Idag kom äntligen Jessica och hälsade på mig i Göteborg. Så vi startade dagen med frukost på espressohouse. Härligt att bara ha tid att prata om vad som har hänt i livet det senaste. Nu väntas en dag av att gå på Liseberg och bli skrämd i alla otroliga skräckhus.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade jag mina kompisar över på förfest sen drog vi vidare till Riorio för en sista kväll innan de stänger. Självklart var det ju då halloween tema så här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Kommer finare bilder men här är mina nya naglar.

Likes

Comments

Bilder från Kreta för någon vecka sedan.

Likes

Comments

Då var det Halloween igen och då ska man ju också ha en halloween kostym. Jag tror säkert att det är fler än jag som inte vet vad man ska på sig. Ska man ha något sött, läskigt, sexigt eller bara roligt? Ska man köra enkelt eller all in? Ja vi får se vad det blir. 

Likes

Comments

Idag har vart en sån dag när mina tankar verkligen har fluga iväg. Jag har börjat tänkt på hur allt kommer bli i Stockholm. Hur vi ska inreda lägenheten, hur ska allt få plats? Hur ska vi flytta med allt till Stockholm? Jobb? Kommer jag hitta i staden med mitt dåliga lokalsinne?
Som sagt har varit lite tankspridd idag. Men nu på kvällen bestämde jag mig för att kika på lite inspiration hur vi ska inreda vår pyttelilla lägenhet så fint och så praktiskt som möjligt. Finns ju så otroligt mycket fina sätt att inreda på.

Jag och D har bestämt oss för att vi ska köra ganska stilrent med mycket vitt i lägenheten. Sen kom jag på den smarta idéen varför inte bygga en loftsäng så får man mer golvutrymme.
Ja vi får se hur allt blir sen när vi flyttar men det känns skönt att ägna någon tanke åt det och börja planera lite.


​Kram Nea!

Likes

Comments

Hej!

Detta är då mitt första blogginlägg. Kan börja med att berätta lite mer om mig själv kanske.

Jag heter då Linnéa. Är 20år och kommer från en liten ort i Värmland så kallad Kil. Jag har bott i Kil enda sen jag föddes. Jag har sysslat med en del sport när jag var yngre, har åkt konståkning och tränat cheerleading. Musik har också varit ett stort intresse. Jag älskar att sjunga, har spelat musik tillsammans med min bror sen jag var liten bebis och det blev till att jag nu har läst samhälls linjen med inriktning musikal på gymnasiet.

Nu för ett år sedan flyttade jag hemifrån till "storstaden" Göteborg. Jag fick jobb på Liseberg och hittade min kära pojkvän David där. Jag och D kände att vi ville flytta ihop och vi började leta efter lägenheter i Göteborg. Men istället hade vi turen att min bror och hans tjej fick en ny lägenhet så vi får ta över deras gamla lägenhet i Stockholm. Så nu om bara en månad flyttar vi till Stockholm för ett äventyr tillsammans.

Kram Nea!

(Var i Kreta nu i veckan så blir lite bilder där ifrån)


Likes

Comments