View tracker

Onsdag o jag får för mig den här veckan hela tiden att vi ligger en dag före. De e tur att jag har kalendern på jobbet o kolla i då. Hade blivit lite jobbigt annars.
Vad händer annars då. Inte jätte mycket. Knät har blivit lite bättre men har fortfarande fruktansvärt ont och mitt huvud snurrar för tillfället mer än vanligt o av vilka anledningar vet jag väl inte riktigt mer än att dom är för många. 👎.


Men men de ordnar nog upp sig snart får vi hoppas. Vi får se lite vad som händer i helgen. Ska väl kanske ta mig iväg o handla julklappar Fredag eller lördag. Är ledig båda dagarna men på lördag står det även ett träningspass på schemat på morgonen👍. Börjar få bra koll på överkroppen nu iallafall styrke mässigt.

Ni får ha en bra dag. Jag ska göra mig klar o åka till jobbet. 👍😊🙌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Andra advent. Och ja har börjat julpyntat lite på mitt rum. När jag var liten så fick jag en liten by som jag alltid hade upp som liten. Så i år tänkte jag att den kunde få komma upp igen när jag ändå spenderar julen här hemma.

Ännu en lugn helg. Har hunnit med två träningspass. Och hoppas på att kunna börja rehab knät iallafall mot slutet av den här veckan. Vi håller tummarna. Men ni vet känslan när det känns som om man har hur mycket som helst snurrar i huvudet och sedan bara skulle vilja sticka ut och springa. Exakt så kände jag idag. Var inte ett jätte effektivt pass som gjorde idag på gymet alltså. Har även fortsatt på mitt rehab program, kommer att få ta det här i faser nu. Och tänka till så jag kan springa fram till våren ( gärna tills i början av februari ) Men men inte stress, detta får jag påminna mig dagligen om nu.

Samtidigt som jag försöker ta det lugnt och vila upp knät så börjar stressen komma att det inte blir bättre, och jag inte kommer kunna göra det jag vill nu framöver. Blir gärna en hel del som börjar snurra då. Och jag blir galen av det då. För min hjärna säger att jag kan göra det, magkänsla säger att jag kan göra det men resten av kroppen säger att jag inte kan gör det. Vilket är det mest frustrerande för jag har bestämt mig i det här läget ska jag inte press kroppen för långt, vilket jag är ganska bra på att göra annars.

Vad har jag mer haft för mig den här helgen. Joo de händer lite grejer som jag kommer berätta mer om framöver någon gång. Men vi säger så här att jag har någon gång efter jag slutade med trupp gymnastik ( jag var väl typ 7 då) Tappat takt känslan helt dom gångna åren och nu har jag ca December ut på mig att hitta tillbaka till den. Och lära mig att räkna takter till musiken osv.
Wish me luck.

Om någon känner sig manade att hjälpa till så är det välkommet!

Har även hunnit med och planera lite för veckan :) vilket jag tycker är väldigt skönt har en fullspäckad måndag kan jag säga. Börjat funderat lite på julklappar också och måste väl nästa helg   ta mig iväg och handla alla julklappar oxå MEN även  träffa Amanda innan hon åker till Thailand.

Avslutar helgen med att kolla på Julkalendern. 

Ha en bra kväll. 

Likes

Comments

  • 25 readers

Likes

Comments

Då den där sköna känslan infinner sig i kroppen.
Lång dag, började dagen med ett träningspass där jag fokuserad på axlar, Med idrottsgalans podcast i öronen där Lisa Nordén var gäst. Både inspirerande och intressant att lyssna på. Och äntligen börjar jag få ordning på överkroppsstrykan igen. De är ju de som blir fokus nu när knät har pajat.

Sedan blev det att åka ut till Jossan för att klippa lite på mitt alldeles för slitna hår. Som vanligt alltid nöjd med Resultatet när man går därifrån, Rekommenderar henne verkligen. Josefins hemklipp. Detta är resultats av dagens klippning. Kanske ska börja ha plattat lite oftare :).

Tillbaka till jobbet. Och köra på med lite kunder.

Kan säga at idag har jag haft den där sköna känslan i kroppen. Den där känslan när det känns som om att man kan göra nästan vad som helst. Vet ni vad jag menar?

Men dom här daarna är i allafall dom bättre,

Dock väldigt trött och tom i huvudet just nu men de gör inte så mycket 

Och i morgon är det Decmeber! Hur sjukt?! 

Detta år har gått så sjukt fort och det känns som jag har hunnit med hur mycket som helst. Men ändå inte. Ett år som verkligen vart en berg och dalabana. 


Ne ha de bra så hörs vi! :) 

Likes

Comments

Jaha första advent igår. Vad har jag fått gjort denna helg då. Med tanke på att mitt knä fortfarande gör fruktansvärt ont så har jag inte försökt mig på o göra särskilt mycket. Jag jobbade ju till 18 i fredags o sedan så åkte jag hem o bara tog det lugnt. I lördags lyckades jag äntligen rensa och organisera min garderob, och tanken va att jag skulle julpynta lite men kände att de får vänta någon vecka till.
Igår så träffade jag Mina, vi har inte setts sen dessa att jag åkte till Australien. O sedan blev det lite jobb på kvällen.Tillbaka till mitt knä nu. Något jag alltid vart fruktansvärt rädd för att skada är just knä & axlar. Fråga mig inte varför men de har alltid vart så. Och sen jag började springa en hel del så har den rädslan blivit större. Nu när de är trasigt o jag har fått veta att de kanske inte är ligamentet utan att de är något annat som tex korsbandet eller minsken som fått sig en liten känga så är mindre glad kan jag säga. De gör fortfarande fruktansvärt ont som sagt o jag äter Ipren för att få bort smärtan. Men nätterna är nog värst o i lördags natt så var nog den natten då jag fick sova mest o även kunde ta en sovmorgon. Jag hoppas detta ger sig snart o att jag kan börja Rehaba väldigt snart.

Ha en bra start på den vecka.

  • 41 readers

Likes

Comments

Okej jag kollar inte på så mycket bättre men låtarna får man ju alltid höra ändå. Jag har alltid tyckt att Danny Saucedos låt Amazing har varat bra. Ofta en låt jag har med på mina olika träningslistor till löpningen eller om jag kör högintensivt pass av något slag.


Men sen hörde jag versionen som Little Jinders version av den. Och den är ju minst lika bra den!!
Kommer garanterat att komma in på min lista till löpningen.


När jag ändå håller på och skriver ett inlägg här så tänkte jag pass på att gratta en av mina Närmaste vänner som fyller 21 idag.
Hoppas du har haft en toppendag :)


Likes

Comments

This 👇

But at the same time I feel like this 👇

  • 54 readers

Likes

Comments

Ett uttöjt ligament i höger knä lyckades jag dra på mig i fredags. Inte jätteroligt.
Kryckor i minst en vecka. Sedan ett x-antal veckor rehab på det.
Jag va helt enkelt väldigt klantig på spinningen. När vi skulle gå från sittande till stående hade jag inte tillräckligt med belastning och knät vek sig bakåt. Kändes mest som en sträckning där o då men envis som jag var så satt jag kvar tills passet var slut. Efteråt ville mina kollegor linda, till en början ville inte jag de men med lite eftertanke så lät jag dom göra det.
När jag kom hem o slappnade av så började de göra något fruktansvärt ont. Vårdcentralen svarade inte så blev akuten.

Ja ja, så nu är läget som det är. De som är surast nu är väl att vintern är på ingång o jag hade sett fram emot att åka skidor o skridskor. Så blir det nog inte. Men vi håller tummarna o get de tid att läka nu.

Ha de bra! :)

  • 74 readers

Likes

Comments

Den här videon la min vän Penny upp i min logg för ett par månader sen i Australien.
Jag vill inte ångra något.
Jag vill inte ha något av det jag vill se eller vill göra i livet ogjort.
Jag kommer behöva jobba för det men i slutänden kommer det vara värt det, jag vill se så många platser, jag vill göra så himla mycket. Men man får ta det vid olika tillfällen.

Kolla på videon.

För tillfället känns det som om att jag står och trampar och huvudet bara snurrar. Träingen hjälper lite men för tillfället går inte allt fokus och lägga där. Tur att jag har jobbet dom som får det att gå och att kännas bra. Tur att jag har vänner o familj som stöttar. Jag försöker se allt positivt och det mesta går för tillfället och göra det. Vilket är väl det som känns skönt.

"Surround yourself with people that care about you, that want to see you do good, that actually wants you in their life"

ha en fortsatt bra måndag

Likes

Comments