Hej igen allihopa! Nu är jag hemma igen så nu kommer det finnas tid att skriva 😊 Jag har en hel del nyheter att dela med mig av!

Frida är tillbaka! Nu har vi äntligen pratat vett med min svärfar och vi har fått tillbaka hunden. Klorna var oklippta och jag fick bada henne grundligt, men nu är hon här. Det känns så skönt att få ha henne igen. Det enda som tog död på glädjen lite är att hon fått juvertumörer, något jag upptäckte vara någon timma efter att ha fått tillbaka henne. Vi får hålla tummarna för att de är godartade.

Utöver det så är jag och Bonnie nöjda med redan söderut och ännu gladare över att vara hemma. Per jagar hela veckan och jag ska försöka återgå till skrivandet där jag lämnade det.

Hoppas ni får en underbar dag! Titta in senare så hörs vi då 😄

Likes

Comments

Jag vet, jag vet, jag har varit lite tyst ett tag. Det är för att jag och Bonnie åt till Fagersta för att hälsa på min del av släkten.

Jag har träffat så många och haft så mycket att göra att jag helt glömt bort att uppdatera er.

Snart ska vi äta frukost så det blir inget långt inlägg just nu, men jag ska försöka skriva lite mer senare.

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Nu börjar jag äntligen piggna till. Det blev en tupplur eller två men nu känns det bättre.

Jag har bestämt mig för att skriva idag och behöver lite inspiration ifrån er. Hur tycker ni att jag ska börja? Min med förslag på väder, miljö, handling och känsla så delar jag med mig av början sedan 😊

Likes

Comments

Tiden går verkligen fortare när man blir äldre. Jag tycker att det är helg jämt. Bonnie växer så det knakar också. Tänk att hon blir ett halvår om bara någon vecka.

Idag är jag jättetrött, trots att jag lade mig tidigt igår, vet inte vad som har hänt. Skönt att jag inte har några särskilda planer för än på tisdag i alla fall, då farmor och farfar kommer och hälsar på.

Får skriva igen om en stund för nu håller jag på att somna ❤️

Likes

Comments

Igår hamnade jag i en diskussion med ett gäng feminister om huruvida män har rätt att få vara med och bestämma hur vida de vill ha barn eller inte.

Jag var näst intill ensam om att inte gå till personangrepp och håller fast vid min åsikt om att man inte ska skaffa barn när ena inte vill, oavsett om det är kvinnan eller mannen.

Tycker det är synd att en grupp människor ska gå i hop och försöka trycka ner någon annan bara för att inte delar åsikt med denna. Kan ju inte påstå att jag tycker mer om feministerna (i synnerhet de mer extrema) efter denna diskussion. Det betyder inte att jag inte respekterar deras åsikter, jag håller bara inte med.

Jag är för jämställdhet och därför tycker jag att män ska ha lika stor rätt att få vara med och bestämma över hur vida han vill sätta ett barn till världen eller inte.

Vad tycker ni om att kvinnor skaffar barn fast männen inte vill? (Långa texter och påhopp undanbedes då jag redan genomgått det en gång).

Likes

Comments

Underbar morgon som ni ser. Jag var ute halv 6 imorse och fotade.

Idag står skrivandet högt på listan igen, jag måste komma igång på riktigt snart om det ska bli något av det hela. Dessutom har någon timme till nu innan Bonnie ska ut så det är egentligen bara att sätta igång.
Läsa lite blir det också då jag måste färska upp minnet på ett par punkter och kanske ta ett par inspirerande bilder.

Önskar er alla en härlig dag! Uppdaterar lite senare igen.

Likes

Comments

Igår blev det premiär fiske för min del, och Bonnie fick åka med i båten för allra första gången. Det var en lyckad tur både när det kommer till fisket och hur Bonnie reagerade. Ärligt talat var jag lite nervös innan att hon skulle bli stressad men oj så fel jag hade. Så fort vi satte henne i båten blev hon lugn.

Tiden går så fort. Kan inte förstå att det är en vecka in i August redan. Hoppas på lite soligare dagar nu. Ha det bra så hörs vi.

Likes

Comments

Som ni ser är detta ett papper jag fick utfärdat av psykiatrin för någon vecka sedan i min kamp mot försäkringskassan.

Sedan maj förra året har stått kan inkomst. Det är mina besparingar och min sambo som har hållit mig på ytan den sista tiden. Tyvärr tycks jag vara ett sånt där fall som man hör om ibland, en som fallit mellan maskorna i samhällets skyddsnät.

Som det ser ut nu har jag nyligen skickar in papper om omprövning för aktivitetsersättning, men det känns ganska tungt nu när jag upplever det som att FK redan bestämt sig för att min läkare ljuger. Tycker det är hemskt att deras egna läkare (som inte ens har träffat mig) ifrågasätter min läkares kompetens i frågan om min sjukskrivning.

Att jag inte har något att säga till om lärde jag min för länge sedan, men att de inte ens ska kunna ta en överläkare på allvar känns fruktansvärt.

Självklart försöker jag hålla hoppet uppe men den sista tiden har det varit tungt.
Jag hade en total breakdown inatt, inte så allvarlig som den brukar kunna vara men tillräckligt för att jag trodde jag skulle tappa förståndet på nytt. Återfall trotts medicineringen är min största rädsla just nu.

Ibland vet jag inte själv vart jag ligger på min flerdimensionella skala när det kommer till känslor och symptom. Idag tror jag att jag har en ganska ok dag.

Jag ska nog ta lite kaffe och fortsätta skriva senare. Kommentera gärna om ni undrar över något.

Likes

Comments

Nu har jag bott här i över 9 månader och insåg just hur annorlunda allting känns. Jag har bestämt mig för att göra om bloggen lite då livet här inte är något nytt för mig längre. Det kommer inte bli några stora förändringar men jag tror det är dags nu. Både när det kommer till utseendet och namnet.
Jag känner att det finns saker jag vill fokusera mer på och saker jag kan tona ner lite. Jag tror det kommer bli så mycket lättare att skriva mer då också.

Hoppas ni är lika nyfikna som jag är på resultatet.

Likes

Comments