DIGGAR bowl-trenden som finns nu. Det här receptet hittade mamma på ICA's hemsida, superlätt att bara slänga ihop och dödligt gott. Recept hittar ni HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Höst & häst

Såhär fint var det hos pappa på gården för en vecka sedan. Älskar att vara där och på något vänster så är det alltid så himla himla fint där, oavsett årstid.

Likes

Comments

1&2// En outfit jag hade för middag i Gamla stan med kompisar. 3// Lovisa lagade broccolipasta och MM vad gott det var. 4// En av våra roliga utekvällar.

Heii! Har haft fullt upp på senaste, hinner inte andas i två sek känns det som. Om dagarna jobbar jag och om kvällarna träffar jag kompisar. Igår var jag även på första Halloweenfesten för i år! Jag och ett gäng kompisar var utklädda till en kyrkogård, haha låter flummigt men det blev faktiskt asbra. Har varit jätteseg hela dagen då vi la oss alldeles försent, men det brukar i och för sig vara kvitto på en bra kväll, så kanske värt att vara trött idag ändå.

Likes

Comments

​669 kr, Zalando

Likes

Comments


Sankt Eriksgatan 88

Mm imorse mötte jag upp Alicia på en prommis. Vi insåg dock snabbt att det var lite för kallt för att hänga ute så vi gick in på Kaffeverket på Sankt Eriksgatan och åt frukost istället. Jag tog en äggmacka och en cappuccino, riktigt smarrigt och mysigt.

Likes

Comments

Efter pizzan igår mötte jag och Lovisa upp ett gäng kompisar på Treat. Det blev ett gäng öl och shots där, för att sedan dra vidare till Brillo. Har en hatkärlek till det stället, det är alltid FÖR mycket folk där, men egentligen ett asnice ställe. Hur som var det kul att träffa många friends där. Natten avslutades med Max halloumiburgare och crispy fries, då vet man att man är hemma, haha. 

Likes

Comments

Pizzerian bredvid oss är farlig. Igår delade jag och Loppan på en fredagspizza, denna hade fårost, grillad paprika, röd pesto och andra godheter på. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårkväll åt vi på Phil's burger på Birger Jarlsgatan. Tycker det är gott och prisvärt, perfekt ställe när man inte orkar äta på något fancy men inte heller sunkigt ställe. Efter Phil's drog vi till Retro på Sveavägen och tog en öl för att sen åka hem. En jättetrevlig och mysig lördagskväll!

Likes

Comments

Your girl är ÄNTLIGEN bättre och inte JÄTTEsjuk (fortfarande lite;). Fan vad soft det är att kunna börja leva nu, haha, tiden står allt stilla när man är sjuk. Igår hängde ett gäng kompisar här och åt jättegod hemmagjord pizza. Lowe och Vidar stannade kvar till fyra, vi hängde bara och spelade tecken, kommer ni ihåg hur kul det är?? Idag har jag och Loppan hängt i lägenheten hela dagen, Lowe och Vidar kom förbi också en stund. Nu väntar jag på att tiden ska gå då jag och Lovisa ska möta upp squashen på middag. AStagg, är svinhungrig.

Likes

Comments