Vardag

Hej.
Här kommer en uppdatering på vad som har hänt sen senast.
Jag har inte gjort så mycket sen senast mest varit hemma. Jag har dock varit på möten som gick bra. Har även haft besök av en kompis.
Jag har även varit hos min mamma på fika.
Idag hade jag besök av BS vilket var trevligt och bra konversationer. Jag har även städat badrum och kök.
Imorgon ska jag in till stan för Augustifestivalen, mamma och jag ska gå en liten trip på marknaden.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Dagens Middag, potatisklyftor med fläskytterfile i ugn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag hade jag besök av min lillebror.
När han anlände hos mig var det första vi gjorde att laga brunch, vi gjorde en enkel variant på en engelsk frukost. Det blev bruna bönor, korv, bacon och stekta ägg samt att vi drack vatten och äppledryck.
Efter det satte vi oss och såg på en komiker medans vi smälte maten.
Vi hade tänkt att gå till coop men det började regna så vi såg på mer komiker.
Han åkte hem vid 17.
Jag såg på tv ett tag till innan jag gjorde mat, blodpudding med lingonsylt, sen satte jag mig och sydde lite.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.

Idag har jag varit med BS på besök på flygvapenmuseumet.

När vi kom ditt var klockan inte än 11 så vi fick vänta i fem minuter innan vi fick gå in. väl inne så fick man en karta över stället och de ville även veta hur många man var.

Jag började med de äldsta planen och kollade på de, även en lutfballongskorg fanns. Sen gick jag vidare till de nyare planen de som fans från 1900 till 1980.

Jag tittade på de olika rummen som de hade i utställningen som vissade hur det kunde se ut i ett vanligt hem under de årtalen.

Vid 12 samlades vi för att äta lunch, jag hade smörgås samt en bakelse och jag drack en redbull och vatten.

Efter det gick jag och några ner i källaren för att titta på ett vrak som hade stötrrat i havet efter att de hade blivit beskjutet.

Vi åkte hem efter vi hade tittat på vraket.

Väl i stan åkte jag hem till mamma för ett besök innan jag ska åka hem.

Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Denna helg hade jag min lillebror Elias över hos mig. Jag hämtade honom i Fredags vid 13, vid 15 var vi hemma hos mig. Sen spelade Elias Minecraft till middag vilket på Elias beställning blev chili con carne. Sen satte vi oss och såg på Vaiana och åt godis. Vi såg på två filmer till innan vi gick och lade oss.
Lördag vaknade vi vid 11 och då satte sig Elias vid min platta. Vid 13 åt vi lunch vilket blev nudlar i kopp. Vi åkte vid 17 och jag blev kvar över natten.
Idag (Söndag) åkte jag vid 09 för att jag får besök vid 13.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Intressen

Hej.
Denna box innehöll nio producter. Fem stycken smink producter, två ansikts producter och två andra producter. Tre producter har jag testat förut och tycker om.
Det var mest boxen jag ville ha. Hihi.😊

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag var Mamma och jag på vår sista bilutflykt för sommaren. Vi åkte till Stockholm där vi började med fika hos vår kusin innan vi tog tunnelbanan till Mall Of Scandinivia. Vi gick till Lego butiken, Disney butiken och Toysrus. Vi gick även til Lindt butiken och köpte choklad. Vi fikade på Coff innan vi åkte tillbaka till vår kusin och drack en kaffe innan vi åkte hem. På vägen hem stannade vi på Nyköpingsbron och åt mat innan vi åkte hela vägen till Skärblacka.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag åkte min familj och jag till Öland och Borgholmslott.
Vi startade hela resan vid 9 då Mamma hämtade mig i Skärblacka, sen bar det av mot Kalmar. Vi stannade en gång på vägen för att dricka kaffe som Mamma hade med sig, det var väldigt gott. Vi åkte över Ölandsbron och stannade en gång innan Borgholm för att äta smörgåsar med tre olika sorters bredbar ost med ännu en kopp kaffe. Väl frame vid Borgholm upptäckte vi att vi hade kommit lagom till en familjeguidening som vi deltog i innan vi gick runt själva. Elias gjorde en sköld medans jag bakade bröd från färdig deg. Efter ca 2 timmar i slottet gick vi mot bilen, vi stannade dock och köpte momentum från resan. Påvägen hem stannade vi på Max i Kalmar och åt middag innan vi fortsatte hem. Väl hemma i Skärblacka egter en lång dag är det dags att sova, hoppas jag får sova längre än till 6 som det har blivit nu i nästan en vecka.
Tills nästa gång, Kram Linnéa.

Likes

Comments

Vardag

Hej.
Idag har jag varit och besökt Gränna med BS. Solen skiner och det är 22 grader, vilket för mig är väldigt varm.
Vi började från Norrköping och vi stannade på en rastplats innan vi åkte till Gränna. Väl i Gränna tar det 20 min innan vi hittade en parkeringsplats och sen gick vi till en kyrka och lånade bord och stolar där vi satte hos och åt.
Några av oss gick en sväng i Gränna, vi stannade vi en polkaaffär och köpte polka.
När vi åkte hem stannade vi på sista polkaaffären så några av de som inte hade köpt kunde köpa. Sen åkte vi hem.
När jag kommit hem gick jag och öppnade RFSL.

Tills nästa gång, Kram Linnéa

Likes

Comments