Header

Lite kortfattat... JAG VILL VARA ERIN WASSON!!!! Detta är nog fan en av de ballaste människorna i hela världen. Älskar henne, hennes stil, hennes gaddar, hennes personlighet och hennes sätt att modella på, She is Art. Vet inte hur många gånger jag sett videon nedan men kan lätt sitta och kolla på den i timmar hahah. Kanske bara är jag men jag vill leva i denna videon. När jag gifter mig ska det gå till på detta viset. Det är perfektion 👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick hem den här as balla klänningen/tröjan för ett tag sedan. Den kommer ifrån sheinstde, finns i både svart och vitt. Sorry för kassa kvalle på bilderna men så går det när man har 4s....

Likes

Comments

Två av mina absoluta favoriter som jag använt flitigt i vinter! Båda kommer ifrån Sheinside.

Likes

Comments

Inspirerat ifrån nya kollektionen på Make Up Store Oceanutopia!🐠 använda produkter Eyepencil: Frosted meadow, Duchess, Ocean breeze M/S: Muffin, Atlantis.

Likes

Comments

Hallihallå! Sitter och kollar Whip it som går på tvn just nu. Längesen jag såg den, och dom som inte sett den än borde kolla. Bra film med grymt mycket bra musik i! Älskar Ellen Page och Drew Barrymore så bättre kan det ju inte bli ;)


Likes

Comments

Alla hjärtans dag inspirerad makeup. Skuggorna jag använt mig av är ifrån make up store och det är M/S Muffin, Diva, Deadly, och pollution. Till denna sminkningen la jag sen även läppennan Farytale Dream, också ifrån make up store. Farytale Dream är en klar favorit!

Likes

Comments