Header

Hej på er hur mår ni? Jag är sjukt mätt... ätit så mycket bröd, kebab, godis och fika nu att jag i te ens vill visa allt på bloggen. Skulle blivit ett sinnessjukt inlägg där ni läsare mått illa av vara synen! Haha! Så jag väljer därför att inte prata om mat utan berätta om mig själv.

Känner mig rejält vätskefylld och det beror både på att jag har en ny smygande förkylning i kroppen, och att jag ätit alldeles för mycket.
Men jag vill inte prata om mat som något negativt så jag har tagit vara på energiöverskottet och gjort två härliga pass igår och idag.

Bröst Fredag
Sambon har äntligen bestämt sig för att ta tag i träningen igen nu när det är lugnare på jobbet. Roligt att äntligen ha en passare i dem tunga Styrkelyften!

Bänk
20kg 15st
40kg 10st x3
45kg 5st x3
50kg 1st
53kg 1st
55kg 1st person bästa

Lutande hantelpress 13kg 12st x4 /arm
Cable cross 10kg 12st x4 /arm
Cable cross Nere 5kg 10st x4 /arm
Bröstpress maskin 50kg 12st x4

Benpass Lördag
Har en smygande förkylning i kroppen som gjorde att mina muskler kändes otroligt svaga. Men! Fick ändå en otroligt härlig känsla när jag gick från gymmet att jag GAV ALLT!

Böj (+tyngd)
Squats 11st x3
40kg 10st x4
50kg 4st x4

Benpress 90kg 10st x2
Benpress 80kg 10st x2
Vadpress stående 30kg 25st x4
Benspark 40kg 15st x4Har julhandlat klart allting förutom paketet till Sambon. Vad köper man till sin kille i julklapp??? Har väl lite små idéer men det är inte lätt. Lite av julklapparna är på chans men tror ändå att alla mina nära och kära kommer att bli nöjda.

Snart väntar sängen och imorgon är det en ny dag och tillbaka i rutin igen gällande kosten. Skönt... tänk så konstigt hjärnan fungerar. På fredagen vill jag äta allt onyttigt jag ser tills attmagen är så fylld att jag gråter av smärta... och på söndagen vill jag göra det motsatta och aldrig ens titta på en bakelse igen... bara längtar efter att höra magen kurra! Haha... skumt!

Hoppas nu får en god natt sömn! Och kom gärna med idéer om vad ni vill läsa om jul. Kanske har ni några matfrågor? Träningsråd?

Ätit betydligt mer än vad bilderna visar men som jag nämnde tidigare så vill jag inte lägga ut allt....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Visste du att
...Om du ligger på underskott kostmässigt sänker kroppen värmen och du fryser lättare. Ökar du på kosten så går dem extra kalorierna åt till att värma kroppen. Det är bland annat därför ämnesomsättningen sänks vid lågt energiintag och höjs vid högre energiintag. Så tänk på det! Lågt kaloriintag behöver inte vara positivt!

Övertid på jobbet. Flyttar därför morgondagens vilodag till idag, och där med skippar träningen ikväll. Kände att kroppen behövde en paus efter veckans pass. Åkte hem och åt mig mätt efter jobbet, tog en lång dusch och sedan slängde mig i soffan. Blir tidig säg gång för att återhämta kroppen och vakna upp pigg och fräsch till en FREDAG imorgon!

Formen är bra trotts mens!
Spänd på morgondagens vägning!

Här nedan ser ni mina 6st måltider idag:
Mycket
snabba lösningar i form av bars pga att jag jobbat 12h och inte varit hemma.

Likes

Comments

Kanon form trotts mens, så nu får jag passa mig för att bli ännu tightare, för att inte tappa styrkan!
Efter övertid på jobbet, och ett toppenbra ryggpass så bjöd jag ut min mamma på Pinchos. Avslutar nu kvällen med min tredje Proteinbar för dagen + lite vitaminer. Haha! När man är för lat för att fixa och bära med sig olika mellanmål så blir det meeer än bra med goda, sega chokladiga bars... mums!

Ryggpass

Chins 5st
Hantelrodd 26kg 12st x4 /arm
Chins maskin 40kg 12st x4
Smal Skivstångsrodd 28kg 12st x4
Bred Skivstångsrodd 25kg 15st x4
Latsdrag 27kg 13st x4
Chins maskin 30kg 12st x4
Situps 50st x2

Här nedan ser ni mina 6st måltider för idag!
Mumma!

Likes

Comments

Nu har jag börjat plussa på mina måltider efter förra veckans uppstyrning för att få ordning på vikt-påslaget.

Började morgonen med 3km i oplogad snö... var helt genomsvettig när jag kom till jobbet och därför var frukosten extra god. Vrålhungrig!

Vi hade otroligt lite att göra på jobbet idag. Efter att ha fått god mat hos farmor så bestämde jag mig därför för att röra på fötterna. Blev 1 mil sammanlagt. 8km löpning & 2km PW på bandet.

Här nedan ser ni mina 6st måltider:
Mätt och belåten. Och med stora goda portioner!

Likes

Comments

Hej hur mår ni idag? Jag mår helt okej. Fortfarande ledsen eftersom jag inte känner mig trygg i min tillvaro. Men får så fint stöd av mina käraste att jag inte kan annat är vara tacksam.

Gjorde ett superbra gympass idag. Axlar + Mage. Samt att jag dessutom fått till 2st PW idag. På morgonen till jobbet och efter träningen när jag lämnade bilen till sambon. Sammanlagt 5,5km.

Axlar

Axelpress hantel x4
Hantlar sida bakåt (sittande) x4
Axellyft x4
Stång rakt fram x4
Militärpress x4
Hantlar utåt sida (stående) x4
Bakåtdrag kedja x4

Mage

Hängande Bensving x4
Liggande Bensving x4
50 situps x2

Mådde illa på morgonen så hade svårt att få i mig frukost. Åt därför extra flötig kvällsmat efter träningen med pesto-pasta & MASSA CecarDRESSING! Samt en bar! Mums!

Likes

Comments

En känslomässig helg har nu passerat. Jag skrattade mer under lördagskvällen än vad jag gjort hela det senaste året. Det var så roligt att träffa mina gamla kollegor som en gång i tiden fick min arbetsplats att blomstra.

Jag har oxå gråtit, utan att kunna säga varför. Kan jag kalla det ångest, depression? Och när jag mår dåligt så börjar jag tröstäta... det ena leder till det andra, och just då när jag ligger under täcket och huvudet värker av all ångest, ser jag inte ljuset i tunneln.

Det som alltid får mig att lätta på smärtan, är träningen. Och det är inte för att jag har ångest över att jag är tjock. Den ångesten får jag aldrig längre. Detta är en annan typ av hjärnspöke, över livet...
På gymmet ligger all fokus på mig och bara mig. Där kan jag glömma allt runt om och vara i nuet, bara tänka på mig själv. Det är än så länge mitt bästa botemedel för att slippa hjärnspöken.

Pass 1
Bröst

Bänkpress
20kg 15st x2
40kg 10st x5

Lutande hantelpress 13kg 12st x4 /arm
Cable cross 10kg 12st x4 /arm
Cable cross Under 5kg 10st x4 /arm
Bröstpress maskin 50kg 12st x43

Pass 2
Armar

Biceps Hantlar 8kg 10st x4 /arm
Triceps Stång Cable 31kg 12st x4
Biceps stångcurl 18kg 8st x4
Triceps rep Cable 13kg 15st x4
Triceps liggande stångcurl 15kg 10st x4
Biceps stång Cable 22kg 12st x4

Crosstrainer 30 minuter

Bakade idag:

Hetsätit idag så ätit betydligt mer än detta...

Likes

Comments

Hej läsare hur mår ni? Idag är det en glad Linnea som sitter vig tangentbordet. Vaknade upp i min livs bästa form, helt mållös framför spegeln. Sambon skrattade och sa att jag måste vara den ytligaste människan han känner. Men det handlar inte om att vara ytlig. Min kropp är en skulptur och träningen är konstnärens händer med stora visioner om att göra sitt livs verk.

Sambon och jag hade en mysig lång morgon tillsammans och jag kände mig som den lyckligaste tjejen på jorden. där efter åkte vi på husvisning. Det var ett stort hus precis utanför samhället, jag blev helt förälskad så fort jag klev innanför dörren. Tyvärr var det en del stora renoveringar som behövde göras och vi är osäkra på om vi kan ta på oss det projektet.

Åt lite gröt och åkte sedan till gymmet och körde Ben i 2 timmar. Sände live på min instagram och såg sedan hur folk började komma indrattandes. Dem sa att dem blev inspirerade och bestämde sig själva för att åka och träna! Sååå roligt att kunna inspirera.

Hemma igen gjorde jag min paradrätt, gräddig Carbonara med färsk pasta och bacon. Och såklart vitlöksbröd till det! Började sedan fixa till mig och sminka över alla 1000 finnar som dyker upp för varje kall torr vinterdag. I kväll ska jag träffa mina bästa gamla arbetskamrater och äta god tapas på Pinchos.

Bendag
Uppvärmning 7min crosstrainer

Böj
40kg 10st x4
50kg 5st x4

Vadpress 30kg 25st x4
benspark 40kg 15st x4
benpress 90kg 10st x4
liggande ben sida med grönt band 15st x4 /ben
donkykick med band 15st x4 /ben
utfallsteg med tyngd 15kg 12st x4 /ben

Likes

Comments

Eftersom jag inte hade vågar ställa mig på vågen nu i 2 veckor pga all skitmat och vättskepåslag, så var det äntligen dags!

59,5 vilket är samma vint som jag började resan på. På något sätt var det lätta de. Även om jag vet att jag egentligen borde ligga på något kg ÖVER detta. Men eftersom jag hade sådan ångest av att ätit så dålig mat, legat sjuk och inte tränat alls på en vecka så var det skönt att vikten var LÅG!

Har ätit lite mindre än jag ska och kört lite extra Cardio denna veckan bara för att bli av med dem 4+kg (som jag antar att jag la på mig) den veckan i Stockholm.

Hungern har varit stabil. Man är inte superhungrig efter en sådan grisig helg så att minska målen rörde mig inte. Men i slutet på veckan så märker man ändå på kroppen att man ligger på underskott. Torsdagens pass gick dåligt och på fredagen orkade jag inte träna alls. Det kan ju oxå bero på att jag inte tränade på en vecka och sen startade stenhårt och hade träningsvärk i princip alla muskler.

På fredagen (igår) fick jag dessutom min mest plågsamma hetsätning. Åt upp flera surisar, 100g choklad, 1 oreo paket och ett choclate chip cockie paket... det i samband med suschi.
Jag mådde så illa att jag trodde jag skulle spy! Min kropp mådde så dåligt att jag bara ville lägga mig ner och gråta! Satan vad kakor INTE går att äta mycket utav.

Varje fredag säger jag samma sak. Att jag inte ska hetsäta. Att jag inte ska äta godis över huvud taget. Varje fredag blir dock MOTSATSEN och jag äter alldeles för mycket...

Jag låter det dock vara så. Det påverkar inte vikten och det är bara en dag i veckan som det blir såhär. Kostschemat har hjälpt mig att sluta hetsäta på veckorna, nu är det bara denna fredagen som spökar! Efter jul ska vi höja matmängen ytterligare och då hoppas jag att det kommer göra att min fredag blir lindrigare.

Likes

Comments

Gå in på min instagram LINNEASSTYRKA och se filmerna på dagens marklyft. Inget märkvärdigt men tekniken sitter bara bättre och bättre.

Blev ett lugnt teknikpass med 16set marklyft + 20 min på crosstrainern på gymmet idag. Hade dem nya träningskläderna jag köpte på Fitnessmässan på mig idag. ÄLSKART! Avslutade med 20 minuter i solariumet.

Till kvällsmat plockade jag till mig en härlig sallad på Ica med cecardressing till kvällsmat. Och såklart en bar till det!

Förutom Ica har jag dessutom besökt Svenljungas nya Netto:butik som öppnade idag. Köpte 2 paket kakor, bacconchips, 2 chokladkakor och surisar! Haha superlätt pris nu första dagen så riktigt bunkrade upp inför helgen. Har dessutom gömt undan allt så jag inte ska gå bananas och hetsäta efter jobbet imorgon INNAN kvällen kommer.

Likes

Comments

Äntligen i form efter förra veckans 5 dagar av frosseri och hetsätning! Ett bevis på att mycket mat i några dagar inte skadar kroppen på lång sikt. Oftast är det bara en otrolig vätskemängd som kroppen lägger på sig! Kan vara nyttig för er läsare som har problem med att äta att ta till er nu inför jul! Våga äta och njuta av allt det goda! När julen är över är det bara att återgå till vanliga rutiner så kommer kroppen hamna i normalt läge igen! Dessutom kommer ni ha mycket kraft och styrka till bra träningspass det nya året!
Puss❤️

Likes

Comments