Från V-dag: vi käkade på Phil's burger och såg sedan fifty shades darker

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Vad är det dem säger? The bigger the better? Under vår långa lunch promenerade jag och Anna till Saturnus, ett super mysigt café och lunchställe där du kan hitta Stockholms största kanelbullar.

//T-shirt Ganni, Kappa Zara, väska Zadig&voltaire och solisar från HM//

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

God dagens! Kom precis hem och sitter och dricker en kopp te. Började denna dag med squash och jag måste ändå säga att det var sjukt kul! Det var första gången som jag provat det och jag kommer definitivt att göra det igen.

Vi hade senare på dagen en riktig lång håltimme innan vi skulle till sveahovrätt med skolan eftersom att det är projekt vecka. Ganska ovärt dock, rättegången vi fick gå på var bara 15 minuter, det andra höll på ett bra tag men alla fick inte plats vilket var synd. Vi fikade iallafall på café gråmunken som ligger i gamla stan, super mysigt.

Jag har känt mig så himla kreativ på sista tiden, blev så himla glad idag när det var så fint väder. Jag har nog längtat efter vårväder enda sedan sommaren tog slut hehe.

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Vi ska till PARIIIIS!!!!!!

För ett tag sen bokade jag och en tjejkompis Oliva en 5 dagars resa till Paris! Det finns nog inga ord som kan beskriva hur kul det ska bli. Vi ska hälsa på fina Frida som går på svenska skolan och som vi saknar sååå mycket. Vi kommer att bo i en lägenhet mitt i centrala Paris, och just det, vi åker i början av påsklovet så vi hoppas på sol och värme. Vi har redan planerat en massa kul, både matmässigt, kultur mässigt och såklart shopping, så stanna kvar för vidare uppdatering! Puuuusss

Likes

Comments

U N C A T E G O R I Z E D

Nu ligger jag i sängen och ska snart kolla några avsnitt på gossip girl och dricka lite earl grey.

Idag var det friluftsdag på skolan så vi gick ned till Kungsträdgården och åkte lite skridskor. Vi tog en lunch på Beijing8 som har super goda dumpnings, kan rekommendera Biff och koriander varianten om man gillar koriander såklart. Själv älskar jag det;))

Mamma och jag behövde åka och fixa lite grejer till helgen, hittade då en T-shirt från GANNI som jag sett på många bloggare, tycker den är super härlig. Har kollat runt lite efter den tidigare men trodde att den hade gått ut ur sortimentet så jag blev jätte glad att hittade den nu. Vet att de har några andra snygga tischor med prints också men gillar hur som helst denna jätte mycket.

Likes

Comments