Det finns faktiskt inget bättre billigt thaiställe. 60kr för den här jäveln, jag och Lovisa delade på den och blev för mätta. Timmermansgatan folks, DRA DIT

Likes

Comments

Klippte lite i min fasters gamla Levi's och har planer att med mormors hjälp fransa till dem ordentligt vid anklarna. Ser den stilen överallt just nu och vill också vara med, haha.

Likes

Comments

I måndags åkte jag hem till Ella och Johan för att laga ett nytt recept. Det blev en jättegod pizza med zucchini och ädelost som huvudingredienser. Till det blev det en hemmagjord pizzasallad. Yum Yum Yum, rekommenderar starkt, och superenkelt var det!

Likes

Comments

Likes

Comments

Edit: Det här inlägget skrevs för lite mer än en vecka sen! Mmmmm, sitter nu på flyget påväg hem från en vecka med sol och värme. Jag, Ella och mamma har haft det hur skönt som helst i Fuerteventura. Då vi lyckades pricka in en solvecka spenderades tiden framförallt på varsin solstol. Men vi tränade faktiskt en del också, mer eller mindre. På morgonen gick vi på yoga och när vi blivit mätta på solen om eftermiddagen tog vi någon tur i bergen, ett besök på gymmet eller deltog i något gympapass. Jag känner mig riktigt utvilad och peppad på jobb och vardag igen. Behövde verkligen en liten paus med solvärme. 5/5

När vi hade landat tog vi på oss solklänningar och satte oss på strandcafét för varsinn cappuccino.

Lite såhär ser omgivningen runt om hotellet ut, med fin vy både till hav och berg.

Såhär ser det ut kl. 8 då solen går upp och vi gör yoga innan frukost.

Alltså hörni, dessa damn churros. Kunde trycka i mig alldeles för många av dessa under frukosten, men helt klart värt att få matkoma av dessa godheter.

Såå himla fint är det. De tre nedre bilderna är från en av mina turer i bergen, älskar verkligen att springa runt där.

Det blev ändå bra med träning, för det mesta sprang jag i bergen, men gick även till gymmet och tog några pass.

Något som var väldigt mysigt var när vi promenerade in till byn för att handla mat eller för att äta på restaurang.

Likes

Comments

... och så var vi påväg! Nu bär det av till Fuerteventura för sol och härligheter. Det ska bli så skönt att komma iväg från vardagen, fastän det inte blir så länge.

Likes

Comments

Bilder från igår
Alltså min familj måste ha levt i Sydamerika i tidigare liv, för OJ vad vi kan laga god Tacos. Tricket är att vi gör en vegetarisk linsfärs istället för köttfärs. Dessutom lägger vi till tre godheter utöver de vanliga Tacos-tillbehören, nämligen mango, koriander och lime. I'm tellin' u, dessa tacos kan jag leva på för resten av mitt liv.

Likes

Comments

Bästa Lisa fyllde 19 i måndags. Det firade vi med öl på Treat, men jag var tyvärr tvungen att runda av kvällen där pga jobb dagen efter. Hur som blev det väldigt trevligt fastän det inte varade så länge. Gz igen ma love!

Likes

Comments

Uber eats räddade mig och Loppan på nyårsdagen. Efter 20 min kom vår hjälte direkt till dörren med hamburgare från burgers & beers, en så himla himla bra app!

Likes

Comments