Hoppas ni mår bra allihop? Jag mår toppen, ligger kvar och drar mig i sängen medans W fortfarande sover.

Mina planer idag är stallet efter frukost. Trimma igenom hästarna och sen tänkte jag duscha dem för dem ser ut som två skruttisar. Funderar nästan på om jag nån ska ta mig tid och klippa dem.. dem har blivit så himla lurviga nu! Tänkte även gå igenom dem med biolighten. Jobbar dygn imorgon igen och på söndag när jag slutat bär det av mot Borlänge för att ha kalas för våran sessa som fyllt 1 år. Så det kommer inte bli så mycket tid med hästarna denna helgen.

Efter stallet idag så blir det bakning för hela slanten. Kakor,bullar och tårtbotten ska förberedas.

Vill ni läsa om renovering osv också i min blogg? Eller har ni tips och önskemål på mer saker? Vad ska jag skriva om?! Det är bara att kasta på mig massa!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått hit min mamma till Gävle. Det var typ ända utvägen för att då saker och ting att funka och för att jag skulle orka med allt och inte behöva sälja hästarna. Idag gör jag även mitt första pass på mitt nya jobb. Det känns faktiskt toppen! 

Nu känner man sig redo och peppad för nya utmaningar!

Beroende på väderleken imorgon så tänkte jag löslongera på hästarna. Rubbe är inget stort fan av regn och fryser fast. Haha! Men med lite träning så ska vi nog lyckas få bort det också. 

Jag gick igenom mina täcken idag, och insåg att carramilia har bitit hål i varenda ett.. har ni tips på bra men ganska billiga täcken? Det är ingen idé att köpa horsewaretäcken längre... då blir man lika fattig som en kyrkråtta tillslut! 

Sen om ni har tips på en snygg lite tunnare svart vinterjacka som jag kan köpa och logga på? Den får inte vara för tjock då jag vill kunna ha den när vi åker på träningar!


Likes

Comments

Jag heter som ni säkert förstår; Linnea och är 27 år. Bor på en hästgård tillsammans men min familj som består av min sambo och dotter på 1 år. Vi har en hund som heter Nalle och två katter, Bubba och Bandida.

Jag hamnade här i Gävle eftersom jag träffade kärleken. Jag lämnade allt bakom mig i Dalarna och tog med mig mitt pick och pack och drog. Vi hade fått en lägenhet på stan som vi bodde i några månader innan vi hittade gården som vi nu renoverar för fulla muggar. Vårt mål är en helt egen anläggning. Men det kan jag skriva om i ett annat inlägg.

Jag har även två hästar, Rubbe och Carramilia. Hästarna har varit min passion i livet. Inga hästar, ingen lycklig Linnea. Jag tänkte att hästarna skulle få ett varsitt inlägg där jag berättar lite mer om dem.

Jag har pysslat med lite allt möjligt inom hästvärlden genom åren... western, trav, islandshästar... men sen snöade jag helt in på hästar som hamnat lite snett. Som folk kallar problemhästar. Så jag har inte så mycket erfarenhet av dressyr- och hopptävlingar. Det var väl sisådär 20 år sedan sist! Haha! Men det ska det bli ändring på nu.

Hoppas ni vill följa med på våran resa!

Likes

Comments