Header

Vi brukar spraya våra pumpor med metallic färger i år blev det guld,svart och silver. Har gjort ett collage med pumporna på olika ställen på gården. Men de ska stå på brunnslocket med grisen, där ser alla dem som kommer hem till oss. Pumporna blir ursnygga med färg. Rekommenderar verkligen er att prova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var det familjedag på Hud & Spa. Mamma kom dit och fick ryggmassage och färgning av fransar och ögonbryn.
Efteråt gick vi till Elgiganten och köpte en ny iPad till mig. Det blev en iPad mini 4 guldfärgad
So happy!!!

Likes

Comments

Detta var kvällens middag den
bestod av potatismos och röding tillagad i ugnen. Till detta hade vi sås gjord på créme fraiche, mjukost med gräslök, löjrom och ärtor.Jättegott!
Röding inte så fet som lax. Kan verkligen rekommendera.

Likes

Comments

Det är ännu en ruggig höstdag. Mamma körde iväg och köpte baggels med kyckling och bacon och ett gott "småbröd" med dajm i. Jag åt dock ingen kaka eftersom vi har en sockerutmaning på skolan. Så jag fick titta på när de andra åt sin kaka.
Vi fixade lite te och satt oss och myste.

Likes

Comments

Hösten kan vara regnig och blåsig, men igår var den väldigt vacker. Här är lite bilder från min promenad igår.

Likes

Comments

Idag så slutade jag vid lunch tid. Skickade ett sms till mamma. Hon föreslog att vi skulle äta sushi innan vi körde hem.
Älskar sushi!!

Likes

Comments

Till kvällsmat hade vi en kantarellsoppa med silverlök, havssalt och cayennepeppar. Den värmde. Till detta hade vi vitlöksbröd.

Likes

Comments

Ut är det regnit, mörkt och det blåser kallt. Då är det skönt att tända lite ljus och lite höst blommor gör det inte sämre.

Likes

Comments

Lite saker i mitt rum som jag verkligen gillar. Min bordslampa med vit fjäderskärm och min industridesign stol med vit pälsfäll är två saker som jag älskar i mitt rum. Mitt sminkbord där pappa målat bordsskivan silverfärgad för att passa in i rummet.

Likes

Comments