I onsdags kom Ellen förbi efter jobbet med linser och en blandning av olika cider. Vi lyckades få ihop en svingod och stark linsgryta med bland annat spenat, morötter och selleri i. Efter ett tag kom Alicia och joinade, vi skitsnackade, drack och myste ba, precis ska en onsdagkväll se ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tips tips tips! I höstas blev jag kär i serien Underground. Den har en så viktig story, kärlek & spänning och sist men absolut inte minst, Aldis Hodge (längst till vänster på bild 1). Jag tycker så mycket om den här serien att jag till och med har börjat kolla om säsong 1 i väntan på att säsong-2-avsnitten kommer ut. Gå och titta med er, u won't regret it.

Likes

Comments

Hörni! Behålla/ inte behålla? Är i stort behov av nya jeans, och dessa satt ju fint men inte jättebilliga: 1099:- Jag har verkligen fastnat i ett träsk av endast svarta byxor & jeans, men vill vidga mina vyer nu och satsa på ett par fina blåa. På bilderna ser ni ju bara rumpen, men de är högmidjade och super skinny. Är de värda att behålla? plz help

Likes

Comments

En TYPISK söndag blev det idag. Häng ute i solen hela dagen, för att sedan avsluta med en söndagsfika på det. Perfekt avslut på den här veckan!

Likes

Comments

Alltså! Det här vädret! Jag är verkligen en annan människa sådana här soliga vårdagar. Idag har jag tagit en kaffe med Balder i Vasaparken. Riktigt mysigt var det! Nu är jag på g till Ella och Johan för söndagshäng. Hoppas ni har haft en härlig helg!

Likes

Comments

I veckan tog jag och Matilda en jättemysig fika på Muggen, Götgatan. Det är alltid så himla mysigt att träffa henne, och fastän vi inte ses så ofta så är det som att ingen tid har gått när vi väl ses. ÄLSKAR såna kompisar. 

Likes

Comments

Ja! Vi är tillbaka! Idag öppnar jag alla fönster i lägenheten medan jag äter frukost. Ute skiner solen och fåglarna sjunger, en riktig vårluft fyller lägenheten. Jaharrråå! Vi är FKN tillbaka!

Likes

Comments

Likes

Comments

I februari fick jag säga hejdå till alldeles för många vänner som nu dragit iväg på sina asienresor. Fick säga hejdå till bland annat den här.

I februari har jag dessutom hängt en hel del med älsklingarna på bilderna. Just den här kvällen blev så mysig, den började hos Ellen där vi catcha upp och drack. Sedan fortsatte kvällen och vi hamnade bland annat på the swedish brewing company på regeringsgatan. Riktigt bra häng samt riktigt bra ställe!

Likes

Comments

Vänta, hörni. Det här stället då! Jag och Erika tog lunch på Babel Deli på Långholmsgatan i lördags. Vi tog en varsin vegetarisk meze tallrik och satan vad gott det är med medelhavsmat. Tips tips tips! Schysst lunchställe om ni är lika galna i meze som mig.

Likes

Comments