Header

Vill till Stockhoooolm! Tur att en månad går snabbt.

Likes

Comments

Just det! Jag har ju en blogg också, har helt glömt bort det denna helgen. Joke. Jag har bara inte orkat blogga, gör egentligen inte det nu heller, men vad gör man inte. Okej live uppdatering: Ligger i sängen och kollar the vampire diaries. BÄST. Team Delena vilka är på?? Har sammanlagt idag kollat 6 avsnitt, men har sjuukt ångest för har massor som jag behöver göra idag. Jaja det får vänta.

Fyfan vad jag är tråkig, ni får ursäkta mig. SEE YAAAA

Likes

Comments

Till min Shawn! Sjukt taggad, hoppas bara jag får meet & greet med... men det får jag endast veta om ungefär en vecka.

Likes

Comments

Torsdag och idag är det skola, var ju faktiskt inte där igår för jag kände mig sjuk, och idag känns det bara värre. Ni vet när man är mitt emellan att vara sjuk och frisk? Så känner jag mig. Idag händer inte alls mycket.. Ville till stan med Sandra men hon ska plugga, så de blir inget med det. Ska hem, äta och bara ta det lugnt för en gång skull. Eller det var väl lite och ta i, ska städa mitt rum också.

Helgen ser ut så att jag kanske ska sova över med Ella och Zara, vi får se. Sedan händer nog inte mycket.
Just det! Har skaffat tinder också.. Hehe världens mest patetiska app men fett roligt! Jag och Ella satt och as garva på spanskan åt en kille vi hittade där, herregud vad roligt det är. Älska tinder.

Likes

Comments

Dessa är mina nya favoriter! tycker dock om den vita mer än svarta, den sitter liksom mycket bättre på, dock är den svarta snyggast haha. Dom är så sköna för dom har ingen bygel vilket jag ÄLSKAR, hatar att ha bh på mig därför passar dessa mig perfekt. Synd bara att dom var lite försmå...

Likes

Comments

Godmorgon sunshines! Idag är det tisdag vilket betyder min Morfars födelsedag, han fyller 75år idag så måste bara ge honom en liten rad här på min blogg, grattis bästa morfar. Jag ska hem till honom efter skolan och där ska vi äta exotisk planka. Tipsar det starkt, så otroligt gott!

Idag är verkligen en bra dag, vi började första lektionen - svenska med att prata om våra mål och hur vi vill ha det i klassen, för vi har ju ganska rörigt i våran klass. Jag vet inte om jag berättat det förut men vi har i alla fall det. Det var skönt att prata om det, verkligen.

Nu ska jag fokusera på SOn, uppdaterar er senare, Har även planerat en liten haul till er som kommer ut i kväll eller i morgon, Har köpt fetaste bharna som jag verkligen måååste skryta lite om här. Haha, skoja men ni ska bara se! Håll utkik

Bild på mig, Elsa och Jonathan 

Likes

Comments