Hejsan!
Har haft så jäkla fullt upp det senaste, bilen har gått sönder, har bråkat som fan med Lucas och mått allmänt kasst.
Jag har oroat mig över pengar & min mamma beter sig inte så bra just nu men Life liksom.

Idag tänkte jag blogga ganska mycket om
Mitt köpbehov eller ja det är ju inte behövligt egentligen utan det är bara som jag ser det haha.

I vilket fall som helst så skyller jag alltid ifrån mig på alla andra, eller ja på Lucas. Jag skyller alltid på han när jag gör något fel så jag måste ju vara den värsta människan man kan leva ihop med. Ingen jag är stolt över. Det senaste har jag också slarvat med medicinerna igen, jag har bara inte orkat ta dem för jag vill klara mig utan dem men obvs så för jag ju inte det. Jag kan ju säga att det bipolära har slagit till mycket det senaste pga slarvning med medicinerna.

Iallafall så tänkte jag göra lite live filmer typ, (om jag förstår mig på hur det funkar) så får ni se hur det är att leva ihop, två ADHD människor inkl en bipolär. Haha nej men skämtosido så ska jag iallafall blogga lite mer nu och det blir enklare om man dokumenterar det via livevideos.

Så senare tänkte jag visa upp mina köpbehov och prata lite mer om att vara bipolär.

För en stund sedan åkte Lucas till praktiken så nu ska jag försöka sova lite efter att ha gått upp 04:30 och gjort frukost.

Här får ni lite smakprov på mitt bipolära liv och lite annat smått och gott.

Auf Wiederhören!

12:03 första bilden ----> 12:16 andra bilden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Nu är jag i Sverige igen, strax hemma. Igår gjorde jag en liten babbel video om att förlåta. Tänkte även påminna igen om att du som läser är välkommen att fråga frågor. Jag kommer ha en frågestund någon dag framöver men ni får gärna börja fråga redan nu. Skriver mer sen om mina åsikter osv när jag är hemma. Peace outLikes

Comments

Japp. Då ska vi väl börja det första "kapitlet" med en liten introduktion av mig.

Jag heter Linnéa, jag har haft en del problem i livet och många motgångar men även medgångar. Jag har haft cirka en miljon olika bloggar innan, när jag höll på med hästar osv. Men inget som kommer bli likt denna. Jag vill ha denna bloggen som en dagbok, ett ställe där jag kan skriva ut det jag tycker & känner,diskutera och hjälpa andra men samtidigt visa vad jag är intresserad av och vad jag tycker är jävligt roligt. Inredning och kläder är något jag älskar väldigt mycket, samt matlagning och djur. I mina olika inlägg kommer jag vara seriös/oseriös/arg/frustrerad/överlycklig/kanske ledsen, vem vet. Men det jag vill få fram är att jag inte klagar över mitt liv, utan reflekterar över det. Jag kommer nog göra videos, så jag kan få prata lite och vid eventuella frågor eller något du undrar över så kan ni alltid nå mig på Facebook eller mail.

Kram Linnéa

Likes

Comments