Dette er katten til min bestevenninne Guro. Han heter Gabriel og han er utrolig fotogen! Elsker å komme hjem til mennesker som har fotogene dyr. Elsker å fotografere alle de med 4 bein!

Likes

Comments

Har laget en unboxing video som viser hva som var i J. K. Rowling Wizarding World Lootcrate #2! Jeg har de begge første boksene og ser veldig frem til den neste. Prøver desperat å skaffe meg en ny hobby, så dette med unboxing var noe jeg spontant fant på at jeg hadde lyst til å prøve. Skulle selvfølgelig ha gjort det med den første boksen også, men det fikk jeg aldri gjort.

For de som ikke vet hva dette er så er det rett og slett en boks jeg abonnerer på hos Lootcrate. Lootcrate har veldig mange forskjellige bokser man kan abonnere på som inneholder ting fra filmer, serier, spill og comics. Denne boksen som jeg abonnerer på begynte de å sende ut i November 2016 og de sender den ut annenhver måned. Så, jeg håper de fortsetter med disse i lang tid fremover.

Jeg betaler ca 300kr annenhver måned og får dermed en slik boks i posten. Gjenstandene som ligger inni er ofte verdt mer enn 300 kroner, så om du er en fan av Harry Potter og Fantastic Beast så blir du ikke skuffet. Det er nettopp det som er så bra med disse boksene. De inneholder KUN gjenstander fra Harry Potter og Fantastic Beast. Det er den største grunnen til at jeg valgte å abonnere på denne, for da vet jeg helt sikkert at jeg blir glad uansett. Det er ofte med ting som er Lootcrate Exclusive, og det betyr at disse gjenstandene ikke finnes noen andre steder enn i disse boksene. Derfor har man jo også noe som er litt sjeldent og ikke like lett å få tak i.

Ting som dette gleder mitt Harry Potter hjerte.

Likes

Comments

Hallo!

Jeg har klart å rote meg inn i Nouw og er veldig spent på hvordan dette er. Jeg blogger til vanlig på blogg.no på linneasnow.blogg.no, men fant ut at det hadde vært litt gøy å teste ut noe nytt. Kanskje jeg klarer å blogge på begge to?

Jeg skal uansett gi det et forsøk og jeg håper at bloggen min kan være til interesse for noen. Er fremdeles usikker på om dette er for flere land enn Norge, og hvis det er flere land inni bildet, så vurderer jeg å blogge på engelsk.

Uansett, det blir spent å se hvordan det blir!Likes

Comments