View tracker

De är kul o se att ni tittar in även fast jag inte uppdaterar allt för mycket för tillfället men de får ni ta. Kommer att koma en längre uppdatering framöver. Mina titlar till inlägg är inte heller jätte inspirerade för tillfället.
Jag jobbar, pluggar och umgås med vänner de är det jag gör.

Så varför inte köra på en frågestund så länge? Ställ era frågor nedan i kommentarerna så svara jag någon gång i början av nästa vecka.

Hur låter det?


Ha en bra söndagkväll, själv ska jag skriva klart en krönika och sova.

Likes

Comments

Här står de stilla o kommer göra det ett tag.
Årsresumen får vi se hur de blir med.
Vi hörs av en annan dag.

Likes

Comments

​Ja här har det ekat dött ett par dagar. Så senaste veckan har jag hunnit med och fixat litet och tagit lite beslut om min framtid. Vart på MR röntgen och även hunnit med och träffat Matilda, Dennis och Deras Melwin åkte ut dit i Tisdags för lite bebismys och en hel del prat. Och jag fick äntligen ge dom tofflorna jagköpet i Australien :).

Annars då. Joo jag ska börja plugga idag, Ska plugga upp lite gymnasiebetyg hade jag tänkt. Kör distanskurser vilket jag tror kommer fungera bäst för mig. In till stan och fixa lite och sedan tror jag det blir lite träning. Får se om jag provar på yoga ikväll. Eller om vi kör lite rygg. 


Aja god fortsättning på er. 

Likes

Comments

De slutar alltid med att jag sätter för mycket press på mig själv bara för att jag inte är som alla andra.

Likes

Comments

Jag måste ju ha dom bästa kollegorna.
Idag ringde dom från Eskilstuna o sa att dom fått återbud på en MR tid. Som tur va kunde vi styra om lite på jobbet o jag kunde åka iväg till E-Tuna o göra den. Nu hoppas jag på snabba svar o att det inte är minisken. 🙏🏻.
Annars rullar det på. Håller på med årsresumen så den kommer upp ikväll eller imorogn kväll.

Ha de bra.

Likes

Comments

Kan inte påstå att jag hade så mycket julkänslans förän Kalle Anka började. Men sen kom den, och när vi sedan åkte in till resten av släkten så infann den sig faktiskt. Kul att träffa alla igen. Trelleborg och Tierp har jag bara lite snabbt sagt hej till sen dess att jag kom hem och barnen där hade jag inte alls träffat sen innan jag åkte till Australien.


Julbord, dock äter jag ju inte allt för mycket där, men offrade mig på några körbullar och sen liten skinkbit.

Gårdagens outfit.

Men hjälp vad alla barn hade växt
Det är ett litet spann mellan mig som är äldst 21år, och den yngsta som är 4 år.


Denna lilla kille har blivit så stor. För två år sen skulle han sitta o gosa i mitt knä och ha hjälp med att läsa på julklapparna o ta bort snören från dom. I år så va de full rulle och han sprang runt, tjatade om när tomten skulle komma och allt gick i 110 hela tiden. Vilket är väldigt roligt.

Kan säga att det var organiserat kaos.


Sedan var det dags för oss vuxna att köra paketleken

En hel del paket blev det och vi fick knappat plats på bordet.

Vi tog även in påsken i julen i år. En vattenkanna.

Och en lampa.

O dessa två tjejer får också ta och Sluta växa. Den ena går första året på gymnasiet och den andra börjar lagom till Hösten. Nej dom ska ju vara små, vakna tidigt på morgonen och jag ska bli lite småtjurig för att dom väcker mig alldeles på tok för tidigt.

En hel del bra klappar blev det. Men den bästa va nog ändå våt dräkten. Som jag har velat haft denna, Och kommer ju synas i vattnet i alfafall när jag ligger där och simmar. Så nu får det gärna bli vår så man kan hoppa i vattnet och simma lite.

Vad är det man brukar säga "Släkten är värst" Men min släkt är även helt galen, knäpp och allra bäst.

Likes

Comments

Som jag saknar att köra lite konditionsträning. Idag tog jag mig till simhallen för att köra ett par längder tänkte jag. De slutade med 3km. 👊. De var dock 3km med handpaddlar dolme då de gjorde ont i knät när jag skulle göra bensparken. Men att jag ändå fick till 3km, de kommer jag nog inte ihåg när jag gjorde sist. Behöver dock finslipa lite på Tekniken.
Hoppas nu på att få en återbudstid till att göra en MR. 4veckors vänte tid där. Inte det roligaste. 👎.

Ni får ha de bra tills nästa gång

Likes

Comments

Japp de är vad vi har kvar av detta år.
Helgen försvann snabbt. Men med bra sällskap o en hel del gjort så gick den snabbt. Kanske för snabbt!.
Nu återstår en vecka av jobb innan ett par dagars ledighet. Lite träning ska jag väll hinna få in också. Dock börjar vi lugnt med den då kroppen inte vart på topp senaste veckan. O hoppas att det vänder.
Säkert bara jag som tänker alldeles för mycket.

Ne nu ska jag åka o fixa sista julklappen o sedan så blir det lite jobb på kvällskvisten.
Håller även på att sätta ihop ett lite längre inlägg om året som gått. Kommer väl upp någon gång i nästa vecka.

Ha det bra.

Likes

Comments

Idag är en sån där dag då jag längst tillbaka till Australien igen. Att få sticka ner och springa längs stranden. Sätta sig ute på The spit o bara kolla ut över havet lyssna på vågorna o se solen gå ner. Ja de va mitt liv. För sex månader sen. Att de redan gått 6 månader är sjukt.
För ett år sen så höll jag på o baka för fullt nere i Australien. Lussebullar, knäck & pepparkakor så vi på någotvis skulle få lite julkänsla.

6 månader. Det känns som det har hänt så otroligt mycket men ändå inte. Jag har lärt mig så mycket om vilka som stöttar, bryr sig, är mina vänner. Jag har skaffat nytt jobb o jobbar som PT på world Class här hemma. Helt underbara kollegor, jag har fått nya vänner. Men jag är även otroligt uppmärksam på vilka jag litar på och inte.

Som jag skrev tidigare inlägg. De är något som är otroligt viktigt för mig just nu. Vilka jag litar på och inte. Vilka som faktikst är mina vänner och som vill Mig väl.
------------------------------------------------
Nu får vi se vad framtiden har att ge. Det är återigen beslut som ska tas o jag får inte tänka för mycket.
------------------------------------------------
Nu har jag lite jobb kvar. Ledig ikväll. Då blir de lite fix o trix när jag slutar för att sedan jobba imorgon och vara ledig hela helgen. På lördag blir de även att köra första träningspasset sen i måndags. Om de funkar. Kroppen har sagt nej större delen av veckan o jag vet inte riktig vad de är. Energi nivån har inte vart som den brukar o jag hoppad bara detta är en lite svacka.

Likes

Comments

Likes

Comments