​hej bloggy

I´m back, har haft väldigt mycket läxor och jobb "ovanligt" men har nu hittat tid till och kunna börja blogga igen. Nu har de första APL veckorna gått och detta känns bra men saknar faktiskt mina sovmorgnar och skolan... har även kommit igång ordentligt med träning och handbollen vilket är skitkul! för ett halvår sen så hade jag en jättebra "Bål" och bra styrka, men när jag fick körtelfeber så slutade jag träna men nu ska jag köra på igen, ska försöka sluta äta godsaker hela tiden! mamma har tagit hem "Mason-jars" hemifrån husvagnen så nu kan jag dricka smoothies med lite inspo känsla. Skulle vilja göra gröna smoothies för att det ska kännas lite bättre så har ni därute tips på gröna eller nyttiga smoothies så let me know! 

Om ni har några frågor eller tips. Linnea.segerstroem@gmail.com 

kram! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jag går nu i ettan på gymnasiet och började den 17 aug 2016, går ett  VO- vård och omsorgsprogranm där jag har en treårig utbildning där jag har GGÄ två veckor och sen har jag APL två veckor så fortsätter det så. I ettan så ska vi "jobba" på ett ålderdomshem och i tvåan så antar jag att det blir LSS - människor med  funktionsnedsättning och sen trean sista året så hoppas vi på akademiska sjukhuset i Uppsala och sen 2019 är jag färdig undersköterska. kommer såklart plugga vidare men vet inte riktigt vad jag vill bli men när jag går ur skolan så har jag ett jobb. 

Jag skulle kunna jobba som Personlig assistent, sjuksköterska, ambulansförare jobba lite vart som men det får vi se då när det väl är redo att börja fundera.

Jag har fått frågor om hur jag vill göra efter studenten? Jo jag vill resa!  jag ska jobba inom äldrevården efter studenten, ska tjäna ihop pengar till en resa och bara få vara "Vuxen" det är vad jag vill. jag vill ju såklart flytta hemifrån men det bestämmer jag nog inte nu:

Likes

Comments

​Idag så fick jag ett samtal från en vårdcentral om att kön till och ta bort halsmandlarna är lång (7mån) och att om jag vill så kan jag opereras i November och då får jag åka till Ö-ron N-äsa H-hals kliniken i Solna, hade tänkt och göra en vlogg och lägga upp på bloggen innan och efter? känns som en bra ide då man kan se mig i videoform och kanske kan skratta lite om morfinet påverkar mig haha. nifår ha det så bra så ses vi imorgon

Likes

Comments

​Hej

idag så har jag varit hemma och tagit det lugnt i nån timme sen drog jag till farmor so precis kommit hem från sjukhuset så hjälpte henne lite med håret och med disk. efter det så drog jag och min kusin Frida till Gränby centrum och skulle köpa några saker, jag köpte svart hårfärg så är numera jättemörkhårig igen och sen ett par solglasögon, och då kanske du tänker "men Linnéa, det är ju snart vinter?" jo men har haft 3 par lika dana. ett par svarta som någon slängde  ett par med mönster och dem åkte av på en karusell på Grönan och nu dessa som jag köpte idag. Imorgon är det studiedag som resulterar mys med mamma, läxor och hjälpa farmor lite :)  men vi hörs imorgon kram.

Likes

Comments

Hej!!
Sitter nu på akademiska sjukhuset i Uppsala och besöker min farmor efter hennes höft operation och hon mår jättebra men har ont, men det är bra att hon är gla och kry💕. Ikväll är det DIF vs AIK och är inte ett dugg intresserad inom fotboll men min pojkvän är det som är där nu och hoppas att det inte blir något slagsmål bara så är jag nöjd. Idag har vi fått ännu en läxa som jag måste göra så har 1 historie uppg och en sam uppg. Men det kommer att gå bra
Ni får ha det bäst kram❤️

Likes

Comments

1. Har klass 1 körkort och kör mopedbil

2.Jag är egentligen mörkblond.

3.Mitt fullständiga namn är Sofia Linnéa Gunvor Segerström

4.Föddes 29 Aug 2000

5.Går vård & Omsorg på Yrkesgymnasiet och ska praktisera inom vård i 1/5 år och plugga 1/5 år

6.Har Dyskalkeli

7.Har spelat handboll i 6 år

8.ska plugga vidare till Sjuksköterska (vad jag vill nu, ksk ändrar mig)

9.Försöker just nu gå upp i vikt...

10.Är konfirmerad men är inte kristen? (Konfirmerade mig nt bara för presenter)
Likes

Comments

Anastasia Dipbrow - Medium Brown
Benefit Gimmie brow - ?
Smashbox Full Expose - black
Isadora Face Sculptor - highlighter, bronser, blush

  • 42 readers

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem från skolan och har städat mitt rum och ligger nu i min nybäddade säng och myser. För någon dag sedan så installerade jag Ios 10 på min Iphone 6s och har märkt att min mobil blivit lite segare? emojis har även bytt utseende så dem blivit lite mer rundare och fått mer skugga och "människor-emojis" ser mer ut som människor nu. Man kan även radera appar som väder, kartor mm. Ganska bra uppdatering men är lite skeptisk. Jag ska även innan jag gör något annat så ska jag skriva ett mejl till mina tränare och berätta hur jag känner och tycker inför de kommande sesången och om jag klarar av och jobba och sen spela handboll, men om jag slutar spela handboll så har jag iaf en plan B, att börja gymma! min kille gymmar så då kanske jag kan gymma med honom och gymma själv såklart. kom även hem och såg att mitt fönster har blivit eggat och är inte så glad över det, snorungar asså...

ni får ha det så bra så hörs vi


Likes

Comments