Header

Här har varit enorma vattenmängder på Koh Samui

De två första dagarna var i princip bara regn. Vattnet stod högt överallt. Stränderna var inte sig lika efter dessa brutala vattenmassorna som öst ner i flera dagar. Igår fick vi en liten solglimt på förmiddagen. Annars har det mest varit mulet med uppehåll nu det sista dagarna.

Sen lyckades jag även bli matförgiftad i lördagsnatt. Något av det värsta jag varit med om faktiskt! Inte en blund den natten. Nu mår jag mycket bättre och har fått tillbaka aptiten. Men nu är det Robins tur att gå igenom det jag precis fått stå ut med. Vi kan trösta oss med att vi inte missar några soltimmar iallafall.

Igår när jag kände mig bättre & Robins ännu inte hade brutit ut så hyrde vi en moppe och åkte runt lite här på ön och kollade läget. Vi åkte till ett vattenfall bland annat, och inom lamai beach och kollade. Vattenfallet låg en bit upp i bergen bland lite djungel. Jag tänkte passa på att gå på toa där för där var ordentliga toaletter där men vände snabbt i dörren och sprang ut igen efter att ha sett en stor ödla sitta på väggen. Det blev inget toabesök där!

Likes

Comments

Destination Thailand

Vi sitter förhoppningsvis på planet vid det här laget och beställer in drinkar som aldrig förr. Det är min födelsedag idag så det får vi ju fira ordentligt uppe i luften faktiskt. Det blir nog några inlägg från Thailand nu om jag får tid över och Wi-fi är okej.

Likes

Comments

En tidig födelsedagspresent från min fina vän Elin.
Detta är i doften wood och det doftar ljuvligt. Handkrämen är riktigt bra och doften sitter i länge.

Likes

Comments

SOON - NYÅR

Det tog verkligen emot att jobba igår. Jag hade ont i magen när jag jag körde till jobbet. Sen härdade jag ut mina 8 timmar. Jag är så glad att jag har tagit ledigt på fredag. Nu har jag två arbetsdagar till denna veckan, sen laddar vi upp för ett nyår här hos oss.

Likes

Comments

Änsålänge så har vi bara en planerad resa 2017. Den går som tidigare nämnt till Thailand. Det blir lite runtresande när vi är där. Vi kommer att besöka 5 olika ställen under 3 veckor. Några har vi redan varit på tidigare och några är helt nya för oss båda. Det ska bli kul att få se ännu mer utav Thailand faktiskt.

Sen har vi snackat lite om att eventuellt köra någonstans i Europa i sommar. Kanske Amsterdam och inom Polen. Men det är bara något vi snackat om lite grann så vi får se hur det blir så helt enkelt.

Dom 2 senaste åren så har vi gjort tre resor varje år. Detta året kommer vi nog inte att göra det utan istället kanske satsa på en eller två lite mer påkostade resor. Resor utanför Europa. Några exempel som nämns här hemma är Kuba, Australien, Los Angeles. Men som sagt inget är bestämt än, allt kan hända.


Likes

Comments

ELLIE SOM TESTAR ETT AV SINA NYA SPEL

I måndags firade vi lite jul igen hos mina föräldrar och min bror och lilla Ellie. Massa bus & skrik hela tiden, full fart. Vart kommer all energi ifrån!? Efter julklapps utdelningen blev det lite lugnare. Vi testade alla tre spelen som Ellie fick och åt massa gottis.

Likes

Comments

NÄR ALLA THAIRESTAURANGER I STAN HAR STÄNGT IDAG OCH DET ENDA MAN VILL HA ÄR THAIMAT.

Likes

Comments

BILD FRÅN JULAFTON 2010

Times' när man fira jul i utomlands 3 år i rad. Det var underbart att slippa allt som hade med julen och göra här hemma.

Dom senaste åren har vi bara firat hemma, med min mamma och pappa. Ingen har någon riktigt hype över julen. Vi åt inte ens julmat igår utan pappa grillade. Vi åt lite sill och lax till förrätt men det var det enda. Vi delade ut några få julklappar, sen satt vi mest och snacka och drack vin hela kvällen. Mysigt!

Likes

Comments