Okeeej så hade höstlov förra veckan så tänkte att jag kunde berätta vad jag hittade på

måndagen så gjorde jag absolut inget annat än att sova och sen på kvällen var jag i stallet och longerade min lilla ponny. Annars gjorde jag inget annat än att som sagt sov och jag lyssnade även på poddar. På tisdagen så träffade jag Evve och William och hade donken-dejt och planerade "förfest", senare på kvällen hade jag hoppträning och det gick SÅ bra. Blev så nöjd med träningen då Eclipse var så fin och lyssnade så bra.


​På ​onsdagen​ var jag i stallet tidigt för att släppa ut hästarna och för att senare på kvällen åka på fest. Som jag skrev innan så hade jag, Evve och William en mini-förfest där vi bara snackade och så vidare, sen åkte vi till festen, som jag tyckte var bra, men har varit på bättre fester. På ​torsdagen​ var jag i stallet vid 1 för att fixa till min häst och för att fixa en häst som skulle på hoppträning som jag följde med på det är alltid intressant att se någon annan rida. På kvällen åkte jag till J och sov där åkte hem vid halv 9 för att dra mig till stallet och släppa ut hästarna. Resten av fredagen låg jag i sängen och sov haha.. Mickis kom hit på kvällen och vi bara tog det lugnt. 

Det va väl så mitt höstlov såg ut, gjorde inte så mycket, men jag tycker att det är skönt att bara ta det lugnt och sova haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår gjorde jag absolut ingenting intressant. Det som var mest intressant var väl att jag åkte till McDonald's och åt (noshit), men som sagt tänker inte ha så mycket kvar på mig själv så kommer förmodligen inte blogga varje dag, även fast att jag vill det.

MEN idag var det första dagen efter höstlovet och det började med sovmorgon till 10. Vår engelska var inställd så hade bara 2 lektioner idag, skönt men lite onödigt. Gick till 1 sen åkte jag hem och har inte gjort så mycket mer än att äta ett kexchoklad och kollat Youtube haha! Senare ska jag till stallet och efter det får vi väl se vad som händer.

Det kommer upp ett inlägg om mitt höstlov senare, wihooo! Snart jullov, men innan det är det 6 veckor kvar i skolan och innan jullovet hinner jag fylla 18!!! (16 december om någon kanske skulle vilja va lite gullig och köpa en liten present) nej men snart fyller jag 18 och samtidigt som jag längtar efter det så vill jag inte bli 18 och behöva betala massa räkningar och sånt haha...

Jaha detta inlägget blev längre än tänkt men det gör inte så mycket.

Likes

Comments

Igår kväll vid halv nio kom Mickis till mig och vi låg helt enkelt bara och kollade på Youtube, lyssnade på musik, åt chips och bara slöade. Även om vi bara slöade så somnade vi vid halv 2 tiden och vaknade sen vid 9 av att pappa väckte oss. När Mickis cyklat hem så låg jag bara i sängen och kollade på film. Kollade på Annabelle 2 och kan säga att visst filmen var bra men blev väldigt besviken på den... När jag kollat klart på den så började jag kolla på serien Stranger Things då jag hört mycket bra om den och nu är jag helt fast haha! Kom precis hem från stallet och tänkte beställa hem lite mat då jag och min lillebror är själv hemma.

Kvällen idag ser väl inte ut att bli så intressant så vi får se om det kommer ett inlägg lite senare eller inte. Nu ska jag fortsätta kolla på serien och så får vi se vad resten av kvällen bjuder på.

Likes

Comments

​Hejsan, detta är min typ femhundraelfte blogg, men kände för att börja om på en helt ny blogg då jag inte använder någon av de andra eftersom att jag inte kommer in på dem (standard). 

Jag vet ju ungefär hur en blogg funkar, man skriver något/några inlägg om dagen och berättar sina tankar osv. jag tänkte väl ha samma upplägg, men inte med några stora krav. Skriver helt enkelt när jag känner för det, men hoppas jag ska kunna hålla er intresserade. 

Jag är en (snart) 18-åring tjej som bor i en liten by i Skåne. Går sista året på gymnasiet och har en häst. Bloggen kommer väl helt enkelt handla om skolan, kompisar, fester, hästen osv. vad jag hittar på om dagarna helt enkelt, men den kommer även eller förmodligen innehålla många tankar och idéer så jag hoppas att ni ska tycka att det är intressant att följa mig även om jag inte är så särskilt speciell haha! 

  

Likes

Comments