Header
YouTube
Linnea jansson hollstedt

Godmorgon. Vi är ute och blir bättre. Video kommer senare under dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min pappa har fyllt 50 år. Inte ens gammalt :-) Hade ett fett kalas för honom och han fick presenter och blev så glad att han nästan börja gråta. Han började öppna ett raklödder (japp) och det satte ribban på alla presenter 😉 Skoja, sista presenten var en svindyr kamera som han sucktat efter ett långt tag och när han fick den blev han sååå glad. Det var så fint!

Likes

Comments

Jag älskar denna intervju med Mo farah. Den är från 2014 men man får se inslag om hans inblick i 2016 OS och även denna gång så vinner han OS guld i både 5000 & 10.000 meter. Kollar man på hans merit lista är den minst sagt imponerande. Från att komma sist i Beijing till att vinna två guld i OS 2012.

Likes

Comments

För hjärnan är skillnaden markant. Nu när relativ ny vetenskaplig forskning har gett ut rapporter om att hjärnan påverkas så pass mycket, i den mängd att du kan få depression. Vilket bara är en av alla sjukdomar. Men när det kommer till depression så är det ett mentalt tillstånd som kan vara allt mellan nedstämdhet till fullständigt kolsvart mörker.

Här en en oerhört intressant amerikansk doktor, även klinisk forskare. En föreläsning på 20 min om matens påverkan när det kommer till hjärnan och kopplingar mellan sjukdomar och kost. Denna man är då 63 år gammal och jag tycker mig faktiskt se ett samband mellan kost doktorer & kost forskare när det kommer till deras ålder. Dem flesta ser mycket yngre ut och det finns troligtvis ett samband mellan deras vetskap och deras egna kosthållning.

Likes

Comments

Alltså denna dag!!! Så mycket känslor så mycket skratt 😃 Jag ligger i sängen och bloggar, laddar upp bilder och diggar att jag fått en veckas lov. På riktigt. FAN vad skönt på ren svenska :-) Jag och mina tjejor har haft en kväll med grymt snack ( kommer upp en del på youtube) Funderar på att starta en podd med dom. Vi är sjukt kloka när vi slår ihop våra huvuden. Det har varit den typ av kväll när vi snackat 4 timmar i sträck utan att rört mobilen eller kollat tv. SÅDANA ÄR VI ;-) Youtube materialet är uppe på söndag!

Likes

Comments

Åh ikväll kommer dom, mina närmaste vänner hem till mig <3 Ni vet en sån där kväll där vi lagar tacos tillsammans, skär upp grönsaker, dricker Cola till och senare på kvällen snackar vi ikapp allt som hamnat i skym :-) Hörrni, kika in alla finnar jag fått i pannan. Jag gillar det. Är så operfekt och naket att det blir fint. :-) 

Vad hittar ni på ikväll?  :-)

Likes

Comments

Det finns två typer av bilder som jag verkligen älskar. Bilder tagna där känslan i bilden åker in i själen och man får plötsligt feber för att man blir så varm i kroppen och sen dom typer av bilder där du bara är snygg. Skitsnygg. Stekhet. Gissa vilken typ dessa bilder är? ;-)

Likes

Comments

Men tjena :-) Jag heter Linnea Jansson Hollstedt och driver linneasadventure och en youtube kanal, länk finns ovan. Men Linnea, ska du driva både blogg och en youtubekanal samtidigt? JA!

- Ska du bli en sån som bara tigger likes och följare?

Svar; Nej!

Jag älskar allt som är kreativt, egentligen är det mesta kreativt men när det kommer till bilder, filmer och texter så kan man vara sååå uppfinningsrik och jag älskar det. Så varför gör jag då på detta sätt kanske folk undrar? Av en enda anledning, jag har sån passion för att skriva, ta kort och att filma. Även fast jag är relativt ny i det sistnämnda så lägger jag ner massor med tid för att bli duktigare och för att varje video ska bli bättre och bättre :-) Kalla mig prestations prinsessa om du vill. Handlar bara om att mitt största intresse i livet är att utvecklas och att bli bättre 😃 Klockan närmar sig 11 och det betyder att det är dax för lil mat i magen strax. Vi hörs lite senare, ps kolla ut - det är fett gott väder.

Likes

Comments