View tracker

Hello Its meee, har idag varit i skolan och måste säga att denna helg varit högst efterlängtad! Den invigdes på bästa sätt, med god mat och gott sällskap! Olivia och jag käkade på Pane Vino, rekommenderas starkt, de har väldigt god italiensk mat med en lite ny modern tvist sådär


Har även lite spännande nyheter men det får ni veta på söndag så stanna kvar ;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

HeyWhatsUpHello har en matinsta där jag tipsar om matställen osv osv den heter i alla fall @linneasmakar för er som vill kolla in det

Likes

Comments

View tracker

NAMN: Hanna Linnea Thi Thu Elisabeth Wallin

ÅLDER: Oftast 17 fast känner mig som 15, ibland 50

MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA: Kvällsmänniska definitivt! Men jag gillar söndagsmornar, sova länge och äta brunch är livets liv. Tyvärr kan jag nog vara en utav det segaste, ibland bittraste människorna som finns på mornarna men jag tycker är det är väldigt skönt att vakna tidigt så fort jag får komma ut.

PIERCINGAR ELLER TATUERINGAR: Jag har ett hål varje öra! Men tatueringar är någonting jag själv aldrig skulle skaffa. Tycker att det kan vara sjukt snyggt på andra men skulle själv aldrig i mitt liv skaffa en. Möjligtvis en prick under foten om jag verkligen skulle behöva.

HUND ELLER KATT: HUND

FAVORIT FILM: Harry Potter givet, har alltid och kommer alltid att vara det. Kanske låter jätte töntigt men för er som känner mig vet att jag älskar de filmerna. Den finns såklart massor av andra filmer jag gillar men Harry Potter har alltid varit något speciellt för mig, kollade på de när jag var väldigt liten med mina syskon.

FAVORIT ARTIST: Finns så många jag gillar, men just nu måste jag säga att det är BØRNS.

PÅ EN SÖNDAG GÖR DU: Jag är nog en person som kan uppskatta att bara göra ingenting, att bara kunna vara hemma och kolla på filmer och serier är underskattat. Är nog väldigt spontan som person även om jag gillar att ha saker planerade, provar hellre nya saker än att ha några få saker man gillar och gör hela tiden. Självklart tycker jag om att gå ut och äta, gå bio, eller bara promenera. På senaste tiden har jag dock gått på väldigt mycket konstutställningar, också något väldigt underskattat tycker jag. Man talar ofta om alla sevärdheter man sett och gjort på resor, har därför på senaste tiden försökt göra lite mer “annorlunda” grejer om man kan få säga så. Lars Wallin har just nu en utställning på Artipelag med Heute Couture klänningar som jag verkligen skulle vilja gå på.

NÄR DU BLIR STOR VILL DU BLI: Som det ser ut nu vill jag studera för att bli interiör arkitekt efter gymnasiet. Men jag har alltid velat åka på någon form utav volontär arbete och jobba men människor också. Skulle vilja resa mycket och kanske jobbar utomlands för att sedan stanna kvar i Sverige och ha ett fast jobb när jag blir äldre.
Likes

Comments

Angelica Blick älskaar hennes blogg! Hon reser mycket och har en super fräsch stil, väldigt exotiskt flöde på Instagram.

Janni Deler är en bloggare som tillsammans med sin pojkvän har en youtube kanal där de gör daily vlogs som är super bra

Freja Wewer är en dansk bloggerska som har en sjukt cool stil, väldigt snygg gillar den mycket.

Claire Rose Cliteur har också en väldigt snygg stil, tyvärr är hennes blog inte på engelska men du borde definitivt ta och klicka dig in på hennes Instagram profil och följa henne.

Det var mina fyra favorit bloggar!Likes

Comments

Likes

Comments

​Bra jobbat och tummen upp för H&M i deras kampanj Ladylike🤘🏼🤘🏼

Likes

Comments

Började mitt andra år på gymnasiet igår! Faktiskt ganska skönt att få komma tillbaka till rutin men samtidigt jobbigt såklart. Åkte i morse till skolan och kommer dit när det bokstavligen öser ned regn vilket fick mig att tänka på hur sjukt skönt det är med höstkläder. Vill skaffa mig ett par riktigt snygga nya jeans och en massa mysiga tröjor, kolla på serier och dricka earl grey te, min favvo grej för er som inte vet det ;))

Likes

Comments

Hallåå på er!! Mycket blandade känslor till denna dag. Snart börjar skolan för mig, vi börjar den 24. Känns både skönt att komma tillbaka till rutin men ändå lite jobbigt på samma gång. Idag hade iallafall en klasskompis sin avskedsfest innan hon åker till Paris, även blandade känslor där. Men det var super mysigt och kul att träffa alla som jag inte hunnit träffa under sommaren. Utöver de har jag hunnit prova hälsocafeet som jag har velat äta på ett tag, jätte fräscha smoothiebowls med acai för er som gillar sånt ;))

Likes

Comments