Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fettisdagen spenderades i en traktor med massa dyngkörning, helt och hållet utan semlor. (Känns som jag är den enda svenska människan som hatar semlor haha)

Måste säga att veckan utöver det har varit väldigt seg. Har verkligen tappat motivationen helt och hållet, vet inte riktigt vad de är för fel..? Tur att det är lov nästa vecka så man får vara ifrån skolan ett tag, känns som det verkligen behövs. Fick iallafall svetsa lite idag, haha var ett halvår sen sist och måste säga att jag skämdes så fruktansvärt över resultatet att jag inte ens våga fota de.

Jag, Sofie och Jonna ska förresten hålla i ett steppass nästa vecka,. Vi har övat några kvällar i veckan men jävlar va svårt det är alltså. Vi måste få ihop runt 10 låtar och än så länge har vi typ 5.. Så önska oss lycka till!!!!

Ikväll blir det iallafall step som vanligt på torsdagar, bästa på hela veckan ju:)

Likes

Comments

Var på kalas igår för att fira lillen som fyll hela 3 (!!!) år idag. Shit vad tiden går fort.

Vi gav han iallafall en cykel och smörgåsrån, haha tror han blev gladare över rånen än cykeln. Och som ni ser på den översta bilden hade Johan och Anna bakat MASSA gott fika. Rullade typ hem.


Likes

Comments

Blev en liten skotertur i söndags med Joel, Jonna, Emil, Linus och Linn. Och för ovanlighetens skull hade jag (och Jonna) med kameran, så här kom några bilder.

Hahaha fastkörarn (Emil) i bakgrunden.^^

Likes

Comments

Vaknade upp vid 8 imorse till strålande sol och blå himmel. Började som vanligt dagen med att mata grisarna, sen blev det snöskottning för hela slanten.

Vid lunch blev det en otroligt snabb skotertur med la familia till selsknösen och tillbaka för att grilla en korv. Åkte därefter in till vindeln vid 2 tiden för att fira Ellen på hennes 17årsdag. Hade sjukt kul, länge sen man fick skratta så mycke.

Resten av kvällen har för ovanlighetens skull spenderats i tv soffan med nybakt kladdkaka som lillebror fixa<33

Likes

Comments

Halli hallå

Som vanligt allt för länge sen jag skrev sist, vilket gör det jobbigt att berätta vad som hänt.. Men jag får väll helt enkelt summera det hela med att lägga upp nå bilder.

Var för övrigt och sjöng ikväll. Otroligt kul, dock jävligt jävla svårt.. Vi sjunger lixom 4 (!!!!) stämmigt på en låt. Lär ju bli brano maffigt när vi lyckas iallafall:)

Likes

Comments

Jag och Jonna fick äran att va fotografer på balen i onsdags, inte jätte bra kvalite på bilderna eftersom dom ä sparad ner från facebook men här är några av bilderna iallafall.

Likes

Comments

Helgen har överlag varit riktigt bra. Skoldagen i fredags var lika bra som alla andra, alltså hade vi riktigt kul.

Efter skolan fick vi äta middag hos farmor och farfar eftersom mor och far va på hotell, och efter maten fortsatte jag måla staketet inne i butiken. Senare under kvälln kom även Jonna och hjälpte mig:)

Vaknade brano tidigt på lördagmorgonen, gick ut och mata grisarna och sen bjöd farmor oss på frukost, tok mysigt:) Dagen spenderades mestadels utomhus eftersom det var så otroligt fint väder, dock brano kallt, typ -17.

Vid 7 tog jag bussen till Vindeln för att va med Ellen, Natnael, Filip och Johan. VI gjorde väll inget spektakulärt, satt mest å prata och såg nå videos.

Under söndagen for vi en sväng till Tvärålund för att hämta spån till grisarna och sen hälsade vi även på familjen Nilsson när vi ändå va i farten.

Fick sen skjuts av Johan till Vindeln där jag såg på herrarnas innebandymatch med Ellen, övade inför lucia och såg lite hockey.


Likes

Comments

30 November idag, alltså Antes födelsedag, kan int annat än att känna sig brano nere idag.

Morgonen började iallafall med vikarie på engelska, alltså gjorde vi ingenting.. typ kolla facebook. Matten likaså- ingenting.. Känns ju brano ovärt att fara till skolan när man int gör nå, menmen..

Till lunch var det kattspya med bajs och efter det hade vi nån filminspelning på svenskan, gick väll hyffsat men var sjukt stelt haha.. Kommer typ bli nån film på skolverkets hemsida sen. Och tillsist hade vi LABC med göteborgarn, alltså typ hjärt- och lungräddning.

Efter middagen for jag Jonte, Emil, Jenny och Linn till Vindeln och tände ljus hos ante<33

Likes

Comments