Åkte tidigt till jobbet imorse för att endast jobba 3h, så slängde på mig en klänning! Nu är jag på ärenden med Anna. Vi mötte upp Clara, Paulina och Anna H för en lunch. Ikväll ska jag träffa Sophie!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Köpt ännu ett par nya jeans!! De andra jeansen jag köpte häromdagen är tighta, mörka och känns väldigt höstiga och kommer passa perfekt till ett par boots i höst. Dessa på bilderna ovan köpte jag i söndags när H&m's hemsida hade 50% på de flesta av deras jeans! Så för endast (!!!) 199 kronor blev de mina. Och enligt mig är de SÅ perfekta! Har varit ute efter ett par jeans i just denna färgen (de är mer åt de grå/blå hållet i verkligheten) som inte sitter tight nertill vid benen! Bästa köpet på länge.

Likes

Comments

Likes

Comments

Sov ut för en gångs skull (till klockan 9 haha..) och gjorde iordning frukost för att sedan åka upp till A6 tillsammans med mamma. Fick hem H&ms tidning häromdagen och hittade ett par så snygga jeans där så var tvungen att åka upp och testa dem! Och köpte dem dessutom! Ikväll ska jag kolla på serier och äta tacos ihop med familjen. Älskar lediga söndagar!

Likes

Comments

Gick upp tidigt (06.00) imorse för att gå i stan med Anna för att sedan gå på CX-work pass! Så redan klockan 08.00 var vi klara med dagens träning. Åkte hem för att lägga mig i två timmar, men nu är jag vaken igen! Gjorde iordning godaste frukosten och ska strax fixa iordning mig för jobb. Jobb-helg är på ingång och det känns bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Började dagen med en powerwalk ute i det fina vädret runt nio tiden imorse! Det har varit så himla varmt idag, så svettas bara rann rent ut sagt. Efteråt kom Anna och Clara en stund för att sola med mig innan ja började jobbet 16.30-22. Nu är det läggdags, för imorgon väntas bland annat tidig träning!

Likes

Comments

Jönköping erbjöd ännu en dag med solsken och riktig sommarvärme!! Därför blev det barbent och min nya topp till. Älskar verkligen färgen!. Spenderade en lång-lunch på bryggan med Paulina och Anna. Nu ikväll ska vi tjejer ut och gå lite!

Likes

Comments

Likes

Comments