Mina katter börjar att komma överens.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Måndag första dagen på en ny vecka och den börja med ett möte med AF. Det gick bra, blev inte ett så långt möte. Efter gick jag till spicy wok och åt. Möte en kompis och pratade innan jag åkte hem. Väl hemma gjorde jag iordning rabarber som jag ska göra til saft och kräm och förhoppings vis också en paj. Tisdag ska jag städa lite.

Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Fredagen började med en busstur in till stan med Molly. Lite senare gick mamma, Gisela, Elias och jag ner till folkparken där vi tog lite lotter och jag även kastade pil och vann Nalle Puh. Efter åkte vi till en kompis för att träffa hennes dotter som var hemma, vi tog även en fika. Senare på kvällen gick vi ner till min morbror land. Vi grillade kött och det åt vi med en kall potatissallad, väldigt god. Efter att vi hade ätit gick vi upp till dansbanan och tog några lotter men då vann vi inget så vi gick tillbaka, samtidigt började det att regna.

Lördag blev att packa och åka hem.

Söndag åkte jag in vid 9 för att vi skulle bli hämtade av min moster för att vi skulle åka till en släkting i Stockholm på släktträff. Det blev väldigt roligt och det bjöds på smörgåstårta och efter kaffe. När vi åkte hem stannade vi vid Nyköpingsbron innan vi fortsatte. Väl hemma möts jag av två katter och en lugn och tyst lägenhet. God natt.

Tills nästa gång, Kram Linnea.

Likes

Comments

Katter

Den 22/03-17 kom du till världen och den 10/06-17 var jag och hämtade dig oss din matte.

Jag valde dig för du var den som var enligt mig en vilde för det första du gjorde var att bita mig i fingret.

Väl hemma fick du möta din syster Maja, som inte så intresserad ut.

Liten, lekfull och nästan aldrig lugn.

Likes

Comments

Katter

Den 16/09-13 kom du till världen och ca 12 veckor senare, luciadagen 2013, kom du till mig.

En söt men lekfull liten kattunge.

Fortfarande idag är du söt dock blyg när någon annan kommer hem.


Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har jag haft en lugn dag. Vi har gått igenom en kista med massa olika kort och foton till/på familjen även enskilda.

Jag tillsammans med Molly har sovit hos mamma igår till idag, vi ska även sova fredag till lördag.

Ska äta mat hos mamma innan vi far hem till hos, jag och Molly. När jag vi kommer hem ska jag diska och försöka att göra i ordning garderoben, hänga upp kläder och även dammsuga.

Tills nästa gång, Kram Linnea.

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har det varit väldigt bra och roligt, jag har varit på min systers babyshower. När jag kom till mamma så hade hon precis städat och de var på väg till stan dock stannade jag hemma. Fick ett samtal från mamma som bad mig sätta på vattnet till pastan eftersom det skulle bli pastasallad. När de kom hem gjorde vi sallad samt tårta. Den blev lyckad och systern fick väldigt fina och söta presenter, en Min första bok av mig. Jag åkte hem vid 12 på natten. Tack för en bra dag syster.

Tills nästa gång, Kram Linnea.

Likes

Comments

Vardag

Dalmyra gruva samt födelsedagskalas.

Dagen började med ett samtal från min mamma som ringde för att påminna mig om att gå upp så att jag inte skulle försova mig. Jag åkte bussen in till söder tull och då var klockan 09:50 så jag satte mig på Nelins och tog en fika innan jag sedan begav mig till asken för att möta de som skulle med. När vi väl hade kommit fram till platsen var det första vi gjorde var att grilla korv. Det roliga med stigen från bilen till grillplatsen var att det var små figurer vid sidan av stigen. Sedan åkte vi flotte över till en ö där vi gick och titta på gruvschakt, när vi åkte flotten tillbaka började det att regna så vi packade och åkte tillbaka. Väl hemma hos mamma blev det tårta och lite senare mat. Dagen avslutades med en promenad med min mamma, min syster och Anton.

Tills nästa gång, Kram Linnea

Likes

Comments