Sent igår kväll pratade jag med den klokaste människan jag känner. En timmes straight up ärlighet om hur läget ser ut nu, det var det bästa jag kunde göra. Att vara ärlig. Nej, det är inte bra med mig. Den timmen gjorde min dag bra. Från att varit skör till en människa med en själ som sken. Idag ska jag på lunch med en sån människa :-)

Idag är jag tacksam över att jag 1. fick sovmorgon till kl 08.00. För mig innebar det viktiga extra 3 timmar. 2. Ensam lunch dejt men en av mina klokaste vänner i skolan. 3. Att jag ska plugga med en av mina närmaste vänner på biblioteket efter skolan. 4. Min blogg. Denna blogg. Min dagbok. Ni läsare. Tacksam!

Idag ser jag livet ur perspektiv. " You are only as good as your mindset". Livet är en väg och längs vägen finns olika räls, stigar, dalar, andra vägar och miljöer. Det är upp till dig själv vilka val du gör. Då pratar jag inte om att äta eller inte äta chokladen. Jag pratar om viktiga saker. Ska du vara lycklig eller nedstämd? Ja, det bestämmer du. Hur du hanterar motgångar, prestationsångest, lösningar och låsningar - du kan bara skylla på dig själv i slutändan :-) Nu vill jag önska alla en fin dag och kom ihåg. Tänk lösningar när ni kommer till svårigheter. Alltid! En sak till, var dig själv. Var den snälla och genuina människa DU är. <3

Likes

Comments

Nej, jag mår inte så bra. Många som har frågat till och från. "Linnea, hur mår du". Men jag har inte kunnat svara för att jag vet inte vad jag ska svara. Förutom att det är bra. Fast det inte är det. Inte alls för att jag vill eller försöker dölja. Utan för att det låter så knäppt att svara " jag vet inte" för det är hela faktumet. Och om jag får frågan varför, så kan jag inte heller svara. Det bara är & jag gillar inte att skriva öppet om hur jag mår. Inte för att jag skäms. Men för att det är så personligt. Samtidigt känner jag att jag har ett ansvar, att berätta och dela med mig. För min röst är lika värdefull som din som läser. Och för att jag vet att tjejer och killar som läser detta är i samma situation.

Jag har väldigt sällan mått dåligt. I grunden är jag världens gladaste människa och är egentligen fortfarande men mitt mående vill mig inte väl just nu. Och dagarna som jag mår bajs på har ökat gradvis. Först från någon dag ibland, nu någon gång varenda dag där jag är glad och sen faller ALLT. Inte att jag är ledsen och gråter. Mer att jag har en brinnande ilska inom mig. Som pyr. Det är inget jag tar ut på något sätt. Bråkar inte med någon, ställer mig inte i skogen och skriker eller slår av mig handen på säcken. Den bara "är" där och nej, jag har ingen aning om varför. Men det finns ett citat som jag lever efter just nu som är super viktigt för mig;

"Feeling unsure and lost in part of your path. Don't avoid it. See what those feelings are showing you and use it. Take a breath. You'll be okay. Even if you don't feel okay all the time"

Likes

Comments