Jag har märkt nu efter några år som vuxen att jag inte kan göra allt själv utan hjälp, även fast jag kanske inte hela tiden säger till dem jag älskar att jag är så glad över den hjälpen dem ger mig och att jag är lyckligt lottad i den familjen jag har.
Jag hoppas att detta inlägg kan få dem att veta hur mycket jag uppskattar deras kämpande med mig att jag ska må bra, även fast de är väldigt svårt för mig att säga de så ska hela min familj och släkt veta hur glad jag är över att ha med er i min familj, jag ser det som ett privilegie att ha de!
Jag har fortfarande svårt att be om hjälp men också att ta emot den som jag får, dem är dem bästa man kan ha, alla som känner mig och vet vilka svårigheter jag har så fattar man ibland varför jag känner mig så misslyckad för att jag måste be om hjälp för att kunna klara mig, men detta har varit sedan jag va liten att jag vill ha hjälp men har så jäkla svårt att be om hjälp.
Tack igen bästa familjen att jag har er i mitt liv❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Tankar

Likes

Comments

Imorgon blir det Alperna en hel vecka med min familj att bara åka skidor och ta de lugnt, inte stressa utan leva livet i dess nu som finns nu, bara älska ditt liv och alla runt dig! Inte hålla på att spela så mycket för att verka hur underbar som helst! Allt är en framåt pik just! Love it
#alps #familytime

Likes

Comments

Äntligen har de blivit dags att snart ta ett nytt steg i livet, de blir flytta hemifrån och få känna mig vuxen på riktigt, jag har tänkt på att när jag inte kan säga eller visa vad jag känner så försöker jag byta de mot andra ord eller visa de på något nytt sätt, jag vill inte framstå som bitchig men de är jag inte, känner bara att jag inte kan säga och berätta de jag vill för att det är som en spärr inom mig som inte går!
Jag är inte bitchig någon stans och vill inte framstå som de, jag är glad för de jag har men ibland är de svårt att visa och göra så att andra personer kommer förstå mig, de är bara så jag är som person och de är inte bra att göra de ibland! Jag känner bara att jag kan framstå som en bitch och otrevlig om man inte känner mig, hur mjuk och känslig jag är! Jag har en fasad som får mig att framstå hård för att jag har fått nog med skit och hur jag ser ut eller vad jag gör! Hur ett samhälle kan bli så förstört bara av att det finns vissa som tycker att alla ska finnas där, de är så dumt att det finns vissa personer som är så! Man får va som man vill, kanske inte utrycka sig som man vill för att man ska tänka på att kommer jag kränka någon med den behandlingen som jag säger nu!!


Detta är inte ett sammanbete

Likes

Comments

Hej igen
Jag har varit tyst ett tag då det har hänt en massa saker i mitt liv som gör att jag blir upptagen!
En liten checklista vad jag har gjort:
Nytt jobb✔️
Lägenhet✔️
Pluggat✔️
Nu när detta har hänt så har allt blivit mer uppklarat, jag trivs jättebra på mitt jobb, gick ut med ett C i företagsekonomi 2 och jag ska flytta till en egen lägenhet om typ 1 månad
Jag känner att mitt liv har en väldigt hög pik just nu och älskar det

Likes

Comments

Idag har det varit en skitdag överlag, känner att det finns så mycket jag vill göra men sen blir de att jag gör noll, jag känner mig som ingenting när det händer och mår så dåligt. Det har varit ett tag sedan jag bloggade nu och det är lite som har hänt, jag sitter utan jobb och jag pluggar på distans, jag vill känna att jag gör rätt och att det går bra jag vet redan själv innan att jag kanske inte har gjort de jag skulle göra men ändå. Jag känner att mitt huvud är med men inte min kropp, känner ibland att jag tänker osunda tankar om mig själv och hur min närhet skulle vara om jag inte fanns något mer. Känner varje dag att min kropp bryts ner bit för bit och att min glada utsida kan verka va skit bra, jag vet själv att jag vill leva men inte i den situation jag har just nu. Jag vet själv att mitt liv fram tills nu har haft missöden, jag har förlorat någon jag älskar sen att man får sen ny person in i ens liv som känns som ett syskon för att vi berättar allt för varandra. Men de är ganska få som fattar vad som försiggår inne i mitt huvud, hur jag känner press på mina axlar av inget som finns här men de har funnits. Jag saknar att kunna va perfekt helt felfri, men jag vet att de kan vara svårt ändå känner mitt huvud att jag ska köra allt jag kan skit i va riskerna är utan bara köra för att få ett bra och glatt godkännande, att jag har gjort det som skulle göras.

Likes

Comments

Jag hade idag tänkt att skriva om den diagnos jag har och det är ADD, denna diagnos är inte synlig och då kan man inte döma en person beroende på hur dem ser ut. Attention Deficit Disorder (ADD) är en av de tre olika diagnoser som finns under Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). För att man enkelt ska kunna dra en slutsats så har jag den diagnos som man är inte hyperaktiv av, det som jag tycker är bra är att det finns medicinering för det, när det gäller medicinering så hjälper det mig på traven i min vardag, den botar inte mig som t.ex. penicilin. Utan den är mer som en liten knuff i ryggen när jag tycker att det blir jobbigt och svårt.

Jag känner att bara för att jag har en diagnos så ska jag inte skämmas, de är det sista jag vill och ska göra. Jag tycker att alla som har en diagnos ska känna att det är deras superkraft inte att man ska må sämre av det, jag vet själv att förut kunde jag tända till att bli arg på 2 sekunder, det är inte något jag är stolt över och det finns massa saker som jag har gjort och kommer säkert göra som jag kommer ångra. Det finns många gånger att jag känner att jag inte räcker till, utan att jag vill göra något för att förbättra mig men när jag själv försöker och det slutar oftast med att jag stjälper mig själv och allt blir bara pannkaka.

Likes

Comments

Vilken dag det har varit idag, inte en lugn stund kände nu på kvällen att det var bara att ta en kopp te och sätta sig och starta en ny blogg. Jag har förut haft bloggar men det har inte gett något för mig, men nu känner jag att det är utmärkt. Jag har tänkt att berätta om min vardag med ADD och hur en påverkar mig. Jag vill ge min sida för att det finns väldigt många i världen som ser ADD och ADHD som en sjukdom och dem tycker jag inte om bara för att jag har en diagnos som gör att jag inte uppfattar saker lika snabbt som vissa.

Jag vill också att ni ska följa med mig på min resa i mitt huvud mina tankar allt sånt som jag vill berätta, jag satte mig innan nu och kollade på hur många bloggar det finns om ADD och det är mest föräldrar som skriver om sina barn och hur dem säger att dem har en blogg för att ventilera sina tankar. Den tanken finns inte i mitt huvud, jag märker att idag har jag irritation i min kropp och de vill jag inte ha men jag känner att det finns ibland så små saker som jag kan irritera mig på. Jag håller också just nu med ett medicin byte och jag märker redan på mig att jag kan säga mer vad jag känner och tycker, jag vill inte att folk ska döma mig bara för att jag inte gör som alla tycker utan jag tycker att det jag gör är rätt men oftast så är det inte så.

Jag har försökt så mycket att prata med någon men det slutar ofta med att jag inte litar på någon och allt jag tycker och tänker växer i mitt bröst som en klump, det blir sen att bara något fel händer så bryter jag ihop fullständigt. Jag skriver oxå för att min familj ska fatta hur jag mår, hur vilka saker som folk säger får mig att vilja skrika men jag gör inte det för att jag inte vill eller vågar.

Likes

Comments