Allmänt

Sitter och kolla på idrottsgalan & planerar veckan med Jobb, plugg, studier & träning. Det är väl plugget jag ska lyckas planera in i allt. Men de går.

Helgen har vart sådär lugn o skön o jag har fått plugg gjort men även fått vart med X. Bara fått vara o släppt allt annat runt omkring vilket jag anser att man behöver få göra ibland o bara vara med dom man tycker mest om.
( kommer komma ett inlägg om att ta hand om sig själv inom kort).

Nu får ni ha en bra måndagskväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träning och Hälsa, Triathlon

Jag har av någon anledning vart ganska seg idag. Tror de beror på att jag sovit dåligt i veckan. Så är de tyvärr ibland.

Blev iallafall en löprunda idag med X. Så skönt att springa ute o där det knappt är någon trafik, tänk er typ landet. Passet som blev var iallafall:

12x2 min vila 1min.
Riktigt skönt tempo hade vi. Och mitt knä höll som de ska iallafall trots att de är kallt ute. Men körde med knäskydd så de ska hålla sig stabilt är ju ändå lite rädd för att de ska paja igen. Total fick vi ihop 4,4km. Så de känner jag är bra gjort.
(Jag har ju då inte sprungit på ett halvår.)

Och det bästa av allt är ju att jag hade bästa sällskapet av allt.

Ganska trött men pigg o skön känsla i kroppen efter passet.

Nu ska jag ta lördag kväll. Ha det bra

Likes

Comments

Träning och Hälsa, Allmänt, Triathlon

Kan jag kalla mig Certifierad Tri4fun ledare. Att få träna barn och ungdomar ger så mycket glädje och energi. Dom har kul och lära sig en massa saker.
Nu är min tanke att jobba mig vidare mot juniortränare inom sporten. Vilket vore så roligt.Ni får ha en bra lördag

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Äntligen är helgen här o jag får träffa X igen. Träningen har börjat rulla på igen och kroppen svara som den ska. Vi har funderat på att ta en löprunda men vi får se. Jag fryser så lätt oavsett om jag tar på mig hur mycket kläder som helst o har då svårt att få upp värmen i kroppen. Så de beror helt på vädret.

Annars så väntar jag till nästa styrek pass o köra då. Har inte alls så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha Heller vilket är ett stort +.

Ni får ha en bra helg

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Idag är det dags för andra passet sen efter förkylningen, kroppen har mått riktigt bra sen passet i tisdags vilket känns så himla skönt. Att exakt nästa hela upplägget är klart ni är något som är otroligt skönt. Då de är ett upplägg som kommer hålla majoriteten av året. Bara jag får hålla mig frisk.

Nu blir de o ladda inför passet och sedan lite jobb.

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Redan när jag tog studenten visste jag vad jag ville göra. För mig handlade det om att som man säger "följa mina drömmar". Vilket jag gjorde.

När jag nu håller på att plocka upp allra sista lådan o grejerna som ska in i Vitrinskåpet hittade jag min studentmössa. Redan i den skrev jag "live your dream". Vilket jag valde att göra.

Jag vet hur det känns att nå målen man har satt upp. Känslan av att förverkliga något sol man jobba för så länge. O jag vill känna den känslan igen vilket jag bestämt mig för att göra. Så nu köra vi.

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Första träningspasset på 4 veckor. Jag var ganska rädd för att kroppen inte skulle vilja som jag ville men de gjorde den. O så skönt det var. Körde ett ben pass som bestod av:

Marklyft
Squat
Leg curl
Leg extension
Benpress
Leg raises
Plankan.

Ett kortar pass men de fick bli så eftersom de va ett tag sen jag tränade.

Resterande av dagen har bestått av jobb.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

Familj och Vänner

Eller är det fler som fortfarande använder en sådan här kalender 👇?

Jag tycker de är mycket smidigare än att ha allt i telefonen. Vad gör jag om telefonen pajar liksom? Då känns de lite som om allt skulle fallera, eller är de bara jag?

Helgen är nu över och min pojk har börjat skolan igen vilket betyder att vi ses på helgerna nu. Efter att vi nu bott ihop i två veckor så känns de ganska ensamt här hemma. Men att veta att vi får träffas till helgen gör att jag får något att se fram emot och att veckorna går mycket snabbare.

Likes

Comments

Allmänt, Träning och Hälsa, Jobb

Idag har det vart full fart exakt hela dagen.
I förmiddags så bestod de av att hålla i utbildning / samtal med barn/ungdomar från bandyn här i Katrineholm på ett daycamp om hur man beter sig på internet o hur man ska hantera vissa saker men även om vad skärmar från telefonen gör med sömn o prestation. Riktigt kul o många bra diskussioner i båda grupperna.

Hem, käka, packa & iväg för att jobba lite igen. Full fart där också.
Hem igen hämta väskan o plocka upp min pojk o sen iväg till Trosa. Kan säga att jag är skapligt trött efter den här helgen o är sjukt taggad på att börja träna igen den här veckan efter alla förkylning.

Hoppas ni alla har haft en bra helg o får en bra söndagkväll.

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Nu har jag äntligen fått preliminär datum på när klubb Tours loppen ska vara. Så nu blir de o göra om lite i mitt upplägg. Nu har jag nytt mål inställt på att kunna börja träna på tisdag igen. Men jag har även lite små mål med träningen, som:

• Lära mig stå på händer
• Sätta Nytt PB i Sqaut.
• Springa Milen under timmen, gärna 50m.
• Klara 10st Pull ups utan någon typ av hjälp.

Då träningen blir roligare om man har lite små mål också så får detta bli dom. Att även nå dom innan 2018 är slut skulle ju vara helt fantastiks. Men ännu en gång så får dom ta den tid dom tar

Ha en fortsatt bra lördagskväll. Själv ska jag bara mysa med min pojk ikväll innan morgondagens jobb.

Likes

Comments