Har letat efter det perfekta rapsfältet hela sommarn och idag så hittade jag det!!! Blev så glad haha, är typ besatt av allt med fina färger. Mamma och jag tog bilen lite spontant efter familjen hade varit på middag uppe hos mormor och ätit fisk som de fiskat upp själva och såklart var det ju superfint ljus då också sådär vid solnedgången.

***

Idag har jag även varit och spelat en runda av minigolf, mest slag vinner visst heh? Sen var vi och hälsade på mina kusiner som har fått kalvar och lamm, ville ta med hem!! Annars har jag haft ett fullspäckat schema med min brorsa och hans familj här, vi besökte Skärså, tog en trip till Mora, grillade smores vid sjön, metade upp småabborre och sedan har jag jobbat massor.. CHIAO!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har blivit lite kär i färgen röd på senaste tiden. Speciellt såhär nu till sommaren och semestern! Tycker att det är så himla fint och härligt på något sätt.

Igår hittade jag en solhatt på rean och det är ju typ den bästa accessoaren som finns att ha vid varmare breddgrader, sen så hade den ju röd text också, perfekt!

***

Idag så har jag jobbat, gick upp nio och slutade runt halv tre men känner mig ganska sliten.. är dock ledig till och med onsdag och det ska bli sååå skönt. Sen är ju min brorsa här uppe så vi ska nog hitta på en massa skoj!

CHIAO!! 🍒❣️🌹💋

Likes

Comments

Armbandet är från Edblad, halsbandet H&M och baddräkten från Weekday. Bilden på parasollet tog jag förra sommaren från en solstol vid poolen när jag var på Rhodos med mina päron.

Likes

Comments

topp STORIES - byxa HM - örhängen MANGO

Hallå! Idag var jag på pommeranshuset i Ljusdal. Imorgon jobbar jag och till helgen ska min kära broder och hans familj komma upp hit.

Imorse vaknade jag, hade min dagliga rutin av skrollande bland olika växelformer av nyhetsflöden, fastnade på en artikel kring svältkatastrofen och kom på mig själv med en hel del desorienterade prioriteringar. Hur som helst, några journalister som varit och arbetat och dokumenterat runt om i Afrika har en expo på fotografiska kring detta som verkar intressant. Artikeln hittar du HÄR.


Likes

Comments

What's poppin' guyss?? Sedan sist har jag haft B på besök, ätit gott ute på skärså vid kusten, shoppat byxor på rean för 75 spänn och besökt orbaden spa. Sen idag så har jag sett en massa kor, ätit crepes på creperiet, kollat när de gjorde karameller i stenegård, plockat på mig ett nummer av styleby och lyssnat på P1 podd i solen. Super trevligt!


Den här pyjamas skjortan fyndade jag också på rean, ska ha den och glida runt i i sommar. CHIAO!!!

Likes

Comments

// Örhängen - Mango // Topp - Zara //

Ja precis! Midsommar var det ju igår och sån här fin blomsterkrans hade mamma gjort till mig! Super mysig dag med firande tillsammans med släkten också. Idag jobbade jag från nio till fem och imorgon ska jag upp sju och öppna i bageriet sååå vi ses, Chiao!!

Likes

Comments