Hej och förlåt för den usla uppdateringen men jag har inte mått speciellt bra dem sista dagarna, jag har fått reda på saker som gjort mig ledsen och arg, inget jag kommer gå in på detaljerna utan jag ville bara förklara att jag inte är i fas och där med den usla uppdateringen.

Idag har jag utvecklingssamtal och efter det ska jag baka med Fanny och sen ska vi även träna, hektisk dag hehe. Vi hörs mer ikväll!! KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har självklart massvis med mer minnen som betyder mycket för mig, men jag kände att dessa fick räcka för denna gången. 

​Jag vill tro att jag alltid försöker leva i nuet och ta vara på dem bra stunderna som finns här i livet, men någonstans så känner jag att jag kan slarva med det och jag tror att det beror på att jag alltid förväntar mig det bästa och att jag tror att allt det fantastiska kommer hända igen. Men oavsett om vi åker tillbaka till Puerto rico så kommer den resan inte att bli detsamma som den förra, för den första kommer alltid att vara den första och bästa enligt mig. 

Det spelar ingen roll om jag och Julia ses 100 gånger, jag måste ändå ta vara på dem stunderna för man vet aldrig vad som händer och därför försöker jag alltid att uppskatta stunderna tillsammans med henne och med alla andra förstås. 

Min tjejkväll var hur mysig som helst och även fast saker och ting händer så kommer alltid minnena att finnas med mig eftersom att vi hade det jätteroligt. <3

Det jag egentligen vill komma till punkt med är att ta ALLTID vara på det ni får och har. För om en timma kanske ni inte har det längre! Livet förändras så snabbt och därför ska jag alltid göra mitt yttersta för att leva för minnena jag har och jag kommer också göra mitt yttersta för att skapa nya fantastiska minnen. 

Likes

Comments

Igår bjöd jag ut både mig och Julia på bio. Vi såg skräckfilmen Blair Witch, den var helt okej men ingen film jag att se igen hehe. För utom det så åt jag tacos hos Angelica och sov över hos Julia.
Nu är jag hemma och ligger å tittar på film men funderar på att ta en promenad med Dino snart. 😃

Likes

Comments

Hallihallå! Hope u are fine. Idag hade jag mitt första matteprov på gymnasiet och det gick väl sådär, kunde gått bättre men kunde även gått sämre om man säger så. Förutom matten så har jag haft svenska, så det var en relativt kort dag för mig. Nu ligger jag hemma i sängen och fryser, funderar på att ta mig ett varmt bad för har lite ont i magen också. KRAM ( och tusen tusen tack för alla fina kommentarer kring mina tre olika story times. ) <3

Likes

Comments

Det var onsdag den 9 december 2015 och jag klev upp ur sängen med tårar ned för kinderna, för det betydde att jag skulle få se han igen, att jag skulle behöva gå igenom allt om och om igen , det tog liksom aldrig slut. Jag och mamma tog på oss ytterkläderna och gick sakta bort mot tingsrätten, där mötte jag upp min advokat som genast tog in mig i ett separat rum. Det första jag dock hann se innan jag drogs in i rummet, var hans pappa och i pappan såg jag en blick av ilska och sorg. Redan i rummet började jag försvinna i tankarna, jag förstod inte riktigt vad som skulle hända och allt kändes som ett mardröm. Min advokat fick påminna mig om och om, om vad jag skulle säga, hur jag skulle hantera allt och hur modig jag var. Efter en stund hör jag hur dem ropar upp i högtalarna att min rättegång ska börja i sal 1. Jag kramar om, mamma och Alexandra innan jag går sakta in i salen tillsammans med min advokat och åklagaren. Jag hann ta två steg in i salen innan jag ser hur han kommer in tillsammans med tre vakter om sig, plus sin helvetes hemska advokat jävel. Hur hans advokat behandlade mig kommer jag aldrig att glömma, och jag kommer i all framtid se ner på honom, han förtjänar inte att existera i min värld. Hur som helst så börjar domaren prata om hur rättegången ska gå till och jag begärda stängda dörrar plus att hans pappa skulle ut ur salen. Jag fick igenom önskemålen och rättegången var i gång, eller med andra ord, våldtäkterna började om. Min advokat och åklagaren började läsa upp bevisen, och två stora skärmar drogs ner och där visades våra sms, och redan där ville jag ut, jag klarade inte mer, jag kände mig övertagen av hans blick. Min advokat begär att jag ska få sitta i ett separat rum och följa rättegången genom en skärm. Där och då flinade hans advokat åt mig och det var i den sekunden jag fick ett grovt hat mot honom.

Efter att dem läst upp alla sms som tog flera timmar, så var det lunch och jag mamma och pappa gick ner till Kopparn och åt dagens lunch, som jag knappt fick i mig. Efter lunchen var det dags för han att få säga sin version av alla händelser och han la över all skuld på mig, att det var jag som hade våldtagit honom och han var rädd för mig och därför hade han sex med mig men i den stunden gjorde han bort sig för han sa ju från början att han ALDRIG hade rört mig på något sexuellt sätt. Min advokat började då fråga honom varför han hade frågat på sms, varför jag såg ut att ha ont när han knullade mig? det hade han naturligtvis inte svar på. Han sa bara att han inte skulle ha tid att ha en sådan relation med någon annan då han har så himla mycket med jobbet och familjen, men då tog dem fram en annan bild av hans sms som visade att han haft en sexuell relation med sin så kallade bästa vän. Och inte nog med det så har han skrivit sexuella saker till väldigt många andra tjejer i den här staden, så tid att ligga runt med andra har han absolut haft.

Efter en stund kallades jag in och det var min tur att berätta sanningen av relationen, och det var tuffa frågor, tuffa berättelser och att hans advokat ifrågasatte allt jag sa gjorde inte rättegången lättare. Men jag sa rakt ut '' Inte fan är det jag som sitter och försvarar en barnvåldtäktsman '' och efter det lugnade han ner sig. Salen tömdes och det var endast domaren kvar och nämndemännen?.

Efter ännu en väntan så kallades alla in igen och då sade dom domen, 3 års fängelse. Vilken jäkla lättnad det var, men inom mig hade jag gått sönder igen. Det tog hårt på mig att tvingas berätta detaljer kring övergreppen. Men jag var vinnaren och han var förloraren. Det var allt som spelade någon roll i den sekunden!

Efter rättegången väntades det värsta för mig, och det är att bearbeta allt som hänt och än idag klarar jag inte av att prata om dem, för jag går sönder inombords.


Likes

Comments

God kväll. Zenepa, Pontus och älskade Christiano åkte precis härifrån efter lite fika. Var så kul att få träffa dem igen då det var ett tag sedan. För övrigt så har jag pluggat lite kommunikation och pratat med mamma ang lite saker som hänt. Jag är så trött på hur människor ändrar på sig och visar en helt annan sida, jag är så trött på att alltid bli sviken av dem jag älskar mest. Jag hoppas ni får en jättebra kväll! Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. 😃
Jag sitter just nu vid busshållplatsen och väntar på att bussen ska komma. Idag har jag bara 2 lektioner så slutar relativt tidigt. Vi hörs efter det!

Likes

Comments

Måndagens skoldag är avklarad och det känns sååå bra.

Jag tror att historiaprovet gick bra, jag svarade på alla frågor och gick därifrån med en bra magkänsla. Nu ligger jag i sängen och tittar på youtube samtidigt som jag gosar med Dino! Hoppas eran dag varit bra så hörs vi senare.

Bjuder på lite bilder från dagens Linnéa.

Likes

Comments