Hej på er! Yes jag lever och tänkte för en gångs skull ge er en liten uppdatering. Allt här uppe är så kul och jag jobbar mer än vad jag trodde jag skulle göra innan jag kom upp hit. Är konstant trött haha men ändå blir det mycket festande och roliga grejer som vi hittar på. Jag är så glad över att jag faktiskt reste upp hit själv och för att jag får spendera en säsong här med alla dessa fantastiska människor jag träffat. Jag har lärt mig massor om mig själv och utvecklats som människa genom detta. Kommer kännas konstigt att lämna alla fina människor här uppe om ynka 2 månader. Det är verkligen helt sjukt hur fort tiden har gått. Hoppas ni andra har de bra och att ni tar hand om er så hörs vi någon annan dag. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja det var inte lätt att hålla igång en blogg här uppe. Händer grejer varje dag och har inte haft en lugn minut nästan. Trivs som handen i handsken verkligen. Får se om de blir några mer inlägg här men hoppas ni alla får en god jul med era nära och kära!!

Likes

Comments

Då var det min tredje dag här och tiden går fort känns det som. Igår tog vi oss en promenad på nästan en timma (ja vi bor tyvärr längst bort från backarna...) till After Ski där vi träffade dom vi åt middag med i torsdags. Riktigt trevligt var det där med ett gött live band. Efter det handlade jag och Maja middag som vi lagade hemma och där efter drog vi bort och förade med samma gäng igen. Tanken var att vi skulle dra ut till Harrys men väl där var det sån brutaaaalt lång kö så vi kände att det inte var värt då vi bara skulle hinna vara där ca 2 h.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Oskar, Maja och Oskar åkte till experium och badade men då jag haft ont i halsen sedan jag kom hit så stannade jag faktiskt hemma. När de kom hem spelade vi monopol och gjorde middag tillsammans. Kollade film sedan åkte alla tre så är ensam hemma. Nu väntar sängen och en god natts sömn, natti natti.

Likes

Comments

Jag är uppe i stugan!! Det är jätte mysigt här och jag har packat upp det mesta och känner mig hyfsat hemmastadd. Fick träffa Maja som jag bor och hon hade gjort iordning huset så det känndes riktigt välkomnande. På kvällen åt vi middag ute på o'larrys med några vi känner här uppe, super trevligt. Imorgon väntas lite festligheter mm men mer om det då!

Likes

Comments


Efter att ha packat ner halva rummet i resväskor så ligger jag nu i sängen och är förväntansfull på vad som komma ska. Känns verkligen fortfarande som om det är 1 månad kvar tills jag ska åka men icke. Tror det kommer gå upp för mig väl när vi är halvvägs uppe haha. Fick gjort det sista idag vilket var att köpa med mig lite godis från 4-gott och besöka och säga hejdå till Josefine. Fick världens längsta meddelande av henne precis, kan inte fatta att vi känt varandra så länge? Claudia hörde också av sig och även där blev det känslosamt. Inser hur mycket jag kommer sakna mina nära vänner här hemma men är så redo för ett äventyr på egen hand

Likes

Comments

Kan ej fatta att det är bara 2 dagar kvar!?! Dessa dagar nu innan jag åker har varit så hektiska och har nästan var enda sekund inplanerad. Idag har jag besökt min moster och min kusin Rebecka. Var kul att umgås med dom på förmiddagen då Rebecka antagligen kommer växt till sig massa när jag kommer hem i vår.

Senare handlade jag lite små grejer på kungsmässan, la fram ännu mer grejer i vardagsrummet, började lägga ner grejerna i väskor och gymmade med Arvid samtidigt som jag fick säga hejdå till honom. Tog även mig en sväng förbi Stephanie och sa hejdå till henne. Imorgon har jag massa att förbereda så kommer vara ännu en till hektisk dag

Likes

Comments

Helluuu! Nu är det så här att den 3 december packar jag mina väskor och åker upp till Sälen för att spendera vinterhalvåret där uppe. Jag kommer jobba som liftvärd och bo i en stuga tillsammans med tre andra tjejer. Eftersom jag gärna vill dela med mig om hur jag har det där uppe tänkte jag att jag startar upp min blogg igen. Hade varit jätte kul om ni ville följa min resa här via bloggen!

Likes

Comments