Header

Contains affiliate links

Jag vet att det inte har kommit upp något nytt inlägg på lång tid. För att jag fokuserar på skolan. Idag var jag på en jobbintervju i Ystad. Efter möte jag upp mamma för en lunch och lite shopping. Det blev två kepsar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag en ledig dag i från skolarbetet. Jag åkte in till Emporia i Malmö. Där jag mötte upp Tilda på hennes jobb. Till kl 13:30 när vi tog en snabb lunch. När hon slutade vi 17 tiden tog vi tåget hem.

Likes

Comments

När jag vaknade var det minusgrader ute.
Min älskade pappa fyller år idag. Jag hoppas och vet att du har haft en underbar dag. Det blir massor av mys ikväll.

Likes

Comments

Igår firade vi en vän till familjen. Hans tema på festen var rockabilly. Under kvällen var det lite aktiviteter och det blev många skratt.

Likes

Comments

Idag pluggade jag till klockan var 12 sen drog jag mig mot Trelleborg. Där Moa möte upp mig och körde hem till henne och Patrik. Där vi färgade och klippte mitt hår.
Nu sitter jag i bilen på väg hem.

Likes

Comments

Idag hade jag utvecklings möte efter hämtade vi min nya massagebänk och vapozon. Efter blev det en vända hem när vi hade lämnat allt hemma drog vi oss till kivik. Innan vi åkte till kivikshotell köpte vi lite mat. Sedan begav vi oss till kivikshotell. Där jag lämnade min gamla  vapozon  som de ska testa.  Nu sitter jag på bussen mot Simrishamn sen ska jag ta tåget. När jag kommer hem  ska jag plugga och äta något lätt. #fredag #höst #regn #påväghem #kivikshotell

Likes

Comments

Idag har jag köpt en ny massagestol och en vapozon. Jag fick det till ett bra pris, är supernöjd. Ska hämtas på fredag.

Likes

Comments