I förrgår tapetserade jag färdigt de tre återstående väggarna alldeles på egen hand! Är så nöjd med mig själv att jag nästan spricker.

Igår fick jag hjälp att bära upp sängen, så älsklingen fick sig en tredje överraskning när han kom hem igår em. Jag hade nämligen inrett rummet färdigt med vad som fanns också. Nya möbler får vänta ett tag till. 

Det känns så skönt att ha ett riktigt sovrum igen och att få allting klart nu medan tiden finns. Att jag dessutom har haft ork till det är helt fantastiskt. Det är synd att rummet är lite för litet för att göra sig ordentligt på bilderna, det ser så mycket härligare ut i verkligheten. Det blev precis den uterumskänsla jag försökte återskapa.

Ha en bra dag och berätta vad ni tycker. Kram på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag tapetserade jag färdigt hela sovrummet på egen hand. Så stolt över mig själv att jag vågade!
Imorgon ska ni få se hur det blev när det är städat och sängen flyttats in.

Resten av dagen har varit lugn. Jag är så imponerad över att jag hade orken med tapeterna att jag var tvungen at bara sätta mig och ta in allt.

Har ni fått något spännande gjort idag? Kommentera och titta in imorgon så ni inte missar bilderna på resultatet.

Likes

Comments

Idag har jag sköljt av mig resedammet ordentligt och vilat. Nu ska jag sova en liten stund till och ta igen mig. Vi hörs senare.

Likes

Comments

Minns ni den där överaskningen jag pratade om förut? Vi har börjat förbereda den. Nu är det bara några veckor kvar tills ni får veta vad det är. Hoppas ni är nyfikna.

Nu är vi hemma igen efter ett besök i hemstaden också, därav min tystnad på bloggen. Jag har inte haft tid helt enkelt.
Jag har fullt upp med att träffa alla härliga människor. Vänner som familj.

Vi kom inte hem för än tidigt imorse, så nu ska vi sova lite. Ha en underbar dag och titta in igen senare.

Likes

Comments

Idag är det dags att göra ett städryck igen. Inget jag ser särskilt mycket fram emot men det är nödvändigt.

Sista besöket hos veterinären med Frida var det idag också. Förhoppnings behöver vi inte in nå mer nu utan såret ser ut att läka fint.

Just nu håller jag på att förbereda mig mentalt inför städningen. Ni vet hur det är. Men men. Kommer man bara igång brukar det flyta på.

Ha en trevlig eftermiddag så hörs vi senare idag.

Likes

Comments

Just som jag skrivit om sommarkänslorna började det regna. Ändå finns känslorna kvar. Jag drömmer mig bort om varma nätter och en mild bris som får klänningen att bölja sig. Jag kan nästan känna doften av blommor och avgaser.

Det jag längtar mest efter är alla cruisingar, de jag åkte på när jag fortfarande bodde i mellansverige. Nu är det lite långt att åka ner men jag vet att det ska finnas en del här uppe också.

Musiken blandat med sorlet från människor och bilmotorer. Hela kulturen. Jag är fortfarande med i en av raggarklubbarna i min hemstad.

Har någon av er varit på en cruising någon gång? Kommentera gärna era erfarenheter och ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

​Solen har bokstavligen lyst med sin närvaro de senaste dagarna. Humöret är på topp och med musik i hörlurarna sitter jag ute och njuter.

Bilden ovan är från senast jag var i Egypten. Det är ett par år sedan nu men känslan finns kvar.

Vintern är bra härlig men nu har jag så mycket vårkänslor att jag tror jag smälter snön på egen hand. Jag längtar efter att få byta till sommargarderoben.

Det känns som att det alltid händer lite mer på sommaren. Alla cruisingar, grillkvällar och att kunna vara ute så många timmar som man känner för.

Ja det märks att jag längtar och drömmer mig bort. Än dröjer det länge innan snön är borta här uppe.

Ni får ha en underbar dag och titta in lite senare. Nu ska jag ut och njuta lite till. 

Likes

Comments

Nu börjar saker lugna ner sig på riktigt. Såret på Frida ser ut att läka fint och jag tror jag kommer få sova inatt med. Igår var nämligen första natten sedan olyckan som jag faktiskt sovit ordentligt.

Jag har ett par härliga saker att se fram emot också, men vad det är får bli en överraskning till längre fram.

Nu ska jag strax lägga mig. Båda älsklingarna sover redan. Godnatt allihopa.

Likes

Comments

Så vaknade jag halv 3 i alla fall, alldeles för pigg för att somna om. Hunden stökade nere så då var det inte ens idé att ligga kvar i sängen.
Ibland undrar jag om det verkligen är jag som vaknar av att hon låter, eller om det är hon som känner på sig att jag har vaknat.

Har varit vaken sedan dess men jag hade tur, jag är inte den enda som inte kunnat sova. Det är vid dessa tillfällen man är glad mobiler finns.

Ha en underbar morgon. Jag skriver senare idag om det finns tid till det.

Likes

Comments

Känslan när man är och handlar barnkläder åt hunden. Kan inte begripa att hundkläder ska vara så fruktansvärt dyra, därför köpte jag istället kläder på barnavdelningen. Det blev 95% billigare garanterat. Dessutom satt kläderna väldigt bra.
Det var gårdagen.

Idag har jag bara vilat nu när hunden är på bättringsvägen och har kläder nog som skyddar såret. Det är skönt att kunna varva ner ordentligt nu. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova uppe inatt utan att behöva oroa mig för mycket. Framtiden ser ljus ut.

Ha en trevlig kväll så hörs vi!

Likes

Comments