Hej på er! Tänkte att ni kanske vill se lite hur jag rider så lägger in en liten video här från min youtube-kanal (som ni hittar här). Denna filmen är med mig och förra hästen vi hade (Cairona) men som numera ägs av en duktig veterinär. Har ingen ny film att visa er nu så ni får nöja er med denna så länge, kommer fler filmer allteftersom Dane kommer igång ordentligt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Benskydden till vänster är i en snygg kornblå färg från Showmaster. De är i storlek Full och är i fint men använt skick. För dessa vill jag ha 300kr (plus frakt).

Benskydden till höger är från Lami-cell i storlek L. De är i fint men använt skick och jag vill ha 400kr för dem (plus frakt).

Kommentera här eller skicka ett mail om du är intresserad!

Likes

Comments

​Igår efter att jag vart i stallet och ridit Dane åkte jag och provred denna fina häst. Tjejen som äger henne ville ha en medryttare så jag hörde av mig, provred och ska nu rida denna dam ibland. Hästen som kallas för Sigrid är ett fuxsto på 7 år. Jag gillade henne mycket, hon hade energi, personlighet och var lite busig. Precis som det ska vara haha!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min hästblogg!
Här kommer ni få ta del av min vardag i stallet, tips, bilder, filmer och mycket annat. Kom gärna med förslag på saker ni vill se här i bloggen så ska jag nog ta och lösa det!

Vår (min och mammas) fina häst heter Dane och är ett sto på 6 år. Hon är en hannoveranare från Tyskland och vi köpte henne i Skåne för lite mer än ett halvår sedan. När vi köpte henne var hon inte igång och knappt heller inriden så vi har därför ridit in henne själva och har tänkt utbilda henne minst till medelsvår i dressyr och LA i hoppning. Skulle även vilja testa på lite terräng vilket jag hoppas vi kan göra nästa år.

Vi har hästen i ett stall utanför Borås fem minuters skrittväg från Viktoria Carlerbäcks anläggning och det är där vi rider, antingen i manegen eller i paddocken!

Jag hoppas ni gillar min blogg och att ni kikar in ibland!

Likes

Comments