Header

Sangria på balkongen & jag utanför provrummet på Marty innan R provat klart.

Min lilla outfit innan middagen på andra bilden.
Liten grillning hos Elin & Björn.

Mina nya skor - så jävla nöjd
På rea dessutom

Avslutningsvis gambasrisotton från Fellini och en bild från besöker på Joe and the juice.

Likes

Comments

Det var inte långt ifrån att vi bokade en resa till Barcelona i början på veckan. Jag har verkligen haft ångest över detta otroligt dåliga vädret vi har haft denna sommaren. Detta är den sämsta semestern jag någonsin haft. Många av våra vänner har haft resor bokade sedan länge och några har bokat sista minuten nu i dagarna. Jag kände bara va fan ska vi göra här i detta skitvädret. Men alltså resorna är svindyra och det tar emot att lägga tre gånger så mycket pengar på en resa nu jämfört med vad det i till exempel september. Vi för vänta helt enkelt och stå ut gör hemma.

Likes

Comments

Solen sken i onsdags & vi styrde bilen mot stranden. Dit kom även Andy och Jessica och vi solade och snacka skit en bit in på eftermiddagen. Innan vi skiljdes åt bestämde vi att vi skulle grilla hos dom på kvällen.

Hemma igen lade jag mig på balkongen och läste i boken jag hämtat hos mamma några dagar innan. Jag var helt fast, tyckte den var ganska bra och lite spännande.

En timme inne vi skulle sticka hoppade vi snabbt in i duschen och fixade till oss sen cykla vi bort till väster och grillade. Kvällen avslutades på speakers där vi slöt upp med några andra vänner också.

En underbar onsdag.

Likes

Comments

Bellabus på besök.

Vi har haft Bella här sedan i torsdags och vid middagstiden idag var det dags för henne att komma tillbaka hem till mina föräldrar.

Jag hämtade dom i Lund i natt när dom kom med tåget från Kastrup.


Dagen igår började med solsken. Vi stack först en runda till gymmet sen var tanken att vi skulle till stranden men vi fick höra att det blåste halv orkan där så det blev inget med det. Vi åkte hem istället och åt lunch sen kom det en massa moln så vi landa i soffan istället fram till kvällen. Sen gick vi på bio och såg på Apornas planet.

Likes

Comments

Hösten har kommit in på lagerhaus och jag hittade några festliga kaktusdetaljer. Är ganska glad för kaktusar sen har jag konstaterat att grönt är nog min favoritfärg dessutom. In och kika hos lagerhaus och deras nyheter.


Likes

Comments

Det blev en tur till Österlen i tisdags.

Solen gick i moln i Landskrona. Då for vi snabbt hem och åt lunch sen packade jag en väska innan vi satte oss i bilen och tog E6:an söderut. När der började skyltas mot Ystad svängde vi av och bytte riktning. Vi körde förbi Ystad och försatte vidare mot Österlen. Stannade vi Nybrostrand och kollade läget. Sen vidare mot Ales stenar. Där fick det bli en glass innan vi gick upp för backarna för att se utsikten och dessa stora stenar placerade i formen av en båt. Det blåste mycket där uppe och det var ganska kallt. I övrigt var det rätt så varmt i tisdags.

Klockan hade hunnit blivit handla mycket och vi körde tillbaka mot Ystad och den internationella streetmat marknaden. Det var ett litet torg fyllt med foodtrucks och massa folk. Det var trångt och det osa mat från alla håll och kanter. Där var musslor från Frankrike, man kunde få australienska krokodilburgare, fish and chips från Storbritannien. Där var polsk mat, grekiskt, afrikanskt och mexikanskt.
Där var inte vara mat utan även sötsaker som macrons och fudge. Vi testa vars en rätt men det var inget speciellt. Dom hade bråttom där och liksom bara slängde ihop maten lite slarvigt.

Sötsakerna däremot, var helt okej.

Likes

Comments

Jag sover så extremt bra just nu. Ingen klocka att ställa för att sedan vakna upp till en tjutande signal efter alldeles för lite sömn. Att bara få vakna av sig själv. Solen får gärna tränga sig genom gardinerna lite också. Man ligger kvar en liten stund. Hade det inte varit för att Robin gick upp så hade jag kunnat ligga kvar där mycket längre och somna om gång på gång. Men nu känner jag mig lite tvingad att gå upp för att inte hamna efter.

Både igår och idag blev det frukost direkt och en timme efter vi ätit upp har vi cyklat till gymmet. Igår blev vädret ganska dåligt efter att vi varit på gymmet. Vi stack till stranden men åkte hem igen efter att vi käkat lunch på hamnens hörna.

Jag tog en kudde & en filt och lade mig på balkongen och mös. Somnade lite då också. Sömn kan jag nog inte få för mycket av. Vädret blev inte bättre, snarare sämre och det slutade med att vi kollade film på kvällen.

Vi är på stranden just nu. Vädret var superfint efter gymmet men det har kommit mer och mer moln nu och det är ganska kyligt. Får se om vi drar hem och äter och att vi kanske sen sätter oss i bilen och kör till Ystad och går på matmarknad.

Stämmer exakt in på mig!

Likes

Comments