Header

Yoga nellan 7-8, plugga fram till 13, matteprov till 15 sen unnar jag mig ett frisörbesök klockan 17 följt av lite shopping på väla tror jag. 

Likes

Comments

Denna veckan består enbart av matteplugg varvat med jobb. Imorgon är det prov och jag ligger lite efter.


Likes

Comments

ADVENTSLJUSSTAKE 

Denna lilla enkla adventsljusstake hittade jag i Lagerhaus instagramflöde. Man kan piffa till den med lite mossa eller granris. Men kan även fylla den med julens nötter. Du hittar den här!

Likes

Comments

Hur underbart låter inte det egentligen?
Tänk att slippa göra den där veckostädning. Att bara komma hem till ett nystädat och väldoftande hem och göra sånt som är roligt istället.

På Hem Miljö så erbjuder dom allt i från veckostädning, fönsterputsning och flyttstädning. Man kan även välja att någon kommer en gång i månaden och gör en lite grövre städning.

Hem Miljö är ett seriöst företag med kollektivavtal för alla anställda samt ett stort miljötänk.
Man väljer själv om man vill vara hemma under tiden det städas eller om personalen på Hem Miljö får gå in med hjälp av lånad nyckel.
Det är alltid samma personen som kommer varje vecka och städar, med undantag vid sjukdom och semester. Men alltid annars ska det vara samma person som kommer och städar hos dig.

Städpersonalen, som förövrigt tar sig till och från ditt hem med kollektivtrafik har med sig egna Svanenmärkta rengöringsmedel. Det du själv behöver bidra med här dammsugare, mopp, hink och trasor samt en toalettborste.

Hem Miljö har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. Det anmäler man enkelt via deras sida.

Gå in och kika på deras sida här och ta enkelt reda på vad det skulle kosta att städa din bostad genom att fylla i ytan som ska städas.


Likes

Comments

Havregrynsgröt med extra allt!

​Godmorgon! Första natten är avklarad, frukosten är i magen och jag ska strax iväg och räkna matte. På söndag har bara en månad av matteplugg kvar och på den månaden har jag tre prov. Det skrämmer mig lite. Men jag har redan planerat in jättemånga mattelektioner så att jag ska klara detta. 

Likes

Comments

Jag dricker redan glögg och jag dricker det ut stora kaffemuggar!

Likes

Comments

Kollar runt på Pinterest & drömmer om att få inreda en helt ny lägenhet eller hus.
Svart hade ju helt klart varit en röd tråd genom hela stället!

Likes

Comments

Musslor & torsk kokta i vitt vin och grädde

Likes

Comments

Här är vi alla fina och redo för bröllop.

Efter en ca 5h lång bilresa i en full bil checkade vi äntligen in på hotel scandic i Södertälje. Vi gjorde oss i ordning direkt sen mötte vi upp några vänner i baren och drack lite innan vi tog en taxi mot kyrkan.

Själva bröllopet började inte förens halv åtta på kvällen. Det var i en syrisk ortodox kyrka som allt ägde rum. Vigseln tog ca 40 min sen gick man in i festlokalen som låg i samma byggnad precis bredvid. Smidigt!

Det var en stor lokal. Vi fick veta att det var över 300 personer som tackat ja till att komma på bröllopet så det krävdes en stor lokal.

Där stod redan mat på borden när vi kom in. Där stod även 3 flaskor sprit och en massa saker att blanda med som man själv fick hälla upp och fixa med. Flera servitriser cirkulerade runt borden och fyllde på med mer mat hela tiden.

Alla var jättefint klädda. Jag var nog den som var minst uppdressad tror jag med min enkla helsvarta klänning. Men jag tycker det är svårt när man inte vet liksom. Jag har aldrig varit på ett sådant bröllop innan. Men om det blir fler sådana bröllop ska jag satsa på mer glitter.

Jag & R med blommor i bakgrunden.

Vi stannade till 02.00 ungefär sen begav vi oss tillbaka till centrum. Tanken var att testa nattlivet i Södertälje men dom stängde klockan 2.. Så det blev en liten enkel efterfest på hotellet. Inte alls långdraget innan vi gick och lade oss.

Dagen efter väntade 5h bilresa hem igen. Fast först hotellfrukost!

Likes

Comments