Hej vänner!

Jag tror inte ni förstår hur glad jag är idag! Det var nämligen så att jag idag på morgonen fick ett sms, precis innan jag skulle gå till tåget. Det var från pappa och där stod det att vi ska till LA!! Jag blev verkligen så glad, det har varit ett dröm resmål så länge jag kan minnas. Och ni kan ju gissa om jag längtar! JA jag längtar såååå mycket och kan inte vara mer taggad än vad jag redan är! Får alltså ÄNTLIGEN åka till USA!! Jag har verkligen världens bästa föräldrar!

Jag hoppas på mycket shopping och många nya upplevelser, USA verkar ju lite crazy. Men oavsett så kommer det säkert bli hur bra som helst, åker ju med mina bästa resekompisar (min familj såklart). Längtar nästan ihjäl mig!! Nedräkningen har redan börjat och packlistan bör snart skrivas!

Ha en fortsatt bra dag!
PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej vänner!

Hopps ni har en bra dag, det har iallafall jag! Bästa dagen på väldigt länge faktiskt. Har en skön känsla i kroppen och är taggad på träning ikväll. Sen gjorde det ju inte dagen sämre att resultatet på svenska talet var mycket bättre än förväntat!

Blev även väldigt nöjd med min outfit idag, hehe. Älskar de dagar man känner sig fin och det är nog väldigt viktigt att man får göra det ibland sådär mitt i veckan.

Hoppas ni får en bra kväll! ❤️

Likes

Comments

Vardag

Hej vänner!

Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Med mig är allt bra, är lite allmänt seg bara men det får man vara när det är måndag. Idag har jag bara varit i skolan och sen när jag kom hem så har jag pluggat bara.
Men jag tänkte berätta lite om hur min vecka kommer att se ut.

Måndag: Det var idag då. jag vaknade upp hos fredrik, så himla mysigt. älskar att vakna bredvid honom, dagen kan inte annat än att bli bra då! Sen åkte jag till skolan och var där hela dagen tills jag slutade 14.50. åkte sedan hem och då var det bara att sätta igång med svenskan. Vi ska hålla tal inom ämnet feminism, så himla kul och Intressant! Kvällen spenderas nog framför datorn och tv:en.

Tisdag: skolan ska jag till såklart och då kanske det är dags att hålla svenska talet, men det vet man inte riktigt än... Men efter skolan ska jag skynda mig hem för att hinna till träningen. Sen kommer den dagen vara rätt slut!

Onsdag: Skola igen, det händer inget speciellt den dagen. Bara en tråkig onsdag...

Torsdag: En dag som börjar tidigt, börjar redan 8.30, men mitt tåg går någon gång runt 7. Inte riktigt min grej att gå upp så tidigt. Men sen på kvällen är det innebandyträning igen, längtar!!

Fredag: Älskade fredag, jag älskar fredagar även fast jag börjar klockan 8 med företagsekonomi i 2 timmar och 30 minuter. Men jag ska inte klaga, det är väldigt intressant faktiskt! Sen kanske jag och min kompis Ella ska åka in till stockholm och shoppa lite, vi får se hur det blir men jag hoppas verkligen att det blir så för jag saknar henne så himla mycket!

Lördag: Jag längtar så mycket till den här dagen! vi har seriepremiär då! Är övertaggad redan nu men det ska bli så ortoligt kul och det känns bra att har premiär på hemmaplan. Den är 12 på dagen (*hint hint* mormor om du ser det här!) så det kanske händer något mer efter det, vi får se.

Söndag: Då blir det plugg och jobb. Det är det jag hinner med på söndagar helt enkelt.


Här är jag och ella i åttan. Vi skulle servera på niornas bal. Saknar henne så mycket!!


Här är almanackan som jag planerar mina veckor i.
Den har jag gjort själv Här!

Ha en fin kväll!
Puss

Likes

Comments

Hej vänner!

Igår var det ingen vanlig dag! Det var nämligen min och Fredriks fem månaders dag! Det känns så konstigt ändå, har vi redan varit tillsammans i fem månader?! Det känns så länge men ändå inte. Det känns som att vi känner varandra hela livet och så känns det som att vi träffades igår.
Jag är iallafall väldigt glad att jag fått äran att kalla honom min ❤️❤️

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag är nu påväg till jobbet, JA jag har fått jobb!! Alltså som jag har väntat på den dagen, att ha ett jobb för mig betyder så mycket. Att tjäna sina egna pengar och ta eget ansvar över dom. Det känns faktiskt riktigt stort. Sen är det riktigt kul också, jag jobbar som coach på Stockholm sports Academy. Där är jag ledare för barn som spelar fotboll, riktigt härliga ungar och det är super kul! Har dock bara jobbat en gång men då var det kul 🙈 Men jag tror verkligen på de här ungarna och dom är grymma så det kommer bli bra!

Innan jobbet ska jag försöka hitta ett par nya löparskor, min är så gamla och börjar bli rätt slitna. Så det är verkligen dags för ett par nya! Sen vill jag hitta träningstights, det är mitt favoritplagg atm och har bara två par jag gillar så vill skaffa mig ett tredje och fjärde par!

Hoppas ni har en fin söndag, puss!

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag heter Linnea Strid och är nyligen 17 fyllda år. Jag är en person som är väldigt glad på livet som ser det mesta från den ljusa och fina sidan. Det låter väldigt klyschigt men det är sån jag är.
På fritiden spelar jag innebandy och umgås med kompisar, sen pluggar jag även en hel del eftersom att jag går teknik som inriktning på gymnasiet. Men jag ska inte klaga för jag har världens bästa klass och har väldigt roligt i skolan om jag ska vara helt ärlig.
Som sagt så spelar jag innebandy på fritiden och det har jag gjort nästan hela mitt liv, hehe.. Har spelat i snart 11 år om jag inte är helt ute och cyklar. Sen händer det ju att det blir en del annan träning också.

Men här kommer ni iallfall få följa min vardag och det kan hända att det kommer upp recept och liknande. Det åter står att se helt enkelt!
Hoppas ni kommer gilla det!

Välkomna!

Puss

Likes

Comments