Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 13 Readers

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bilen och har precis lämnat mamma och Elvine vid Centralstationen. Så nu är det bara jag och pappa och vi åker runt i stan och gör några ärenden.

  • 13 Readers

Likes

Comments

Gott nytt år! Ja då är det 2015, nytt år nya utmaningar. Igår kl 16:00 åkte familjen till Göteborg/Hisingen för att kolla på fyrverkeri som började kl 17:00. Slutade 17:10 och då åkte vi till Borås för att fira nyår med pappas bror. Vi åt tre rätters middag som var:
Förrätt: en macka med ett sallads blad med lax och räkor på och såser bredvid.
Varmrätt: en hel kalkon med potatis och sås lite varma morötter till.
Efterrätt: vaniljpannacotta tror jag att det var med några halvskruvna vindruvor och mango.

Sen hade jag och Elvine (min storasyster) gjort ett nyårs quiz som bestod av händelser som har hänt under året, så det gjorde vi. Sen var det dags att sätta på tv:n och höra Loa Falckman prata och sen skåla för ett nytt år sen tog det inte en långstund innan vi åkte hem. När vi kom hem var jag så tröt så jag gick å la mig med en gång.

Och idag vaknade jag ca 10:50 då gick jag ner och åt frukost sen började jag och pappa ta bort lister från mitt rum medan mamma och Elvine packade för att de åker till Karlstad å hälsar på en kompis till Elvine. Så det är vad jag har gjort idag och nu sitter jag vid tv:n och ska snart lägga mig för är hur tröt somhelst.
  • 14 Readers

Likes

Comments

Film med familjen.


  • 13 Readers

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis kommit hem från en liten tur med familjen. Jag ska göra om mitt rum snart så vi åkte och köpte tapet, det kommer bli en vitt, gul tapet. Så vi var å köpte det sen åkte vi till landvetter för att handla mat. Och nu är jag hemma och vet inte vad jag skal göra. Men till nyår skal jag göra om mina naglar och de kommer att se ut såhär ungefär. 👇


  • 13 Readers

Likes

Comments

Va ett tag sen jag bloggade senast och tänkte börja blogga ingen.
Men idag har jag vart hemma och suttit vid ipaden, efter det var jag ute och gick en stund vilket var väldigt skönt. När jag kom in satte jag mig och dekorerade pepparkakor med pappa. Jag och min syster gjorde dem i förrgår. Det som kommer hända mer på lovet är att mamma och min syster åker till Karlstad för att hälsa på en kompis så jag och pappa ska köra dem till tåget. Annars så ska jag hitta en ny tapet till mitt rum för jag ska göra om det. Men just nu sitter jag i soffan och kollar på ishockey.Nalle Phu och nasse är mina favoriter💕


Otrolig dålig bild men vi har iallafall fått snö.

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej, det har varit jätte dålig uppdatering här på bloggen, sorry for that. Men nu kör jag igång igen. Snart är det skolavslutning och då åker jag och min kompis upp till Stockholm och går på one directions consert. Men I lördags va jag och två kompisar på Liseberg och kollade på timbaktu och han va grym. Men imon har vi matteprov på HELA matte boken (kommer att ha det på onsdag oxå) så det är i två delaren annars är det ljungt.
Likes

Comments

Hej! Eller god morgon, nu sitter jag vid teven och kollar på fotboll. Det är Madrid mot Barcelona. Det står 1-0 till Madrid.

Men på tal om fotboll så spelade jag fotboll igår. Det gick jätte bra, vi hade jättemånga mål chanser. Det blev 3-1 till oss!! Yippi!!

Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen.


Saknar min fina babe! 💕

  • 24 Readers

Likes

Comments