Nu har jag börjat blogga på improveme.se istället. Ville att allt skulle vara helt nytt nu när jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Så fortsätta att följa mitt liv genom att klicka här. Ses där! :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger hemma med min förjävliga förkylning och tycker synd om mig själv, haha. Nä men har hostat hela natten, så att sova gick inte så bra. Och min astma medicin gör mig helt skakig. Får alltid svårare att andas när jag blir förkyld. En förkylning för mig är ett rent helvete. Men det är bara att stå ut. Tur att jag har en sån underbar mamma. Hon gick ner till affären imorse och köpte vecko revyn, kakor, varma koppen, juice och te. Vilken lyx! 

Börjar ju som sagt praktiken imorgon. Så dit måste jag gå trots att jag är sjuk. Vill inte sjukanmäla mig första dagen direkt.. Eller borde jag det? Aa jag vet inte faktiskt. Får se hur jag gör! 

lite synd att man lyckas bli sjuk såhär nu till helgen. Hade visserligen tänkt att ha en lugn helg, men ändå!! Aja, får väl passa på att städa och göra såna tråkiga grejer som ändå måste göras. 

Åh saknar att vara brun. Är blek som ett jävla spöke nu.. Men det blir det förmodligen ändring på snart. Ska börja sola igen. spik! 

Likes

Comments

Det är så svårt att hålla bloggen uppdaterad när jag endast kan blogga hemifrån. Har inte varit hemma så mycket faktiskt och när jag väl har varit det har jag inte haft någon tid alls! Det har varit ganska mycket dom senaste dagarna. Och det kommer det fortsätta att vara ett tag framöver. Men ska försöka hålla bloggen hyfsat uppdaterad iaf! haha vet inte riktigt vad jag ska blogga om dock. Tycker det är så tråkigt att bara skriva om vad man gjort idag o vad man ätit. För det är väl inte så kul att läsa? hmm.. ska fundera lite på vad jag kan skriva om så det blir roligare att läsa! 

Har fått praktikplats på MQ iallafall. Så som jag uppfattade det kommer jag få hjälpa kunderna med rådgivning om kläder osv. Så det kan säkert bli kul! Börjar redan nu på fredag. 

Likes

Comments

Har inte haft någon tid alls till att blogga! min mobil är trasig så kan inte blogga någon annanstans än hemma.. men det blir det ändring på inom kort! :)

Var ute både igår och i förrgår. Jag var på F12 med Maya och hennes killpolare. Var hur kul som helst! Dock är jag rätt bakis idag.. Men det var det värt haha! 

Som sagt, min mobil är ju trasig. Så har tagit lite bilder från Mayas insta. Ska be henne skicka lite bilder till mig senare, så lägger jag upp dom.


Vi träffade på Adam Kanyama och hans producent också, dom var riktigt trevliga faktiskt! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska alldeles strax iväg till sam med pami. Vi ska ha en chill myskväll. Det var ett tag sedan jag träffade honom, så det ska bli kul! Jag orkade inte laga till någon middag så det fick bli lite proteinfluff med turkisk youghurt och banan. Man blandar bara proteinpulver med vatten och ställer in i kylen ett tag. Sen blir det ungefär som chokladmousse fast nyttigt! skit bra! 

 Ser kanske inte så gott ut, men jag lovar er, det är det! :)


Likes

Comments

Var inne på Mango en snabbis idag. Pamela skulle fixa med lite papper angående hennes praktikplats. (själv har jag ingen än och vi ska börja praktisera redan nu på fredag. fan.) Hur som helst så passade jag på att kolla runt lite. Brukar oftast inte handla kläder där. Men jag insåg att de faktiskt har riktigt snygga kläder! 

Fastnade bland annat för den här grymma jackan! Börjar väl ändå bli dags att leta efter en lite varmare jacka eftersom skit kylan snart är här, så därför tänkte jag rekommendera om den här. :) 

Klicka här för att komma till jackan! 

Likes

Comments

Idag gick jag första dagen i skolan. Ganska skönt att vara tillbaka. Och åh det var så himla kul att träffa alla igen. Fick mig att inse hur mycket verkligen jag har saknat dom. Är faktiskt rätt så taggad inför att börja igen. Den här gången ska jag lyckas! Även om det betyder att jag missar en kväll ute för att jag har plugg att handskas med. Nu jävlar!! :)


Hann inte ta någon bättre bild imorse. Det var, som vanligt, en ganska stressig morgon.

Likes

Comments

Saker o ting ser annorlunda ut idag jämfört med när jag bloggade senast. En hel del har förändrats. Riktigt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Det känns som om jag äntligen kanske är på rätt spår. Så nu har jag bestämt mig för att jag gör ännu ett försök till att börja blogga igen. Det är ju trots allt ett roligt tidsfördriv! 

Som det ser ut nu kommer jag att flytta inom kort någonstans söder om stan, oklart vart exakt än så länge. Då är det ju bra att jag har bloggen ifall mina kära vänner här på ön, som jag tyvärr inte kommer kunna träffa lika ofta, är nyfikna på vad jag har för mig. :)


Likes

Comments