Header
View tracker

Ja, alla dessa ställena hade jag bockat av innan klockan var halv 12.

En snabb rund in på väla. Jag skulle byta batteri i min klocka. Rydbergs ur hade inte ens rullat upp dörrarna när jag kom dit så jag stod och glodde i skyltfönsterna några minut innan. Såg bland annat att Tory Burch även har klockor. Där var en riktigt läcker som mina ögon fastnade extra på.

Medans jag fick batteriet bytt så kila jag mer på Clas Ohlssons och kikade på skrivaren som jag spanat in sedan tidigare. Jag såg ingen mening med att vänta med den, jag slog till på den som var nedsatt. Skrivare, skanner, kopiator allt i ett.

Next up, Ikea. Jag plocka på mig resten av hyllsystemet till butiken. Bets köpte vi igår och svart färg har vi hemma. Så nu ska allt målas.

Sist, media markt. En ny extern hårddisk stod också med på dagens lista. Min nuvarande är proppfull, inte en ända bild till får plats.

Innan jag åkte till Helsingborg så hann jag med ett träningspass med. Jag har varit jävligt effektiv idag.
Nu ska jag diska undan, torka mitt hår sen är det dags för åtta timmars jobb.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Våra oxrullader från fredagskvällen.

Likes

Comments

View tracker

Har gjort granola som jag kan äta till frukost i veckan.

Annars, söndag. Sov till halv elva idag, det är 10 timmars sömn.

Vi har storhandlat idag inför hela veckan. Vi jobbar olika nu dom 2 kommande veckorna. Ganska tråkigt. Man får passa på att göra massa ärenden och jobba med företaget så veckorna går snabbt och det blir helg så vi ser varandra igen.

Har även målat ett lager på mitt vitrinskåp. Det behövs minst 1 lager till, men jag tvivlar på om det räcker. Iallafall på det vita. Där behövs nog 2 vändor till med penseln. Det är ganska svårt att gå det jämt i alla hörn och kanter också. Men men, det får bli som det blir.

Likes

Comments

Bilder tagna i bilen på väg till center syd igår.

Vi tog en tur till center syd igår. Timbuktu var där och signera sin nya bok. Jag var nere i köpte ett exemplar i stan innan vi åkte dit för att jag helt säkert skulle få en som han kunde signera till mig.

Jag kika en runda på H&M Home också. Hittade värmeljus som doftade saffran. Drömmen ju, dom fick följa med hem.

Vi passade på att handla på Maxi när vi var där. Robin ville testa göra oxrullader, så vi handla allt till det innan vi stack hemåt och lagade maten.

Hela dagen har vi övervägt om vi skulle gå på Robins kompis födelsedagsfest. Planen denna helgen var att bara vara hemma. Men vi för att visa oss där och vara med ett tag. På vägen hem gick vi in på nya stället i stan, Harrys. Mest för att se hur där såg ut och så. Vi drack vars ett glas sen cyklade vi vidare hemåt.

Likes

Comments

Ni missar väl inte vår give away på våran instagram!?
@bwbazaar

In & följ

Likes

Comments

Årets sista månad är här.
Det är 5 veckor tills vi drar idag.

Jag jobbade i natt och efter jobb var det yogapass. Sen fick jag somna gott hos en varm & mysig pojkvän.

Idag har jag gjort ett rygg & axelpass på gymmet. Det var bara jag och en annan där, skönt att slippa trängas och behöva vänta på att maskinerna ska bli lediga. Det gäller att träna på rätt tider.

Har även ansökt om att bli återförsäljare få några fler härliga märken. Så vi kan ta in ännu mer fina saker till vår butik.

Nu sitter jag i fåtöljen hos mina föräldrar och tar det lugnt innan det är dags att ge sig ut i ovädret och ta sig till jobb.

Min nya shaker & vad jag har i den.

Likes

Comments

Jag ska egentligen jobba natt denna veckan men jag har sjukanmält mig. Jag har känt att en förkylning varit på väg hur länge som helst men den har typ inte brutit ut.

Kände av lite feber i lördags på dagen innan vi skulle på julbord som för övrigt inte blev av. Så jäkla besviken blev jag. Jag hade sett fram emot det julbordet sedan vi var där förra året.

Igår var det kanske lugnt men idag har jag känt av lite feber igen. Jag är knappt täppt eller snuvig. Jag känner mig bara tung i huvudet. Min tanke är att jobba imorgon natt så att jag jobbar dom 2 sista nätterna.

Det är så extremt skönt att bara sitta hemma i soffan och göra ingenting i princip. Jag har kollat ikapp på lite program jag missat. Men mest bara njutit av inte ha några måsten alls.

Likes

Comments

Trettioåttadagar till Thailand och jag längtar med än någonsin.

Likes

Comments

Igår vaknade jag med huvudvärk. Jag kila ner på city gross och köpte ingredienserna som saknades till min saffranssockerkaka. Sen ställde jag mig och baka. När kakan var inne i ugnen så gjorde jag ägg & bacon. Så jävla gott! Det ska jag äta massor i Thailand på alla olika frukostbufféer som vi ska besöka.

Klockan två var jag i Lund och träffade alla gamla hvilantjejer från klassen. Tycker det är så kul att vi håller ihop allesammans fortfarande. Att vi kan få ihop det så att nästan alla kan ses. Vi gör det kanske 4 gånger om året. Tror vi har varit om hos alla nu. Vi har lika roligt fortfarande. Jag hoppas att vi alltid kommer ha kontakt. Har vi klarat oss så här långt så ska vi nog kunna få ihop det senare med.

Här är lite bilder från när vi alla bodde på internatskolan.

Man hade alltid roligt, det var alltid någon som ville hitta på något. Dörrarna till alla rum stod alltid öppna och man liksom bara gick in och ut hos varandra.

Likes

Comments