Header

And I know you’ll find someone who gives you the time I didn’t give to you

I’m running low

I’m sorry but I have to go

Likes

Comments

sommar, skolan, åsikter

anledning till dålig uppdatering är för att jag idag legat hemma och varit sjuk, sedan så har jag haft brist på inspo helt enkelt. Men vet ni? jag har fått tillbaka min öroninflammation igen! Vet inte om ni kommer ihåg men i februari hade jag öroninflammation typ 3 gånger, nu har jag fått tillbaka ytterligare en gång. suck. Jag vet inte om jag är svag men ligger och gråter om kvällarna för är så jävla trött på det här nu, inte kunna sova pga smärtan, vakna när värktabletterna gått ur kroppen. jag bara orkar inte helt enkelt.

Imorgon ska jag i alla fall till skolan. Vi har en håltimma, vi ska gå och äta glass på spanskan och so:n. Och jag ska ha betygssnack med min spanskalärare medans vi har svenskalektionen på morgonen. Så vi har cirka en lektion vilket är musik. såå chill! slutar 10 i 2 också, i love.

Likes

Comments

sommar, vänner, Allmänt

Hola!!! Jag har precis vaknat upp efter en powernap på 3 h. Haha, varför är detta så typiskt mig? Jag somnar exakt alltid när jag kommit hem från skolan. Idag har jag dock gjort lite saker innan, först fick jag, Ella och Zara en spontanidé att dra och käka glass. Så vi gick och gjorde det, vi satt i solen med Malte på gräset. Såå mysigt. Sedan när jag kom hem la jag mig i en solstol och solade och efter det kollade jag på lite youtube videos i sängen och såklart somnade jag. Jag ser det som en fördel för då orkar jag vara uppe lite längre och se eotb ikväll.

Jag har dock inte tagit några ordentliga bilder så ni får två snaps från dagen.

Likes

Comments

vänner, sommar, Allmänt

​Hej hörrni! Jag kom hem för en stund sedan. Lite spontant sådär kom vi på att vi skulle på IFKs match. Det var nämligen så att Elin, Alex och Josse var hemma hos oss för att fira morsdag. Så nämnde Alex att han hade biljetter till matchen och så kom vi på att vi kunde gå. Fem i halv 6 åkte vi hemifrån och matchen började halv. Så var vi tvungna att hämta biljetterna och lämna bilarna på  World Class, så kvart/tio i 6 kom vi till arenan. Äsch, tror inte vi missade något viktigt. Matchen slutade i alla fall 0-0. Hade ju hoppats på att dom petat in något mål.
​Intressant match var det i alla fall under andra halvlek, första var nämligen väldigt seg. Nu ska jag duscha och sedan blir det nog sängen, skola i morgon men det är så skönt för vi är typ klara med allt så vi kan bara chilla hela veckan. Betygen sätts på tisdag, så skönt!!

Likes

Comments