Igår blev jag bjuden på middag med släkten, det kändes lite underligt att vara gäst här.
Idag är jag, mormor och morfar bjudna på lunch hos farmor och farfar och ikväll är ska jag äntligen till klubben igen.

Med Bonnie går det fortfarande hur bra som helst och jag är så stolt över henne. Mattes lilla filbunke. Hon är så lugn att det är svårt att tro att hon är 9 månader bara.

Skriver mer senare idag för nu ska jag äta frukost. Ha det bra så länge 🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Angående jobbet jag nämnde igår så hoppas jag verkigen att det blir något av det hela. Jag längtar så mycket efter att få komma ut i arbetslivet och göra någonting. Industri är min nisch och det ska bli så skönt att få in pengar igen.
Efter allt som har varit den sista tiden kläder jag ett inre lugn. Jag känner att allt börjar lösa sig nu.
När det kommer till FK kommer jag fortsätta att driva mitt ärende då de gjorde fel som inte gav mig ersättning under dessa två kaotiska år där jag till och från mått så dåligt att jag inte vetat om jag velat leva.
Det är en tydlig kontrast nu med nya medicinen. Jag känner mig både stabil och kompetent. Jag klarar det här. Drömmar kan gå i uppfyllelse och att få jobba igen är min.

För övrigt så har jag det bra här hos mormor och morfar. Det är här jag bor under min vistelse i Fagersta. Om en stund kommer mamma hit med min morbrors hund så att hon och Bonnie kan få leka.
Jag skriver senare idag, ha det bra så länge! 😄

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Fagersta efter veckan hos J i Värmland. Det känns som att livet har hoppat igång igen och här om dagen ringde Per och berättade att jag fått chansen på ett jobb i Skellefte. Efter allt krångel med FK och så början den nya medicineringen har jag bestämt mig för att jag vill ha jobbet. Jag kommer att få ett samtal i veckan så ni får hålla tummarna för mig ordentligt nu.

Så bra som jag mår av Sertralin-tabletterna och så redo som jag känner mig nu har jag inte känt på nästan 2 år.
Jag ska ut med brorsan en sväng nu, men jag ska berätta mer om det hela senare. Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Idag har jag borstat ut tovorna bakom Bonnie's öron och druckit te. Det blev ingen fotografering idag men det är ju inte hela världen. Jag hann med lite foton inatt trots allt.

Utöver det har det varit en väldigt lugn dag så vi for se vad kvällen har att erbjuda. Skriver mer sen. Undertiden får ni som vanligt se den bästa bilden här ovan 😊

Likes

Comments

Just i denna stund står jag ute med en kopp te. Bonnie ligger i vardagsrummet och jag tror inte att någon annan har vaknat än. Det är lugnt och tyst.
Jag känner mig riktigt rofylld för första gången på länge. Jag misstänker att medicinerna har börjat göra sitt och det känns väldigt bra.
Idag ska jag försöka skriva lite, och så hoppas jag att jag vi kanske kan åka på någon liten utflykt senare också.

Nu har Bonnie vaknat till och jag gått in. Mer te och sedan mys. Jag skriver senare idag. Nu när jag har kommit i ordning finns det gott om tid till det. Vi hörs då ❤️

Likes

Comments

Nu har jag varit i södra Sverige i 3 dagar men det blev bara en natt i Fagersta. I söndags kom en av mina bästa väninnor och hämtade mig för att ta med mig hem till henne; ännu längre söderut.
Vi har haft det jättemysigt, druckit glögg och målat koppar. Det är en av dessa ni ser här ovan och jag tror det är ganska lätt att gissa vem av oss som gjort den.

Med Bonnie, som ju följde med, har det gått hur bra som helst. Jag blir så stolt över hur duktig hon är och hur lätt hon anpassar sig. Rena drömmen.

Nu ska sätta glasyr på kakan jag bakade idag också, men vi får höras igen imorgon! Ha det bra så länge 😊

Likes

Comments

Spontanaste redan jag gjort hittills skulle jag tro. Det blev en tripp till Fagersta där jag eventuellt kommer att stanna i 3 (!) veckor. Jobbigt att vara utan Per så länge men det ska ändå bli skönt att träffa släkt och vänner. Bonnie har jag också med mig. Frida däremot får stanna hemma med Per.

Jag ska uppdatera så mycket jag kan snart igen. Ha en bra dag så länge! 😄

Likes

Comments

När min familj hade en samojed-tik på lån för några år sedan blev jag frälst. Jag bestämde mig för att jag någon gång skulle ha en valp ifrån henne om det blev några. Vid det laget fanns det dock inga planer på valpar över huvud taget och jag var dessutom väldigt ung och togs såklart inte på allvar. Vilket ju faktiskt är väldigt bra när man ser på det så här i efterhand. Sedan dess har jag läst allt jag kommit över om Samojedhundar och dessutom uppnått en personlig mognad och verkligen haft tid att fundera över om detta är en ras för mig. Dessutom hade vi redan Frida när vi bestämde oss för att det skulle bli en hund till.

Det blev en kull tillslut efter just den tiken jag varit så förtjust i men då hade jag inte möjligheten att ta en valp, och som av en slump (egentligen en oväntad parning med samma föräldrar) blev det ytterligare en kull när omständigheterna för mig var mycket bättre.
Det slutade med att jag och Per åkte söder ut och valde den valp som sedan skulle komma att bli vår Bonnie.

Likes

Comments

Vad sent det hann bli innan jag skriver nu, ändå har jag varit vaken sedan 4:15. Jag har suttit och druckit Varma koppen med äpple och kanel, lyssnar på instrumental avslappningsmusik och varvat ner.

Jag har fortfarande inte hört något om hur det blir med min ersättning från försäkringskassan heller, trotts att beslutet var beräknat att komma för flera månader sedan. Jag ringde idag men då hade jag oturen att somna i telefonkön (pinsamt) så det blev inget av det heller. Får göra ett nytt försök i morgon och hoppas att jag inte är lika trött som idag.

För övrigt har det varit en ganska händelselös dag. Hoppas på att jag och Per kan handla ikväll.
Vi får höras senare. Ha det bra så länge.

Likes

Comments