Wow vilken helg vi hade!

Förra helgen gjorde vi en roadtrip till Key West som är den västligaste av Keys-öarna. För lite fakta så ligger den 240 km söder om Miami och 145 km norr om Kuba. Jag som så gärna vill besöka Kuba inom de närmaste åren befann mig närmre dit än hem (Miami då alltså). Öarna drabbades hårt av orkanen Irma vilket märktes på vägen dit. Den var fortfarande väldigt förstörd medan Key West var väldigt fint. Det fanns fortfarande några affärer och restauranger som inte hade öppnat igen men det var så lite i det stora hela. Key West var så mysigt och sällskapet var toppen!

Här är vårt hostel vi bodde på, Not Your Average Hotel, väldigt fräscht trevligt.

Southernmost Point är en känd sevärdhet och den sydligaste punkten i USA som turister har tillträde till.

Självklart var vi tvungna att testa Key lime pie också när vi var där. Kan verkligen rekommenderas.

Solnedgången på Mallory Square.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För några veckor sedan var vi och kollade på baseball. Miami Marlins VS Atlanta Braves. Jag har kollat på baseball en gång tidigare när jag var i Los Angeles. Det är alltid roligt att kolla på olika sporter och särskillt sådana man inte kollar på i vanliga fall. Dock kan jag tycka att matcherna känns lite långdragna efter ett tag. Förmodligen för att man inte kan sporten tillräckligt bra. Men det är en rolig upplevelse som jag tycker man ska göra när man ändå är här.

Likes

Comments

Visst är det roligt att gå på bio i andra länder för att se om det är skillnader mot hemma. Men att gå på skräckfilm när man vet att man inte gillar det är ganska korkat. Vi kollade på filmen IT eller jag tror att jag satt med huvudet under min tröja ungefär halva filmen. Det lilla jag såg var bra. Dock var min roomie inte hemma när jag kom hem så jag fick sova med lampan tänd. Känner mig inte alls som ett litet barn..

Likes

Comments

Så var det dags för fest igen. Det ligger ett ställe som heter Basement ungefär tre kvarter från skolan som vi var på inatt. Det finns skridskobana i anslutning till klubben. Så vi började med det när vi kom dit. Såå mysigt! Det fanns tre olika dj´s på stället. Man kunde låna hörlurar där man kunde växla mellan vilken av dessa tre man ville lyssna på. Jag har aldrig varit på ett ställe där de har det tidigare men det var egentligen en ganska smart ide. Man kan hänga med sina vänner även om man inte gillar samma musik. Det är ju även ganska roligt om musiken skiljer mycket, för när du dansar så dansar du helt i otakt med alla andra runt omkring dig.

Likes

Comments

 Taco Tuesday.

Skolan ordnade som aktivitet att åka till Pancho Taco i Winwood, Midtown. Det går över 400 elever på skolan och vi var 10 som hängde med, varav 5 var svenskar. Lite dålig uppslutning. Det var hur som helst ett lite udda och charmigt ställe. Det är alltså gratis taco för alla på tisdagar. Sedan har de en bar och dansmöjlighet på innergården. Vi satt kvar ett bra tag på innergården och bara kände på känslan och kollade de som dansade. De var inte så många men de flesta av dem var riktigt bra.

Innan vi åkte hem besökte vi en park som låg på andra sidan vägen.

Likes

Comments

Sen i fredags efter simturen har jag knappt hört något alls på det ena örat och väldigt lite på det andra. Hoppades på att det skulle gå över av sig själv men efter att jag provat två olika droppar så fick jag inse att det inte kommer att göra det. Jag har haft så rejält ont i både örat och huvudet att jag knappt kunnat hänga med på lektionerna och vara social är minsann inte lätt när man inte hör något. Så det blev ett besök till doktorn under kvällen. Vaxpropp i båda öronen. Det tog mer än en och en halv timme att fixa det och de bytte doktor/sköterska 3 gånger för att de hade så svårt att få det bra. Men det var väl en spännande upplevelse att se hur det fungerar här. Känner även att det var tur att jag har bra försäkring även om jag kanske kunde väntat mer än en vecka innan jag började utnyttja den.

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderade vi på poolparty på Delano. Så himla härligt. Det kommer vi absolut att göra fler gånger under tiden vi är här.

Natten spenderade vi på nattklubben Nikki Beach. Klart att vi skulle åka en guldig limousine till nattklubben. Nattklubben var lite mer lik de vi har hemma och med bra uteplats till. Vi var med en annan promotor idag, både på poolpartyt och på klubben. Han känns bra och trygg att hänga med så vi lär hålla kontakten med honom.

Likes

Comments

Efter gårdagens fest så blev det lite lugnare idag. Spenderade lite tid i solen på dagen och sedan shopping på kvällen. Det är lite för bra shopping här så man får nog passa sig. Både plånboken och resväskan ska hålla för allt man shoppar. Vi avslutade med middag innan vi gick hem.

Likes

Comments

Började skolan först 9.45 idag så jag passade på att simma lite i poolen innan frukosten. Vid den tiden brukar det inte vara några andra där nere vilket är skönt. Känns lite fel att dra på baddräkten och glasögonen och plöja runt när de andra badar. dock är inte poolen så lång så det blir många vändningar.

På kvällen körde vi på den första utgången här. Det är verkligen skillnad mot hemma. Här gick vi ut vid tolvtiden för att möta upp vår promotor. Som tjejer blir det gratis inträde och gratis dricka så länge vi går med honom. Vi var först på "Wall". Sedan åkte vi vidare till "Mr Jones". Det första stället var helt okej, man har ju inget att jämföra med här än men det andra kommer vi nog inte att hänga så mycket på. Det var väldigt blandat; man kände sig ibland som en drottning och ibland som en köttbit. Men jag antar att man vänjer sig.

Sammanfattningsvis hade jag en riktigt rolig kväll med fantastiska tjejer.

Likes

Comments

Ikväll blev det först lite shopping och sedan en drink på Lincoln Road. Det är på den gatan de flesta affärer är samlade tillsammans med massa restauranger. Det tar ungefär 15 - 20 minuter att gå dit från skolan.

Likes

Comments