Header

I fredags anordnades karibisk pub på Hvillan. Det var min första dag bakom baren! Vi klädde oss i sann semesteranda, eller som pirater, serverade  tropiska drinkar och sköt kapsyler. Det var till och med roligare än vad jag hade trott att det skulle vara! (och jag hade trott att det skulle vara riktigt roligt!) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min fina fyllde 22 och det firades med en god middag och blåbärscheescake!

Likes

Comments

Att ha sista föreläsningen 11:45 en solig vårdag har sina fördelar. Så förra onsdagen hade vi köpt med oss engångsgrillar, korvar, bröd, fläskfilé, bacon, falukorv. Ja, kort sagt allt som går att grilla. Det var en helt perfekt start på våren!

Likes

Comments

Våren verkar slutligen vara på ingång. När solen står som högst och vinden har mojnat, så är det varmt ute. På kvällen blir det fortfarande kallt, men med ordentliga kläder kan man få uppleva såna här fina kvällar utan att frysa allt för mycket. 

Likes

Comments

Vår histologitenta låg på samma dag som Jakobs födelsedag, så vi hade dubbla anledningar att fira den fredagen. Tapas på La Sombrita, vin hos Axel, en vända på Hvillan hann vi med innan vi åkte till Kontiki och höjde stämningen på T1s tentafest!

Likes

Comments

HAGABADET
Igår hade jag och min fina varit tillsammans i ett halvår. 

Likes

Comments

NEW BAG
Efter flera års letande efter en ordentlig och bra väska hittade jag den här. De senaste åren har jag flera gånger gett upp hoppet och istället köpt en massa tygpåsar. Nu har jag äntligen en stor, snygg och ordentlig väska med flera fack i vilka jag kan organisera mina saker!

Likes

Comments


När jag ska plugga ordentligt behöver jag vara motiverad. Varje dag kräver motivation av olika slag. Vissa dagar motiveras jag av att våren som börjar närma sig. Andra dagar vill jag bara ha min älskling bredvid mig bland de vita bänkarna på stadsbiblioteket. Ibland finns det inget som slår en cappuccino, men vissa dagar krävs det till och med en god bit mörk choklad för att jag ska orka med de otaliga timmarna med min histologibok. Igår var det en sån dag; Med cappuccino och mörk choklad.

Likes

Comments

Att göra egen müsli är så värt. När jag köper müsli finns det alltid något i den som jag inte gillar. Antingen är det russin, eller flingor, eller något annat som jag inte tycker hör hemma i min frukostskål. Därför brukar jag göra egen müsli när jag får tid. Igår gjorde jag två satser; en med enbart frön & nötter, och en med nötter, frön, fiberhavregryn och boveteflingor. För att få müslin lite krispig, men inte för söt, brukar jag hälla över en blandning av honung, olja och vattten innan jag lägger in det i ugnen. Den hemmagjorda müslin innehåller inte heller några konserveringsmedel eller höga halter socker (om du inte själv väljer det). Kan det bli bättre?

Likes

Comments