​Var ska jag börja. Jo om min moped. Min pappa sa en gång att jag fick skaffa moped om inte han betalar för den. Så mamma har betalt heeeela rubbet. Men pappa vet inte om det, han var inte om att jag pluggar till teoriprovet eller att mamma har köpt en moped till mig. Och jag är ganska säker på att han inte kommer tillåta mig, och han kommer bli sur på mig. 
Andra problemet som jag har ångest över är att jag hade krök hos mig, det skulle egentligen bara vara en middag med mig och en kompis och sedan så började allt fler människor komma med in i bilden. Och sen alkohol och gud vet allt. Killar var en regelr jag hade bland annat. Att vi inte skulle skrika var en annan regel. Och mina vänner skrek framför mina grannar och killar kom till mitt hus och drack vodka framför mina grannar hjälp! Och jag är så rädd att mina grannar ska snacka med pappa om detta, och isåfall ska jag berätta att dom hade med sig en vodka flaska men endast om grannarna pratar med pappa. Jag har mest ångest över att pappa kommer får reda på att vid drack..
usch vet inte vad jag ska ta mig till, pappa kommer hem på tisdag...

Likes

Comments

Som titeln lyder så var jag på Håkan hellström i söndags. Wooow kan ha varit en av dom bästa kvällarna i mitt liv, vilken upplevelse. Ingen kan ogilla håkan, alla kanske inte gillar hans musik men alla gillar hans personlighet. Jag lovar dig.

Åhhh kan säga såhär att jag fick en slängkyss av honom, japp ni hörde rätt! Och han pekade på mig och min kompis minst 5 gånger under konsertens gång.


Om du spolar fram till 6.40 så ser du hur han pekar mot oss och ger oss en slängkyss. Hahah ja det är jag och min kompis som skriker i bakgrunden.

Detta var en av mina favorit numren på konserten! Helt otroligt vackert, kunde inte ha blivit bättre. Hans sista nummer....


​Var i tårar i stort sätt under 70% av hela konserten, tårarna kom när Sven-Bertil Taube och Håkan hade en duett i Försent för Edelweiss. Otroligt vackert. 

När håkan hade gått ut från scenen så strömmade folket från ullevi och mitt bland detta folk havet träffade jag nelly och det var otroligt imed att det var 70 144 pers där. VI kramades med tårar i ögonen samtidigt som Heroes med David Bowie spelades i bakgrunden <33

mycket vackert. Tack håkan för du är min hjälte, att du får mig att kämpa när jag egentligen bara vill skita i allt och bara försvinna.

Kort inlägg men var bara tvungen att skriva av mig lite. 

Tack igen håkis

Love Linnéa

Likes

Comments

För någon vecka sen hade jag så mycket känslor för en kille, vi kan kalla honom för H. Han var verkligen den snällaste ever, vi skrev under sportlovet, jag tror jag skrev det i mitt inlägg Pepsi incidenten.
Jaja men han slutade skriva med mig i söndags eller snarade iggade min snap och jag tog det väldigt hårt, för jag hade känslor för honom. Jag grät ett tag över honom men sedan släppte jag honom. Jag antar att jag var kär i en ängel.
Om 10 minuter ska jag ha lunch sen så ska jag matteprov. Jag bloggar om jag klarar provet eller ej.
Hela denna helgen som kommer nu ska jag ha show. Idag klockan 19, imorgon och på söndag klockan 13. Efter showen på söndag så ska jag skriva klart en biologi uppgift. Önska mig lycka till hahah.
Har planer för Valborg hihihi, kanske ska på fest med 00 killar. Men lovar att det inte kommer att bli av eller så hahah.

Jajaj rip Prince! Han dog igår, för någon månad sen försökte jag lyssna på hans musik men han hade knappt några låtar på spotify tyvärr. 
Love Linnéa

Likes

Comments

Jag vet att jag skulle uppdatera bloggen på sistone, förlåt.
Har haft fullt upp med skolan på sistone och inte orken till det så ytterligt ett förlåt till!

Jag hade nu tänkt berätta om den andra helgen som hände, alltså lördagen den 12 Mars.
Den 12 mars var dagen då finalen för melodifestivalen var dessutom.
Klockan var runt halv sju tiden när jag kom hem med bussen och vid busshållsplatsen som ligger cirka 200m från mitt hur mötte min kompis upp mig som jag skulle träffa den kvällen. Vi drog hem till min mamma där jag fick sminka av mig och sminka om mig för jag hade varit på ett event där jag hade lösögonfransar och ganska dramatiskt smink. Ville gärna se lite mer naturligt sminkad ut när jag skulle träffa C igen.

En halv timme flög förbi och vi träffades och drog med C till Josses gamla hus för hon skulle träffa hennes ''kille''. Så vi gick in i huset som var helt tomt och vi var tvugnen att hålla oss på ovanvåningen. Jag och C hade bara träffats i kanske 30minuter max. Så ågren gick och satte sig i en hörna och laddade sin mobil och C bad mig att följa med han ut på ovanvåningen för att kolla vad som fanns. Han sa att det var ett tag sedan vi sågs sist ( 1 veckan hahah) och sedan frågade han om en kram och jag bara okej ja. Och sedan strulade vi tills ågren råkade gå in i rummet. Sedan så såg enligt Josse, att hennes gamla grannar oss i gamla huset och trodde att vi var inbrottstjuvar så var tvungen att dra därifrån eller så var det så att hennes pappas fru skulle dra dit till huset vi var i.
Ågren ville ha tuggumi så vi drog till en Ica och köpte och sedan drog vi hem till mig. Ågren bröt ihop i min systers säng på ovanvåningen för hennes crush hade tydligen haft lite kul med en annan tjej som håller på med dom flesta killarna jag känner.
Vi tröstade henne och C ljög om att det aldrig hände för henne så hon gick ner på nedervåningen och blev skit sur på honom. Jag och han satt uppe på min systers rum och hånglade ganska mycket så mycket att jag dissade han några gånger med att krama honom. Vi gick så långt att jag låg ovan på honom av någon andledning men jag slutade för jag ville kolla till Ågren hur hon mådde. Visst är jag en fin vän?
Vi hade lite tidigare också cyklat till Josses nya hus och knackade säkert där i 30 minuter men dom öppnade aldrig dörren för oss. Dom hade sex, vi hörde dom och när dom skrek på oss att vi skulle sluta.
Kvällen slutade med att ågren surade ihop över hennes crush och ville åka hem så jag och Ca strulade en sista gång där han typ tog på mitt ass och sedan sa vi hejdå. Vi snackade på snap några dagar till men jag fick en liten känsla för honom bara hur snällt han behandlade mig men dom slocknade ganska snabbt. Så jag fick inga riktiga känslor för honom.

Vet inte vad jag ska säga mer men nu avslutar jag detta inlägg hahah
Skulle egentligen vara på en tyska lektion men sitter i korridoren och skriver inlägg istället :)

Love LinnéaLikes

Comments

​Har inte skrivit på länge jag vet... 
Har tänkt jätte länge på det men har aldrig haft ork eller lust när vi har haft översvämning av läxor på sistone.

Jag tänkte berätta om dom senaste två veckorna som har passerat.
Den första helgen rullade på bra på fredagen och på lördagen bestämde jag och min bästa vän att träffa några andra och dra hem till henne. Det fanns en kille (har aldrig nämt han i mina tidigare inlägg) som var där vi kan kalla honom för C. Min bästa kompis ågren hade pratat med honom några dagar tidigare och tydligen hade han berättat för henne att han ville hooka med mig (hångla,strula, you name it) och jag antog att jag också ville göra det med honom. I 7:an gick på samma skola men han bytte skola och  hade han varit kär i mig i sjuan när han bytte skola. 
Aja jag och ågren drog till drogstället och väntade där med hennes kusin från stockholm. 
Jag höll på att frysa på mig det var säkert -3 grader ute. Men sedan kom till slut C men även två andra kompisar hängde på (Josse & Elliot). Vi argumenterade ett tag var vi skulle ta vägen för det var kallt ute men tillslut gav ågren sig och vi stack hem till henne. 
Jag och ågren hade förberett oss med tuggummi och allt och det hade han också... Lite awkward hahah.

Aja när vi var hos ågren kom Josse på den bästa idén om att spela pekleken som går ut på att på appen så kommer det upp en beskrivning av någon och så ska man peka på den personen som är med lik den liknelsen t.ex den blygaste. Vi körde den i en ring på golvet hos ågren i kanske 20 minuter sen tröttnade vi och körde sanning eller konsekvens. Det var svin roligt. 
C och jag kollade på varandra lite då och då hahah. Det tog ett tag sedan fick jag på konsekvens att jag skulle kyssa dig på kinden. Jag gick fram till dig och kysste dig på kinden, jag tyckte det var lite awkward att göra det framför alla men dom tyckte det var gulligt bara. Sedan fick du samma på konsekvens och kysste mig på kinden och sa att det var payback ;)
Tiden rullade på och istället för att köra sanning eller konsekvens versionen vi hade kört via en app körde vi våra egen variant. Där gav ågren mig konsekvensen att kyssa C. Vilket jag gjorde endast om dom andra gick ut. 
Dom andra gick ut och vi var ensamma i ågren rum. Jag tänkte aja nu kör vi bara och tänkte typ en snabb puss men C började strula med mig och jag gjorde det tillbaka. Jag gillade det, det slutade dock blixtsnabbt när dom andra stormade in i rummet.
Min kompis beskrev våra reaktioner när dom förstörde the moment som att jag såg pinsam ut och C såg stolt ut.
Aja tiden gick vidare och vi bestämde oss för att gå en snabb promenad  på kanske 10minuter max för det var kallt och regnigt. När vi var ute och gick sa jag av reflex att jag frös och då kom C fram till mig och frågade om jag frös och då nickade jag och sedan la han sin arm runt om mig och frågade om det var bättre vilket det var hahah. Sedan igen av ren reflex så skulle jag kolla min mobil och då drog jag ut min hand och då tog han min hand och flätade den runt sin hand så vi höll helt enkelt handen i regnet (hela vägen hem till ågren). Gooooals
Sedan bestämde vi oss för att spela guitar hero i vardagsrummet med gamla klassiska rock låtar som jag älskar t.ex Alice Cooper.  Aja när C inte spelade så satt han brevid mig och hade sin arm runt mig.

Jag insåg senare att jag var tvungen att ladda min mobil och gick in i ågrens rum (där fanns ingen). Sedan kom C in och började kasta kuddar på mig. Jag skrattade högt och du la dig brevid mig i ågrens säng. Vi snackade allt från dans till politik. Fast vi kysstes aldrig.
Efter ett tag smsade C pappa om att han var utanför och C var tvungen att gå. Josse och ågren gick ner för trappan före oss och vi stannde upp och hooka en stund innan vi gick ner till hallen.
Sedan stack du hem...

Detta inlägget blev sådär. Har en till story från förra helgen. Kan skriva det inlägget imorgon pallar verkligen inte nu. Även kan jag länka imorgon mina 10 favorit låtar atm. 

Ha en trevlig fortsatt vecka från mig love you all! 

Love Linnéa


Likes

Comments

Ser hemsk ut och har gjort det dem senaste 5 dagarna, rekommenderar inte smink i skid backen som inte är vattentätt. Man ser ut som en panda, jag gjorde det misstaget första skiddagen.

Idag när vi skulle dricka varm choklad i värmestugan träffade jag på Wilma Holmqvist aka Wilmasbeauty.. Svårt att tro att man skulle träffa henne i Norge... Wow älskar. Hon var jätte trevlig. Jag såg ut som ett lik på bilden dock suprise suprise

Igår kväll hände det bästa på länge, vi skulle det The Labyrinth med David Bowie.
Så vi sprang ner till köket och tog lite snacks, och i kylskåpet fanns Pepsi Max, så min korkade kompis tog den som var högst upp och såg märkligast ut i färg och konsistens dvs tjock, nästan som sirap och även med en svart-mörkblå färg i tonen.
Jag tyckte den såg märklig ut och luktade på den och bara ''Detta är turkisk peppar'' men min kompis drack en stor klunk och klöktes men fick låtsas som ingetting när hennes mamma kom in i köket och insåg att vi hade råkat hälla upp sprit istället för pepsi.
Min kompis mamma frågade min kompis minst 4 gånger om hon hade druckit och hon ljög så näsan blev svart.

Aja vi sedan så sprang vi upp igen och kollade på The Laborynth och den var jätte mysig... Den är som den oändliga historien inspirerad typ 80s fantasy. Älskar den. Jag har blivit besatt av en scen i filmen där David Bowie sjunger Magic dance. ÄLSKAR, både scenen och låten <33
Jag tror nog att jag är i David Bowie fas atm...

Jajaj 

Love Linnéa​

Likes

Comments

Hej hej! Just nu när jag skriver detta är jag i Norge, Trysil för att vara exakt. på skidsemester, min första faktiskt. Även första gången jag är i Norge också och åker skidor!
Igår var vi i Drøbak hos min kompis farmor och farfar, dom hade ett liten hus som ändå var stort. Jätte mysigt!
Idag provade vi på att åka skidor, i början var det lite läskigt när jag inte visste vad jag skulle göra, men sen gick det undan kan nästan kalla mig själv för naturbegåvad, ja så det ni ;)
Fast allting vände när vi var i en blå backe och jag körde störtlopp i 30m in mellan två granar (fattar ni vilken jävla tur jag hade, ursäkta språket men det är ju sant) och jag slog i min handled i den ena granen vilket resulterade en rejäl stukning där jag hade en skadat mig sen innan... Bra jobba, första dagen och allt.
Är lite osäker på hur det ska gå imorgon men annars är jag väl taggad antar jag hahaha.

Har börjat skriva med ytterliga en kille som jag verkligen gillar och han gillar väl mig ''antar'' jag... Hoppas jag iallafall på :/ 

Åh orkar inte skriva så långt inlägg men igår käkade vi tacos här i stugan i Trysil (vi kom hit igår runt 6 tiden) och idag käkade vi lasagne... mumsigt

Dessutom såg jag och min kompis BARA halva zoolander IGEN fast denna gången lite längre än förra gången och DAVID BOWIE var med och det visste inte ens jag! Jag älskar han och började gråta. cheesie jag är hahah. Denna veckan erbjuder jag er Heroes med David bowie, älskar en. Blev chockad när jag hörde den för jag visste inte att det var han som sjöng den <3

Aja ha ett bra sportlov för er nu <3 

Love Linnéa <3

Likes

Comments

Hade den bästa drömmen för någon dag sedan.
Jag drömde att jag träffade Duran Duran (Den åldern som dom är nu), när dom stod och plåtade på en bensinstation vid Burger King med en vit duk bakom dom så att bakgrunden skulle vara vit på deras foto. Jag hypade inte alls att jag såg dom där, jag bara stod där och stirrade, senare så var det en man som stod med ryggen mot mig som senare vände sig snabbt och gjorde en kick.
Jag skrek ''HÅKAN'', när jag insåg att det var Håkan Hellström och så jag sprang fram och kramade han. Samtidigt när jag kramade han bad jag min kompis att ta en inspo bild på oss när vi kramade. Jag och håkan typ skrattade lite bara sen jag och min kompis vidare. Kom även ihåg att senare i min dröm var jag så orolig att ingen skulle tro på mig att det var Håkan Hellström jag kramade på bilden så jag letade upp han igen och när vi skulle ta en Groupie så vaknade jag.
Typiskt va? Fast jag vaknade med ett leende på läpparna...

Igår var det Lördag och jag skulle egentligen bara ta det lugnt men den idén gick ju åt skogen. Jag var uppe med tuppen klockan 9 men snoozade förmodligen till typ 20 över. Min pappa skulle hämta mig tio hos mamma men han bestämde sig för att hämta mig tio i istället. Och sen hände det värsta när jag kollade ut genom fönstret, det hade snöat som in i bomben så allt var vitt, faktiskt ganska fint men jag har börjat avsky snö.
Jag suckade för mig själv men senare drog jag och farsan till mitt jobb i Vellinge (sköter musiken på barnpassen). Efter några timmar och en pastasallad och en NOCCO så var jag hemma hos mamma och chillade lide och kollade på halva filmen Zoolander, faktiskt riktig rolig film (har aldrig sett den innan). Och sedan kom mamma och hennes man hem från ett dop.

Jaja sedan efter jag åt lite huvudvärkstabletter så sprang jag till Ica och tog det första bästa jag hittade och slängde varorna på kassabandet och sedan runade till bussen så jag inte skulle missa den. Som tur var hann jag bussen...

Efter det gick jag hem till Ågren och då chillade vi till 11 och käkade lide onyttigt men sen bestämde vi oss för att vi skulle träffa hennes pojkvän så vi cyklade hem till ha och lyssnade på lite 80-90 -talsmusik och spelade GTA. Jag sög på att spela... Och våra mobiler var urladdade men vi båda hann ladda våra mobiler till 30% ungefär. Ni vet han jag som jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte gillar? Ja precis han. Han skrev till Ågren om vi skulle träffa han & några av hans kompisar, Ågren ville och jag med men inte hennes pojkvän så vi sket i det.

Klockan hade ungefär blivit 00 när vi bestämde oss att vi var tvungen att sticka hem. Så vi gjorde det och på vägen hem träffade vi han och hans kompisar... Du frågade mig om snuns men jag tackade självklart nej. Lite senare frågade även du mig om din andedräkt luktade rök. Jag luktade och det stank Alkohol och det sa jag till dig och du gav mig ett flin. Dina två kompisar var lite drunkie, han ena tjatade om att han var sugen på kall kyckling och han andra bad dig att vara tyst när du berättade att du hade kissat på ett pensionärshem men han skrek ut det så hela kvatteret hörde. Även så tog kycklingsnubben och kastade en smällare som var nära på att träffa han andra killen. Även berättade du och dina kompisar att jag hade den störta rumpan på skolan, jag tackade...
Det bästa var nog när du ''kramade'' mig bakifrån för du gömde dig för kycklingsnubben som kastade snöbollar eller snarare snöööö.

Klockan tickade vidare och vi fick cykla vidare för ågrens syster var utelåst hemma och ågren hade nycklen. Men innan vi stack lyckades ågren i snökrig mot dig och dom andra få dig att blöda näsblod, rätt åt dig hahah.

Så jag hoppade på pakethållaren bakom ågren och efter 5 minuter cyklande sladdade ågren på vägen så hon skrapade upp sina jeans och knäet. Själv så blev mina nya dyra beiga byxor förstörda av tjäran i asfalten på den slaskiga snön som höll på smälta bort. Blev sur i en halv timme men sen tänkte jag, det är ju bara ett par byxor världen kommer inte gå under. Senare runt kanske 01:30 så skrev du och jag med varandra och du skrev ''Sluta lek, jag vet att du vill ha mig'', jag vill ju ha dig men vad ska jag säga egentligen? Skulle jag ha skrivit lite sarkastiskt som t.ex. AMEN SJÄLVKLART!!!.

Ähh tiden gick och jag somnade med smink på... REKOMMENDERAS EJ!

Och jag rekommendera verkligen inte beiga byxor/jeans när det ät blött/snöigt ute!!!! Även inte LÅGA VITA CONVERSE, dom blir skitiga och man fryser tårna av sig, jag tappade känslen nästan...

Aja ville skriva lide till men det blir ett jätte långt inlägg, kan kanske skriva en fortsättning någon dag!

Aja Happy Valentine's Day! Ha en trevlig vecka nu nästa vecka!


Jätte mysig låt! Planet Earth - Duran Duran <3

Likes

Comments

Har knappt orken eller lusten till att plugga längre, känns som att hur jag än försöker blir det inte bra... Har verkligen försökt skärpa mig men ändå ger det inget resultat! HJÄLP TACK....

Bjuder på en bild från när jag och mina polare (''vårt Band'') klinkar lite på instrumenten i dom nya musiksalarna. Riktigt trevligt har det blivit! Och nej, jag spelar inte trummor. Jag är väl helt okej på trummor men jag är mer intresserad av Piano/Keyboard eller Bas. Vår sångare (Hon med brunt långt hår med basen) har blivit ganska duktigt på bas, vår crush John Taylor (unga) är basist ;)

Har även mens nu btw så jag äter bara en JÄLVA massa med onyttigt skit hela tiden! Ursäkta språket hahah.
Men ärligt talat måste jag ha gått upp 5kg... Eller kanske lite överdriv men när min mens är över går jag ner igen.

Just nu vill jag bara chilla lite och kolla på American Horror Story (säsong 5), har kollat på alla säsonger nu och jag tycker att AHS är en av dom bästa TV-serie som jag har sett. Har dock inte sett så himla många men rekommenderar den STARKT! Och nej jag trodde först att AHS var en läskig serie, som skulle göra så att jag skulle bli rädd på kvällen osv men det gör den kanske ibland men inte alls så ofta som jag trodde på hahah.


Tänkte börja med veckans favvo låt (min personliga åsikt). Så bi börjar idag att jag publicerar en av mina favorit låtar idag och en annan låt om 1 vecka, så kan vi hålla på ett tag! ROLIGT!!Heaven - Bryan Adams

Är en riktigt fin låt, speciellt låttexten får mig att fälla en tår ibland hahah. Denna har legat nära mitt hjärta ganska länge nu. Oldie but Goldie ;)
Trevlig vecka

Love Linnéa

Likes

Comments

Jajaj som rubriken lyder så ska jag dela mina 10 favorit låtar just nu med er! Av någon andledning börjar jag varje år i slutet av januari/början av Februari gilla ett rockband riktigt riktigt mycket! Förra året var det Bon Jovi som blev en del av mitt hjärta och fortfarande är! Men detta året är det faktiskt Duran Duran! Så ni kan ju gissa att några av mina favorit låtar är av Duran Duran hahah. Såklart älskar jag H°H fortfarande men han tillhör inte riktigt Rockbanden för mig hahah.

1. Wild Boys - Duran Duran

2. Ordinary World (acoustist version) - Duran Duran

3. Do you really want to hurt me? - Culture Club

4. Rock the night - Europe

5. Club Tropicana - Wham!

6. Starman - David Bowie

7. Do They Know It's Christmas? - Band Aid (Japp faktiskt lyssnar jag på julmusik i februari xD)

8. Another Day in Paradise - Phil Collins

9. Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström

10. Under Pressure - Queen & David Bowie


Trevlig helg!

Love Linnéa <3Likes

Comments