Header
YouTube
Linnea jansson hollstedt

Vi pratade om det igår. Du kan vara ingen. Heta ingen. Bo där ingen vet vart. Vara ung eller gammal. Men ändå kan du bygga upp ditt eget imperium. Man behöver inte rika föräldrar eller diverse förutsättningar för att lyckas idag. Ta musik branschen som ett givet exempel. Kom från gatan och du kan ändå få en karriär. Du behöver inte se ut på ett visst sätt eller bete dig. Michelle Obama sa en gång " jag hade aldrig varit first lady i vita huset om jag brydde mig om att vara söt och kolla på killar när jag var ung". :-) Det får vem som helst att tänka om.

Likes

Comments

Alltså denna dag!!! Så mycket känslor så mycket skratt 😃 Jag ligger i sängen och bloggar, laddar upp bilder och diggar att jag fått en veckas lov. På riktigt. FAN vad skönt på ren svenska :-) Jag och mina tjejor har haft en kväll med grymt snack ( kommer upp en del på youtube) Funderar på att starta en podd med dom. Vi är sjukt kloka när vi slår ihop våra huvuden. Det har varit den typ av kväll när vi snackat 4 timmar i sträck utan att rört mobilen eller kollat tv. SÅDANA ÄR VI ;-) Youtube materialet är uppe på söndag!

Likes

Comments

Åh ikväll kommer dom, mina närmaste vänner hem till mig <3 Ni vet en sån där kväll där vi lagar tacos tillsammans, skär upp grönsaker, dricker Cola till och senare på kvällen snackar vi ikapp allt som hamnat i skym :-) Hörrni, kika in alla finnar jag fått i pannan. Jag gillar det. Är så operfekt och naket att det blir fint. :-) 

Vad hittar ni på ikväll?  :-)

Likes

Comments

Det finns två typer av bilder som jag verkligen älskar. Bilder tagna där känslan i bilden åker in i själen och man får plötsligt feber för att man blir så varm i kroppen och sen dom typer av bilder där du bara är snygg. Skitsnygg. Stekhet. Gissa vilken typ dessa bilder är? ;-)

Likes

Comments

Men tjena :-) Jag heter Linnea Jansson Hollstedt och driver linneasadventure och en youtube kanal, länk finns ovan. Men Linnea, ska du driva både blogg och en youtubekanal samtidigt? JA!

- Ska du bli en sån som bara tigger likes och följare?

Svar; Nej!

Jag älskar allt som är kreativt, egentligen är det mesta kreativt men när det kommer till bilder, filmer och texter så kan man vara sååå uppfinningsrik och jag älskar det. Så varför gör jag då på detta sätt kanske folk undrar? Av en enda anledning, jag har sån passion för att skriva, ta kort och att filma. Även fast jag är relativt ny i det sistnämnda så lägger jag ner massor med tid för att bli duktigare och för att varje video ska bli bättre och bättre :-) Kalla mig prestations prinsessa om du vill. Handlar bara om att mitt största intresse i livet är att utvecklas och att bli bättre 😃 Klockan närmar sig 11 och det betyder att det är dax för lil mat i magen strax. Vi hörs lite senare, ps kolla ut - det är fett gott väder.

Likes

Comments