Søk

(Nb! Alle bildene er fra nettsidene produktene er fra)


Kåpe - her

Svarte heler - her

Blå genser - her

Burgunder bukse - her

Grå bukse - her

Lys beige bukser - her

Øredobber - her

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag! Dagen startet med to-timers skrive økt i psykologi på skolen. Skrev faktisk overraskende mye for å være så tidlig på dagen. Har også klart å legge meg litt tidligere de to siste dagene, og det er utrolig digg. Lader opp til i morgen. Nå er jeg hjemme etter en lang dag. Jeg skal egentlig bare pakke og slappe litt av. Det har vært en kort, men hektisk uke.

Planlegger forresten å kjøpe nytt vloggkamera. Kvaliteten er så sinnsykt mye bedre enn på iPhone, og har sykt lyst å begynne å vlogge fast. Elsker å se på vlogger selv! Hvis kvaliteten og forhåpentligvis innholdet (:D) er bra, så blir det mye gøyere å redigere og poste videoene også!

Likes

Comments

Mandag

Mandag og tidlig opp... Vi startet med samfunnsfag de to første time som vanlig. Resten av dagen hadde jeg mediefag, så det var egentlig ganske chill. Vi holder på med en film til en direktesending vi skal ha snart! Etter skolen måtte jeg skrive psykologioppgaven min ferdig, så satt igjen på skolen i litt over en time. Hannah, en av bestevenninnene mine, kom og møtte meg etter det også dro vi hjem til meg og så på Outlander. Vi hadde gledet oss syykt lenge til å se de to nyeste episodene sammen! Hannah hadde også kjøpt masse digg mat, så det var sykt koselig<3

Tirsdag

Tirsdagen gikk for det meste med til skole. Begynte heldigvis to timer senere den dagen, og det var så sykt digg å stå opp og faktisk ha litt god tid. Slutter rundt 15.30 og 16.00, 4 av 5 skoledager, så da er jeg ganske så sliten når jeg kommer hjem. Det var Halloween på tirsdag, og det kom sykt mange barn og ville ha candy. Så på Stranger Things og sånn hvert 5 minutt ringte det på hahah..

Onsdag

Onsdag var ikke så spennende, bortsett fra at jeg var med Margrete på Jacob Aall - som er vår favorittplass atm! Kom hjem sånn halv seks og skulle øve på en norskpresentasjon, men utsetter alltid sånne skoleting fordi har bare ikke lyst å gjøre det. Men gjorde det til slutt og hadde presentasjonen på torsdagen.

Torsdag

Det har faktisk regnet hele uken unntatt på torsdag. Skulle egentlig på jobb, men sjefen sa jeg ikke trengte å komme så det var egentlig sykt digg. Jeg tilbrakte den fine dagen i solen med mine fine venner, og vi spiste på Jacob Aall!


Fredag

Etter en laang skoledag dro jeg, Leonard, Margrete og Helene og spiste kebab. Har dønn ikke spist det på en lang periode, så det smakte sykt godt. Husker jeg hadde helt dilla på det i første. Senere når jeg kom hjem var jeg alene hjemme, så jeg lagde pizza og chillet max.

Lørdag og søndag

På lørdag og egentlig hele helgen slappet jeg sykt av. Kjente at jeg trengte det. Har hatt mange prøver og mye skolearbeid, så det var godt med en pause. Jeg var på jobb både lørdag og søndag, og tilbrakte kvelden hjemme i sofaen med familien. Sånn nesten hver helg har jeg hatt mye på planen, og ikke hatt helt tid til å slappe av. På torsdag drar jeg til Aalborg i Danmark, og det blir så bra! Gleder meg vilt mye og skal prøve å få filmet der og tatt bilder!

Likes

Comments

Hei og god morgen! Klokken er nå snart halv tre, så det blir vel egentlig god ettermiddag.. men jeg er litt treig i dag og har egentlig bare daffet rundt siden 10. Jeg våknet, spiste frokost med familien, og deretter krøp jeg under dynen igjen hehe..:P Men det er søndag, og da er alt lov! Nå skal jeg snart til å skrive psykologi innleveringen min, som jeg har gruet meg til hele uken, som jeg bare må gjøre ferdig. Har så mye skolearbeid og prøver osv nå fremover, så å sette meg ned og blogge er skikkelig deilig! 

Jeg er altså så lazy i dag at alle babyhårene står ut, og jeg gidder ikke gjøre noe med det... Forresten så er storebroren min på besøk fra Danmark, og han kom hjem på surprisebesøk. Det var sååå gøy når han kom hjem, og jeg hadde jo ingen anelse. Han skal desverre dra i dag da, men om under to uker drar jeg til Danmark, og da håper jeg på å få vlogget eller i hvert fall tatt noen bilder! Så se fram til det:-) Ha en super søndag!

Genser - Acne // Fanny pack - vintage

Likes

Comments

Genser - Cos // Bukse - Cos // Øredobber - Weekday

Likes

Comments

Fikk dette solpudderet for et par dager siden, og jeg bare elsker det! Holder lenge og utrolig fin farge!

Ha en super onsdag!

Likes

Comments

Hei igjen! I det siste har jeg funnet mye ny musikk og mange nye albumer er kommet ut. I dag tenkte jeg rett og slett å bare dele noen av mine favoritter med dere!


For noen uker siden var jeg på Den hemmelige festen og der var det artister som Halie, Silja Sol og Lars Vaular. Jeg har hørt en del på Silja Sol, og mine absolutt favorittsanger er "Semmenemme" og "Ni liv"!


Cezinando kom ut med nytt album den 6. oktober, og bare digger det albumet. To av mine fav sanger er "Er dette alt" og "Ingenting blir det samme men samme for meg".Elsker dønn alle sangene i dette albumet "Lovers", så det er vanskelig å peke ut favoritter, men sangene "Lovers" og "Someone" er verdt å høre;-)


Likes

Comments