“Photographing attractive PEOPLE who were doing attractive THINGS in attractive PLACES.” — Slim Aarons


Slim Aarons är en solklar favorit, hade bokstavligen skurit av en lem för ett av hans verk. Nä, men älskar verkligen färgerna och visst känns de nästan lite, förtrollande? Är obsessed

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hopp, idag har jag haft lektioner, varit med Frida på Pom & flora och kollat på dojjor. Har alltså börjat mitt tredje år på gymnasiet och därmed mycket blandade känslor. Mest kul, men också lite läskigt att kliva ut i vuxenlivet. Jag har en massa nya roliga ämnen som psykologi, filosofi och kriminologi men bästa är nog att alla lärare verkar så bra vilket är jätte viktigt för mig. Imorgon har de fixat så att vi har fått biljetter till Julia och Romeo med koreografi av Mats Ek. Den har inte ens haft premiär än så är super taggad och på fredag ska vi till Nobelmuseet med NA lärarna som för övrigt verkar störtsköna.

CHIAO!!

Likes

Comments


Har klippt mig! Det är typ en Bob frilla och det känns så himla JAG. Är en sån som aldrig brukar bli nöjd annars men alltså cred till Olivia på Creative Headz! För att jag kan nog vara den enda människan som inte gillar känslan av nyklippt hår, vill tvätta och styla det själv eftersom att jag egentligen har sådant där spikrakt hår utan någon volym alls.

Nu i denna look har jag lockat håret med en plattång och använt Maria Nila salty cream som jag diggar mycket!


... och sen vill jag dela med mig av några favoriter också, CHIAO!

Likes

Comments

// Jeans - Levi's // Skor H&M // Kasse - Granit // Magasin - British vogue August issue // Solglasögon - Mango //


Likes

Comments

Är nu tillbaka i Sverige och saknar redan värmen.. Hur som så var jag hemma en dag innan jag åkte upp till landet igen för att jobba min sista vecka och då lunchade vi på Cafe Saturnus, Gustavs min säger allt, det var prima! Längtar redan tills att jag är hemma igen för det är ju alltid borta bra men hemma bäst så att säga, CHIAO!!Likes

Comments

Jag kan tycka att det är antingen givet eller hopplöst när det kommer till vad man kan ge i present till andra. Om jag utgår från något jag själv hade uppskattat hade det iallafall varit något sådant här. En prenumeration, en parfym eller saker som man vet att personen är intresserad av och inte bara kommer att ligga i något ensamt mörkt hörn längst ned i garderoben. Som en arton till tjugoåring kan det ju alltid vara lite trevligt med flytta-hemifrån-saker så att säga, typ ett par snygga vinglas, bestick eller kanske några interiör detaljer. När jag fyllde arton fick jag en kamera som jag hade önskat mig av min familj, den kan man ha med sig hela livet och spara alla minnen med, skulle inte kunna tänka mig en mer genomtänkt present vid 18 faktiskt. Så det var lite tips om ni har samma problem som jag! CHIAO!!

Likes

Comments