View tracker

Jag har beställt två planscher till mitt rum från https://desenio.se/
Jag är jätte taggad på att sätta upp dem. Jag tror att det kommer bli jätte bra. Men innan jag ska sätta upp dem så måste jag spackla och måla lite.
Dem här har jag beställt:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen. Jag ska berätta varför...
I helgen var jag på Gotland och hade inte tid att skriva något inlägg. När jag kom hem från Gotland blev jag sjuk. Jag har haft ögoninflammation, suck! Igår gick jag till skolan för mådde "bättre". (Hela dagen hade jag huvudvärk.)Vissa dagar kan man bara inte vara sjuk och så var det igår. Mitek Grocher kom till skolan och hade en jätte bra föreläsning om andra världskriget. Han var en utav väldigt väldigt få som lyckades ta sig ifrån koncentrationslägren överlevandes. Det är så ofattbart att förstå vad han och många andra varit med om. Det är när man hör då otäcka och hemska saker man tänker lite längre. Även om jag inte alltid mår bra så har jag det jätte bra om man jämför med andra. Det är människor som mördar för mat och vi kastar extremt mycket mat i T.ex. Skolmatsalen. Jag ska inte säga att jag inte gör det men det är så hemskt. Att det är så här, att barn svälter varje dag när vi klagar på skolmaten exempelvis, usch! Det går inte att föreställa sig hur dem lever. Det går inte att föreställa sig hur T.ex. Judarna hade det under andra världskriget. Att alltid vara rädd, orolig, hungrig osv. osv.

När Mitek berättade om allt hemskt (som verkligen inte var allt) blev jag berörd. Han är så otroligt stark och modig som pratar om det på ett jätte bra sätt. Jag är tacksam över att jag fick höra det utav någon som var med. Det kändes mer verkligt än om en lärare pratar om det för då blir det nästan känslokallt.
Jag tycker alla borde läsa boken som han har skrivit. Det ska jag göra iallafall.

Efter skolan gick jag till stallet och lockade osv.. Det var även fystest i stallet men jag fick inte vara med efter som att jag var lite sjuk. Senare på kvällen kom en tjej till stallet och hade en föreläsning om mentalträning. Jag gick där ifrån med mycket nya tankar och var även väldigt inspirerad. Mycket nya sätt att tänka både på tävling, träning, hemma, i skolan.... Osv

Jag hoppas ni är friska och mår bra. Glöm inte att du är bra på det du vill vara bra på.

Jag ska börja uppdatera bloggen oftare, om ni vill det!

Likes

Comments

View tracker


I helgen har det hänt så otroligt mycket roliga saker. I fredags åkte jag, mamma & min syster till Erikslund. I Lördags tävlade jag dressyr. Det gick helt ok. Efter stallet duschade jag & Agnes Parma. När Parma var ren så åkte vi till Hööks i panik eftersom att det stängde om 20 minuter. På hööks köpte jag en svart kavelstickad & ett par svarta stallskor.
Väl hemma efter lite om och men med nycklar hit och dit. Så hade vi en jätte mysig kväll. Där vi pratade om allt möjligt. Agnes är en sådan person som förstår mig utan att jag behöver förklara. Otroligt tacksam för det.
Imorse vaknade vi vid 8 och vid 9 var det samling i stallet. Idag har jag varit med och hoppat i stjärnhoppningen. Tänker inte skriva så mycket om de efter som att det sänds snart i Tv:N. Men Parma som jag red var jätte duktig. Hinderna var låga men det var bara för alla hästarna var tok spända. Hästarna på Nyby är otroligt fina & grymma allihopa.
Det har iallafall det var sjukt kul att rida idag, att bli intervjuad,
Träffa så roliga kändisar sist men inte minst att vara en dag med otroligt bra människor i stallet. #älskastallet #hästtjejer
Jag kan skriva när avsnittet kommer ut. Nu ska jag gå tillbaka till det tråkiga livet...SKOLAN!!😫 MÅSTE plugga spanskaglosor & skriva på min deckare.
Nu längtar jag tills det är höstlov. Hoppas alla har haft en bra helg.

Likes

Comments

Idag var det tävling på schemat. Två felfria ritter+ en förstaplacering så kan inte vara annat än nöjd. 💙💛Hoppas ni också har haft en bra söndag💙 PUSS&KRAM

Likes

Comments

Nu är det fredag!!! Jag är så himla glad för det. Den här veckan har varit jätte mycket prov & läxförhör. Men nu är skolveckan slut #gladtjej
Idag fyller min bästavän år, älskar dig
Så jag & några andra tjejer överraskade henne. Jätte roligt❤️
Nu har jag fredagsmys med familjen & kollar på idol
Hoppas ni har en va fredagkväll
ILYSM❤️

Likes

Comments

Hej alla fina!
Mår ni bra idag?
Det gör jag. Idag hade vi teoriprov i orientering (jätte tråkigt) Håller tummarna för att det gick bra. Jag red även med min fina i sommarhagen. Jag red Nasse och fokuset var på att han skulle lyssna. Jag har även varit på löpträning idag och sedan tränat lite magstyrka hemma. På löpträningen körde vi backintervaller. Väldigt jobbig, men kul. När jag gjorde magövningarna hemma så brände det i hela magen. Det var ett bra tag sedan jag gjorde de...Men jag ska börja göra de oftare även om det inte är jätte roligt.
Nu laddar vi inför onsdag.... Bara tre dagar kvar till helg
Godnatt! Kram☁️🔝

Likes

Comments

Idag var det utvecklingssamtalsdag/studiedag i skolan så jag var ledig. Idag har jag haft en ganska lugn dag. Vaknade vid 8 åkte till skolan vid 10. Sedan åkte jag och mamma till hamburgebruket för att äta lunch. Mamma skjutsa hem mig och jag la mig i sägen igen. Då så pratade jag med bästa och pluggade lite. Sedan cyklade jag och delade ut reklamblad för klasskassan. Oså åkte jag till stallet. Jag red Benny idag. Världens snällaste & finaste. Idag var det inte bästa passet. Han var typ på tårna utav olika anledningar. Aja. Han är bäst ändå.
Nu ska jag sova så
GODNATT ALLA FINA🔝
Hittade ett väldigt bra citat☁️☁️

Likes

Comments

>Vad heter du? Linnéa
>Hur gammal är du? 14
>Vart bor du? Eskilstuna
>Hårfärg? Blont
>Ögonfärg? Blå
>Hur lång är du? 165,5 tror jag
>Kär? Nej
>Singel eller upptagen? Singel
>Hur många har du kysst?  hahaha..
>Vad väljer du, godis eller chips?Godis
> Nämn tre saker på din att-göra-lista idag? Städa rummet, plugga, duscha
>Cola eller fanta? Fanta
>Vad skulle du ha gjort utan mobil? Mina läxor kanske
>Dumpat någon? Aa
>Blivit dumpad? Nej
>Vad för killar föredrar du mest? Oj, svårt att svara på men de som är omtänksamma, roliga, luktar gott, ha ett intresse, som står upp för sig själva typ.
>Vad har du för mobil? iPhone 6S
>Om du vann en miljon, vad skulle du göra?  Köpa en häst, kläder & spara
>Favoritland? Vet inte
>Favoritfärg på kläder? Grå
>Film? Vet inte
>Bok? Vet inte
>Serie? Kollar inte på serier, har inte tid.
>Vad gillar du mest med dig själv? Att jag vågar gilla mig själv & min kropp
>Vad gillar du minst med dig själv? 
Att jag är dålig på att hålla rent på mitt rum
>En person du älskar. Kan inte bara välja en.
>Ut och festa eller myskväll? Myskväll!
>Saknar du någon just nu? Ja.
>Vad är det bästa som hänt dig?Finns många saker

> Beroende av något? Mobilen

> Ditt livs största misstag? Vet inte
>Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Oj, kan inte välja
>Har du några tatueringar? Nej
>Piercingar? Ett hål i öronen (om de inte räknas så nej)
>Vem är mest lik dig? Min lillasyster
>Har du någon förebild? Ja
>Vad har du gjort idag? Jag har rensat bland mina kläder, köpt en blomma till mitt rum, träffat mina kusiner, ätit god mat osv...
>Vad är det värsta du vet? Att livet är orättvist
>Vad är det bästa du vet?  Att vara med de jag älskar eller ett roligt ridpass
>Vad åt du senast? Klyftpotatis & grillat
>Vad vill du ha just nu? Orken att städa mitt rum
>Vad köpte du senast? En växt till mitt rum
>Vilka är dina favorit skådespelare?
Har inga
>Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Hilda, Polly, Alice tycker jag är fint
> Tränar du? JA!!
> När går du och lägger dig? Det beror på... Vid 11 typ
> Vad är klockan nu? 
19:29
>Är du nöjd med ditt liv? Ja

Likes

Comments

Den här veckan har inte varit en bra vecka... Att vakna med utslag i ansiktet är ingen höjdare. Att dagen efter ha jätte ont i magen är inte så kul så att man missar två ridpass. Att vakna med att man har ont i halsen och mensvärk är en bra start på helgen. Nu vill jag ha måndag, ny vecka och nya möjligheter. Men jag ska inte klaga, det finns människor som inte har ett hem, en familj och mat på bordet. Det finns människor som inte känner sig trygga, älskade eller har nära och kära.
Man måste vara tacksam över det man har och hur man har det. Även om jag har haft en mindre bra vecka så är jag inte mindre tacksam. TACK! Jag är så otroligt tacksam för alla som alltid finns för mig. Älskar er❤️

Det här är något som jag skulle vilja krypa ner i nu:💞

Likes

Comments