TREND

// Blus Zara // Kjol HM // Örhängen MANGO //

​Idag har jag varit och firat min kusin på hennes födelsedag. Ska hem och plugga lite sen inför världens skönaste vecka. På måndag har jag friskvårdsdag alltså utan vanliga lektioner, tisdag är i princip halvdag då jag bara har en lektion, onsdag har jag ekonomiprov sen är den torsdag och ledigt ända tills på nästa måndag! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"Vi borde sluta kalla feminister för feminister och i stället bara kalla alla som inte är feminister för sexister." “If you are neutral in situations of injustice, you have chosen the side of the oppresser."

Har tänkt ganska mycket på vad jag vill att min blogg ska vara. Jag skulle vilja uppdatera mer, men jag har så mycket i skolan just nu så det är en omöjlighet. Jag vill att min blogg ska vara ett ställe där man inte bara går in för att kolla på vad jag har gjort eller en massa outfit bilder. Jag vill kunna skriva om saker jag tycker är viktigt samtidigt som jag tycker att det är super roligt med mode och trender också såklart. Jag vill att min blogg ska reflektera mig i helhet vilket den visserligen aldrig kommer att kunna göra då jag än så länge inte vill att mitt liv ska bli helt transparent. Jag antar att det jag vill komma fram till är att jag inte riktigt vet vad min blogg är än men att jag vill att den ska spegla mig. Jag vill inte framstå som bara är en sak och opartisk vilket jag tror att en vanlig förutfattad menig kring många på sociala medier. Jag tror också att jag tidigare varit skeptisk till hela grejen med att blogga och uttrycka sig i viss opinion, för tillfället kan jag inte komma på en enda anledning varför man inte skulle göra det.

Det var allt, Chiao!

Likes

Comments

Är redo för sommar, sol och värme nu tack! Har även haft det sista provet i matematik 2b och är ledig imorgon, hur soft?! Det är så himla mycket att se fram emot nu och om en vecka åker familjen med släkten till Riga. Har inte varit där förut, hoppas dem har god mat ..


Bikinin är från weekday x swim. Ska också passa på att sola lite nu, Chiao!

Likes

Comments

I'M BACK!!!!

Bilder från igår hos Ebba när jag, hon och Anna beställde in från foodora, så himla smidigt! Vi hade sleepover och såg en skräckis, såg dock inget för jag somnade hehe

Likes

Comments