Header

Laddar upp med mängder av nya VISSTE DU ATT inlägg efter att ha lärt mig SATAN idag med hjälp av nya studier som visat mängder av nyheter ang både sömn, fett och dygnsrytm!

Men först ska jag berätta om min dag som varit oväntat bra, trotts att det bara är onsdag och att det var övertid på jobbet.

Åkte direkt till gymmet där det blev ett härligt ryggpass. Alla härliga människor var där vilket alltid förgyller dem annars lite trötta veckopassen.


Ryggpass Onsdag

Hantelrodd 26kg 12st x4
Chins maskin 40kg 12st x4
Bred Skivstångsrodd 28kg 15st x4
Latsdrag 22kg 18st x4
Smal Skivstångsrodd 25-28kg 12st x4
Rygglyft m Bred Skivstångsrodd 18kg 15st x4
Plankan 1,5minut x2

Mensen får fortfarande kroppen att se vättskefylld och svullen ut. Dessutom har magen varit helknäpp hela veckan, orolig och fylld av gas... det är aldrig roligt när magen inte känns 100%.
Helt ärligt så är jag lite nervös inför ny vägning på fredag. Ätit mycket denna veckan och plussat på kalorierna rejält! Vad kommer den nya vågen visa??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bänk och bröst stod på dagens träningsschema, med lite inslag av mage! Benen var stela av träningsvärk och då är ett sådant här pass perfekt om man ändå vill ha lite pump och tyngd i vikterna!

Tisdag

Bröst

Bänk
20kg 15st
40kg 10st x4
45kg 8st x3

Lutande hantelpress 13kg 12st x4
Bröstpress maskin 50kg 12st x4
Cable cross 10kg 12st x4
Armhävningar 16st

Mage
Knän upp mot bröst (hängande) 10st x3
Situps 25st x3

Likes

Comments

Vad äter jag om dagen? Det var en fråga som kom in idag. Många blir chockade över att jag äter så mycket som jag gör. Ändå är jag alltid hungrig! Muskler kräver bra energi och mycket energi! Därför måste du hela tiden fylla på depåerna för att inte tappa massa. Eftersom musklerna är det mest energikrävande vi har på kroppen så är det musklerna kroppen kommer göra sig av med först om vi äter för lite. Ät mycket bra mat, träna hård och jag LOVAR DIG att det kommer ge resultat!

Alla tisdagens måltider!!

Likes

Comments

När livet flyter på och man känner sig lycklig, det är en obeskrivlig känsla! Förra veckan trodde jag att själen skulle spricka i bitar, det känns så när pms:en är som värst och sorgen bara rinner över än. Jag förstår att man inte gör mer studier på kvinnor, vi har ingen jämn hormonbalans. Nu kom min mens och jag är den lyckligaste på jorden. Och när man känner den lyckan så kommer automatiskt även livet på köpet. Beskeden på jobbet är positiva, kroppen känns fenomenal och leendet klär hela ansiktet.

Likes

Comments

Måndagen har varit härlig på flera olika sätt! Gympasset gick över förväntan eftersom kroppen var starkare än normalt. Passade på att köra ben och ökade vikterna lite extra. Tekniktränade böj och kompletterade med några andra benövningar. Stämningen på gymmet var underbar!!

Legday

Knäböj
40kg 10st x2
50kg 5st x5
55kg 5st x3

Vadpress stå-maskin 30kg 25st x4
Benspark maskin 50kg 15st x4
Benpress maskin 90kg 10st x4
Leg curl maskin 40kg 15st x4

Åkte sedan direkt hem till än av mina bästa vänner och största förebilder inom träning. Daniella! Blev bjuden på fantastiskt god mat och sedan efterrätt! Var så längesedan jag åt fruktsallad, otroligt gott! Tror jag lassade på totalt 4 stora skålar med frukt som jag sedan dränkte i vispgrädde. Ett mål som inte står med i mitt matschema, men kände att det ändå var OK eftersom gympasset gick så otroligt bra och att det var bra och rena råvaror utan tillsatser!
Vi pratade hela kvällen lång och jag insåg hur mycket jag saknat denna fantastiska människa! Äntligen ska vi kanske börja träna ihop igen, precis som förr i tiden?!

Måndagsformen!
Foto från gymmet (beast)
Kvällsmaten & efterrätt

Likes

Comments

Söndagens alla måltider kan ni se här nedan! Älskar verkligen mitt matschema och jag ser fram emot nästa veckas träningspass. Min kropp känns fantastisk och jag är starkare än någonsin tidigare.

Har fått sjuka resultat senaste halvåret och gjort stora framsteg på gymmet. Började med att jag fick 3 PT pass av Anders Flex Lindstrand där jag lärde mig grunderna i dem 3 basövningarna, som kickade igång grundstrykan på riktigt. Blev så inspirerad att jag även bad om ett kostschema samt coachning! Älskar varje pass på gymmet och resultaten bara ploppar upp när jag minst anar det. Har dessutom vågat börja väga mig igen, äta mer och det känns otroligt härligt! Jag har kontroll! En väl balanserad kontroll! Fantastiskt!

Jakten på bättre kropsbygge & styrkelyftning fortsätter!!!

Likes

Comments

Efter veckans kaloriöverskott, socker och fett så är kroppen fylld av vätska. Har dessutom fått min mens vilket gör allt ännu mer dramatiskt. Trotts det så känns allt helt fantastiskt. Jag har massa energi och hunnit med både ett svettigt gympass, storkok i köket och 1mil lång promenad!

Söndagens Gympass

Axlar
Hantelpress 9kg 12st x4
Hantlar utåt sida sittandes 4kg 12st x4
Hantlar rakt fram 5kg 12st x4
Axellyft 18kg 15st x4
Bakåtdrag kedja 5kg 15st x4
Militärpress 20kg 10st x4

Mage
Hängande Bensving 10st x4
Liggande Bensving 15st x4
Situps 25st x4
Sidolyft med tyngd 15kg 15st x4


På bilden längst ner ser nu min jobblunch för hela veckan!! Bullgur med ugnsbakad kyckling (palsternacka, svamp & purjolök) samt ärtor.

Likes

Comments

Har missat att lägga ut fredagens och lördagens träningsschema! Så här kommer båda två!

Fredagen körde jag på med lätta vikter, lite vila och superset! Eftersom jag hade brottom.

Igår tekniktränade jag mina marklyft och kompletterade med lite ryggövningar. Var på gymmet i 1,5h eftersom jag hade hela förmiddagen på mig! Perfekt med mycket tid för teknikträning!

Fredagens Bröstpass

Bänk
20kg 15st
40kg 12st x2
45kg 5st x5

Lutande hantelpress 13kg 12st x4
Cable cross 10kg 12st x4
Bröstpress maskin 50kg 12st x4

Lördagens Mark (&rygg) pass

Marklyft
50kg 10st
60kg 5st x3
65kg 5st x3
60kg 5st x4

Hantelrodd 26kg 10st x4
Chins maskin 40kg 12st x4
Latsdrag 25kg 15st x4
Rygglyft med bred Skivstångsrodd 18kg 12st x4

Likes

Comments

Man får passa på! Igår åkte jag och sambon in till Borås för att göra en nytändning i min träning. En ny Våg att följa träningsutvecklingen med, burgare med pommes och STÖRSTA påsen med Smågodis från Hemmakväll!

Kände att jag fick lixom passa på igår eftersom att nu börjar en ny vecka med strikt kost och hård träning. Gick ner 1kg i veckan som var så kunde med glädje äta mig proppfull på allt det goda!

Har därför nu gjort små ändringar i mitt kostschema så ska bli riktigt intressant och gött att plussa på lite extra käk för att hitta en kosthållning som håller mig stabil.

Likes

Comments

57,6 stod vågen på vilket betyder att jag gått ner ett kg sedan förre veckan. Har känt av underskottet genom att vara trött, gjort dåliga träningspass, sovit dåligt och varit väldigt hungrig.

Igår brast det och jag kunde inte längre följa kostschemat. Efter att ha varit iväg på middag med dessa fina vänner och ätit normalt mycket på Pinshos (6st tapas) så var jag fortfarande hungrig!
Före jag la mig så åt jag upp 5st smörgåsar, 4 nävar nötter och en proteinbar!

Imorgon väntar en ny vecka med det lite ändrade schemat så får vi se om kroppen svarar bättre på den ökade kostmängden. Men innan imorgon så ska jag idag lyxa till det med några cheat meal samt godis på det!

Vill understryka det att mitt kostschema handlar inte om att minska i vikt på något sätt utan att kunna prestera så bra som möjligt och få ut så mycket som möjligt av min träning. Få en bra sammansättning av Protein Fett Kolhydrater Vitaminer och Mineraler.

Mitt kostschema ska göra att jag blir starkare! Så några diettips hittar ni inte här!Frukosten idag:

Likes

Comments