Hej , nu har skolan börjat igen vilket känns helt okej. Mitt påsklov har varit super kul med lite för lite sömn kanske😴 Jag och min kompis Hedda fyllde år den 11/4 och därefter hade jag en fest för mig. Jag har umgåtts med vänner och även lärt känna många nya. En påskmiddag oxå men brukar inte fira påsken så mycket. Ha de bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I samarbete med Elsa & Rose har jag fixat en rabatt kod på 15% på hela deras sortiment om du anger koden: LINNEATHUNELLS15 ! Super kul att få samarbete med dem! Om du har tid gå in och titta på deras hemsida ( www.elsaandrose.com ) eller deras Instagram. De har de finaste bikinierna och baddräkterna! Ha de bra :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! jag tänkte berätta lite kort om den 4 mars då jag var på hov1 i Uppsala. Vi va 5 stycken tjejer och vi fixade oss alla hos mig innan. Sedan drog vi till stan och käkade på Phils burger ,vilket va så gott. Efter det gick vi till ukk där var hov1 skulle uppträda.
Själva konserten va ganska kort 40-50 min bara men den va fortfarande as bra! Dante är ju lagom snygg oxå ;)
Här har ni några bilder från den kvällen , ha de bra!

Likes

Comments

Hej och välkommen ska du vara , tack för att du kikar in på min nystartade blogg. Jag har länge velat blogga men alldrig tagit tag i det! Ska bli super kul att börja! Jag tänkte skriva om min vardag för de mesta men även annat kul. Hoppas du stannar kvar och förhoppningsvis tycka om min blogg :)

Likes

Comments