida i soluppgången var väldigt mysigt, kallt men mysigt! Vi har även fått testa på att spela hästpolo, så många regler vilket gjorde de mycket förvirrande men ändå väldigt kul att testa på! Vi har även vart iväg och simmat med hästarna, tog tyvärr inte med mig kameran då så har inga bilder men gör det definitivt de nästa gång!!

Likes

Comments

Några mer bilder där vi fick vara närmare elefanterna och även när vi fick en kvällsrunda, satt i en vagn och sippade på en cider och åkte runt i savannen medans solen gick ner. Rätt sjysst avslutning på dagen om jag säger så!

Likes

Comments