Header

Intressen, Vardag

Hej.
Här kommer en uppdatering på vad som har hänt sedan senaste inlägg.
Det har hänt en hel del sen senast.
Jag har varit och lämnat in min ansökan till Manikyrist och väntar nu spänt på svar om jag har kommit in.
Har även ansökt om bostadsbyte och väntar nu på svar om det dock kan det ta 4-6 veckor att få svar, 5 veckor kvar om inte mindre.
Har även varit på lite möten samt studiebesök och även på läkarbesök.
Fixat till i badrum och kök samt tvättat.
Har hållt mamma sällskap när hon var barnvakt åt hennes vänninas barn.
Varit på konfermationsmöte då jag är ungledare i gruppen, ska bli spännande att se deras utvekling. Innan mötet åt ja på sibylla.
Ska på medlemsmöte imorgon och sen på kvällen ska jag äta hos mamma.
Söndag ska jag försöka att fixadet sista i köket och vardagsrummet.
Tills nästa gång, Kram Linnèa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej.
I helgen var det kulturnatten på lördagen.
Lördagen började med ett besök hos min kompis som bjöd på fika, bondkaker och sockerkaka. Vid 15 bliv jag och kompisen skjutsad till mamma. Vid 16 satte vi hos, min familj och min morbror som jag bjöd, på kräftkalas. Vi hade kräfter, räkor, ost och kex och till det drack vi läsk.
Senare på kvällen åkte jag, min lillebror och min kompis in till stan för att gå på Harry Potter - Mässa (En gudstjänst om kärlek med rekvisita). Det var allsång och även lite scener från boken/filmen. Nattvarden var halvvägs in i det hela och då kunde man även få en välsignelse och tända ljus. Efter mässan gick vi till hemmakväll och köpte godis sen åkte jag hem.
Söndag åkte jag in vid 9 för att fälja med min mamma och mammas vännina till netonet och Ikea. På Ikea köpte jag lite bakformar samt en tekanna med inbyggd sil. Hade väldigt trevligt.

Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Denna helg har jag varit med två am mina bröder då mamma varit i luleå.
Det hela började i Fredags med en workshop och sen en synundersökning vilket inte var så rolig då min syn har blivit värre. Sen åkte jag till mina bröder och vi åt lax och potatis. På kvällen satt Johan och jag och så Song of the sea, en animerad film.
I Lördags gjorde vi inte mycket på morgonen. Vid 5 tiden åkte vi in till stan och handlade godis och även mat. Johan betalade för allt, Tack.Vi hade 4 små rätter vilket var väldigt gott. Under tiden vi åt såg vi första Lord of the rings filmen, han dock inte se hela innan jag var tvungen att åka hem.
Idag, Söndag, har kag inte gjort så mycket alls.
Imorgon ska jag in till stan och en workshop även lämna några papper innan jag ska till RFSL och stå i kaffet på kvällen.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Naglar, Vardag

Hej.
Här kommer en uppdatering om vad som hänt sen senast.
Vardagen har varit som vanlig, workshop samt inividuell konsult möte på de arbetsmarknads politiska program jag går på.
Den 7 var det cafekväll , vilket gick bra.
Lördag var johan hos mig och vi åt bakpotatis, fisk och skagenröra samt att vi såg på en film.
Har även varit sjuk i 4 dagar, vilket inte var så roligt.
Har även fixat personbevis, betyg och en ansökan till en utbildning i dn annan kommun fast distans som jag hoppas komma in på.
Idag, fredag den 15, ska jag in till stan och gå på en workshop om hälsa och kost sen fixa lite papper innan jag åker hem.
Fixat ny färg på naglarna också.

Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Intressen

Hej.

Denna helg har jag varit på en fest,vilket det var ett tag sen jag var på. När jag kom ditt så var det lite svårt att hitta till vart det var för att det inte fanns någon skylt, efter ett tag fick jag skicka ett mess till kompisen som höll i det hela. Väl fram så hälsade jag på ett bar bekanta innan jag kollade runt i rummet. Dekoren som fanns var jätte häftig enligt mig. Efter ett tag så gick jag och beställde ett glas rött vin och satte mig och prata med en bekant. Lite in på natten kom det ett till gäng från Linköping, som inte stannade så länge. Stämningen var väldigt bra samt musiken även vinet smakade gott. Klockan var ca 2 när det hela var över ock vi alla gick hem. Jag var inte hemma fören 02:20 hos mamma och när jag väl var framme så åt jag och drack ett glas vatten innan jag gick och lade mig
Tack för inbjudan.

Lördag består av att sova, fixa lite papper och sen åka hem till mina katter. Johan följde mig ner till stationen och innan jag åkte bjöd han mig på Espresso House vilket var väldigt gott. Jag tog en passionsfruktslemonad med citron och mynta. Väl hemma så hälsade jag på mina små innan jag satte mig i sova och såg på film. Imorgon ska jag inte göra mer än att tvätta.

Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Denna helg har varit en bra helg.
I Fredags var jag på Söderköpings Gästabud. När jag kom ditt började jag med att gå ett varv för att se vad som fanns, sen tog jag ut pengar för att de flesta inte hade kortbetalning. Jag åt kött i bröd och ett kanderat äpple. Jag köpte mjöd, bröd och en hornsked. Sen åkte jag hem till mamma för att lämna bröd och vänta på att en kompis kom in till stationen. Väl hemma efter att jag möte kompisen som sov över hos mig till Söndag blev jag severad bananpannkaka, vilket var godare än vad jag trodde.

I Lördags hade jag ett styrelsemöte, som gick bra. Efter mötet gick två av styrelse och jag till Mcdonalds och åt. Sen när kompisen och jag kom hem så gick det ett tag innan vi gjorde middag vilket blev tonfisksallad, den var god och mättande vilket gjorde att man inte åt så mycket.

Söndag var en jobbig dag på förmiddagen.
Eftermiddag var väldigt bra, jag åt mat hos mamma vilket var fisk, potatis och dillsås. Det var väldigt gott. Efter maten åkte Johan och jag ner till stan för att vi skulle på bio. Vi såg Pirates of the carribbien: Salazars revenge. Filmen var enligt mig väldigt bra, mer tänker jag inte säga. Kompisen åkte hem också.
Det har varit trevligt att ha en kompis över. Jag har haft väldigt trevligt ihelgen bortsätt från Söndag förmiddag.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Naglar

Den lila: Sensinity, nr: 88 "Rosas"
Den bruna: Ruby Kisses, nr: RNP21 "Solid Copper"
Den svarta: Lilou

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag var min mamma och jag på Augustifestivalens marknad. Det var många "knallar"(stånd) som stod dock var det inte så stor variation på vad som såldes. Det var leksaker, väsker, kläder, godis och mat om varannan.
Det som man så i mängder var nog fidget spinners.
När jag kom in till stan var det första jag gjorde att äta mat sen gick vi och köpte tvål innan vi gick på marknaden. På marknaden så köpte jag fem "nya" nagellack. Vi tog två olika lotter men vann inget. Vi möte även en bekant på marknaden.
Innan jag åkte tog vi en glass var.
Det var en rolig eftermiddag med mamma.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Här kommer en uppdatering på vad som har hänt sen senast.
Jag har inte gjort så mycket sen senast mest varit hemma. Jag har dock varit på möten som gick bra. Har även haft besök av en kompis.
Jag har även varit hos min mamma på fika.
Idag hade jag besök av BS vilket var trevligt och bra konversationer. Jag har även städat badrum och kök.
Imorgon ska jag in till stan för Augustifestivalen, mamma och jag ska gå en liten trip på marknaden.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Dagens Middag, potatisklyftor med fläskytterfile i ugn.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag hade jag besök av min lillebror.
När han anlände hos mig var det första vi gjorde att laga brunch, vi gjorde en enkel variant på en engelsk frukost. Det blev bruna bönor, korv, bacon och stekta ägg samt att vi drack vatten och äppledryck.
Efter det satte vi oss och såg på en komiker medans vi smälte maten.
Vi hade tänkt att gå till coop men det började regna så vi såg på mer komiker.
Han åkte hem vid 17.
Jag såg på tv ett tag till innan jag gjorde mat, blodpudding med lingonsylt, sen satte jag mig och sydde lite.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Instagram@roseporcelain93