Header

Jag har kommit på mig själv den senaste tiden att jag spenderar alldeles för mycket tid med huvudet stirrandes ner i telefonen. Sociala medier är fantastiskt på många sätt men också väldigt otäckt när man känner att det går över styr. Jag väljer därför att inte vara så aktiv här längre. För mig är det svart eller vitt, jag kan aldrig hålla en lagom nivå och då blir det svårt att bara ha bloggen får att få skriva av mig som tanken var från början. Tråkigt men sant. Försökte även att lämna Facebook, men de verkar ha ett stadigt grepp om en när man väl har skaffat en profil. Välkommen tillbaka fick jag ett mejl skickat till mig när jag loggade in på Spotify som jag tydligen har synkat med Facebook. Aja, jag raderade appen istället och även Instagram. Dock kommer jag inte försvinna där utan kommer gå in när jag vill lägga upp någon bild, men det är enklare att låta bli att bara scrolla flödet när man aktivt loggar ut och kanske till och med raderar appen. Två dagar utan sociala medier har resulterat i 60 pepparkakor och en hel drös med lussekatter. Bullmamman i mig kom fram och måste säga att det var extremt skönt att inte behöva fota kalaset och visa er hur duktig jag är på att baka. Jag har dessutom känt mig otroligt närvarande med mina barn och sambo. Vi har pratat med varandra på kvällarna och tittat varandra i ögonen..sjukt att det ska kännas nytt på något vis.

Jag får se, kanske skräller jag med ett inlägg då och då när jag verkligen vill skriva av mig och ni som vill se mer av mig så finns jag som sagt fortfarande på instagram under namnet Linneasofiaa.

Trevlig kväll vänner!

Likes

Comments

Godmorgon måndag🌟

Blev ju lite mysigare att kliva upp veckans första dag när julgranen stod klar i matsalen och Jesper tände första ljuset till frukosten och läste versen om första advent 😳😂 juligt värre.

Det är stort att få skapa sina numer egna familje traditioner. När jag var liten var att få klä granen det mest juliga och mysiga jag visste. Mamma satte på absolut christmas på högsta volym och vi skrattade alltid åt alla roliga pynt Elin och jag hade gjort på dagis när vi var mindre. Varje år var vi lika spända på om julgransbelysningen skulle fungera även detta år. Det var det första mamma kollade när jullådan togs fram. Håll tummarna nu sa hon alltid. Sen jublade vi i kör när det lyste som bara den. Vad vi hade gjort om det inte hade fungerat vet jag inte, för jag tror det där gamla ljusen fungerade varenda gång år efter år. 🎄

Likes

Comments

Avslutade helgen med ett träningspass, ett riktigt skönt och välbehövligt ett 👊🏻

Uppvärmning:
1000m rodd

Samarbetsövningar med medicinboll (4 kg) för bålstyrka. Exempel, båda ligger i "sittups position" bredvid varandra fast med fötterna en aning ovanför golvet. Den ena kastar bollen i sidled och den andra fångar den med en kroppsvridning åt motsatt håll mot sin kamrat och kastar den sedan tillbaka. 10 repitioner x3

Sen..

Den ena jobbar 6 st toes to bar och den andra jobbar med fötterna i trx band och stöttandes med armbågarna mot en matta och drar upp knäna mot magen 12 repitioner. Upprepa 5 varv.

Vi avslutade med en wod innehållande burpees. Och allt som innehåller burpees är så in i helvete jobbigt..

Amrap 10 min
Deadlift x1 rep
Power clean x1 rep
Front squat x1 rep
Push press x1 rep

5 burpees vid viktnedsläpp

Avslutade med stretch och plankan 👊🏻 pjuuu 💦 Svettigt men kul!

Nu ska vi käka go middag och se så mycket bättre på playen som vi missa igår. Trevlig söndag och första advent vänner 😘

Likes

Comments

Det blev en förmiddag i ishallen ❄️ Ingen var lyckligare än Frans. Som han har tjatat om att åka skridskor den senaste tiden. Han ramlade och slog sig, men hade lika roligt för det och ville alls åka hem. Övning ger färdighet och snart åker han med all säkerhet om pappa 😏

Den här filuren var vaken i 1 min sen somnade han till ljudet av ismaskinen..😍

Likes

Comments

Läsa bok mamma
Frans känner in rummet efter vi möblat om lite, allt för att julgranen så småningom ska få den bästa platsen. Vi hann aldrig få upp den igår, vi hann inte åka skridskor heller..haha. Vi städade lägenheten istället 🙈

Idag sov hela familjen till 08:30 så skönt 😍 Fördelen med att dom la sig senare igår 🙌🏻💤 Frans hade show på kalaset, plingade i glaset och reste sig och sjöng ja må du leva helt själv inför en hel drös med folk. Lagom stolt han var idag när vi påminde honom om det.

Ser ut att bli en fin dag idag, får se vad familjen hittar på, kanske skridskor idag istället? ☀️❄️

Likes

Comments

Spenderar lördagskvällen i Söderköping och 75 års kalas 👯 Frans roar sig med leka med snapchatfiltrena, men undra vilka som tog över och har roligast? 🙈😅

Hoppas ni har haft en toppen lördag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Osminkat, urtvättat, amningslinne och en rejält utväxt pyjamas på Gustav, ja glammigare blir det inte denna lördagsmorgon 💁🏼 Idag är vi lite kluvna här hemma, ska vi julpynta eller åka skridskor? Det är den stora frågan. Återstår att se..

Jag fastnade i en bok igår och kom inte säng förrän efter midnatt 😱 Sent för en småbarnsförälder. Jag ska berätta om den när jag läst ut den. Det är en självbiografi och fängslande kan man lugnt säga att den är!

Nu kickar vi igång helgen vänner 👯

Likes

Comments

Kan man fota sina barn för mycket? I sådana fall ligger jag nog i riskzon 😂🙈

Nu sover dom iallafall dom små liven 💛 Vi har haft en mysig eftermiddag tillsammans med Lisa. Fikat på äppelpaj och gungat högt i parken, en riktig höjdar fredag. Ikväll saknar jag Jesper massor, skulle gärna vilja ha honom bredvid mig i soffan. Han köpte blommor till mig innan han åkte iväg i eftermiddags. För att jag älskar dig sa han. Gulligt värre ❤️ Tror faktiskt jag skippar tv:n ikväll och tar fram en av många olästa böcker ur bokhyllan..mm så får det bli.

Hoppas ni får en mysig kväll✨

Likes

Comments

Mindre än en månad kvar nu och jag börjar få lite julfeber. Imorgon ska vi klä granen till Frans stora förtjusning. Han har även fått för sig att tomten bor här i husets tvättstuga..skulle så gärna vilja se julen genom hans ögon. 😍🌟 Vad passar inte bättre när första advent står inför dörren än en liten jullista?! Shoot!

Knäck
/ Ischoklad, trots att jag inte tål knäck men ischoklad är så kräkvarning..😫
Grönt / Rött
Lussebullar / Pepparkakor
Last christmas / All i want for christmas is you
Sunes Jul / Mysteriet på Greveholm
Julfilm / Julmusik
Varm choklad / Glögg
Russin / Mandel
Köttbullar / Prinskorv
Julpynt / julgran
Köpta / hembakade pepparkakor
Russin / pärlsocker på lussekatterna
Paradis / Alladin..ingenting tyvärr, chokladaskar är en nötallergikers värsta mardröm 😱
Carola / Justin Bieber

Granen 2014, glittrig, plastig och alldeles underbar

Likes

Comments

Man får inte hoppa i sängen Frans!
Okej, mamma.

.......

Idag är det fredag och Frans är ledig från föris. Alltid lika mysigt att äta frukost länge utan stress och göra precis som vi vill. Som exempel hoppa i sägen, fast man kanske inte får.

Annars har vi inga stora planer idag, Jesper har bortamatch och barnen och jag ska träffa Lisa, en vän senare. Mysig start på helgen som närmar sig.

Hoppas ni får en grym fredag!💃🏻

Likes

Comments