Tänkte ta o slänga in en lite uppdate här.
Dagarna rullar på dock så tycker jag verkligen inte om vädret sådär super Mycket. Hoppas på att det blir bättre. Jag mår även bättre för varje dag som går dock har jag haft en tuffare vecka senaste veckan, dålig sömn är nog en del av det och även lite andra faktorer. Men det känns som de börjar gå över också. Ångesten kommer och går men de vet jag. Det jobbiga med den är att jag inte vet hur länge jag kommer leva med den. Blir det så att den kommer komma och gå genom hela livet? Eller kommer den bara finnas här ett par år. Jag tror varken jag eller någon kan svara på det. Det får tiden visa.
Men en stor del av mitt att jag mår så mycket bättre är att jag omger mig med människor som får mig att må bra, som jag har riktig kul med, som får mig att skratta så jag får ont i magen, stöttar o kan prata med i princip allt om.

Ni alla är guld värda för mig. ❤❤

Det ska även bli en rejäl skärpning nu med kost o träning igen när jag känner att ångesten inte längre tar över varje dag av mitt liv o jag känner mig mycket piggare. Och säsongen drar ju igång nu också på riktgt och nästa klubb tour tävling behöver jag vara med på då jag missade förra.

Imorgon är det även Stadsloppet här i Katrineholm, ska springa för jobbet. 6,5Km. Knä skyddet åker på o jag kommer ta det i ett lungt tempo. Så går det nog bra.

It's time to get that body back 👆💪🤜🤛.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dålig uppdatering här jag vet o det ska bli en förbättring på det jag lovar.

Men nu till det jag skulle berätta om. Mamma o pappa ska skaffa en hund. O han är så söt. 😍.
Balder flyttar in hos oss om ca 1 månad.

Likes

Comments

Eller? Vad hände med våren. Den är precis som bort blåst och vintern är tillbaka. Riktigt segt men styra över vädret kan vi ju inte göra tyvärr.

Åkt på en förkylning också så jag har ställt in träningen nu tills den är borta. Då jag känner av halsen till o från men aldrig något som bryter ut. Igår o än så länge idag har halsen inte känts av lika mycket dock. Men bättre o ta det lugnt än att dra på mig något.

Nu ska väl jag fixa lite. Så får ni ha en fortsatt bra påsk.

Likes

Comments

Då var jag hemma igen efter helgens utbildning. Grundtränarutbildning (GTU1). Vilket har vart väldigt lärorikt. Det är alltså Sörmlandsidrotten som har anordnat denna helgen. Ledare från hela Sörmland var där och dom körde 3 utbildningar samtidigt. Vi var nio i våran grupp o fick en väldigt bra sammanhållning.

Vi har prata väldigt mycket om hur barn och ungdomar och träning genom puberteten. Bytit erfarenheter med varandra beroende på hur mycket vi hade varit med som ledare för barn. Hur vi som ledare ska agera och tänka.

Går kvällen bestod utav 3 rätters middag och sedan så var vi ett gäng som umgicks därefter.
Hotellfrukost sitter ju aldrig fel och sedan var det utbildning resten av dagen.

Jag har haft riktigt roligt. Och även lärt mig mycket nytt och fått mycket nya idéer till träning över huvudtaget. Ser fram emot o ta med mig de här nu när jag går in o tränar Julita triathlon och våra barn och ungdomar.

Sörmlandsidrotten är oroligt duktiga på det dom gör och deras utbildningar. Bra organiserat.
Har även lite intressant böcker som jag ska beställa som dom rekommenderade.

Hoppas alla har haft en bra helg. Ha de bra så hörs vi.

Lite bilder 👇

Likes

Comments

Jaha där gick vi helt plötsligt in i April. Det här året går något extremt fort. Ibland känns det som att man kämpar emot tiden. Men så är det väl inte.

Känns som om att jag har en fullspäckad vecka framför mig men så är inte fallet. Aja. Har Ju lite som ska göras iallafall. Största fokus ligger på att få klart nästan allt plugg innan fredagen då jag ska hinna med träning, träffa kompisarna, första träningen med Julita triathlon (barn/ungdomarna). Sen består resten av helgen utav utbildning. Berättar mer om det efter helgen. Ångrar forfarande att jag när åkt till Göteborg i Mars på en av utbildningarna som jag ska göra men de hade intensifierat då. Så de får vänta tills i höst när tri4fun går på Bosön istället. Men så kan det vara huvudet hade inte tagit in all info då.
Helgen var lugn. Ett träningspass och sen fick det bli lugnt igår. Jobbade och pluggade lite.

Annars då. Den här veckan har jag försökt lägga upp ett hyfsat träningsprogram men vi får se hur dagarna är o hoppas på att det funkar som jag vill. Idag står det ett uthållighetspass på schemat. 1h på cykeln.


Förresten för er som missat det så har Emma Igelström tagit en plats till Iron man I Kona igår. Hur kul coolt är inte det?! Det är de Ironman VM. Så coolt.

Nä nu ska jag fortsätta plugga innan jobbet.

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har träning rullat på bra. I måndags blev det både pump och spinning. I onsdags 30min spinning i torsdags CX och igår ett pyramid pass. Idag ett simpass med triathlon klubben kom upp i ca 2300m riktigt skönt.

Att jag får i gång över kroppen lättare på pass för tillfället ser jag som en början. Och att jag kommit igång med träningen igen tyder på att jag är påväg tillbaka. Men jag tar det fortfarande efter min egna förmåga. Men idag när jag hade tränat klart så kände jag mig klarare i huvudet än vad jag gjort på länge.

För dom senaste månaderna har jag lärt mig mycket om mig själv. O vad jag vill. Jag börjar hitta tillbaka till den där målmedvetenheten jag har inom mig men jag har tänkt om. O har inte tretusen planer för mig. Jag vet oxå att jag kan nå mitt stora mål någon gång men jag behöver inte stressa fram det. Visste det skulle vara kul att köra iron man 2018. Men eftersom det inte blir så mycket tävlingar i år så får vi se hur den planen ändrar sig. Annars blir den satsningen till 2019.

Likes

Comments

Vissa dagar så kan jag vakna och sakna Australien något otroligt mycket. Alla man träffade där och allt man gjorde, springa längs stranden, sitta ute vid the spit o bara tänka.
Ja de är en väldigt speciell känsla som infinner sig i kroppen dessa dagar. 🇦🇺.

Likes

Comments

Okej... Jag o träningsvärken är inte överens idag, men så kan de vara ibland. Ganska skönt ändå att vara igång lite nu iallafall. Idag blir det vila då jag lyckades med att köra en 30min Body Pump med Patricia och sen 55Spinning med Anna igår. Riktigt skönt. Och eftersom att överkroppen inte har svarat som den ska så fick jag svar igår på pumpen ifrån den. Skönt. Dock så håller jag mig nog till pass när det kommer just till överkroppen nu då jag tror de kanske är det jag behöver för att få svar från den. 😊.

Efter detta så Bjöd Felicia och Jocke på grillat o fruktsallad o så blev de en omgång plump.

Det börjar även känns som om jag börjar komma tillbaka lite sakta men säkert. Fått reda ut saker med mig själv som snurrat i huvudet något extremt.
O hur vet jag det här då? Joo jag har börjar orkat träna lite igen och jag börjar få tillbaka en aptit igen. O längtar tills det är dags för mellanmålen (dagens bästa😉🙈).

Nu ska jag plugga lite innan det blir jobb ikväll. Se om jag hinner ut något i solen eller om de får vänta tills imorgon 😊

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Jag orkade med ett CX pass igår. Men träningsverken idag är inte o leka med. Så fort jag skrattar eller nyser så gör det fruktansvärt ont i min mage. CX:en blir också ett tecken för mig på att det går åt rätt håll, med tanke på att jag i början av Januari inte klarade av det passet alls och min kropp inte ville lyssna på mig. Då var det också en helt annan release men ändå, det är fortfarande att jag klarade av passet som räknade. Även om näst sista låten var tuff. Eftersom jag inte orkar så mycket med överkroppen.

Och den här veckan har mitt social liv blivit lidande då jag har haft en hel del plugg och göra. Men hoppas på att jag nu återigen är i fas med allt efter idag och sen kan få tillbaka det nästa vecka igen.

Nu ska jag plugga lite till, se om jag orkar med ett lätt träningspass och sen blir det lite jobb. Idag hittar ni oss på Matpiraten mellan 12-18. Kom dit och säg hej!


Ha en bra dag


Likes

Comments

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/forskning-var-tionde-elitidrottare-utbrand

Hittade den här artikel igår.
Vi måste våga prata mer om sånt här i dagens samhälle. De är idag inget ovanligt.

Alla ska få den hjälp dom behöver i tid oavsett om du är elitidrottare eller inte.
Alla är vi människor. Vi har ungefär samma förutsättningar.

Likes

Comments