Att kämpa för något som man verkligen vill är något jag alltid trott på.
Jag brukar inte ge upp mina drömmar. Men i Januari i år så kändes allt helt omöjligt men på något sätt möjligt.
Att inte få svar från kroppen, att inte veta hur mycket jag skulle få sova, skulle jag orka göra vardagliga saker?
Allt som hade med stress att görs skulle plockas bort.
När det var dags för första tour tävlingen i mars så skulle jag vara med bestämde jag mig för. De va både på gott o ont. Jag fixade o simma men kroppens svar efteråt va kallsvettning, ingen luft o ren panik.

Efter mycket om o men så fick jag erkänna för mig själv att det är långt tillbaka till där jag var när jag kom hem från Australien. Väldigt långt.

Jag vill ändå träna, gick på lättare pass o fortfarande i mitt bakhuvud så låg drömmen o tickade. Jag rehaba fortfarande mitt knä men det blev bättre o bättre.

I april sen hade det blivit bestämt att jag ville bli triathlon ledare för vår barngrupp i klubben, jag åkte då iväg på en utbildning. Denna utbildning var Inte allt för tuff och det var även här jag träffade han som idag får mig o skratt, & le, o jag bara får vara Linnea med. Jag har vart öppen omätlig med honom sen Dag 1 om min utmattning o han har alltid funnits där för precis som jag kommer finnas där gör honom.

I maj började ett lärt svar komma, jag visste att det är ingen idé o skicka på allt för mycket nu, för då blir det bakslag, jag tog två till tre lätta pass i början, vilket var himla bra. Sommaren kom o jag lyckade hålla i träningen helt okej... men jag har haft en helt underbara sommar.

Nu när hösten har fallit sig på har jag fått flyttat in i egen lägenhet, jag har världens bästa pojkvän, och jag har vänner o familj som stöttar mig.

Under hela den hör tiden så har många frågat mig, "vad tränar du för, har du något mål".

Mitt svar har vart under hela tiden.
"Ja jag ska göra en ironman innan jag fyller 25. "

Oavsett om jag gör den nästa år vilket jag har insett kanske inte kommer funka så kommer jag sätta målet att innan 25 ska den va gjord.
I
Idag så satte jag mig på spinning cykeln, 5mil va målet, tiden spelade ingen roll, ingen press nu bara klara fem mil. Oavsett om de tar mig 2h eller om de tar mig 4h så ska dom göras.
2h 30min tog det mig idag.
Jag klarade det utan att pressa min kropp allt för mycket.

O jag har lärt mig att man kan komma tillbaka, vissa dagar är tuffare än andra, men min utmattning ska inte få sätta stopp för mina drömmar.

Over And out.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ena dagen klänning o klackar.
Nästa
Trisuit o tävling.

Ja det är lite mitt liv ibland o är det inte trisuit o tävling så är det oftast träningskläder.
Kontraster.

But i like it. 👌

Likes

Comments

Igår kördes alltså Katrineholms Swimrun.
11Km där vi skulle varva Löpning och simning. Vi var i lag om två så jag körde med klubb kamraten Madde. Regn på förmiddag och det hängde även i luften. Under loppets gång så var det varierande väder. Men det värsta regnet kom när vi var i mål.

Uppvärmningen kändes bra. Lite håll men bättre att ta det innan än under loppet. Kände att jag fick upp bra värme i musklerna. Och att allt kändes bra.

Första löpningen gick lätt. Dock gled badmössan något enormt. Lite asfalt men mest terräng löpning. Mycket stenar o stubbar att hålla koll på.

Inför första simningen var det trångt och jag fastnade i något. Som gjorde att jag fick större delen simma bröst sim. Fick även inte det svar jag ville från överkroppen.

Andra löpning kändes lätt ända tills vi kom ut på vägen. Då hittade jag inte flåset. Vilket jag störde mig på.

Innan andra simningen hann jag få i mig lite vätska. Skönt det. I för den längsta simningen. Vilket gick bra. Dock infet bättre svar från överkroppen. Och det blev återigen bröstsim.

När vi kom upp för tredje löpningen började mitt huvud spöka.. men bort med dom tunga tankarna. Madde peppade på och jag hittade tillbaka.
Lite löpning på broar o eftersom det regna va det lite halt.

Simning tre var kort och gick snabbt. Lite vind som gjorde att det blev lite motströms men fritt fram att simma.

Fjärde löpningen var tyngst av alla. Den var inte jätte lång men tyngst. Skönt med lite backar så man kunde släppa på.

I för den långa simningen igen samma som andra. Hade ganska fritt då också. Och den rullade på helt okej. Började känna av att kroppen började bli trött då.

Nästa sista löpningen o jag kände av vaderna lite. O det varg tyngre o tyngre. Till slut kom vi fram till sista simningen.

Sista simningen var vid djulöbadet. Där kunde vi springa i och springa upp. Vilket var skönt. Här var jag bra trött.

Sista korta löpningen innan mål gång. När jag kände att de var dags att skicka på inför en spurtstrid mot laget som kom bakom tog det totalt stopp. Vilket var väldigt tråkigt. Men i mål tog vi oss.

Väl i mål så var det första jag gjorde att lägga mig ner i gräset. Jag var påväg o svimma. Min kropp fick en chock. Vilket jag trodde jag skulle slippa. Jag trodde min kropp hade vant sig o va hyfsat tillbaka. Vilket den visade sig att den inte var.
Jag fick hjälp av både funktionärer o deltagare. O även Anna (min chef från World Class) kom fram o hjälpte till. Anna förstod direkt att de inte var någon större fara utan att det bara var att min kropp var helt slutkörd.
( mer om detta i ett annat inlägg)

Stort Tack alla ni som hjälpt mig 💕.

Det var även bra stöd runt banan. Bra arrangemang och bra support.
Både vänner o familj fanns runt banan o även min Pojk som va med o peppad redan från morgonen. ❤️.

Tiden har jag inte koll på men jag tog mig runt vilket var huvudsaken. Stort tack till Madde som hjälpt mig runt.
Tanken var att jag skulle tävla på Lördag igen i Flen. Det kommer nog tyvärr inte o bli så... inte med tanke på hur kroppen svarade Direkt efter målgång Igår.

Idag är jag öm i kroppen men det är en skön träningsvärk.

Ha det bra så hörs vi senare.

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev. Jag vet ju med mig att jag tycker det är skönt att skriva av mig här men det har bara inte blivit så. Det har hänt en hel del sen jag skrev hör sist. Men det kan vi ta i ett annat inlägg.
Jag ska försöka bättre mig på att skriva men det ska även vara kul. Vilket är väldigt viktigt för mig.
Nu är snart en veckas semester över. Det är det enda jag tar den här sommaren. Sen sparar jag till en semestervecka i höst.

Jag försöker skriva något mer någon annan dag. Har tävling på söndag så kommer ev en uppdatering då.

Ha de bra så länge!

Likes

Comments

Tänkte ta o slänga in en lite uppdate här.
Dagarna rullar på dock så tycker jag verkligen inte om vädret sådär super Mycket. Hoppas på att det blir bättre. Jag mår även bättre för varje dag som går dock har jag haft en tuffare vecka senaste veckan, dålig sömn är nog en del av det och även lite andra faktorer. Men det känns som de börjar gå över också. Ångesten kommer och går men de vet jag. Det jobbiga med den är att jag inte vet hur länge jag kommer leva med den. Blir det så att den kommer komma och gå genom hela livet? Eller kommer den bara finnas här ett par år. Jag tror varken jag eller någon kan svara på det. Det får tiden visa.
Men en stor del av mitt att jag mår så mycket bättre är att jag omger mig med människor som får mig att må bra, som jag har riktig kul med, som får mig att skratta så jag får ont i magen, stöttar o kan prata med i princip allt om.

Ni alla är guld värda för mig. ❤❤

Det ska även bli en rejäl skärpning nu med kost o träning igen när jag känner att ångesten inte längre tar över varje dag av mitt liv o jag känner mig mycket piggare. Och säsongen drar ju igång nu också på riktgt och nästa klubb tour tävling behöver jag vara med på då jag missade förra.

Imorgon är det även Stadsloppet här i Katrineholm, ska springa för jobbet. 6,5Km. Knä skyddet åker på o jag kommer ta det i ett lungt tempo. Så går det nog bra.

It's time to get that body back 👆💪🤜🤛.

Likes

Comments

Dålig uppdatering här jag vet o det ska bli en förbättring på det jag lovar.

Men nu till det jag skulle berätta om. Mamma o pappa ska skaffa en hund. O han är så söt. 😍.
Balder flyttar in hos oss om ca 1 månad.

Likes

Comments

Eller? Vad hände med våren. Den är precis som bort blåst och vintern är tillbaka. Riktigt segt men styra över vädret kan vi ju inte göra tyvärr.

Åkt på en förkylning också så jag har ställt in träningen nu tills den är borta. Då jag känner av halsen till o från men aldrig något som bryter ut. Igår o än så länge idag har halsen inte känts av lika mycket dock. Men bättre o ta det lugnt än att dra på mig något.

Nu ska väl jag fixa lite. Så får ni ha en fortsatt bra påsk.

Likes

Comments

Då var jag hemma igen efter helgens utbildning. Grundtränarutbildning (GTU1). Vilket har vart väldigt lärorikt. Det är alltså Sörmlandsidrotten som har anordnat denna helgen. Ledare från hela Sörmland var där och dom körde 3 utbildningar samtidigt. Vi var nio i våran grupp o fick en väldigt bra sammanhållning.

Vi har prata väldigt mycket om hur barn och ungdomar och träning genom puberteten. Bytit erfarenheter med varandra beroende på hur mycket vi hade varit med som ledare för barn. Hur vi som ledare ska agera och tänka.

Går kvällen bestod utav 3 rätters middag och sedan så var vi ett gäng som umgicks därefter.
Hotellfrukost sitter ju aldrig fel och sedan var det utbildning resten av dagen.

Jag har haft riktigt roligt. Och även lärt mig mycket nytt och fått mycket nya idéer till träning över huvudtaget. Ser fram emot o ta med mig de här nu när jag går in o tränar Julita triathlon och våra barn och ungdomar.

Sörmlandsidrotten är oroligt duktiga på det dom gör och deras utbildningar. Bra organiserat.
Har även lite intressant böcker som jag ska beställa som dom rekommenderade.

Hoppas alla har haft en bra helg. Ha de bra så hörs vi.

Lite bilder 👇

Likes

Comments

Jaha där gick vi helt plötsligt in i April. Det här året går något extremt fort. Ibland känns det som att man kämpar emot tiden. Men så är det väl inte.

Känns som om att jag har en fullspäckad vecka framför mig men så är inte fallet. Aja. Har Ju lite som ska göras iallafall. Största fokus ligger på att få klart nästan allt plugg innan fredagen då jag ska hinna med träning, träffa kompisarna, första träningen med Julita triathlon (barn/ungdomarna). Sen består resten av helgen utav utbildning. Berättar mer om det efter helgen. Ångrar forfarande att jag när åkt till Göteborg i Mars på en av utbildningarna som jag ska göra men de hade intensifierat då. Så de får vänta tills i höst när tri4fun går på Bosön istället. Men så kan det vara huvudet hade inte tagit in all info då.
Helgen var lugn. Ett träningspass och sen fick det bli lugnt igår. Jobbade och pluggade lite.

Annars då. Den här veckan har jag försökt lägga upp ett hyfsat träningsprogram men vi får se hur dagarna är o hoppas på att det funkar som jag vill. Idag står det ett uthållighetspass på schemat. 1h på cykeln.


Förresten för er som missat det så har Emma Igelström tagit en plats till Iron man I Kona igår. Hur kul coolt är inte det?! Det är de Ironman VM. Så coolt.

Nä nu ska jag fortsätta plugga innan jobbet.

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har träning rullat på bra. I måndags blev det både pump och spinning. I onsdags 30min spinning i torsdags CX och igår ett pyramid pass. Idag ett simpass med triathlon klubben kom upp i ca 2300m riktigt skönt.

Att jag får i gång över kroppen lättare på pass för tillfället ser jag som en början. Och att jag kommit igång med träningen igen tyder på att jag är påväg tillbaka. Men jag tar det fortfarande efter min egna förmåga. Men idag när jag hade tränat klart så kände jag mig klarare i huvudet än vad jag gjort på länge.

För dom senaste månaderna har jag lärt mig mycket om mig själv. O vad jag vill. Jag börjar hitta tillbaka till den där målmedvetenheten jag har inom mig men jag har tänkt om. O har inte tretusen planer för mig. Jag vet oxå att jag kan nå mitt stora mål någon gång men jag behöver inte stressa fram det. Visste det skulle vara kul att köra iron man 2018. Men eftersom det inte blir så mycket tävlingar i år så får vi se hur den planen ändrar sig. Annars blir den satsningen till 2019.

Likes

Comments