​Dagarna bara går och det är redan 2018.

2017, året jag för första gången fick mitt hjärta krossats i hundratals bitar.

2017, året jag kämpat mot ett rättssystem som spottat mig i ansiktet. 

2017, året jag gråtit en hel sjö. 

2017, året jag lärt mig vad äkta vänner är. 

2017, året jag blivit lämnad ensam. 

2017, året  min våldtäktsman släpptes ut. 

2017, året jag insåg hur dåligt skick mitt psyke och kropp varit i. 

2017, året jag tog tag i terapin. 

2017, året jag slagits och skrikit.

2017, året jag upptäckt rhodos. 

2017, året jag insett att familj är allt. 

2017, året jag börjat accepterat vem jag är. 

2017, tack för att du fått mig att inse saker och tack för att du gav mig två val, kämpa eller lägga mig pladask ner på marken och dö. Tack 2017 för att jag valde att kämpa. 

Men också tack för allt fint jag fått uppleva. 

2018, please treat me well

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi bodde på Ialyssos bay, vilket är ett fyrstjärnigt hotell med all inklusive. Det var ett jättebra hotell och jättefint, dock framhävs inte det på bilderna då det var riktigt stökigt i bungalown när jag tog bilderna hehe. Men det var hyfsat stort, egen uteterass och jättefräscht.

Hotellet erbjöd båda lägenhet och bungalow, vi bodde i en bungalow. Hotellet jättenära havet och väljer man lägenhet i hotellet, får man havsutsikt.

HAVET- Ialyssos beach 

Stranden var otroligt fin, dock väldigt höga vågar och strömt. Men utsikten var jättefin, och man ser även turkiets berg mitt över havet om man kollar noga på bilderna.

Ialyssos marknad/stad

Ialyssos vart inte så stort, så det var inga affärer utan mer marknader. Det var mysigt. 

                                                 Min födelsedag 1/9

Jag hade en sån himla bra födelsedag. Erika och Pardes lyckades verkligen!

                                                       Övriga bilder

Likes

Comments

Tack, och åter igen tack.

Efter att Metro snabbt intervjuade mig och skrev en artikel angående det som Findel Madison hade gjort, så trodde jag med handen på hjärtat att jag skulle få ta oerhört mycket skit. Jag vet egentligen inte varför eftersom att det han gjorde var fel, och det jag valde att göra var rätt. Dock fick jag nästan inget hat alls, visst hittade jag några bittra män och kärringar som vräkte ur sig lite skit, men det tog jag med en nypa salt och så var det inget mer med det.

Men kärlek, det fick jag i mängder av alla möjliga fina människor. Min artikel spred sig över hela landet ( plus norge!!) och mitt öppna brev blev också väldigt stort. Jag är så tacksam över alla fina kommentarer jag fått både på bloggen och på artikeln, det värmer i mitt hjärta att det faktiskt finns lite hopp för mänskligheten ändå.

<3

Likes

Comments

Hej Findel! Mitt namn är Linnéa och jag är en utav alla tjejer som du hängde ut genom en hemsida. Jag vill bara klargöra några saker för dig eftersom att du uppenbarligen inte fått lära dig det genom åren. För det första så är jag en människa, en människa som inte alltid mått så bra, en människa som varje dag kämpar sig igenom dagarna för att komma ett steg längre fram i mitt tillfrisknande. Men så finns det ju tyvärr sådana inkompetenta män som dig, som förstör för oss och utnyttjar oss. För det är precis vad du gör, du utnyttjar unga tjejer för att komma ett steg längre i din karriär samtidigt som du fäller oss på vägen. Det är inte okej att lägga upp bilder på personer som blivit våldtagna, för som jag nämnde tidigare så är vi människor, precis som dig. Jag förstår ditt syfte med webbsidan men jag kommer aldrig respektera eller acceptera det. Ditt mål var att utnyttja offer som blivit våldtagna av män med utländsk bakgrund, du ville med andra ord använda söndriga människor i dina politiska åsikter. Det min våldtäktsman gjorde mot mig, har ingenting med hans hudfärg eller bakgrund att göra. Han våldtog mig för att han var en pedofil och idiot, inte för att han hade bruna ögon. Jag vill också klargöra för dig att det inte är lagligt att publicera andras bilder och text på en hemsida utan att fråga källan.

Jag hoppas att du skäms.


Likes

Comments

Allt började med en torr bagel på Landvetter då vi inte hann äta frukost och självklart var jag tvungen att fota allt från början till slut.

Vårat hotellrum, jag sov i sovrummet och Erika och Pardes delade på bäddsoffan haha.

Vi bokade så att vi fick med halv pension, dvs att det ingick frukost och middags buffe. Det var en helt klart godkänd mat på hotellet, fanns allt från sallader till pizza och kyckling till carbonara, ja allt.

Vi gick kvällspromenader och gick strandpromenaden till den fina stranden så att säga. Turkost vatten och så fin strand.

PUERTO RICOS SHOPPING.

ÖVRIGA BILDER.

​har suttit och redigerat alla filer från go pron och sen när videon är uppladdad så är videon helt svar, så videon lär inte komma denna veckan, då jag inte har lust att lägga ytterligare 3 timmar. FUCK

Likes

Comments