Header

Två av mina absoluta favoritlåtar just nu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag haft studiedag och utvecklingssamtal. Vaknade vid 10, duschade och fixade mig i lugn och ro. Så himla skönt då jag inte ens kommer ihåg senast jag hade en stressfri morgon. Vid 12 mötte jag upp Cecilia för lunch på Le Pain. Vi tog sedan bussen mot utvecklingssamtalet och det gick över förväntan. Drog direkt iväg till mitt läkarbesök efter det och nu har jag bara tagit det lugnt hela kvällen. Ska kolla lite PH och sedan sova. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hanna & jag under hennes smink-prov

Hej på er, min dag har återigen spenderars i sängen pga smärta. Var dock iväg och var modell för Hanna som hade sminkprov idag. Så jag fick ta lite tabletter och tog sedan bilen dit när de hade värkat. Hon sminkade mig till en dragqueen vilket jag först var väldigt skeptisk till men det ser ju jätte roligt ut, så det kände jag att jag var tvungen att dela med mig av. Kom hem vid sju och då stod det kinamat hemma och väntade på mig, blev så himla glad. Nu har jag duschat och fixat mig för imorgon kommer jag inte hinna det då jag ska till Cecilia direkt efter skolan. Imorgon kväll vankas det 100-dagars fest på Hard Rock och det ska bli så himla kul! Är jätte taggad! Nu måste jag sova för imorgon kommer det bli väldigt lite sömn, puss o godnatt

Likes

Comments

ETT I TVÅ I TRE I FYRA I FEM I SEX I SJU I ÅTTA

Tänk att det endast är 94 dagar kvar till studenten!! Har lite panik angående att jag inte ens börjat kolla på studentklänning ännu, så det är vad jag har gjort idag. Här är åtta klänningar jag verkligen tycker om. Vill ha något enkelt men samtidigt en söt klänning. Får se vad det blir för något på min stora dag.

Likes

Comments

Min dag har vart långt från bra. Jag fick migrän igår kväll vilket ledde till att jag först somnade vid halv fyra. När jag vaknade var jag helt skakis vilket jag ibland blir under första dagen på lingonveckan. Hade mensvärk från helvetet så jag har spenderat dagen hemma. Jag önska jag haft något roligt att säga. Men här delar jag med mig av två super härliga låtar som jag tycker ni ska lyssna på, musik är verkligen det som höjer mitt humör. Nu är det daga att sova, puss och godnatt hörni!

Likes

Comments

Nu är det snart dags för bal, min är den 20 maj och jag är så förväntansfull. Gick ju på balen förra året också men detta känns mer speciellt då jag tar studenten i år. Jag har beställt en från Nelly, skickade tillbaka den och beställde den igen för kan inte bestämma mig, haha. Jag klär mig ju verkligen bara i svart och gjort det senaste året, så det blev en svart klänning. Vill dock sy om den lite så får se om min faster kan hjälpa mig, men nog om det. Här är 6 av mina favoritklänningar för balen. Alla är från Nelly och är länkade under bilderna. Ingen ligger i någon hög prisklass vilket jag tycker är viktigt då det är en kväll man ska ha klänningen. Så tänk på det loves så hoppas jag ni hittar er drömklänning till balen.

Likes

Comments

Sov riktigt dåligt inatt och det tillsammans med att börja klockan 8 var ingen hitt. Haft en bra dag, lunchen va skit idag men provet gick toppen. Tog en powernap innan jag åt middag med pappa. Efter det tog jag bilen till Lukas och bara myste några timmar. Totalt sätt har jag haft en jätte bra dag och kväll. Nu är det dags att sova så puss och godnatt på er

Likes

Comments

Byxor I Kappa I Linne

Jag älskar nog ingen outfit bättre än ett par skinn-imitationsbyxor, en kappa och en enkel svart topp. Jag har seriöst på mig någon typ av denna outfit tre av sju dagar i veckan.

Likes

Comments

Hur perfekt är inte denna kappan? Älskar den. Jag köpte ju precis en ny grå kappa som jag verkligen är totalt kär i, men hade inte tackat nej till någon av dessa just nu ändå. Vem hade det dock?

Likes

Comments