View tracker

Gick upp tidigt imorse för att åka ut till farmor och umgås med henne några timmar! Haha hon fick även agera fotograf<3. Åkte sedan tillbaka in i stan för att gå på jakt efter något att ha på mig ikväll då det är julfest med jobbet. Och hittade det!! Är så himla nöjd, visar er senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att vädret totalvägrar att komma med snö så får man helt enkelt fixa julstämning så gott det bara går ändå! Så detta blir min uppgift ikväll, att pynta granen (!!!) innan det är dags för att kolla på Wahlgrens värld. Haha ett standard-program här hemma på torsdagar för oss.

Likes

Comments

View tracker

Träffade fina Cassandra idag!! (Alltså kolla på henne???). Vi gick till bryggan för att ta en lunch, vilket resulterade i en lång-lunch/fika med massa girltalk, så himla mysigt och framförallt roligt<3 Mer sånt en vanlig torsdag tack!

Likes

Comments


Godmorgon!! Är uppe tillsammans med tuppen idag, vilket säkert kommer sätta sina spår senare idag. Druckit en kopp kaffe och går runt i favorittröjan innan jag ska ut ochtvingas ta på något varmare! Men är någorlunda pigg iallafall och ska strax köra ner till gymmet tillsammans med Sophie. Efteråt ska vi kolla julklappar<3 Har på mig ett par nya byxor som jag införskaffade mig på Black Friday! De kommer ifrån Bikbok och tycker de är så himla sköna (och snygga!!). Min gröna fina tröja är från Zara

Likes

Comments

Bilder från helgens bravader

Gick upp tidigt imorse för att åka in till jobbet några timmar! Efteråt köpte jag och mamma med lunch ifrån Anna Gretas<3. Så himla gott. Spenderade sedan eftermiddagen med henne och fick iordning här hemma på min garderob (jäkla stökigt alltså). Imorgon väntar en dag tillsammans med Sophie!!

Likes

Comments

Fick hem mina skor i torsdags, men har jobbat så mycket så inte hunnit visa dem än! Är jäääättenöjd och de är så himla sköna att ha på sig<3. Endast 499:- kronor på Nelly!

Likes

Comments

Har spenderat min fredag med bland annat denna tjej<3. Nu har jag ätit pizza från Italienare och en grek med familjen. Väntar på att Anna ska sluta, så att jag kan åka dit och spendera min fredag tillsammans med henne!

Likes

Comments

Gick upp tidigt imorse för att befinna mig i affärerna redan vid 08.00!! Fick med mig denna fina kamera. Kollade lite inatt på elgigantens hemsida och såg då att kameran låg på endast 2890 kronor nu när det är Black Friday!! Blev jätteglad då jag verkligen letat efter en liten då jag tycker min är så himla klumpig, jämför liksom haha.. Så det kommer bli mycket enklare och framförallt roligare att ta kort mer ofta nu!

Likes

Comments

Klickade hem dessa från Nelly i fredags! Spanat på skorna ett bra tag på deras hemsida men aldrig riktigt bestämt mig - förens Fannie lät mig testa hennes. Tyckte de var så himla snygga på! Fick sms från Nelly nu ikväll att de var skickade, så kommer få hem dem imorgon!!

Likes

Comments

Har ätit frukost framför serier imorse och nu hunnit fixa iordning mig inför lite jobb! Jobbar bara några timmar, sedan ska jag hemåt igen för att hjälpa mamma att baka lite inför jul (här hemma har vi redan hunnit äta jul-lunch ute, samt lyssnar på julmusik haha).

Likes

Comments