Nu har jag inte varit in här på ett tag och det är på grund av att det har varit så mycket i skolan den senaste tiden, men nu när vi är så gott som klar med gymnasiearbetet så hoppas jag att det blir lite lugnare i skolan.

Som sagt, förra veckan hade vi projektvecka då vi klippte och färgade våra modeller inför visningsdagen som var i fredags. Hela veckan var ett rent helvete för mig då jag hade feber och halsont varje dag. Visningsdagen var nog den värsta av dom alla just för att jag mådde så dåligt.

Men nu är det över och jag är så stolt över mina bästa klassisar, dom äger.

Här nedan kommer några få bilder på mina modeller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här ovan får ni se baksidan av min balklänning, den är så fin.

Den 2 juni har vi bal och jag ska förhoppningsvis gå tillsammans med min pojkvän, längtar så fruktansvärt mycket.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag var in här och skrev ett inlägg, och det är på grund av att min dator haft virus och jag har inte haft tillgång till att lämna in den på skolan förens idag eftersom vi hade sportlov förra veckan.

Ja, vad har jag gjort på sportlovet då? I tisdags gjorde jag något som jag aldrig gjort förr, jag åkte långfärdsskridskor tillsammans med min svärmor och pojkvän. Det gick väldigt bra i början, men sen när man skulle tillbaka till startplatsen gick det inte lika bra. Mina fötter bara vek sig på grund av att dom var för trötta, men efter mycket om och men + en vurpa så var jag äntligen framme.

I onsdags samlades jag + några tjejer från min klass för att fira att det var 100 dagar kvar till studenten och på kvällen drog vi ut på krogen i pyjamas då temat var pyjamasparty. Som alltid så hade vi en rolig kväll tillsammans. Nu taggar vi om till 50-dagars.

Resten av lovet har jag bara sovit och tagit det lugnt, väldigt skönt måste jag säga.

Likes

Comments

Finns så mycket jag vill ha just nu men pengarna räcker inte till. Då jag inte har något jobb och måste betala hyran på lägenheten själv. Men som sagt, drömma kan man alltid göra.

Likes

Comments

Fick hjälp av min kära svärmor att möblera om i lägenheten i veckan, tidigare har byrån stått inne i min walk in closet men eftersom pojkvännen ställt in sin dator där så tyckte jag det blev väldigt trångt. Istället så hade jag ett tomt hörn i vardagsrummet där den passade perfekt.

Likes

Comments

Fick min studentmössa i Torsdags. Är supernöjd med den! På något sätt känns det faktiskt lite overkligt att om 131 dagar så står vi där på skoltrappan för sista gången, jag och min fina klass.

Likes

Comments

Hade tänkt att jag skulle försöka mig på att blogga ännu en gång. Tänker dock inte skriva så mycket information om mig själv i detta inlägg mer än att jag heter Linnea Trygg och är född 1997.

Hoppas ni gillar det ni ser och läser, och att ni kommer tillbaka. 

Kram

Likes

Comments