U N C A T E G O R I Z E D

Hallå och hej! Hade studie dag idag så jag och tjejerna bestämde oss för att äta brunch inne i stan på Greasy Spoon som ligger vid Medis, det får en lätt 9/10 av mig. Super god french toast och ett jätte mysigt ställe, rekommenderas starkt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Lite bilder från i fredags på Olivias fest med temat maffia ;) och thielska museet vid Djurgården, vi gick längs med kanalen där efter in mot stan, super fint. Åt lite glass på brillo, tycker nog att de har den bästa glassen inne i stan, rekommenderas!

Likes

Comments

​Bra jobbat och tummen upp för H&M i deras kampanj Ladylike🤘🏼🤘🏼

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Började mitt andra år på gymnasiet igår! Faktiskt ganska skönt att få komma tillbaka till rutin men samtidigt jobbigt såklart. Åkte i morse till skolan och kommer dit när det bokstavligen öser ned regn vilket fick mig att tänka på hur sjukt skönt det är med höstkläder. Vill skaffa mig ett par riktigt snygga nya jeans och en massa mysiga tröjor, kolla på serier och dricka earl grey te, min favvo grej för er som inte vet det ;))

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Hallåå på er!! Mycket blandade känslor till denna dag. Snart börjar skolan för mig, vi börjar den 24. Känns både skönt att komma tillbaka till rutin men ändå lite jobbigt på samma gång. Idag hade iallafall en klasskompis sin avskedsfest innan hon åker till Paris, även blandade känslor där. Men det var super mysigt och kul att träffa alla som jag inte hunnit träffa under sommaren. Utöver de har jag hunnit prova hälsocafeet som jag har velat äta på ett tag, jätte fräscha smoothiebowls med acai för er som gillar sånt ;))

Likes

Comments

I made donuts todayyy

Hallojj, Bakade lite donuts idag vilket faktist var väldigt kul att göra, har inte gjort det förut. Trodde att det skulle vara svårt men det var faktist ganska lätt. Hittade ett recept på nätet och improviserade på glasyren. Blev faktist ganska nöjd måste jag ändå säga med tanke på hur skeptisk jag var i början när jag hade gjort degen..

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Lunchade och gick på bio med denna snygging idag, vi såg Lights out som lätt var den absolut läskigaste filmerna av de få jag sett. Kollar i stort sätt aldrig på skräckfilmer delvis för att jag tycker att det är så obehagligt men också för att det typ inte är någon av mina kompisar förutom Olivia som vill se de haha.

Har inte planerat jätte mycket nu innan skolan börjar, måste köpa lite skolgrejer och så. Har bokat tid för att fixa fransarna imorgon ;))

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

look of the day​ ​]

Hello it's me, började dagen med en Yoga klass och sedan var vi vid poolen och solade. Tror att detta måste vara den varmaste dagen hittills, brände mig på näsan som vanligt:(

Åkte in till Gamla stan i Rhodos senare på kvällen, hur mysigt som helst. Imorgon har vi hyrt bil och ska åka till Lindos där alla hus är vita och man kan rida på åsnor, sedan mot en "bay" och kanske ett till stopp. 

Likes

Comments