Tack, och åter igen tack.

Efter att Metro snabbt intervjuade mig och skrev en artikel angående det som Findel Madison hade gjort, så trodde jag med handen på hjärtat att jag skulle få ta oerhört mycket skit. Jag vet egentligen inte varför eftersom att det han gjorde var fel, och det jag valde att göra var rätt. Dock fick jag nästan inget hat alls, visst hittade jag några bittra män och kärringar som vräkte ur sig lite skit, men det tog jag med en nypa salt och så var det inget mer med det.

Men kärlek, det fick jag i mängder av alla möjliga fina människor. Min artikel spred sig över hela landet ( plus norge!!) och mitt öppna brev blev också väldigt stort. Jag är så tacksam över alla fina kommentarer jag fått både på bloggen och på artikeln, det värmer i mitt hjärta att det faktiskt finns lite hopp för mänskligheten ändå.

<3

Likes

Comments

Hej Findel! Mitt namn är Linnéa och jag är en utav alla tjejer som du hängde ut genom en hemsida. Jag vill bara klargöra några saker för dig eftersom att du uppenbarligen inte fått lära dig det genom åren. För det första så är jag en människa, en människa som inte alltid mått så bra, en människa som varje dag kämpar sig igenom dagarna för att komma ett steg längre fram i mitt tillfrisknande. Men så finns det ju tyvärr sådana inkompetenta män som dig, som förstör för oss och utnyttjar oss. För det är precis vad du gör, du utnyttjar unga tjejer för att komma ett steg längre i din karriär samtidigt som du fäller oss på vägen. Det är inte okej att lägga upp bilder på personer som blivit våldtagna, för som jag nämnde tidigare så är vi människor, precis som dig. Jag förstår ditt syfte med webbsidan men jag kommer aldrig respektera eller acceptera det. Ditt mål var att utnyttja offer som blivit våldtagna av män med utländsk bakgrund, du ville med andra ord använda söndriga människor i dina politiska åsikter. Det min våldtäktsman gjorde mot mig, har ingenting med hans hudfärg eller bakgrund att göra. Han våldtog mig för att han var en pedofil och idiot, inte för att han hade bruna ögon. Jag vill också klargöra för dig att det inte är lagligt att publicera andras bilder och text på en hemsida utan att fråga källan.

Jag hoppas att du skäms.


Likes

Comments

Hej! Först och främst så är jag jättetacksam över att ni fortfarande kikar in här trots att bloggen stått tom under en längre period. Mitt liv har verkligen varit en berg och dalbana det sista och jag har varit väldigt långt nere och inte riktigt orkat ''leva''. Jag har för det mesta sovit bort dagarna, gråtit mig till sömns och helt enkelt slutat att ha en rutinerad vardag. Nu däremot så känner jag att allt börjat bli lite bättre. Jag har roliga saker att se fram emot även fast många av dem inte sker på ett bra tag. Jag ska tex till Ullared på söndag, jag har Julias student och bal att se fram emot snart, förhoppningsvis blir det någon slags resa i sommar, jag ska till Rhodos med Erika och Pardes i augusti, jag har roliga utekvällar att se fram emot och helt enkelt saker värt att leva för. Hur som helst så hoppas jag att ni mår bra och nu tänkte jag dela med mig av lite vårkläder och skor jag tycker är snygga och som jag säkert lär klicka hem. INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR.

Likes

Comments

Det enda ordet som sammanfattar den här flytten är KAOS. Haha det har verkligen varit stressigt och ingenting har typ gått rätt, men nu äntligen har vi börjat landa och kommit i ro.

Jag har inte uppdaterat på ett tag och ni har förmodligen ingen aning om vad jag gjort eller hur allt gått, så jag tänkte bara beskriva lite kort om dem senaste dagarna med hjälp av bilder.

Jag åkte ner till Göteborg efter nyår och sov hos erika och pardes i tre nätter!

Jag kom tillbaka när flyttlasset gick och allt började kännas hemma igen.

Jag har varit mycket med Christiano och Zenepa.

Jag åt på koppargrillen med cassandra och Isabelle i fredags.

Jag har tagit en hel del selfies haha!!Flummigt inlägg men bättre det än ingenting, kommer bilder på mitt rum i veckan! Kram på er så hörs vi senare

Likes

Comments

Sätta mig själv i första hand

Jag måste försöka sätta mig själv i första hand och då menar jag inte att skita i alla andra och bara fokusera på mig själv, utan mer göra saker som jag vet att jag mår bra utav. Tex, träna, vara ute mera, umgås med människor, lämna in plugg i tid, ha ordning.

Våga leva

I perioder isolerar jag mig och försöker hålla mig borta ifrån mänskligheten vilket jag gör för att jag är rädd, rädd för att leva. Så många gånger jag blivit sviken, bortglömd, hatad, fått höra falska rykten bakom min rygg, litat på en man som skadat mig för livet, alla dem här grejerna har gjort att jag inte vågar lämna ut för mycket av mig själv. Jag tar avstånd, går inte in så mycket på djupet och låter inte människor lära känna mig. Detta måste jag ändra på i år 2017. Jag måste våga leva.

Ta bort negativitet 

Jag måste försöka sluta tänka negativt, jag behöver positiva tankar och positiva relationer.

Ta tag i träningen

Jag märker verkligen skillnaden på mig när jag tränar och när jag ligger hemma i sängen och bara sover, jag måste komma igång med träningen igen. Jag ska sätta upp en plan kring hur jag vill att träningen ska se ut och vad jag vill nå för resultat.

Äta mera hälsosamt-skippa all sockret

Jag är medveten om att det inte går att motstå allt socker, eller i allafall inte jag. I min youghurt finns det socker, i ketchup, kryddor, frukter, juice, bröd, flingor, såser, smaksatt mjölk osv osv. Men däremot så kan jag faktiskt skippa oreo kakorna efter skolan, eller den goa glassen till filmen och energidricka. Jag måste bli bättre på att äta ordentligt 3 gånger om dagen, än att småäta med massa sockerrika produkter.

Leva i nuet

Försöka fokusera på det bra och verkligen leva i nuet, inte ta något för givet. Jag ska försöka njuta mer av det positiva och ta vara på det.

Planera

Jag har alltid varit en planeringsmänniska som får utbrott av kaos, men det sista så har jag bara skitit totalt i att planera, ha ordning, städa osv. Är det något jag varit bra på 2016 så är det att skjuta upp städning och plugg, vilket jag ska ändra på 2017.

Jag ska städa rummet, inte kasta tvätt på golvet, skriva upp plugg, ha inställt påminnelser på mobilen för viktiga möten/läkarbesök, planera min kost, träning osv, allt som har med ett strukturerat liv att göra.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag väckte mamma mig för att åka till lägenheten och fixa lite, jag har målat lite i mitt rum, fixat med kläder, packat ut och nu ligger vi båda och halvsover på golvet haha.
Jag ska dock snart åka hem för att jag är väldigt trött sen nyår haha, det tär på krafterna att festa😃

Likes

Comments

Bjuder på bilder ifrån gårkvällen.
Gott nytt år på er alla!

Likes

Comments

2016 är året jag för första gången fick lära mig att leva med en konstant smärta, det var året jag för första gången kände hur hela bröstkorgen slets sönder av ångest och det var året jag för första gången insåg hur djupt han skadat mig.

Under perioden jag blev utnyttjad mådde jag verkligen dåligt, men jag var också såpass manipulerad att jag inte riktigt såg hur illa han gjorde mig, jag trodde att det han gjorde mot mig var okej, för jag hade ju aldrig någonsin innan fått förklarat för mig om vad sexuella övergrepp innebar. Våldtäkter var sånt jag hörde på radion, men jag hörde ingen annan prata om det och där med förvarade jag alla mina våldtäkter inombords.

Jag insåg också detta året att vi behöver prata mer med våra barn, elever och dagisbarn om vad som är okej och vad som är nej. Att inte prata om sexuella övergrepp med barn och ungdomar i hopp om att inte skrämmas har endast gett motsatt effekt. Pratar vi mer, kommer barnen också våga prata, that's it.

Vad har då varit positivt detta året?

Helt klart Gran Canaria resan, den resan fick mig verkligen att känna mig levande och jag fick upptäcka så himla mycket. Allt handlade bara om att sola, bada och äta gott vilket vi levde upp till varenda dag. Jag kom ner i ro och fick tänka på annat. Helt klart det bästa jag upplevt.

Självklart finns det mer positiva saker som hänt detta året, som tex alla mysiga dagar med Julia, alla nätter hos Erika i göteborg, alla galna utekvällar med tjejerna och all kvalitetstid med min fantastiska familj. Jag bjuder på lite bilder som betytt mycket för mig under detta året.

Som ni ser så finns det en hel del bra minnen också och dem är jag jätte tacksam över att få upplevt.

Vad har varit jobbigast 2016?

Alla minnen, konflikter, missförstånd, mitt humör och den otroligt smärtsamma smärtan. Jag har varje dag försökt dölja all det som gör ont, ibland lyckas jag och ibland brister det ut och det är då oftast jag gör och säger saker som leder till missförstånd. Jag har plågats av att veta att jag måste leva med alla övergrepp, att jag tvingas komma ihåg det och att det inte finns något i världen jag kan göra för att få det ogjort. Alla nätter jag fullständigt gått sönder.

Vad har jag lärt mig?

Att överleva. Så många gånger jag velat ge upp, men än idag lever jag och jag har insett och lärt mig att det bara är jag som kan förändra och göra det bästa av situationen.

Jag har även lärt mig att man inte kan fly ifrån problemen, jag var väldigt uppe på moln en period, åt ute, shoppade, tog allt för givet och trodde att jag var viktigast i hela världen och där med får göra vad jag vill, men verkligheten kommer alltid i kapp.

Vad tar jag med mig till 2017?

Alla positiva minnen, min bästis Julia, träningen, tjejkompisarna och min psykiska styrka.

Vad är mina mål inför 2017?

TRÄNINGEN. Jag ska fortsätta träna och fokusera mer på kondition, då jag och Julia ska springa vårruset. Försöka spara mer pengar haha, jag har en tendens att leva glammigt och tyvärr slösa lite för mycket pengar på onödiga saker. Och att ta vara på saker och inte stressa fram dagarna.

Vad lämnar du kvar i 2016?

Negativa människor, falska människor och onödiga människor, vill inte omge mig med människor som får mig att känna mig oviktig.

Beskriv ditt 2016 med 5 ord.

Smärta, tårar, besvikelse, lycka och lärdomar.

Likes

Comments

Jag har under två nätter flytt ner till Göteborg för att umgås med min andra halva! Vi har haft det så mysigt verkligen och saknar henne redan.
Jag har shoppat en del, gått på bio med Erika och pardes och spelat en hel del FIFA17.

Hoppas ni får en bättre kväll än vad jag har idag!

Likes

Comments

GODJUL på er alla! Hoppas ni haft en bra julafton.

Imorse när jag vaknade insåg jag att jag inte hade någonting att ha på mig så jag kilade iväg till stan och självklart var ingenting öppet, men sen så såg jag att fiorina var öppet, en liten butik i stan, så då sprang jag in där och tog i princip första bästa klänningen jag hittade och hur den ser ut ser ni ju på bilderna här ovanför.

För övrigt så har jag ätit FANTASTISK god mat, fått fina julklappar som jag är jättetacksam över och så har vi haft familjemys.

Jag är så himla trött så jag ska faktiskt lägga mig och sova alldels strax, godnatt och trevlig jul på er!

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan sen sist och ja, jag lever haha.

Dagarna har rullat som fasen och jag har helt enkelt inte riktigt orkat ta tag i bloggningen, inte för någon speciell anledning utan för att jag bara behövt vara, med andra ord så kom livet emellan.

Vad har jag gjort då dem sista dagarna? Jo jag har handlat och fixat det sista julklapparna, jag har umgåtts mycket med min familj, jag har kämpat mig igenom några få dagar i skolan och ätit en fruktansvärt god middag hos Alexandra.

Imorgon är det julafton och hemma hos oss i år så är det fruktansvärt lugnt, mamma brukar alltid laga mat dagar innan, baka massvis med olika godisar och kakor, hon brukar ha en hel buffé med mat och allt brukar i stort sett vara klart den tjugotredje. Men eftersom att vi snart flyttar och att vi haft en tuff höst så bestämde vi att vi minskar ner på maten och bara ordnar det viktigaste. Dock så har jag bakat mina jul godisar som blev kolor och knäck, mums så goda dem blev! Jag bakade tre olika smaker kolor/knäck, orginal, mandel och nötter, och sen choklad kokos.

Imorgon så ser dagen ut så att vi vaknar, äter en lång frukost och sen ordnar nog mamma det sista innan jullmiddagen, därefter blir det kalle anka och sen kommer Zenepa, Pontus och Christiano hit, ska bli så mysigt! Och när dem kommit blir det ris ala malta och julklappsöppning! Kommer självklart fota allt imorgon som ni kommer få ta del av.

Nu ska jag vila lite innan jag ska springa ner till Julia och ha lite julmys, Kram

Bjuder på lite bilder från idag när jag bakade.

Likes

Comments

Gårkvällen vart bra faktiskt, vi hade det mysigt och framförallt kul.

Idag ska jag med Angelica till överby för hon skulle kika på någon klänning och jag ska fixa några klappar till julklappslekarna.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!


Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det äntligen fredag och det ska bli gott med lite helg. 😀
Julia kom förbi innan och övervakade mig med mina favorit kakor, hon är absolut min bästa vän och jag är så jäkla glad att jag har henne.
För övrigt så blir det tjejkväll i kväll, vi blir några stycken som bara ska ta det lite lugnt och äta gott.
Ha en fin kväll så hörs vi Imorogn!

Likes

Comments

Jag skulle egentligen behöva plugga historia just nu men jag väljer faktiskt att lägga det åt sidan idag och ta det lite lugnt. Tycker vi har så himla mycket i historian och det blir lätt så att jag skjuter upp allting men jag ska verkligen försöka lägga upp det på ett sätt så jag inte behöver panikstressa sista dagarna.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, jag har inte varit i skolan idag och jag tänker inte nämna varför utan ibland är det bara så och det är okej, jag är inte mer än människa och jag mår inte bra och därav att jag har ett sjukskrivningsintyg. Så ni som tror att allt handlar om lathet och skolkning får gärna tycka och tro det men jag vill bara poängtera att ni har fel. Jag hade alla dar i veckan valt att vara i skolan framför att ligga hemma bland smärta och tårar.

Det senaste har jag inte tagit tag i träningen vilket berott på att jag varit sjuk en väldigt lång period men idag mina kära vänner tänkte jag faktiskt ta tag i allt och pina min iväg till gymmet. Jag tänkte springa en halvtimma och sedan köra lite mage samt rumpa. Tycker dock det är tråkigt att det är en sån träningshets bland unga tjejer och kanske för killar också men eftersom att jag är tjej märker jag mer av hur det är för oss tjejer. Jag älskade att träna när jag var yngre för att då tyckte jag att det var kul, nu tränar jag nästan bara för att få snygg kropp och för att samhället tycker och säger det.

Klickade även hem en ny jumpsuit idag och nya sminkborstar!

Hoppas eran dag varit bra och önska mig lycka till med träningen 😃

Likes

Comments

Idag är jag ensam hemma eftersom att mamma och jimmy är i lägenheten och renoverar så jag fick stå för middagen själv idag och det blev pannkakor med glass och lite sylt, mums.

Ska fortsätta med lite plugg och kanske dra ner till gymmet och springa av mig en stund då humöret inte är på topp idag. Känner mig allmänt ledsen och har inte riktigt motivationen till någonting, men så är det ibland!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det som många av er redan vet lucia vilket resulterade till att skolan var i kyrkan och kollade på luciatåget, det var väldigt fint, men jag råkade somna haha. Jag kan inte riktigt hålla mig vaken när det är för lugnt stämning hehe. Efter lucian så åkte jag tillbaka till skolan och åt lite tomtegröt och därefter har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Jag funderar på att lägga ansiktsmask och måla naglarna nu innan jag checkar ut kvällen!

Likes

Comments

Hej på er och ännu en gång förlåt för den usla uppdateringen.

I Fredags vart det lite tjejkväll som kanske inte slutade på bästa sätt då det alltid finns folk som vill förstöra, men inget jag kommer lägga någon energi på. Plus att det var sista dagen för mig på praktiken vilket känns såååå tråkigt, jag fällde tom en tår för att jag kommer sakna alla så himla mycket, jag hade verkligen världens finaste och bästa praktik! Och igår var jag i nya lägenheten hela dagen och renoverade. Jag målade och fixade i mitt rum som snart börjar bli klart, bara tapetsering kvar på fondväggen.

Idag är planen att jag ska ta tag i mitt rum, städa lite och packa ner sommarkläder och sånt jag inte kommer att använda! vi hörs sen 😄

Likes

Comments

Taccoköttfärssoppa 

Hej! Idag stod jag för middagen hemma då jag visste att mamma haft en tuff dag och slutat sent, så maten stod i princip på bordet när hon kom hem. Jag är inget fan av soppor men idag mina vänner knäckte jag den nöten och drog igång med en köttfärssoppa med tacokrydda i samt tacosås och lite annat smått och gott. Den blev faktiskt över förväntan men jag har fortfarande lite svårt med flytande mat bortsett ifrån youghurt om det nu räknas.

Likes

Comments

Hej! Har du planerat någon mer resa? Svar: Ja, förmodligen blir det så att jag, Erika och Pardes åker till Samos den 13 juni.

Varför ska du flytta ifrån vänersborg? Svar: Vi fick en större lägenhet och då tog vi den chansen, samt att vi alla är rätt trötta på Vänersborg.

Har du någon udda sak om dig? Svar: Haha ja, jag älskar att bada men bara dem första 40 sekunderna då det blir en sån kontrast från kallt till varmt, tror det är en rätt udda sak om mig.

Har ditt mående blivit bättre? svar: nej, jag mår fortfarande väldigt dåligt och det tär på mig som fasen, men inget jag kommer prata om mer.

Har du någon del på dig själv som du hatar? Svar: alltså hatar och hatar ,jag ogillar att jag är ganska bred om ni förstår vad jag menar, jag är absolut inte tjock eller överviktig på något sätt men är rätt bredaxlad och det gör att jag ser större ut ifrån olika vinklar vilket stör mig.

Kommer du byta skola nu eftersom ni ska flytta? Svar: nej, jag kommer gå kvar på Birger.

Vad har du önskat dig i julklapp? Svar: mest inredning, sängkläder, ett armband, tofflor och smink typ.


Likes

Comments