Header


Jag har blivit inspirerad!


Hittade ett supersött konto på instagram med en massa hemmapysslande armband och halsband.
Beställde hem pärlor direkt, så jag också kan pyssla lite.

Likes

Comments


Nämen kolla vem som är i tidningen.
Dock svalövs lokaltidning, men ändå.
Fint med gratisreklam!

Likes

Comments


Fyra bilder från en vild fredag.

Fredag och Robin fyllde år. Han bestämde sig inne det sista för att vi skulle åka till Malmö, gå lite där sedan äta på någon trevlig resturang så det var det vi gjorde. Eftersom vi var sent ute så fanns där dåligt med plats på det flesta ställena men vi fick precis plats på Pinchos faktiskt. Där åt vi och drack gott innan vi tog tåget mot Landskrona igen.

Här mötte vi upp Robin kompisar hos grannen sen förfestade vi lite inne hos oss innan det blev tycho & Tages. Tyvärr slutade kvällen på akuten. Robin fick extremt ont i magen och vi fick åka ambulans in till Lund. Han hade fått en lindrigare akut bukspottskörtelinflammation. När klockan var 7 släppte dom oss och halv 8 var vi hemma och fick äntligen lägga oss i sängen. Mina ögon gick verkligen i kors.

Robin känner sig bra nu men vi fick väldigt lite information om vad det var som var fel. R ska försöka ta reda på det i veckan.

Likes

Comments


Älgtacos denna fantastiska söndag

Likes

Comments


VÅRA SÖTA KAKTUSAR

Det har verkligen varit en lång dag idag. 04.55 ringde klockan och jag for iväg till jobbet. Det var underhåll på min maskin och jag fick hjälpa till att städa. Inte alls kul en måndagmorgon. Särskilt inte när man städat hela helgen. Men vad skulle man göra, det var bara att sätta igång och rengöra maskinen.

Som tur var hade jag ett möte klockan 13, då lade jag skurhandskarna och tog mig upp i konferensrummet istället och hade en möte med förbättringagruppen.

Efter mötet körde jag raka vägen ut till butiken, lasta in våra leveranser lite snabbt sen åkte jag och Elin till vår blomsterleverantör och fick med oss lite nya blommor hem. Sen packades det upp, prissattes & sattes i ordning i butiken så nu är den nästa tipptopp inför torsdagens öppning. Vi fick med oss lite påskris också faktiskt.

Nu ligger jag i sängen, har duschat lite snabbt. Ätit. Diskat undan. Ja det var typ det jag hann med. Imorgon väntar telefonmöte med revisorn efter jobb sedan ska jag faktiskt träna lite.

Likes

Comments


Vi har öppet idag mellan 11-15, hjärtligt välkomna!

Vi har härliga tulpaner, myrtenträd och en massa doftljus.

Likes

Comments


Idag har vi intervjuats av lokaltidningen för Landskrona.

Började med att körda ut till KG Hansson och signa upp företaget där så att vi kan få lite leveranser med tulpaner nu när det är säsong. Sen körde jag ut till butiken och började fota lite till våra sociala medier. Tänker att det är bra att skylta och visa vad man har i butiken. Man blir ju inspirerad av fina bilder så ser försöker jag att få till. Där är riktigt bra ljus i butiken så det är ganska lätt att få till fina bilder där faktiskt. Halv 12 körde jag snabbt hen igen, slängde i mig lite mat, sen hoppade jag i arbetskläderna och for mot jobb. Hann med att tvätta bilen också där snabbt innan jag kom till jobb fast att det var lång kö. Alla vill ha ren bil nu inför helgen verka det som.

Likes

Comments


Förra fredagen såg det ut så här i butiken.
Denna fredagen har vi öppet mellan 14-18.
Välkomna!

Likes

Comments

Vill ha tillbaka min bränna! 

Likes

Comments


Yes, jag är glad för att fotografera blommor.

Likes

Comments