Sitter på tunnelbanan och lyssnar på Frank. Vi gick tidigare idag från skolan och åt glass på rasten, så himla mysigt! Tog choklad såklart, min favvo<3 Ska in till stan igen sen för att fixa id-kort och äta middag med mamma och pappa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen. Min dag i en bild. Ska nog in till stan lite senare. Hoppades det skulle vara skönt väder, men icke. Istället sådär "paradoxalt" när man ler för att det äntligen är soligt men typ gråter på insidan för att det blåser och skär i ansiktet <33 Men veckan har varit bra, hittade mysigaste butiken på söder med sjukt snygga posters osv.

Likes

Comments

TREND

Drömmer mig bort lite i tankarna på våren och Paris. Har redan några grejer på shopping listan bl.a en randig tröja från Comme des gracons. Eller ett par riktigt snygga jeans i den perfekta nyansen man aldrig hittar hade inte heller suttit helt fel. 


Likes

Comments

ATT GÖRA I STOCKHOLM

Hej Bloggen!

Har haft den mysigaste dagen <3 Var på Millesgården och såg utställningen Gerda Wegener and The Danish Girl. The danish girl är en biografi om Gerda och hennes man som var den första transsexuella att genomgå könskorrigering. Har läst både boken sett filmen och de är så otroligt fina. Har du inte gjort det, gör det!

Åt på greasy spoon med mamma vid Hagagatan4, super fräscht och najs ställe. Tipsar dock om att förbaka om du går dit vid lunch/brunch då det brukar vara kötid innan man får bord. Men det är helt klart värt det;)

Likes

Comments

Låt oss prata om trender. Ju mer insatt jag har blivit har jag märkert hur fort de förändras. Älskar att se vad som visas på fashionweek, retro, nytt, blommigt, vårens färg etc. Inser också hur lätt jag fastnar för något i början tills alla butiker börjar haka på om man kan säga så. Det kan så lätt bli uttjatat, men ändå hur som helst, mycket som har kommit nu till våren är så himla fint, har fallit ganska hårt för ljusa starka färger som rosa och jag är så trött på mörka kläder och tunga jackor.

Likes

Comments

Halloj! Kom precis hem så ska strax sätta mig och plugga lite ekonomi fast det slutar säkert med att jag inte gör någonting alls (Netflix), det är bara en sån dag idag. Känns som om allt har gått väldigt, hur ska man säga, Trögt?

Lyssnade dock på en debatt i skolan idag mellan Gudrun Schyman och Birgitta Ohlsson som kom och pratade om feminism och jämställdhet vilket var intressant. Lite synd bara att det inte höll på längre för man hann inte riktigt komma in så djupt på ämnet.

Tänkte passa på att tipsa om några låtar jag lyssnat på mycket den senaste tiden. Sätter nämligen nästan alltid på Spotify när jag vaknar och jag har nog en utav de mest blandade musik smakerna man kan ha. Det går lite i perioder beroende på hur jag känner, framförallt vädret.

- No running from me av Toulouse

- 10,000 Emerald Pools & Electric Love av BØRNS

- Be About You av Winston surfshirt

Jag, Anna och Alex drog till ett utav mina favvo fik, Pom&Flora<33

Likes

Comments