Den här helgen har gått fort. I fredags så jobbade jag och sedan blev det Oleary's med ett härligt gäng. Blev lite alkoholhaltig dryck och sedan fortsatte vi till bion för att se fifthy shades darker. En himla bra kväll. Tack alla.

Igår så åkte jag o Felicia till outleten i Vingåker för att kolla lite och sedan blev det ett lätt träningspass innan jag åkte hem till Felicia igen där vi va ett gäng som gjorde Tacos, kollade mellon o spelade spel.

Idag har set stått cykelutbildning på schemat. För att lära oss hur spinning cyklarna fungerar. Sedan blev det ett par timmars jobb så nu tänkte jag ta kväll

"Sourround yourself with people who bring out the best of you, NOT the ones that brings out the stress in you"

Likes

Comments

It is not my choice that it turned out this way...
It is my body that says stop and don't want it to be like this.
But sometimes I think there is something or someone I don't know what or who.. but something wants me to stay here for a bit longer...
so please the things that are messing with me at the moment stop it.

Likes

Comments

Sådär ja.
Har fått lite gjort idag iallafall. Skönt. Har fixat lite mat för imorgon oxå då jag jobbar första längre passet. De jag jobbade igår va halvlångt. O jag skulle känna mig så nöjd om jag klarar hela dagen utan problem. (Även därför jag har fixat lite mer käk än vanligt. ). Har även hunnit med ett body balance pass o de är så skönt. Jag har insåg idag hur stel jag blivit den senaste tiden så de är bara att fortsätta köra de nu två gånger i veckan.

Min aptit är något som verkligen har svikt något enormt och jag har ätit mycket mycket mindre än vad jag borde göra. Sen fix jag tipset att göra smoothies. Så har börjat ha med mig det.
Men när maten inte smakar jättemycket så är det inte jättelockande att äta... men jag vet att man måste så nu får det bli en skärpning på det!!.

Ska iallafall gå upp mycket tidigare än vad jag gjort på en lång tid imorgon klockan ringer vid sex o jag ska gå upp vid halv sju. Vilket är bra i för sig. Tidigast jag har gått upp är åtta sen dess att det blev som det blev med allt. Men nu ska de bli skärpning på allt.
Vissa dagar säger huvudet.. du klarar det.. andra dagar försvinner det hoppet och det är tusen frågor som går runt i huvudet. Men så är det..

Nä nu ska jag gå och sova.

Godnatt!.

​And my future boyfriend will love when I have to go up this early because of all the alarm that I have ;) 

Likes

Comments

Idag har det vart en bra dag. Dock sov jag endast typ 3h i natt så nu är det snart sovdags. 👍. Har iallafall jobbat ett litet längre pass idag. Är trött i huvudet nu men att jag orkade det känns riktigt bra. Och att jag faktiskt klarar av att göra flera saker samtidigt igen känns toppenbra. Att inte bara behöva ha tok fokus på en sak utan jag kan faktisk bli avbruten när jag gör någonting utan att behöva skriva upp vad de var jag höll på med.
Det kallar jag framsteg.
Dock är inte kroppen där den ska än. Och jag är rädd för att vissa saker aldrig kommer att återgå till normalt igen. Men vi får se hur det blir. Ledig imorgon och sen är det ju snart helg 👍.

Ha de bra så hörs vi.

Likes

Comments

Blev ingen lätt benstyrka idag. Kände inte riktigt för det och de blev en sån dag där jag egentligen bara ville springa tills det skulle ta stopp. Men oavsett hur mycket jag ville det så vet jag långt inom mig att det funkar inte så just nu. Så istället körde vi en timme i lagom tempo på cykeln med musik i öronen och bara trampade o rensa tankarna. Måste ändå lyssna på vad kroppen säger. O göra det som blir bäst för den. Tror jag kommer ha lite träningsverk i benen i morgon ändå. Men men de blir inte alltid som man tänkt.

Kvällen bestod av att läsa lite i Jag är inte perfekt, tyvärr. Så himla bra bok. Sen åkte jag in lite spontant till Felicia Och Jocke där även Elin och Casper var så vi kollade lite Mello. Så himla skönt att bara få släppa allt o bara vara.

Nää nu ska jag sova. Väntas plugga & jobb imorgon. Ännu en uppgift ska bli klar o i veckan väntas första provet. Gahh... de går säkert bra.

Godnatt o Sov gott.

Likes

Comments

Idag är en sån där dag där det tar mig bra lång tid att komma upp ur sängen.
En dag då bröstet är tungt.
En dag då huvudet snurrar.
En dag då jag bara vill skrika.
Jag tänkte försöka ta mig till gymmet idag o köra lätt ben. Se om det går. Det blir lite senare iallafall.

En sak som är skön är att jag har dom här dagarna väldigt sällan numera. Vilket även gör att det känns som om det går åt rätt håll. Men dom kanske oxå måste få komma o gå.

Har iallafall en lugn helg. Med lite jobb imorgon vilket ska bli extremt skönt. Ikväll blir det väl att kolla på mellon som det ser ut nu.

Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Jag är fortfarande Linnea.
Bara för att jag inte är lika sprallig, glad o har en massa energi för tillfället så är jag fortfarande jag. Jag blir bara lite mer tillbakadragen för att jag spara energin. Spara den till att göra det som får mig att må bra, 
Jag jobbar varje dag på att bli av med ångesten. Jag jobbar varje dag på att jag ska bli bättre.
Jag jobbar på att komma tillbaka till tjejen som tränar 5ggr i veckan o har en massa energi. Tro mig. Jag vill oxå ha tillbaka henne. Men jag kan inte stressa fram henne.
Jag får inte sätta för mycket press på mig själv. För tillfället. Men tillbaka ska jag. Va inte rädd för att ställa frågor till mig om du inte vet hur du ska ställa dig till mitt mående.

Likes

Comments

Ja för tillfället så blir det inte jättemycket att lyfta vikter. Medans benen oftast känns lätta så känns överkroppen otroligt tung och vill inte vara med mig alls. Så när min kropp först sa ifrån så var det en otrolig läskig känsla. Jag blev nästan rädd. Jag började pröva lugnare pass.

När vi bestämde att skulle gå hem så började jag med att låta bli att träna i 4dagar. Sen började jag återigen vara med på Body Balance. Jag klarar inte riktigt av styrke låtarna. Men har börjat klara av delar av dom.

Cykla lite lätt går bra. Och nu kan jag även få upp lite puls utan att det känns allt för obehagligt.

Fick även tips om att prova på Yoga. Nu har jag bara prövat två gånger men vi får se om det hjälper.

Promenader. Jag har lyckats gå några promenader. En har jag tagit mig ut på själv. Övriga har jag haft sällskap med mig på. Vilket oxå har vart skönt.

Rehab: jag rehabar fortfarande knät. Och det funkar... så har inte alls lika ont längre och kan räta ut knät som jag ska numera. 👍

Så det är så min träning ser ut för tillfället. För någon dag sen fick jag känslan av att jag skulle kunna springa typ en mil. Men huvudet har lärt sig att det skulle inte fungera för tillfället. Första målet är att nästa onsdag eventullet kunna vara med och köra lunchspinningen på 30min. I ett lagom tempo.

Så jag har lärt mig att lyssna på kroppen även fast det är enormt irriterande vissa dagar att inte ens kunna jobba på tekniken. Och det känns som om att man verkligen börjar om från början.

Likes

Comments

På någon månad har mitt huvud lärt sig acceptera hur läget är och varje dag som är en bra dag känns som ett steg i rätt riktning. 👍. Det är otroligt skönt att jobba lite igen. Dock känner jag att jag blir lite rastlös vissa dagar att gå hemma. Att få höra att jag ser piggare ut är oxå något som känns bra. Och de sköna är att de då känns ännu mer som om att de går åt rätt håll.

Lite yoga idag... jag ger det en chans iallafall.
Har även suttit och knepat på ett längre inlägg som kommer upp inom kort. Men de kommer senare.

Det här va iallafall jag för cirka en månad sen👇

Det här är jag ida: 👇 (bilden är tagen i lördags)
En liten piggare tjej.

Likes

Comments

Strive for progress not perfection. 👊
Tog mig ut på en promenad idag o samlade på mig lite D-vitamin. Jag ser ju gärna att våren kommer snart. O sommaren. Så jag får mer användning av min garderob som består av mer somriga kläder. Haha 😂.

Från dagens promenad

Likes

Comments