Header

Jag har alltså träningsvärk efter yogapasset igår morse. Vi hade i princip bara vridningar som är extremt skönt. Vi har annars bara gjort en eller två på något pass innan men hela detta passet handla om att vrida ur kroppens stelhet som en disktrasa.
Värken kom redan igår kväll och idag är det ännu mer. Men jag ska inte klaga. Träningsvärk är skönt!

& hej fredag!

Likes

Comments

Denna lilla söta varelse

Älskar när Bell är här. Det är mysigt att där är någon när man kommer hem om inte R är hemma. Bara att veta att här är någon liksom.
Sen myser vi varje kväll innan läggdags. Det borstas och klias, och hon kryper upp och lägger sig uppe på en och ska komma så nära hon bara kan. Vill ha henne här hela vintern. Då vill hon ändå inte ut som hon annars vill på somrarna och då är det bättre hon bor hos mina föräldrar under sommarhalvåret.

Likes

Comments

Hyllor & möbler i samma kulör som väggen. Jag älskar det. Speciellt när man väljer denna gråa färg. Det ger en helhet. Skuggor. Så snyggt verkligen.

Bilder hittade på Pinterest.

Likes

Comments

PLUGG PLUGG PLUGG
Prov klockan 13:00, wish me luck!
Oatlys nya matchalatte på havremjölk som dessutom är ekologsk. SÅ GOD!


Ljusstake - Ernst, Vas - B&W Bazaar, Mugg - någon mamma fått med en tidningsprenumeration.

Likes

Comments

Ett ben & magpass stod på schemat.

Det är måndag och jag känner mig ganska bra. Jag brukar ha enorm måndagsångest men idag eller just nu känner jag inte av någon sådan vilket är riktigt skönt.

Jag har kollat lite på matten idag igen. Känner att jag har ganska bra koll. Ska sitta hela förmiddagen imorgon innan det är dag för prov. Tror det räcker faktiskt. Ska hoppa in i duschen nu innan maten blir klar sen är det dags för jobb. En eftermiddagsvecka väntar.

Likes

Comments

Bell som är på besök | Söndagsmyset just nu

Då var den här igen, söndagen. Jag startade min söndag på gymmet klockan 9 imorse. Sen fastna jag framför en film när jag egentligen skulle plugga.. men fick pluggat lite senare istället.

Nu har vi precis gjort ansiktsmasker, peelat och allt som hör spaet till och ska fortsätta vår söndag i soffan med att slökolla lite tv innan det är dags för sängen.

Likes

Comments

Stilen, ljuset, växterna, ja allt.
Ett kontor helt i min smak.
Här hade man gärna jobbar över några timmar.


På tal om övertid så jobbar jag över denna helgen också. Vi hade inga planer så då tänkte jag att jag kan jobba lite extra och spara ihop några extra slantar. Det behövs alltid!

När jag kommer hem måste jag ägna några timmar på matten också. Det är prov på tisdag så det är bara att räkna på.


Likes

Comments

AGAPANTUS

Vaknade en minut innan klockan skulle ringa.. Det händer mig ganska ofta. Men det är skönt att vakna av sig själv och inte till någon pipig ringsignal som tvingar upp

Avverkade två timmar uppe på komvux med min mattebok och när jag var klar där gick jag ner till skumpa och spaljé och köpte med mig lite blommor hem.

Gymmet har jag också hunnit med. Nu ska jag ligga på soffan ett tag till innan det är dags att sova. Klockan är ställd imorgon med.

Likes

Comments

Tänk att kunna hoppa i en riktigt uppvärmd bubblande pool en sval sommarkväll

Det är lite av en lyx att ha ett Spabad eller en pool i trädgården kan jag tycka. Det ser lyxigt ut och det känns lyxigt att få hoppa i ett rykande varmt bubblande bad.

Rubinpool
har allt inom spabad och pooler som uppfyller alla tänkbara krav. Dom är snygga och fullproppade med funktioner så som både ligg och sittplatser och massage som gör det hela ännu lyxigare. Dessutom hade dom alla tänkbara tillbehör till pooler och spabad, så som värmepumpar, pooltäcken, rengöringsprodukter, pooltak och vill man ha en bastu att spaa vidare i efter badet så har dom även det.

Jag är själv uppväxt med att ha en pool direkt utanför dörren och vilken glädje man har haft av den genom åren. Vi har aldrig trängts på badhus eller behövt rysta några sandiga handdukar från stranden. Nej vi har haft vår egna pool några meter från dörren att bada i och det har varit en lyx.

Jag vill gärna ha ett Spabad i vår framtida trädgård. Där man kan sitta några stycken eller helt själv och bara njuta. Jag har hittat några favoriter här från deras spabadssortiment som säkert hadegjort sig superbra i vår framtida trädgård.

Likes

Comments