***

Kort film från resan, kunde tyvärr inte filma allt..SLÅ PÅ I HD ;))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

-

What´s poppin guys!??

Idag åkte jag med mina parenteser till Långholmen på afternoon tea. Hann även fixa lite saker som jag behövde göra därefter vilket var bra, bland annat köpa underkläder, “väldigt” viktigt höni, och ja juste sen bokade vi en resa till Amsterdam så det är ju trevligt, mer info kommer! Om Amsterdam alltså, inte underkläder..

Likes

Comments

Jag idag i mina favvo jeans från Brandy Melville.

***

Ett citat - "In your life you meet people. Some you never think about again. Some, you wonder what happened to them. There are some that you wonder if they ever think about you. And then there are some that you wish you never have to think about again. But you do." C.S. Lewis

Varsågod Xx

Likes

Comments

Juice är gott <3

Anna och jag svängde förbi mysigaste lilla caféet vid tekniska häromdagen, jag som älskar kaktusar <3

Likes

Comments

Jag sitter på Petrus uteservering vid Mariatorget och ska egentligen plugga. Mitt te har dessvärre kallnat och jag har påbörjat att läsa meningen om polymerer i plast säkert sex eller sju gånger vid det här laget. Lyssnar på Love-Sadkid och Elijah Who, duvan under bordet pickar efter vad som är kvar utav frallan som jag precis åt. Typiskt förvirrande septemberdag, solen skiner fast mina fingar tappar snart känseln och förbi passerande hussar med jycke är ute på eftermiddagspromenaden för att rasta i parken.

CHIAO

Likes

Comments

Hej hopp, idag har jag haft lektioner, varit med Frida på Pom & flora och kollat på dojjor. Har alltså börjat mitt tredje år på gymnasiet och därmed mycket blandade känslor. Mest kul, men också lite läskigt att kliva ut i vuxenlivet. Jag har en massa nya roliga ämnen som psykologi, filosofi och kriminologi men bästa är nog att alla lärare verkar så bra vilket är jätte viktigt för mig. Imorgon har de fixat så att vi har fått biljetter till Julia och Romeo med koreografi av Mats Ek. Den har inte ens haft premiär än så är super taggad och på fredag ska vi till Nobelmuseet med NA lärarna som för övrigt verkar störtsköna.

CHIAO!!

Likes

Comments