Header

Mitt Tom Ford läppstift som jag köpte i Köpenhamn.
Färgen är verkligen somrig.

Likes

Comments

Fyra från helgen.

Har varit ledig i fura dagar. Torsdag, fredag, lördag och söndag. Bra tänkte jag men långhelg. Då kan jag räkna matte lite då och då så jag slipper sitta och göra allt på söndagen. Gjorde jag det? - Nix.
Jag satt där igår med ca 50 sidor matte kvar att ta mig igen plus upprepning från sidorna innan. Det blev mycket matte igår med andra ord och min hjärna var mer eller mindre slutkörd igårkväll när jag stängde ihop boken. Men nu är provet gjort och första delen har jag redan fått rättad och den blev jag godkänd på iallafall.

Helgen annars har varit underbar. Vi tog en tur till en överfullt väla i torsdags. Ett par birkenstock blev mina. Känner att jag kommer bo i dessa skor i sommar. Så extremt härliga. Kvällen bestod av grillad mat och mys hos mina föräldrar.

Eftersom R inte hittade var han skulle ha på väla på torsdagen så åkte vi till Center syd på fredagsförmiddagen. Lite stressigt blev det där med lunch och så för på eftermiddagen skulle jag iväg på 70års kalas ute i Häljarp. Men det löste sig, jag hann dit med.
Efter kalaset mötte jag upp ett härligt gäng på speakers och vi bestämde oss för att grilla hos en av oss. Några handlade och några tände grillen sen satt vi där och snackade och hade roligt fram till midnatt innan vi splittrades. Några stack till Lund och några stack hem.

Lördagen var det mest bara att vakna, räkna lite matte sen in i duschen, gör sig i ordning sen var det dags för dop. Klockan 11 ringde kyrkklockorna som drog igång dopgudtjänsten. Sen spenderade vi större delar av dagen hos dopvärdarna. Vi var bara en snabb runda på 5 minuter den dagen. Kvällen avslutade vis hos Andy & Jessica som hade öppnat upp baren. Sen fram emot många vilda kvällar där. Det var en bra start på sommarens barhäng!

Söndagen gick som sagt åt till att räkna matte. Eller för det mesta iallafall. En snabb sväng iväg och storhandla sen var jag såklart en runda hos mamsen också på morsdag.

Det var den helgen.

Likes

Comments

Allt som inte ska torktumlas för hängas uppe i lägenheten.

Sju maskiner tvätt senare. Passade på att ta allt. Sängkläder, rubbet. Sen var där en stor hög från Romresan också. Sen är jag lite nojig eller bara rädd om vissa kläder och kör dom i handtvättsprogrammet i tvättmaskinen och då går det några fler maskiner.

Tanken var att jag skulle vara ledig imorgon och jobba på fredag. Men jag hade en snäll kollega som ordna att jag fick långledigt. Underbart, och ännu härligare när man egentligen tänkt man ska jobba sen bara tjoff kör man långhelg. Love it!

Nu är det sovdags. Imorgon blir det pw direkt när jag vaknar.

Likes

Comments

Först dagen i Rom


Jag & Jessica vaknade extremt tidigt. Redan vid halv 8 begav vi oss ut på Roms gator i jakt på frukost. Där var inte mycket öppet och också väldigt få små minimarkets. Men till sist hittade vi en liten en med en väldans blandning i sortimentet. Vi fick iallafall tag i bullar och lite pålägg & några yoghurts.

Efter frukosten knöt vi skorna och tog på shorts sen vandra vi vidare över bron och mot Colosseum. Gatorna och runt sevärdheten var fulla med folk. Vi tog en guidad tur och fick bl.a veta att varje år besöker 6 miljoner människor Colosseum. Vi fick höra en hel del annat intressant om historien bakom denna enorma byggnad.

När turen var klar så vandra vi vidare ner i Roma mysiga gränder med en speciell restaurang i sikte. Vi har blivit rekommenderade att gå till maccharoni. Precis som vi ana så var där fler som vill äta där och det var kö. Vi var riktigt hungriga och valde därför en annan resturang i närheten istället. Maccharoni fick vi ta en annan dag.

Efter lunchen åt vi en glass inne på Lindh. Där fanns bara chokladglass och man kunde välja en lite annorlunda strut att få glassen i. Jag tog med krossade nötter och i den hade jag en kula med vit choklad och en med den mörkaste chokladen de hade. Godare glass får man verkligen leta efter!


Likes

Comments


Ställt bilen hos mina föräldrar
Tåget mot Kastrup
Le Sommelier as always
Sprungit till gaten
Sekunder från att inte få åka med
GT på planet

Framme i ett varmt Italien!

Likes

Comments

Köpenhamnslook // Bell sugen på bad // Chai i Köpenhamn

Frukost // Vallgraven, Landskrona // Brunch på Café Norden

Mina armband // Espressohouse fika // Skor & tatuering

Likes

Comments

Pasta w/ chicken

Söndagen började med frukost följt av storhandling. Sen direkt vidare till gymmet. Hemma igen efter gymmet lagades det lunch och efter lunchen begav vi oss till Lollo & Anton och hälsa på dom och deras lilla söta Oliver. Vilken söt liten kille, bara 3 veckor gammal.

Efter det körde jag hem till mina föräldrar en sväng och hängde lite. Busade med katten & njöt av en ganska så varm kväll ändå. Vi satt ute på altanen till klockan var 7. Underbart att sommaren är på gång.

Sen blev det kvällsmat & en film efter det.

Likes

Comments


En löptur & sedan frukost på balkongen.

Måndag, idag igen. Denna veckan är det bara 3 arbetsdagar sen håller vi lite semester & drar på weekend torsdag till måndag. Det ska bli magiskt!

Likes

Comments