Nu har mitt sista sportlov tagit slut. Känns konstigt att det bara är 94 dagar kvar till studenten. Nu tänker säkert ni vadå bara 94 dagar? JA tänk att då är det ändå påsklov och ett extra lov i Maj plus alla helger. Så antal skoldagar är inte så många. Nu har jag uppdaterat här iallafall, så tack för mig. Ps. Blev faktiskt moster i Januari så ni kan faktiskt få se denna fina lilla skapelse, Märta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helg har bestått av tjejkväll och ännu mer tjejkväll. Vi har mysigt och ätit gott och bara pratat i en miljon år. Idag är det söndag tråkigt nog och jag ligger fortfarande i sängen. Idag ska vi baka 10 rulltårtor och jag ska även sy klart en av koltarna jag håller på med. Har inte så spännande liv tyvärr. Ska kanske också träna men det återstår att se. Prioriterar soffan och tårtor före tyvärr.

Likes

Comments

Sen jag skrev sist har det hunnit bli ett nytt år, jag har blivit moster till världens finaste lilla tjej och börjat på min sista termin. Känns konstigt att jag redan gått 3 år här i Jokkmokk, känns som det var igår jag flyttade hit. Men hursomhelst är studentmössan beställd och det finns ingen återvändo.

Livet rullar på som vanligt dagarna ser likadana ut. Skola, UF-jobb och annat smått och gott. I helgen var jag i Ö-vik och hälsade på syster och bebis. Så nu kan jag stolt kalla mig moster Linnéa.

Likes

Comments

Oj, nu var det längesedan jag skrev, 24 maj sen sist. Men sen sist så har jag haft mitt sista sommarlov och det bestod av jobb, kalvmärkning, söder och annat smått och gott. Jag är fortfarande kvar i Jokkmokk och går nu mitt sista år, har en ny lägenhet med min pojkvän och lever livet. Man säger att man ska bli bättre på att uppdatera men jag slänger väl in ett inlägg när jag kommer ihåg att jag har en blogg.

Likes

Comments

Hejsan, nu var det längesen igen jag skrev, men det har inte hänt så mycket på den sista tiden. Jag har varit i fjälls med Johan nästan alla helgen från i slutet av april. Tänk att nu är det endast tre veckor kvar av skolan?! Och nästa år tar jag studenten? Hjälp, tiden går nästan för fort. Som tur så har vi inte så mycket nu i slutet endast mattenationella kvar, sen är typ jag klar med alla kurser, så det är ju skönt. Nu till helgen så åker jag nog till Ältsvattne igen om jag inte ger mamma och pappa den äran att komma hem.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Men livet rullar på som vanligt. Endast några få veckor kvar i skolan innan jag går på lov, som kommer bli väldigt välbehövligt. Ja den senaste tiden så har jag hunnit göra mycket saker som jag dock inte orkar ta upp. Jag är iallafall i Ammarnäs för jag Daniel och Johan far till fjälls imorgon. Finns inte så mycket att säga förutom att jag lever iallafall och att Håkan ha släppt en låt.

Likes

Comments

Tänk att idag är du en vecka gammal, Lillis längtar tills du blir större så jag kan leka dig less.

Likes

Comments

Igår så föddes en liten kille, en kille som jag har väntat på i 9 månader. Min bästa kompis fick sin lilla prins och jag är överlycklig, super grattis bästa ni och nu längtar jag tills jag får träffa er❤️

Likes

Comments