​Hej förslår för att jag inte har bloggat på ganska länge men jag har helt glömt bort.

Igår på söndagen så hade jag fotbollsmatch. Jag vet inte vad laget vi mötte heter men vi vann med 4-2. Jag spelade högermitt och vönstermitt. Jag gjorde tyvärr inget mål den matchen men jag va nära😂 

Idag har jag inte gjort så mycket jag har bara haft skola och snart ska jag på fotboll⚽️ Mycket fotboll i det inlägg⚽️😂 

Jag tror jag ska börja använda fler emojis i mina blogginlägg för jag har inte använt så många emojis❤

Hejdå nu ska jag sätta på mig mina fotbollskläder❤⚽️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag hade jag ridning. Med min kompis Linnea. Vi heter likadant😂. Men det var ju andra som också var med och red. Vi hade hoppträning och jag tycker det gick ganska bra.

Idag var det också första dagen efter lovet. Själv tycker jag att det var ganska tråkigt att skolan började redan idag lovet har gått så fort.

Efter ridningen har jag inte gjort så mycket förutom att måla min lillasysters naglar lila. Min lillasyster är 3 år och fyller 4 år i år om ni undrar. Det nagellacket jag använde ser ni i en bild här under. Fast jag vet inte ricktigt vart man kan köpa det för när jag köpte det här nagellacket så köpte jag det i en box med ca 16 nagellack, jag köpte det iallafall i affären Primark i London.

Imorgon tar alla tjejer (nästan alla) i min klass spruta och jag är inte taggad.

Hejdå❤

Likes

Comments

​Hejsan på er! Idag har jag inte kunnat uppdatera för att jag har varit på fotbollscup men nu har jag varit hemma ett tag. Men fotbollscupen gick super bra för vi kom 1:a i cuppen. Bra spelat alla som var med. Första matchen vann vi med 5-0 andra matchen blev det 1-1 tredje matchen vann vi med 1-0 fjärde matchen vann vi med 2-1!  

Men tänkte svara på lite fotbollsfrågor!

1. Vilken är din favorit position? Min favorit position är höger mittfältare.

2. Vilken är din andra favorit position? Det är nog mitt mitt.

3. Vilken är din tredje favorit position? Det är nog vänster mitt.

Så det vara mina frågor😂❤Hejdå❤

Likes

Comments

Följer ni mig på musical.ly? Ifall ni inte gör det så heter jag Linnea.Lindberg och sen har jag ett annat konto med 2 kompisar som heter Swedish.Girls.Ly följ dem kontona så blir jag super glad.

Jag tänkte att ni kanske vill lära kanna mig bättre så jag kommer svara på fem frågor.

1. Hur gammal är du? Jag är 11 år och fyller 12 år i sommar

2. Vilken ör din favorit färg? Lila, Råsa, Blå, Grön och Vit tror jag.

3. Vilket är ditt turnummer? Mitt turnummer är 13. Jag vet alla tycker typ det är otursnummret. Men ända gången jag har vunnit på godishjul på grönalund eller Liseberg eller någon annan stans då vann jag med numret 13.

4 Vilka är dina favorit sporter? Mina tre favorit sporter är Fotboll, Gymnastik och Ridning.

5. Vad heter du i mellannamn? Sophia.

Det var alla mina frågor.

Jag hoppas att ni gillar när jag svarar på frågor.

Men nu såg jag precis att klockan är över 20:00 så nu ska jag skynda mig och kolla på Ullared!

Likes

Comments

Imorgon ska jag på fotbollscup så då kommer jag kanske inte kunna uppdatera. Vi får se ifall jag kan. Men idag ska jag försöka uppdatera fler än tre gånger men vi får se hur det går med det.

Vad tycker ni om min nya profil bild jag gillar den fast tyvärr så ser man inte mitt ansikte på bilden men det gör nog inte så mycket. Jag kommer nog byta profil bild någon mer gång men just nu har jag denna❤

Nu ska jag äta äta lunch så vi syns senare Hejdå❤

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat förns nu. Men jag gjorde ett blogginlägg förut men sen råka jag radera blogginlägget och då skulle jag göra om blogginlägget men då kom våra gäster och då kunde jag ju inte blogga. Sen när dem hade åkt så fick jag leta efter mitt påskägg. Efter jag hittade mitt påskägg så åt jag godiset och nu bloggar jag.

Det var hela min dag så jag tänkte svara på lite påsk frågor🐥.

1. Firar du påsk? Alltså jag kanske inte firar jätte mycket men jag letar påskägg, pyntar lite och äter lite påsk mat.

2. Favorit påskgodis? Jag vet inte om ni vet vilken godis jag menar men det är en gul höna eller typ en kyckling som har typ marshmallow i sig.

3. Vad är det bästa med påsk. Att man får leta påskägg med godis i och att man får lov.

Det var allt för mina påsk frågor men vi syns kanske senare idag HEJDÅ🐥.

Likes

Comments

Hejsan på er! Jag sa ju att jag skulle blogga när jag hade kommit hem och nu har hag varit hemma länge och inte bloggat för jag har helt glömt det men jaja. Jag tycker vi börjar redan från när jag vaknade.

Ca kl 10:45 så vaknade jag och kollade på youtube och sen ca kl 11:00 så kom mamma och skulle väcka mig för jag behövde gå upp för vi skulle åka iväg. Då gick jag upp efter några minut och åt frukost och fixade mig. Sen ca kl 12:00 så åkte vi iväg (till min farmor om ni undrar). När vi var framme vet jag inte hur mycket klockan va men sen var vi där ett tag och sen åkte vi och köpte fika och sen åkte vi tillbaks och åt den. Sen var vi där ett tag till och sen åkte vi hem. När vi kom hem så var kl middags tid så då åt jag mat. Efter att jag hade ätit så chillade (Stav) jag bara och åt godiset jag hade fått i ett påsk ägg av min farmor. Sen tittade jag på Let's Dance 💃🏾 och sen tittade jag på Finaste familjen. Och nu sitter här och skriver på min blogg. Hejdå ha en bra påsk🐥.

Likes

Comments

Hejsan på er!

Som ni säkert såg i rubriken så ska jag ge er lite info och infon är att på helger och lov så kommer jag försöka uppdatera 2-3 gånger och på vardagar kommer jag försöka upd typ 1 gång kanske 2 gånger det beror på ifall jag hinner.

Tittade ni på 100% vaken inatt det gjorde jag det var super kul. Till er som inte vet vilka som var med så var det Thomas Sekelius, Anty, Joel Wetzel och Kaily Norell som var med. Jag tipsar verkligen att titta på 100% vaken.

Men nu så sitter jag i bilen påväg till min farmor så jag kommer inte kunna uppdatera när jag är där men när jag kommer hem kan jag det. Det kommer kanske lite bilder från när jag var hos farmor när jag har kommit hem.

Ha en trevlig påsk🐥


Likes

Comments

Dagens outfit tänkte jag börja med att lägga ut ibland. Och då kommer jag skrivar vad kläderna kommer ifrån och lite annat om kläderna.

Tröja: Helt svart, lite speciella armar, en liten öppning där bak på tröjan. Vet inte vart den kommer ifrån.

Byxor: Byxorna ser ni inte men det var bara ett par helt vanliga jeans. Vet inte vart byxorna kommer ifrån.

Övrigt: Två inbakade flätor. Mörkblåa naglar med lite glitter på.

Hoppas ni kommer gilla att jag har dagens outfit ibland. ❤HEJDÅ❤

Likes

Comments

Hej! Detta är mitt första inlägg på min blogg. Hoppas ni kommer gilla bloggen. Jag tänkte skriva lite om mig själv först. Jag heter Linnea och är 11 år och fyller 12 år i sommar alltså är jag 05:a. Mina tre favorit sporter är fotboll, gymnastik och ridning så bloggen kommer kanske handla lite om det.

Likes

Comments