Header

#1 Framtidsdrömmen #2 Sötaste hundarna jag sett! #3 Snygg ögonmakeup #4 Chockers som är så inne nu, denna i väldigt elegant stil #5 Doutzen med ett naturligt glow #6 Super snygg Gucci väska i blått sammet #7 Vackraste Gigi med bror i bakgrunden #8 Rum inspiration till framtiden #9 Taylor Hill i snygga trenden, skinn byxor.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag haft världens gosigaste dag. Vaknade vid nio hemma hos Filip, kollade då lite olika bloggar och instagram innan jag gick upp och åt lite frukost. Filip kom sedan hem och vi åkte in till stan för att se bio med min lillasyster Louise. Vi såg Hitta Doris, även om vi alla kanske är lite för gamla för den egentligen, bara vi i biosalongen med massa barnfamiljer. Men bra var den iallafall.

Efter detta kom mamma och hämta oss och vi åkte till Vellinge blomman och tittade på halloween och jul utställningen, så fin och så mysig. Har nästan blivit tradition att vi fyra åker hit då vi gjorde det förra året också, vid samma tidpunkt. Blev ganska sugen på vinter när man såg jul utställningen med tomtar, granar och alla fina ljus.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

I måndags hade jag bara en lektion så efter det gick jag och Filip och åt på Texas Longhorn, super goda burgare har dem där, rekommenderas verkligen. Sedan tittade vi även efter lite julklappar. I tisdags var jag helt ledig från skolan och idag hade jag även bara en lektion. Det har varit en skön vecka hittills helt enkelt. Har dock två prov nu de resterande dagarna.

  • 20 readers

Likes

Comments