Header

Denna veckan har jag verkligen jobbat båda innan och efter mitt vanliga heltidsjobb. Jag har fått känna på lite hur det kommer bli i framtiden. Jag har kollat runt på olika sidor, jämfört, chattat med kundservisar hit och dit, jag har ringt runt och haft mig.

Jag har beställt en kassalåda till oss. Hittade en annan billigare variant när jag sökte runt istället för att ta den via iZettle. Kvittoskrivaren som jag beställde igår var jag tvungen att ta på iZettle däremot för att den ska fungera med själva kortläsaren som vi redan beställt därifrån.

Jag har letat fram små självhäftande klisterlappar att ha som prislappar, fanns också på lite olika sidor men dom billigaste var nog ändå dom som man kan köpa i en butik här i stan.

Det är massa sånt smått som man lätt glömmer bort som man måste ha. Det finns nog massa små saker som vi inte ens tänkt på men som kommer komma fram med tiden.


DRÖMMEN, STRINGHYLLAOFFICE

Likes

Comments

Taco på pilgrimsmussla // Rödtunga // Sticky toffee pudding


EN SÅ KUL & TREVLIG KVÄLL MED VÅRA KÄRA VÄNNER!

Vi drack ett så gott vin och maten var som alltid supergod ute på Erikstorp. Många skratt denna kväll med våra härliga vänner. Efter torpet blev det en tur ner till stan. Vi testade Fellini för lite omväxling men sedan styrde vi ändå mot Tycho. Sofia kom också en liten runda. När det sedan stängde så tacka vi för kvällen och vi alla tog hemåt.

Likes

Comments


JAG HAR HUNNIT MED EN JÄKLA MASSA IDAG!

Jag slog upp ögonen 07.22, då gick både jag och R upp. Jag tog hand om degen jag kastade ihop igår kväll och satte in frukostbullarna i ugnen. Nybakade bullar, med kokt ägg, kaviar, sen hade jag någon halva med gurka och sen hade jag en med fikonmarmelad. Godare frukost får man leta efter. En timme efter frukosten så knöt jag joggingskorna och gav mig ut på en lite löptur.

Jag passade på att duscha och gör mig klar i väntan på att R skulle komma tillbaka från gymmet. Sen åkte vi iväg och storhandlade inför veckan så det är gjort. Imorgon har vi båda lite ont om tid. Men det känns så skönt att ha det gjort nu. Det blev en subwaylunch, idag igen.

Efter lunchen for R iväg på dop och jag åkte hem till mina föräldrar och hälsade på. Min bror och hans dotter tittade också förbi så det blev lite busande med dom innan jag tack hemåt igen och städade hela lägenheten.

Ikväll kommer Lollo & Anton hit en sväng innan vi alla tar oss ut till Borstahusen och till Erikstorp för att testa deras nya meny där. Ska bli så gott men massa god mat, vin & ett härligt sällskap!

Likes

Comments


BLOMMOR GÖR VERKLIGEN ALLT!

Idag har vi fått en blomsterleverantör till företaget. Det är en grossist som ligger i Helsingborg och när det väl är dags för inköp av just blommor så tar vi oss dit till deras lager och väljer och vrakar vad det är vi vill ha till våran butik. Knappt exalterad inför detta, snart öppning!

Likes

Comments


IDUN BJUDER PÅ EN MASSA HÄRLIGA VÅRFÄRGER!
Spana in deras Instagram här!

Likes

Comments

Måste bara börja med att hylla mig själv faktiskt för att jag fortsatt med yogan, idag märktes det tydligt att jag kommit en lång bit på vägen. Jag hamnade nämligen i en nybörjarklass (yogar egentligen på torsdag morgnar men denna veckan jobbar jag förmiddag så jag bytte pass) och där togs verkligen allt från grunden. Man kommer ihåg från dom första gångerna hur svåra och jobbiga vissa av positionerna var då men idag ett antal lektioner senare så gick det som en dans.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått ner mina små fröer i jorden. Det blir inte alls lite mycket som förre året och alls lika mycket ätbart. Nej, det blir mest blommor i år, det ätbara tänkte jag köpa färdigsått faktiskt.

Blomman i mitten är egentligen ett träd och det finns bland annat i Thailand men ja tänkte ge det ett försök att få ett sådant att växa här hemma. Blommorna på det doftar nämligen underbart!


CALLIOPSIS // PLUMERIA // SAXIFRAGA

Likes

Comments

Det kommer bli svårt att välja färg sen när det är dags för att gå loss inne på Scorett och köpa ett par nya vårskor. Dessa skorna har nyligen anlänt till butikerna och finns i hur många färger som helst. På deras instagram kan man se en hel cirkel med alla färgerna. Butikerna har inte tagit in alla färger och nu när jag var inne på hemsidan så kunde jag inte heller där hitta alla färger. Men just nu är det dessa färgerna jag velar mellan faktiskt. De gråa hade varit snygga till min nya jacka. Men vi får se vilka det blir. Några blir det i alla fall!

Likes

Comments