Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​sitter just nu på redfellas och äter lunch med Freja som kommit igår kväll. åkte till Vänersborg och hämtade henne runt 6 och sedan tog vi bussen till Skövde. när vi kom fram träffade vi Emanuel och vi åkte bil upp till berget. det var supermysigt.

blev ett kort inlägg, skriver något mer ikväll eller imorgon.

​puss & kram 

Likes

Comments

Långt inlägg loading... nej men jag ska faktiskt skriva lite om mitt kärleksliv, som jag själv till och med tycker är intressant. jag har då haft 3 förhållanden jag kan räkna hyfsat seriösa, två av dem mer än det andra. hade ett när jag bodde hemma hos min mamma i vänersborg. det funkade bra mellan oss vi klickade och vi hade jätte kul ihop, många delade intressen och vi hade ungefär lika värderingar på saker och ting.

efter ett tag tog det dock slut och vi gick skilda vägar, vi träffades en del och försökte fram och tillbaka efter vårt slut men det fanns inte de känslorna kvar som fanns från början, inget man kunde bygga ett förhållande på iallfall.

sedan flyttade jag till helsingborg en ganska lång tid efter och ganska fort fick jag upp ögonen för en kille i min parallel klass, och tydligen hade han gjort detsamma för mig, vi pratade en hel del och från att vi började prata och att vi faktiskt blev något seriöst gick väldigt fort. vi höll strax över ett halvår allt som allt tror jag, och vi hade jätte kul, och än idag saknar jag honom jätte mycket för anledningen till att vi gjorde slut var inte för att någon av oss tappade känslor eller inte ville mer utan att jag flyttade väldigt långt bort. och i denna situationen fick inte vi åka och träffas pågrund av vissa saker, så det skulle alltså inte funka. men trots allt detta så försökte vi ett tag även när jag hade flyttat, men det var så ansträngande. så det tog slut.

efter att det tog slut hände det mycket saker både i mitt och hans liv, det gjorde att det uppstod så mycket konflikter som aldrig kunde lösas genom att ses och prata, så det blev att vi lade problem på problem ovanpå varandra och alting slutade med att vi sa upp kontakten. nu i efterhand tror jag att vi båda två tycker det var det bästa.

sedan flyttade jag då alltså till staden Skövde, och det här är nog det som jag egentligen har svårast att prata om för den killen som jag kommer ta upp nu, han blev väldigt speciell för mig.

för det var ju så att när jag bodde i Helsingborg så kallade jag det min familj, eftersom jag bodde hos min dåvarande pojkväns syster. vi blev väldigt tighta och även idag kallar jag henne min storasyster, så den tiden saknade jag faktiskt inte min familj så mycket. jag kände kärlek och trygghet ifrån mitt hem i Helsingborg. men dagen jag väl flyttade ifrån Helsingborg och flyttade in i en familj som jag aldrig träffat, då förändrades hela mitt liv, hela mitt sätt att se på mig själv. jag tror aldrig ni kommer förstå hur det är, man blir så ensam, frånvarande och man litar inte på någon alls. det är som att vara nyfödd, helt på ruta 1.

och utan din familj, dem personerna som påverkar dig mest i ditt liv kan du så enkelt tappa bort dig själv, jag visste knappt vem jag själv var. jag hade ingen att komma hem till, jag hade en säng och mina kläder och några människor som jag visste vad dem hette ungefär. man blir så svag, man blir så lättstött och rädd.

man står inte på någon grund, faller man, då faller man långt, och när det tar slut, då är man fast där, för jag hade ingen som kunde hjälpa mig.

iallfall jag var ensam, jag hade ingen. men så träffade jag faktiskt en kille genom en tjejkompis. det började egentligen med att jag bad honom köpa cigg till mig på dagarna, men efter ett tag började jag märka att jag ibland inte ens behövde köpa cigg, utan jag skrev till honom bara för att jag ville träffa honom. vi hade det jätte kul. verkligen. detta var ju i slutet på sommarlovet så vi sågs nog varje dag, han kom hem till mig varje morgon och stannade till kvällen. vi hittade på saker varje dag, vi myste vi gjorde allt.

efter ett tag började vi umgås även på natten och han sov hos mig i stort sett varje dag. det började bli en vana att ha honom vid min sida och jag fäste mig verkligen vid honom. jag kände mig så trygg och hade någonting hänt just då i den perioden så fanns han där, min grund. just därför blev han så himla viktig för just mig. den perioden var inte så himla lätt i mitt liv, men han fick mig tänka bortom det och blicka framåt.

tiden gick och vi blev officiellt tillsammans, det blev en del bråk mellan oss efter ett tag. mestadels handlade det om att jag fick ett så stort kontrollbehov och direkt jag kände att han gled ifrån mig så blev jag rädd och frustrerad. det har jag förstått först efter, att han var en så viktig del av mig att jag var för rädd att han skulle hitta någon bättre. det skulle han ju såklart inte göra, han kollade ju inte på andra, han skrev inte med andra heller, men det var att tanken fanns i mitt huvud, och det räckte. jag var så osäker på mig själv just den tiden så jag blev osäker på honom också.

det tog iallfall slut på ett väldigt tråkigt sätt och därför är det inte vi längre. nu var det 2 månader sedan vi gjorde slut, och fortfarande tänker jag ofta på vad jag kunde ändrat. ibland önskade man att man kunde gå tillbaka och ändra saker i ens liv, men man får kämpa för en andra chans istället för att kunna bevisa vad man går för.

det finns såklart mycket att säga om och omkring allt detta, mer detaljer osv. men jag skrev ganska allmänt ikväll.

puss & kram

favoritlåten just nu

Likes

Comments

Vad gjorde jag i helgen då? jo jag kan ju börja med att säga att jag inte haft tid, eller ens något internet där nere, där har ni förklaringen till ett så sent blogginlägg.

i alla fall...

I fredags så åkte jag till Göteborg med Hafdis för att träffa Raed och en killkompis. vi träffades och gick runt i stan, fikade, pratade och tog det lugnt. sedan tog vi spårvagnen till kortedala och raed bjöd oss på en jätte god pizza, den godaste pizzan jag ätit i mitt liv faktiskt.

när vi hade käkat klart så gick vi en lång promenad hem till Raeds killkompis lägenhet. där satte vi på lite musik och vi hade det jättemysigt! jag som hade saknat honom så mycket var såklart överlycklig.

vi somnade kanske runt 4-5. jag vaknade 8 på morgonen och gick upp då jag sov ensam, så ville inte väcka de andra. så jag gick upp och städade bort lite och sminkade iordning mig, satte upp håret och gick ut på balkongen och tog en cigg, efter det gick jag in och väckte de andra. när alla väl vaknat så gick vi till spårvagnen och jag och Hafdis sa hejdå till killarna och fortsatte mot centralen.

vad kan inte gå bättre än två dumma bästa vänner i Göteborg?

vi hade i alla fall jätte trevligt, vi käkade, köpte lite nya sminkprodukter och kläder fikade och bara gick runt och pratade. sån som behövs ibland. Vi träffade även Daniel och Robert, mina gamla fosterbröder inne på Femmanhuset med sina vänner, och det är alltid lika kul. Göteborgs skönaste killar. ca klockan 5, hämtade mamma upp oss vid centralen i vår nya snygga bil som hon hade varit och hämtat utanför göteborg och sedan var vi on our way back to Skövde.

när jag kom hem så somnade jag direkt och vaknade ca 8-9. då klädde jag på mig, duschade och rörde mig upp mot spåvägen i spöregn. tänkte bara gå upp och hälsa på en kompis fest, men blev kvar till ca 12-1. sedan gick jag hem och där mötte jag några vänner som kom med bilen. vi pratade en stund och sedan fortsatte jag hemåt.

väl hemma så satte jag mig vid datorn och pluggade, pluggade en stund och gick sedan ut vid tre för att träffa M som hade kört till mc för att köpa mat till mig, sötnosen. vi stod och pratade och åkte runt i skövde lite. han släppte av mig hemma runt 5 och då somnade jag direkt.

så så har min helg varit! nu ska jag tvätta lite tvätt, städa mitt rum som ser ut som jag vet inte vad och laga mat. väntar även på hafdis så får se om jag hinner med att plugga lite inför skolan imorgon.

puss & kram


Likes

Comments

Jag som är så spontan har ju då väldigt svårt för att planera, men nu känner jag att det är dags att börja ta tag i mina födelsedagsplaner. en lista på vad som ska göras är påväg. 

planerna för min födelsedagshelg (20-22 november) ​är: 

​fredag den 20.onde.

jag har skola, och slutar sent. så efter det ska jag gå och gymma, så så börjar den dagen!


när jag väl kommer hem ska jag fixa mina naglar och åka till X i Göteborg, vi kommer gå ut och käka något gott och prata och ha kul, som vanligt. dock ska jag inte sova där, utan ska åka hem på kvällen. och kommer gå och lägga mig tidigt för måste upp tidigt dagen efter.

​lördag den 21.e.

​upp tidigt, sedan är planerna att gå upp, umgås med min fosterfamilj lite och sedan käka. vi kommer åka till affären och införskaffa dricka, snacks osv till kvällen. när vi kommer hem är det dags för mig och gå ner till lokalen och fixa i ordning allt, bord stolar etc. när det är klart har jag bråttom för då ska jag fixa mig. sedan är det nog tid att alla kommer, och då är det party time. ska ha lokalfest med mina vänner från lite olika håll, så det kommer personer både från Helsingborg, Trollhättan, Vänersborg, Stockholm. 

alla samlade på ett och samma ställa, ska bli så himla roligt!

​festen håller på så länge alla orkar och de som kommer från andra städer går hem till mig och sover. 

​söndag 22.e.

dagen efter så säger jag hejdå till alla och dom åker hem. några kommer säkert stanna kvar ett tag tills mina föräldrar och min familj kommer och vi ska ha ett stort kalas. 

​så ser min helg ut, perfekt. är så glad att jag har chans att fira med alla mina fina vänner.

puss & kram


Likes

Comments

Mina framtidsplaner?

fick en fråga här om dagen, vad mina framtidsplaner är... och varje gång någon frågar mig den frågan, eller egentligen vad som helst om min framtid, så blir det alltid lika tyst. för jag vet inte. jag är nog den mest spontana människan man kan finna. jag ar aldrig något planerat och älskar att bara göra något och se vad som händer, äventyr.

men visst finns det nackdelar med spontanitet också, när man tillexempel åker någonstans och inte kommer hem.

men tillbaka till den frågan som ställdes, vad ska du göra i framtiden?

mina framtidsplaner, det jag drömmer om... ja vissa delar vet jag ju redan. efter min gymnasieexamen så flyttar jag ifrån mitt nuvarande hem i Skövde till en egen lägenhet, jag kommer förhoppningsvis plugga på högskolan och kommer ha börjat jobba. det är mina förhoppningar i alla fall. jag har samlat pengar så jag kan resa till Frankrike och fler länder i världen. jag vill flytta till USA och jobba som "nanny". och även träffa mina kusiner och min mammas syster som jag inte träffar ofta alls. jag vill skaffa familj. och nu pratar jag inte om de närmsta åren, utan när jag upplevt allt jag vill uppleva själv. så kanske vid 25-30. vem vet? jag kanske ändrar mig. men jag tror att man får en bättre relation och kan relatera till sin dotter/sons liv mer desto yngre man är.

där har ni en del av mina framtidsplaner. men som sagt. min framtid, lika väl som jag, kommer vara spontan. och jag ser fram till när jag är 30 kanske, och se om det jag ville göra när jag var yngre har uppfyllts.

nu ska jag fortsätta plugga som jag faktiskt höll på med

puss & kram​

Likes

Comments

I´m so sorry

Har då inte bloggat på en evighet, Och det pågrund av att jag helt enkelt inte har haft tid ork eller intresse. har inte haft någon fantasi och inget att prata om. men nu är bloggen i full gång igen. kommer vara igång nu och jobba mycket med den, denna månaden är mitt mål 1000 läsare, ingenting egentligen. men alla måste börja någonstans. och just det gör jag, sen får vi se om ni tycker min blogg är intressant.

Nu tänkte jag faktiskt yttra mina åsikter om falska vänner. vad är falska vänner? ja man kan ju faktiskt inte säga falska VÄNNER, för är en person falsk, då är den personen ingen vän och så är det bara. end of disscution. och till alla er som läser detta, kan säga redan nu. jag är ingen ängel, jag har också varit dum. men när kam kommer till stadiet att man inser sina brister, då har man inget att skylla på längre. jag har snackat skit, jag har varit falsk, jag har gjort dumma grejer. men jag har alltid, alltid lärt mig en läxa. och det är inte förens nu tror jag, som jag har insett vilken onödig energi man lägger på att prat illa om andra människor. vad hjälper det? jo man mår nog faktiskt bättre för stunden, när man sitter där och de andra håller med. man får sig själv se bra ut, man lyser lite. men sen då? när du är personen dem sitter och pratar om?

För så som jag tänker, är man kapabel att prata illa om en person, kan man prata illa om vem som helst, nästa gång är det du själv. och det är så... jag kan inte ens förklara det med ord, man får så lite respekt. man kan inte ens respektera sig själv, enligt mig. man förtjänar ingen respekt.

Men det värsta av allt är att sedan umgås med personen man försökt prata ner. real friends? no.

Man är så ensam om man pratar skit. och speciellt om man pratar om sina vänner, då har man verkligen inte några vänner. man försöker få vänner, man försöker komma in i gängen, och tar till skitsnack som verktyg. men det är det sämsta, lojalitet. lojalitet hela vägen. det är det enda som gäller, för att förtjäna respekt och tillit. och en äkta vän, är mer värd än 100 falska. creds till min mamma, som uppfostrat mig med det ordspråket. för det är ett av de bästa jag lärt mig.

Nu har jag fått ge lite tips och skriva av mig lite, och nu ska jag sova. imorgon ska jag upp tidigt och gå till skolan, alla kärnämnena har jag lektion i imorgon. Mysigt värre.

Puss och kram

Likes

Comments

just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. va nyss ute och mötte andreas, vi gick hem till mig och han somnade i min säng. min säng är den bästa.

senare så kommer en kompis från trollhättan och hämtar upp mig så ska vi åka upp till billingen och prata osv. så himla mysigt! alltid lika kul när folk från min hemstad kommer och hälsar på. all kärlek till er. när hen sedan åker hem ska jag ut med flora en stund, vi ska dra till stan och käka. sedan ska jag hem och plugga, som jag verkligen måste göra... och nej, jag orkar inte egentligen, men jag är tvingad... 

​åhhhhh,​ ​ångesten är on point 

kram

Likes

Comments

tänkte göra ett snabbt inlägg.

just nu sitter jag i skolan på svenska lektionen, vi skriver om en argumenterande text. jag valde att skriva om skönhetsideal för barn. hur mycket finns det inte att skriva om egentligen? vissa saker man hittar på internet är helt... helt sjukt. att man plastik opererar en 8-årig liten flicka. hon har ju ingen vetenskap, eller kunskap om vad hon gör. det är inte mammans beslut att ta, det är så himla fel anser jag.

så det skriver jag om just nu, men just nu kommer jag inte på någonting att skriva. men så är det ibland.

kram.

bild ifrån i somras med philippa

Likes

Comments