Header

Hallå godingar! Vill först säga wow vad underbara ni är, trots att denna bloggen har haft en total blogg torka och inga inlägg alls,så har ni ändå följt mig och checkat in denna bloggen. Bäst är ni.

Men nu är det som såhär att jag har bytt blogg, ni kan hitta min nya blogg här

Likes

Comments

Min pojkvän är ju bättre än bäst, o pappa med såklart. Medan jag och mamma var och handlade lite smått och gott till inredning, så fixade min fina pojkvän sängen helt själv så nu är den på plats, och pappa kämpar på med golvet som också snart är klart.
Imorgon blir det ytterligare en jobb dag här i lägenheten och då kommer Jespers pappa och hjälper till.

Annars händer det väl inte något speciellt förutom att vi ska bowla imorgon med Jespers family då hans lillasyster har fyllt år, så blir att fira den sötnosen imorgon. ❤️ Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

Hallå fina människor! Först vill jag börja med att be om ursäkt för hur dålig jag har varit på att blogga, men jag tror att ni alla vet varför så den biten behöver jag ju inte ta ännu en gång. Jag hoppas i alla fall att det är bra med er! Det är bra med mig i alla fall. Men däremot har jag märkt att mina allergier har blivit sämre, i alla fall en utav av dom. Det är nämligen så att jag är kattallergier och kvalsterallergi (dammallergi), och eftersom att jag inte har varit hemma så mycket den senaste tiden och inte heller varit i närheten av min katt, så tror jag att det är min kvalsterallergi som spökar lite för mig. Vilket resulterar i att jag inte orkar lägga så mycket tid på min blogg idag som jag gjorde för ett tag sedan. För jag kan lova er att det är så fruktansvärt jobbigt att ha dessa allergier, man är ständigt trött pga av att man inte får in lika mycket syre som man kanske borde, jag är ständigt täppt i näsan så andningen blir bara jobbigare och jobbigare. Men jag får hoppas på det bästa nu, och att jag får lite mer ork nu när jag och Jesper börjar få iordning i vår lägenhet i Kalmar.

Likes

Comments

Dessa smycken från lilyandrose.se är verkligen to die for, så sjukt snygga älskar dom! 

Ni kan hitta deras sida här 

Likes

Comments

Lördagen spenderas med älsklingen, blev en riktig mysdag. Vi har även hunnit fixa lite i vår lägenhet så nu börjar man se lite förändring.👍🏻

Likes

Comments

Idag har jag och älskling 1 år tillsammans!!

Jesper du är världens finaste människa och jag kommer att älska dig i all evighet. Mitt allt❤️

Likes

Comments